The Move Away From ICOs – 5 Things You Should Know

Kjære uregulerte ICO,

Det har vært gøy. Vi hadde noen gode tider sammen, men det er på tide at vi skilles. Jeg føler at jeg har vokst ut av dette forholdet.

Med vennlig hilsen,

Regulert STO

Hvis ICOs kunne snakke, kan du bare finne noen få oppbrudd som dette som går ned. Fordi, vel, hvis noen noen gang fortalte deg om det er for godt til å være sant, er det fordi det sannsynligvis er det; i dette tilfellet kan de ha hatt rett.

ICO har hatt et bra løp. Faktisk, i år, totale midler oppvokst de første par månedene oversteg hele 2017. Men det er nesten som den siste grøfteslaget fra en såret, utarmet hær. ICOs går ned. Mer spesifikt går uregulert tokensalg ned.

The Move Away From ICOs

Bryte opp med ICOer

Å skaffe millioner av dollar på nettet uten regulering, regler eller strenger vedlagt var absolutt morsomt (med mindre du ble hacket som Casino, Swarm City eller Edgeless, eller er i vanskeligheter som Tezos). Og selvfølgelig har det skjedd noen utrolige prosjekter på baksiden av ICO. Bare tenk Ethereum, NEO, QTUM og utallige andre.

Men det er på tide å holde et øyeblikks stillhet for ICO-er slik vi kjenner dem nå når verdens regulatorer innhenter. Det er nesten som foreldrene dine dukker opp på festen. Nå har lysene blitt slått på brutalt, og de vakre menneskene du danset med ser litt sketchy ut.

Ettersom blockchain-oppstart av alle fasonger og størrelser beveger seg for å overholde lovgivernes forskrifter, er det fem ting du bør vite om flyttingen fra ICO.

1. Å ignorere regulering når det å selge tokens er en virkelig dårlig idé


Spesielt i USA. “Med SECs håndhevelsesaktivitet, Rule 21 Report of Investigation vedrørende DAO, Kongressens vitnesbyrd og kommentarer, er det klart at de fleste tilbud i USA vil være underlagt eksisterende verdipapirlover og bli betraktet som verdipapirer. Dette betyr at nye token-tilbud enten må overholde eller fortsette med unntak fra formelle tilbudsforpliktelser, sier Andrew Hinkes General Counsel, Chief Legal Officer, og medstifter av Athena Blockchain.

Med en mengde stevner og spørsmål som blir reist om samsvar med visse ICO-er, ringer alarmklokkene høyt. Å bevisst bryte sikkerhetslovene kan føre til bøter, suspensjoner eller et veldig langt opphold bak gitter.

2. Men et formelt registrert tilbud kan være verre

Vel, ikke verre. Du blir ikke sendt til slammeren. Men du kommer kanskje aldri til å gjøre det ut av paddocken heller. Hvis du prøver å registrere tilbudet ditt og følge de mange kompliserte reglene, kan du miste alle besparelser, venner og tålmodighet før tilbudet ditt når ut til det offentlige..

“Et formelt, registrert tilbud er kanskje ikke fornuftig for noen kryptotypevirksomheter som ellers ville brukt den forrige modellen av uregulert ICO,” sier Hinkes. Få håpefulle blockchain har to års verdi av revidert økonomi eller en track record solid nok til å kvalifisere for en børsnotering. Det ville absolutt være kostnadseffektivt for de fleste nystartede selskaper.

3. Du må velge riktig sikkerhetsfritak

Etter hvert som ICO vokser opp, er det noen få veier de kan følge for å sikre samsvar med SECs regelverk. Hver har sine fordeler og ulemper. Valget du velger vil avhenge av hvor mye penger du søker å skaffe, hvor solid dokumentasjonen din er, og om du har noe imot å begrense tilbudet ditt til kun akkrediterte investorer.

Unntak som Reg D 506 (c) begrenser investering til amerikanske akkrediterte investorer. Reg A + er mer fleksibel i forhold til hvem som kan investere, men begrenser beløpet som skal samles inn. “Det krever også utarbeidelse av mer formelle dokumenter og mandater til at SEC kvalifiserer tilbudsdokumentene før utsteder kan selge sine verdipapirer,” råder Hinkes. I alle tilfeller må utstedere også samle inn informasjon om token-kjøpere, inkludert å verifisere identiteten deres.

4. Investorer kan ikke like det

Mens SEC er der for å beskytte investorer, i likhet med GDPR for forbrukere, kan det hende at investorer ikke liker å gå gjennom de ekstra trinnene og gi personlige opplysninger før de sender utstedere midler. Å lese gjennom overdreven offentliggjøring og samtykke til å delta, kan skremme noen få investorer unna.

Det er ganske enkelt å sende eter til en offentlig lommebok i bytte mot noen få tokens. Å gjennomgå lange KYC- og AML-protokoller og gi akkrediteringsinformasjon kompliserer saken.

Suleyman Duyar, grunnlegger & Sjefstrateg på RenGen Labs sier: “Det vi ser er mange utstedere som ser etter regulerte løsninger for ICO. Problemene de møter, spesielt offentlige selskaper, er ikke bare spørsmål om amerikanske verdipapirlover; de er også opptatt av KYC og AML og akkrediteringslover over hele verden. ”

5. Bare fordi tilbudet ditt er regulert, betyr ikke det at du kan slappe av

Selv etter at du har lagt inn leggarbeidet, fått orden på papirene, tar deg tid til å delta i en dialog med SEC og potensielt går glipp av noen investorer, har du fortsatt ikke krysset av for alle boksene.

“Bare fordi tokenet ditt er utstedt i samsvar med verdipapirlovene, betyr ikke det at du er ute av skogen,” sier Hinkes. Det er fortsatt mange spørsmål som dukker opp og prosesser å følge. “Hvor bor et token som er utstedt i henhold til et unntak (men ikke uttrykkelig er gjeld eller egenkapital) på selskapets balanse?” for eksempel “Hvordan beskattes tilbudet?” etc.

Bedrifter som ønsker å sikre samsvar i hvert trinn, trenger en solid juridisk rådgiver og en åpen bokholdning. Og kanskje noen få Tylenol på hånden når hodene begynner å slå.

Fremtiden for ICO er ennå ikke sikker

Flyttingen fra ICO skjer ikke over natten. Men det kommer, i det minste i USA. Og det er sannsynlig at EU vil følge etter, så vel som andre store globale jurisdiksjoner. Foreløpig er det likevel et komplisert og avgjort grått område der det er behov for klarere retningslinjer.

Sier Hinkes, “Selv for unntatte tilbud, er det en rekke spørsmål om å tilby krypto-investeringsprodukter som fortsatt er ubesvart, for eksempel varetekt, tillitsverv, handelsmekanikk, klarering og oppgjør. Selv om SEC har varslet bransjen om at gjeldende regelverk gjelder, trenger bransjen klarhet og veiledning om hvordan den skal implementere eksisterende lover for denne nye utstedelsesmodellen. Dette er komplisert og ser ut til å sende kapitalformasjon til havs. ”

Så det ser ut til at alle betaler prisen for regulering, inkludert regulatorene selv. Men til vi alle lærer å navigere i disse ukjente farvannene og sette presedenser der ingen finnes, lønner det seg å være forberedt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map