Topp Bitcoin Franchises: Kategorier og eksempler fra virkeligheten

Bevegelsen for å ta i bruk digitale valutaer har blitt stadig mer populær blant enkeltpersoner siden lanseringen av Bitcoin for et tiår siden. Nå begynner også flere bedrifter å lage bitcoin-franchiser (bedrifter som integrerer krypto på en eller flere måter). Her er noen av de mest populære bitcoin-franchisekategoriene og noen få virkelige eksempler på bedrifter i dette området.

Godta kryptobetalinger

En av de enkleste måtene enhver bedrift kan bli en bitcoin-franchise er å begynne å ta i bruk kryptovaluta som en betalingsmåte. I 2019 er dette langt fra bare en idé. Mange av verdens fremste bedrifter (og mange små bedrifter) godtar allerede krypto. Denne bevegelsen spenner over forskjellige bransjer, fra murstein- og mørtelbutikker til e-handelsbutikker.

For eksempel gir Shopify butikkeiere muligheten til å godta Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) og 300+ andre kryptovalutaer. Microsoft, CheapAir og flere andre kjente selskaper godtar alle krypto. Til tross for denne suksessen har vi også sett noen tilfeller der bedrifter har sluttet å godta krypto. Hovedårsakene til dette inkluderer ting som bjørnemarkeder og høye transaksjonsgebyrer under maksimale brukstider for blockchain. Imidlertid, med kontinuerlige tekniske forbedringer, er den generelle trenden klar: flere bedrifter ønsker å akseptere kryptobetalinger.

Shopify-logo

Shopify er et av mange store selskaper som godtar kryptobetalinger.

Gruvedrift Crypto

Mining cryptocurrency presenterer også en annen rute for gründere. Selv om det er mulig å starte gruvedrift fra eget hjem som hobbyist, har noen mennesker opprettet massive bedrifter ut av bitcoin-gruvedrift. Bitmain, verdens ledende produsent av bitcoin-rigger, er et slikt eksempel. I løpet av de første ni månedene av 2018, dette selskapet tjente 500 millioner dollar på litt mer enn 3 milliarder dollar i inntekter.

Produksjon av gruvedrift er ikke den eneste muligheten for bitcoin-franchise innen gruvedriftkategorien. Store selskaper har investert i infrastruktur (dvs. lager) for å drive store gruvedrift. TMGcore er et eksempel. Tradisjonelt er det sannsynlig at gruvedrift er lønnsomt på veldig spesifikke steder. For det meste inkluderer dette steder med kjøligere klima og tilgang til billig strøm.

TMGcore endrer dette gjennom et innovativt nytt gruveanlegg. I Øst-Texas bruker selskapet angivelig tofase flytende kjøling nedsenkingsteknologi. Dette reduserer kjølekostnadene med opptil 90 prosent. Angivelig vil selskapet starte et gruvebasseng kalt LEGACYII på et tidspunkt i 2019. Gruvebassenget vil kjøre på fornybar energi. Ja, den nøyaktige størrelsen på disse innledende kapitalinvesteringene er ukjent. Imidlertid er det normalt at prosjekter av denne størrelsen koster millioner for å komme i gang. Selv med høye startkostnader dukker lignende krypto-gruvefasiliteter opp over hele verden.

I januar 2018 kjøpte den russiske forretningsmannen Aleksey Kolesnik to kraftstasjoner i Perm, Russland for anslagsvis 3 millioner dollar. Anskaffelsen av disse fasilitetene antas å være i den hensikt å opprette et kryptodrift- og datasenter. Det er enda mer relevante eksempler som ligner på dette. I april 2018 begynte for eksempel to selskaper i Australia (Hunter Energy og IOT Group) å jobbe med en plan for å konvertere et avviklet kullkraftverk til et kryptogruvedrift..

