WAX Token-analyse

WAX (Worldwide Asset eXchange) ICO-analyse

WAX, eller Worldwide Asset eXchange, lanserte nylig sitt ICO token-salg som varte fra 15. november til 29. november, og økte sitt fulle mål på $ 9,6 millioner USD.

WAX-handel

WAX tilbyr en desentralisert plattform for en markedsplass for videospillaktiver online. I hovedsak har denne markedsplassen som mål å betjene over 400+ millioner online spillere som samler, kjøper og selger eksklusive varer i spillet.

En annen bemerkelsesverdig komponent i WAX er at det er prosjektet til grunnleggerne av OPSkins, som allerede er ledende på markedet for videospillaktiver online..

Viktige detaljer for WAX

Ticker: VOKS

Token type: ERC20

ICO Token-pris: 1 WAX = 0.32 USD (0.00067 ETH)

Fundraising Goal: 9600000 USD (20.000 ETH)

Selges på forhåndssalg: 45.500.000 USD (140.000 ETH)

Totalt antall poletter: 1 850 000 000

Tilgjengelig for tokensalg: 7,4%

Kjenn din kunde (KYC): JA


Godtar: ETH, BTC, USD

Ovenstående informasjon fra ICOdrops tegner et ganske interessant bilde. Med det store flertallet av WAX solgt på forhåndssalg (omtrent 45,5 millioner dollar verdt), er det ikke noe sjokkerende at prosjektet var i stand til å heve en brøkdel av det under ICO-symbolet..

ICO delt

Voks ICO2

Muligheten

Den store mengden verdensomspennende spillere (over 400 millioner) som kan bruke WAX ​​er ganske forbløffende. Hvis du ikke er i spillmiljøet, kan forestillingen om at folk bruker hundrevis (eller oppover titusenvis) på spillelementer på nettet virke helt absurd. Velkommen til internettalderen. Spillere som bruker en betydelig del av dagen på å spille videospill, gir varer i spillet en nesten esoterisk verdi, der noen ting blir sett på som investeringer i seg selv.

Voks-spillere

Handelen med “skins”, navnet på virtuelle varer som kan tilpasse opptredener i spillet som figurer og våpen, har vært en del av spillmiljøet i lang tid.

Utvekslingen av disse var imidlertid ikke uten problemer. Uten en enkelt markedsplass for utvikling av et fellesskap og lett tilgang til salg av skinn, dreide børsen seg ofte om tilfeldighetsmøter eller andre nettfora med tvilsom omdømme. Selv om spillere var i stand til å finne noen som var villige til å handle, krevde de høy grad av tillit, ettersom børsene ofte ble gjort på forskjellige plattformer.

La oss for eksempel si at jeg ønsket å kjøpe en blå festhatt fra deg for $ 6000 USD. Vi må først gjennomføre en bytte der jeg sender deg $ 6000 USD, og ​​deretter bytter du varen til meg eller omvendt. I det korte tidsgapet der halvparten av transaksjonen allerede er fullført, kan en av oss bli lurt for våre dyrebare penger eller gjenstander. WAX tar sikte på å eliminere det tarm-svingende perleformende øyeblikk av angst på en desentralisert plattform som sørger for levering uten behov for en dyr tredjepartsformidler eller en overdreven tillit.

WAX-historie

Evnen til å bytte spillskinn eksisterte ikke før i 2011 da Steam åpnet en Steam Trading Beta til stor suksess. I 2012 åpnet Steam et marked som ga skinnene kontrollerte og legitime pengeverdier for første gang. Imidlertid kunne alle penger tjent i Steam-markedet bare brukes på Steam-markedet. Dette satte en grense for peer-to-peer-handel.

Risikoen

Mens WAX-plattformen har en eksisterende brukerbase, er verktøyet i seg selv begrenset til akkurat den brukerbasen. Alle andre utenfor spillmiljøet har ingen funksjonell bruk av symbolet, men det bør ikke være for mye av en hindring.

Fra hva det ser ut, prøver WAX ikke å være det neste store globale betalingssystemet. WAX-plattformen er inkludert i spillmiljøet, og etter hvert som flere og flere bruker den, begynner vi å få et klarere bilde av hvor funksjonelt dette tokenet egentlig er.

Veikart for voks

Imidlertid vil vi ikke se den funksjonelle bruken av WAX-tokens før lanseringen i 4. kvartal 2018, etter utseendet på veikartet som er gitt i whitepaper..

Siden prosjektet bare ser ut til å være en migrering av den allerede eksisterende OPSkins-markedet til en blockchain-løsning, er det ikke urimelig å forvente en veldig rask ombordstart av brukere etter lanseringen..

Teamet

WAX ble startet av OPSkins, den største markedet for virtuelle eiendeler. OPSkins-markedet har vokst med 200.000 nye brukere hver måned. Markedsplassen gir spillere en plattform for å handle varer med lav risiko for å bli lurt.

opskins

Imidlertid har selve plattformen flere begrensninger som en blockchain-basert løsning som WAX kan redusere.

WAX Community og ressurser

WAX har fått massevis av sprøytenarkoman, som det er verdt å merke seg.

WAX har også en ganske stor Telegram samfunn, med over 23.000 medlemmer. Selv om samfunnet bare tillater WAX Telegram kunngjøringer, er det fortsatt ikke et dårlig middel for å kvantifisere hypen rundt prosjektet..

Du kan også finne deler av WAX-fellesskapet på Reddit, Twitter (~ 7000 følgere), og Facebook (~ 200 liker).

Siste tanker

Fremtiden for WAX i en post-ICO-verden ser lovende ut. Selv om WAX-teamet ikke lanserer sitt produkt før 4. kvartal 2018, er det verdt å merke seg at OPSkins-samfunnet som vokser med 200 000 nye registreringer per måned, vil være grunnlag for adopsjon..

Selv om vi får et klarere bilde av potensielle gevinster og tap fra WAX ICO når den treffer børser, vil vi virkelig begynne å se hvor gummien møter veien når produktet slippes og brukerne faktisk bruker det..

For å finne ut mer om prosjektet, sjekk ut det whitepaper her.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map