Voksende Satoshis drøm: Få krypto til arenaer mens du unngår store kredittkortselskaper

En annen tilnærming til adopsjon i den virkelige verden

Kanskje du har hørt om kryptovaluta-salgssteder (Teno) som TenX & Monaco-kort og trodde at det var fremtiden for å få krypto i murstein- og mørtelbutikker. Vel, de stoler fortsatt på at Visa og andre store navnekredittkortselskaper skal fungere.

Mens selskaper som disse fremdeles er et skritt i riktig retning for masse-adopsjon av krypto, tar noen POS-systemer det et skritt videre og legger Bitcoin direkte i hendene på selgere. De eliminerer behovet for kredittkortselskaper – en av Satoshis opprinnelige drømmer om Bitcoin. Hvem er de? La oss finne det ut.

POS-systemer

Disse systemene letter peer-to-peer-transaksjonen med kryptovaluta uten behov for store kredittkortselskaper som Visa, Mastercard og American Express. Noen tilbyr muligheten til å integrere kredittkort, men har også muligheten til å bruke POS-systemene uten dem. Husk at du fortsatt trenger riktig kryptovaluta-lommebok for hvert POS-system for å bruke dem.

CoinGate

CoinGate tilbyr en POS-mobilapp. På nettstedet sitt heter det at “kredittkortselskaper tar vanligvis opptil 3% av transaksjonsbeløpet, og det er forskjellige tilleggsgebyrer. Med CoinGate kan du godta Bitcoin-betalinger for bare 1% av transaksjonsbeløpet, og det er ingen månedlige, registrerings- eller supportgebyrer. ”

coingate

Kunder kan betale med Bitcoin og over 50 altcoins som Coingate automatisk konverterer til sin tilsvarende Bitcoin-verdi. Selgere får imidlertid valget om å motta utbetalinger i Bitcoins, Euro eller USD.

Raske fakta

 • 1% fast avgift for behandlede betalinger
 • Mange betalingsalternativer for kryptovalutaer for kunder
 • Utbetaling til selgere i Bitcoin, USD eller Euro

Pundi X

Pundi X sier at det vil “gi blockchain-utviklere og tokenholdere mulighet til å gjennomføre kryptovaluta og tjenester i enhver fysisk butikk i verden.” Teamet har planer om å rulle ut mellom 100.000 – 700.000 enheter på 3 år.

Pundi X-systemet

Metoden “krypto til krypto til fiat” skissert i prosjektene hvitt papir tillater selgere å selge varer “uten bruk av VISA eller Mastercard-tjenesten ved å gå direkte til kryptovaluta-blockchain for å registrere transaksjoner.” Selskapet mottar deretter transaksjonsrapporten og sørger for at forhandleren får refusjon av fiat-penger.


Raske fakta

 • Smartkort: Betal for varer med “X Pass” gis en kvittering
 • Mobile Wallet: Håndterer private og offentlige nøkler som gjør det enkelt å betale med krypto
 • Programvare- og maskinvareprodukter for interoperabilitet
 • Kjøpere kan kjøpe kryptovaluta på et hvilket som helst POS-enhets selgersted
 • Støtter BTC, ETH, ERC20 tokens, PXS, XEM, QTUM, XLM og mer
 • Belønningssystem for å oppmuntre brukere til å bruke PXS, den opprinnelige kryptovalutaen
 • Tilbyr selgere detaljhandelinformasjon gjennom POS-produktbruk

Med det kontaktløse X Pass-betalingskortet kan du kjøpe daglige varer på arenaer med Pundi X POS-enheter. Alt du trenger å gjøre er å trykke den mot POS-enheten. Du vil også kunne kjøpe kryptovaluta på et hvilket som helst sted til sin sanntidsverdi med kredittkort, som vil bli lastet på kryptovaluta-lommeboken din.

Pundi X produserer et bredt utvalg av POS-produkter for forhandlere for å imøtekomme behovene til forskjellige arenaer. Disse inkluderer stasjonære enheter, mobile enheter, skannere, skrivere, minibanker og mer.

Pode

Pode is er en mobilapp som ligner på Pundi X. Det tillater selgeren å godta både krypto og fiat.

pode

Raske fakta

 • Null kjøpergebyr, Graft belaster bare selgeren
 • Øyeblikkelig transaksjonsbekreftelse
 • Kjøpere kan betale med store kryptovalutaer og Graft-token (GRFT)
 • Selgere kan velge hva de vil bli betalt i, uavhengig av kjøperens betalingsvalg
 • Kobler kryptolommeboken din til GRAFT-lommeboken
 • Ekstremt lave avgifter (0,01-1%) for selgere som godtar GRFT

Scenario 1: Du kjøper en kopp kaffe med GRFT, og selgeren godtar GRFT. Praktisk talt ingen gebyrer knyttet til denne transaksjonen.