Innkjøp / HODLing

Kjøp av kryptovaluta og HODLing førte til opprettelsen av flere bitcoin-millionærer og bitcoin-milliardærer de siste årene. For det meste har investeringer tradisjonelt blitt gjort på individnivå. Likevel begynner dette å endres med fremveksten av bitcoin-franchiser som digitale kapitalforvaltningsselskaper.

Mer spesifikt blir mange konsepter fra tradisjonell økonomi nå brukt i krypto. Som skissert tidligere har Grayscale Investments etablert en rekke kryptoinvesteringer. Disse finansielle produktene er alle klassifisert som givertillit. Noen bemerkelsesverdige tilbud inkluderer produkter med en eiendel (dvs. ETC, XRP, ZEC) og diversifiserte produkter (en samling av forskjellige investeringsforeninger).

I USA er statusen til Bitcoin ETFer ikke bestemt (per februar 2019). Imidlertid får dette konseptet grep. Fremtidige myndighetsgodkjenninger kan bety flere virksomheter innen kapitalforvaltning og flere institusjonelle investeringsalternativer.

Som et alternativ til de ovennevnte valgene, kan noen bedrifter til og med bestemme seg for å bare konvertere en del av fiat-fortjeneste til krypto og bruke dette som en måte å lagre kapitalreserver på..

Crypto Exchange og Bitcoin minibanker

Det er en rekke kryptovaluta-børser som har hatt stor innvirkning på kryptoindustrien. Disse virksomhetene gir etterlengtet likviditet til markedet og forenkler prosessen med å anskaffe og bruke kryptoer for P2P-betalinger. Sentraliserte børser, desentraliserte børser, futures trading plattformer og til og med Bitcoin minibanker er noen få eksempler på denne typen bitcoin-franchise..

Noen børser gir muligheten til å konvertere fiat-til-krypto, og fungerer som en viktig forbindelse som åpner for nye muligheter for kryptoadopsjon. Andre tilbyr tjenester eller protokoller for utveksling av krypto-til-krypto, og fyller et viktig behov for tilgjengelighet til forskjellige kryptoer.

Vanligvis krever de fleste børser standardgebyrer for handler og / eller uttak av fond. Coinbase, verdens mest populære fiat-til-kryptobørs, nådde en estimert 1,3 milliarder dollar i omsetning i 2018 og 1 milliard dollar i 2017. Binance, verdens mest populære krypt-til-kryptobørs, laget $ 446 millioner i fortjeneste i 2018.

bilde av en Bitcoin-minibank

Bitcoin-minibanker blir en populær type bitcoin-franchise.

Utvikle tekniske løsninger som integrerer Blockchain og Crypto

En annen viktig del av økosystemet til bitcoin-franchise er en rekke teknologier som bruker blockchain og crypto betalinger. Desentraliserte applikasjoner (dapps), blockchain as a service (BaaS) -plattformer og en rekke andre løsninger blir stadig mer populære.

Videre tar disse teknologiene sikte på å gi mer effektivitet enn tradisjonelle løsninger. På lønn / HR-området tilbyr Bitwage en blockchain-basert lønns- og faktureringstjeneste for både enkeltpersoner og selskaper. Finansieringsalternativer for betalinger inkluderer kryptoer (BTC og ETH), samt mange fiat-valutaer som kan behandles via kredittkort, wire og ACH.

Foruten B2B-tjenester som Bitwage, er desentraliserte applikasjoner (dapps) som CryptoKitties et populært alternativ for utviklere som ønsker å opprette forbrukerfokuserte virksomheter rundt krypto. Med lanseringen av spillapps som CryptoKitties har selskaper muligheten til å samle inn avgifter fra brukere direkte i krypto. For brukere forbedrer kvaliteten på disse spillene seg jevnt. Til slutt skaper de nye opplevelser som ikke var mulig før med tradisjonelle nett- eller mobilapplikasjoner.

Etter hvert som disse teknologiene forbedres over tid, har relaterte BaaS-løsninger og dapps muligheten til å få flere brukere og ha større innflytelse i deres markedsnisjer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map