Videospillkarrierer akselererer til Hyperdrive med Cryptogames

Videospillkarrierer

Videospillkarrierer involverer tradisjonelt områder som programmering, design, testing og markedsføring. Cryptogames utvider disse horisontene ved å inkludere spillere som en betalt del av spillfellesskapet. La oss ta en titt på noen av disse spillene og hvordan de hjelper til med å utvide karriere for videospill innen blockchain.

BUFF, den nakne sannheten om hvordan det fungerer

Se for deg en verden der du spiller penger tjener deg valuta. De BUFF prosjektet implementerer nettopp et slikt økosystem.

Målet BUFF søker å oppnå er å tilby en spillplattform med et økonomisk økosystem ved hjelp av blockchain-teknologi. Suksess i spillene skaper økonomiske fordeler. På denne plattformen gruver du mynter i bakgrunnen mens du spiller. Disse økonomiske insentivene øker lojaliteten til spillmerkene og gir deg en hjelpemåte for å starte en deltidskampanje for videospill.

image game karriere image

BUFF belønner deg for å spille videospill.

BUFF bruker DPoS-protokollen (Delegated Proof of Stake) for å sette inn nye blokker på blockchain. Denne algoritmen bidrar til å forsterke målet om å skape et fellesskap ut av brukernettverket. I tillegg kvalifiserer myntene du tjener ved å spille ett spill i andre spill på BUFF-nettverket.

BUFF samarbeidet med Overwolf for å legge til funksjonalitet i systemet deres. Overwolf-programvare fungerer som et overlegg for å legge til applikasjoner i spill. Disse applikasjonene øker kapasiteten til spillene og logger statistikk på spillerne.

image game karriere image

BUFF samarbeidet med Overwolf for å logge statistikk over spillere.

Teknologien

For å drive videospillkarrierer programmerte ingeniørene BUFF som et open source-prosjekt bosatt på GitHub. De brukte Javascript som programmeringsspråk og drev systemet med Ark. Ark-økosystemet søker å forenkle blockchain-utviklingen ved å lage alt-i-ett-løsninger, som gir brukerne muligheten til å lage, tilpasse og skalere sine egne blockchain-nettverk..

CryptoFights, Duking It Out


I likhet med BUFF, CryptoFights bruker blockchain-teknologi for å belønne spillere i kryptogames. CryptoFights opererer på serverløs gameplay, og bruker sidekjede for skalerbarhet med høy ytelse, og det sikrer spillressurser ved å operere på Ethereum blockchain. Akkurat som det klassiske spillet Street Fighter, prøver CryptoFights-spillere å finne sanntids strategiske fordeler mot motstandere som bruker forskjellige våpen og rustninger.

image game karriere image

CryptoFights implementerer Enjin.

Enjin Coin’s Ethereum-baserte ERC-1155-token driver det økonomiske økosystemet til CryptoFights. De ERC-1155 token standard bruker den minimale mengden data som er nødvendig for å skille ett unikt token fra et annet og utføre transaksjoner.

Derfor gjør Enjin Coins brukere i stand til å kjøpe varer i spillet på en desentralisert plattform, og brukere lagrer disse myntene i Enjin Wallet. Som med BUFF, bruker CryptoFights Delegert Proof of Stake (DPoS) protokoll.

Darn Cats

CryptoKitties introduserte kryptosamfunnet til en ny måte å tjene penger på kryptogames. Ved å bruke ERC-721-tokenstandarden, gir CryptoKitties unike samleobjekter der samlere kan bevise eierskap til en unik eiendel på internett.

Eiendeler får verdi i kraft av å være unike med mer ønskelige eiendeler som øker i verdi gjennom markedets etterspørsel.

Byttekort

I tillegg er digitale handelskortspill et annet kryptogamespill. Drivstoffspill håper å tjene dette markedet med Gods Unchained. Spillet bruker ERC-721 tokens for å lagre handelskortene på Ethereum blockchain og garantere at spillkortene er knappe.

image game karriere image

Gods Unchained butikker som handler kort på Ethereum blockchain.

Kortene representerer skapninger, magi og våpen. Du bruker ikke bare kortene til å spille spillet, men hvis kortene du eier øker i verdi, tjener du når du selger dem. Gods Unchained etterligner noe spillet av Magic The Gathering og Hearthstone.

Fuel Games opprettet tidligere Etherbots blockchain-spillet og lærte noen av fallgruvene og fordelene med blockchain-spillprogrammering. Selv om desentralisert eierskap av eiendeler gir en stor fordel, lærte selskapet at å plassere all gameplay direkte på blockchain resulterte i langsom gameplay og dyre transaksjonskostnader..

Følgelig fjernet designerne av Gods Unchained spillet utenom kjeden. Basert på erfaringene fra Fuel Games klarte de å tiltrekke seg risikovillig kapital fra en rekke høyt drevne organisasjoner som Coinbase.

Avsluttende tanker om videospillkarrierer

Tradisjonelt involverte videospillkarrierer å være profesjonelle i bransjen og designe spill, programmere dem eller teste dem, men kryptovaluta gir flere måter å forbedre karriere for videospill gjennom kryptogames..

Med BUFF-paradigmet tjener brukerne penger bare ved å spille spillene. Andre tilnærminger involverer spillere som eier digitale eiendeler og tjener på det eierskapet. Siden Colossal Cave-eventyret ble programmert på en PDP-11 i 1976, fortsetter spill å være i forkant av teknologien. Som en fremvoksende teknologi, forvent blockchain å fortsette å innovere spillplattformer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map