Scenario 2: Du betaler for kaffen med GRFT, men selgeren godtar bare amerikanske dollar. Kryptoen konverteres til amerikanske dollar, men selgeren er ansvarlig for meglergebyret.

Scenario 3: Du betaler for kaffe med Bitcoin, men selgeren godtar bare amerikanske dollar. Selgeren må betale Bitcoin-avgiftene og megleravgiftene.

Scenario 4: Du betaler for kaffen med kredittkort, men selgeren godtar bare Bitcoin. Selgeren må betale kredittkort- og Bitcoin-avgifter.

Det er mange andre scenarier som kan oppstå med forskjellige valutaer, men dette bør gi en oversikt over hvordan Graft fungerer.

Åpenhet

Åpenhet er “en liten USB-pinne som lar deg bruke Bitcoin som en dollarregning.” Du kan laste penger så mange ganger du vil på dem, og hvem som helst kan sjekke verdien som er på dem. I det øyeblikket du bryter forseglingen for å finne ut den private nøkkelen, bør den kastes.

åpentid

Raske fakta

 • Fungerer som en skrivebeskyttet USB-flash-stasjon
 • Balanse kan verifiseres uten internettforbindelse
 • Som en papirlommebok, men sikrere
 • Bitcoins er låst til fysisk uforseglet, avslørende privat nøkkel
 • Pålitelig i 25-100 år
 • “Bitcoin i hendene dine” uten bekreftelse eller enorme gebyrer
 • Selskapet skryter av at du kan “gi en Opendime til noen, og de trenger ikke å bekymre deg for at du kan ta tilbake midlene senere”

Scenario: Du vil kjøpe en $ 10.000 bil. Du overfører $ 10.000 i verdi av Bitcoin på en Opendime ved å sende Bitcoin til lommebokadressen. Bilforhandleren sjekker verdien på Opendime og gir deg nøklene til bilen. Bilforhandleren “bryter” deretter Opendime for å avsløre den private nøkkelen som er nødvendig for å fjerne pengene og overføre dem til en annen lommebok..

Hva kan Opendimes brukes til?

 1. Gi den i gave, som et gavekort.
 2. Last den med Bitcoin (du kan laste den med hvilken verdi du vil) og lagre den som en papirlommebok.
 3. Selg den for sin sanntidsverdi for fiat-valuta, bytt den mot en vare med tilsvarende verdi osv.

Konklusjon

Folk bruker for det meste kryptovalutaer for å kjøpe andre kryptovalutaer. Vi vet alle at det er mye mer nyttige aspekter av blockchain, men teknologien er fortsatt relativt i begynnelsen. Det vi trenger er at verden ser krypto mer som et middel for daglige betalinger og mindre som en spekulasjon.

Ting som hindrer oss i å komme dit, er utenfor gjennomsnittspersonens kontroll, men bekreftelsesforsinkelser og høye transaksjonsgebyrer som plager de fleste kryptovalutaer, hjelper ikke med årsaken. Det er åpenbart akkurat nå at de fleste av disse digitale valutaene i sin nåværende form ikke kan håndtere skalerbarheten som trengs for å fungere som et Visa-kredittkort.

Visa sier at det kan behandles 56 000 transaksjoner per sekund (tps). Selv Ripple som en av kryptovalutaene med høyest gjennomstrømning kan for tiden bare håndtere 1500 tps. Til sammenligning er Bitcoin begrenset til en hastighet på 7 ts.

For å sette disse høye bekreftelsesforsinkelsene og de høye transaksjonsgebyrene i perspektiv, svever det nåværende transaksjonsgebyret for BTC rundt $ 4 med en blokkbekreftelsestid på 10 minutter, Ethereum $ 0,75 på 25 sekunder, LTC $ .23 på omtrent 2 minutter, og XRP mindre enn en krone med nær øyeblikkelig betaling i en brøkdel av et sekund. Visa har et gebyr på 1,43% – 2,4% og er nær øyeblikkelig.

Til slutt, hvis du leter etter arenaer som godtar krypto, kan du laste ned apper som CryptoFind (dessverre dekker for øyeblikket bare Australia) tilgjengelig i GooglePlay og App Store. Du vil definitivt hjelpe til med å bringe krypto til drømmen Satoshi Nakamoto forestiller seg.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map