Sammenligning mellom Poloniex og Kraken

Poloniex vs Kraken

Poloniex og Kraken er to vanlige børser for investorer som ønsker å utvide horisonten med alternative mynter (“altcoin” for korte handler).

FRASKRIVELSE: Selv om jeg prøver å være objektiv som mulig i disse innleggene, må jeg advare deg om at det har vært mange rapporter om at Poloniex har nektet fonduttak for brukere og tilsynelatende ignorert støttebilletter i flere måneder. Jeg anbefaler på det sterkeste at du leser vårt tidligere innlegg på Poloniex før du tar din beslutning.

Etter å ha lest denne “Poloniex vs Kraken” -børsenes sammenligning, vil du kunne velge en børs som fungerer bra med investeringsplanen din..

Vi går over:

Poloniex vs Kraken: Nøkkelinformasjon

Finansieringsmetoder

Poloniex tillater bare krypto-til-krypto-handler, så du kan ikke sette inn fiat-valuta (som amerikanske dollar) i børsen. Selv om du kan finansiere kontoen din med hvilken som helst mynt som er tilgjengelig på børsen, anbefaler jeg å sette inn en av dem Bitcoin, Ethereum, Monero eller Tether. Alle myntene på plattformen er parret med disse fire myntene for handelsopsjoner.

Kraken bruker verifiseringsnivåer for å finne ut hvordan du kan finansiere kontoen din.

Du kan kun sette inn og ta ut digital valuta på Nivå 1. Imidlertid kan du handle digital valuta så vel som fiat-valutaer på dette nivået. For å nå nivå 1 må du sende inn fullt navn, fødselsdato, land og telefonnummer.

Tier 2 eller Tier 3 (avhengig av bostedsland), bankinnskudd og uttak (via bankoverføring) er tilgjengelig. Adressen din kreves for nivå 2, mens du i tillegg må laste opp en gyldig myndighets-ID og nylig bevis på opphold for nivå 3.

Grensesnitt

Poloniex har et greit grensesnitt som praktisk plasserer alle relevante diagrammer og grafer på en side. De historisk pris, ordrebøker, markedsdybde og handelshistorie er i en organisert kolonne for enkel analyse.

Poloniex grensesnitt topp


Poloniex grensesnitt bunn

Du kan også handle på margin og lån ut mynter til kortere på Poloniex. Dette er avanserte handelsstrategier som bare erfarne handelsmenn bør prøve.

På Kraken kan du plassere bestillinger ved hjelp av et enkelt, mellomliggende eller avansert grensesnitt. Bruk fanen Enkel for å plassere grunnleggende marked (beste markedspris) og grense (fastpris) bestillinger. Angi stoppgrenser, utløp, utnytte alternativer og betingede stengninger ved hjelp av kategoriene Mellomliggende og Avansert.

Kraken Bitcoin Dashboard med enkel fane valgt

Kraken Bitcoin Dashboard med avansert fane valgt

Samlet sett imøtekommer begge plattformene alle typer investorer som omfatter et bredt spekter av erfaringsnivåer. Ta en titt på begge sentrene og velg den du er mest komfortabel med.

Handelsgebyrer

Poloniex og Kraken bruker to faktorer for å beregne handelsavgiftene dine:

 1. Maker / Taker status
 2. 30-dagers handelsvolum

Når du legger inn en kjøpsordre på bøkene til en pris som er lavere enn den laveste “spør” -prisen (eller en salgsordre til en høyere pris enn den høyeste “bud” -prisen), er du produsent. Hvis bud- eller forespørselsprisen samsvarer med prisen på en bestilling på bøkene, er du en person som tar taket.

Poloniex-avgifter varierer fra 0,00% til 0,15% for produsenter og fra 0,05% til 0,25% for takere. For å motta en lavere rente, må du imidlertid ha mer enn 600 BTC-handler på en måned.

På Kraken, den produsentens avgifter maksimalt ut på 0,16% og reduseres til 0,00% for de fleste handelspar. Avgiftene varierer fra 0,10% til 0,26% for takere.

Med den varierende strukturen på hver sentral anbefaler jeg at du estimerer avgiftene ved hjelp av planene som er lagt ut her for Poloniex og her for Kraken. Du kan bruke disse estimatene for å se om avgiftsforskjellen er stor nok til å bestemme plattformvalget ditt.

Tilgjengelige kryptovalutaer

Som en ren kryptokursutveksling støtter Poloniex sammenkoblinger av Bitcoin, Ethereum, Monero og Tether med:

 • Bitcoin
 • Bitcoin kontanter
 • Bindestrek
 • Ethereum
 • Ethereum Classic
 • Golem
 • Lisk
 • Litecoin
 • Monero
 • Omisego
 • Ripple
 • +57 flere mynter

Kraken støtter også en rekke mynter og sammenkoblinger som:

 • Bitcoin
 • Bitcoin kontanter
 • Bindestrek
 • EOS
 • Ethereum Classic
 • Ethereum
 • Gnosis
 • Iconomi
 • Litecoin
 • Melon
 • Augur
 • Tether
 • Dogecoin
 • Stellar Lumens
 • Monero
 • Ripple
 • Zcash

Det er klart at begge børsene har mange mynter tilgjengelig. Jeg anbefaler å sjekke ut hver børs for å se hvilken som har de sammenkoblingene som er mest fordelaktige for din investeringsstrategi.

Overføringsgrenser

Poloniex har ingen innskuddsgrense. Børsen har imidlertid minimumsinnskudd for visse valutaer som er oppført under hver valutainnskuddsadresse. Forsikre deg om at innskuddet ditt når disse grensene (selv etter gebyrer), ellers blir ikke kontoen din kreditert.

Uttaksgrensen på Poloniex er $ 25 000 for de fleste brukere, men du kan søke om å få dette økt. Jeg skisserer dette mer detaljert nedenfor, men det har vært flere rapporter om uttak fra Poloniex som aldri nådde målet. Handle med forsiktighet.

Kraken har en innskuddsgrense på $ 25 000 per dag når du gir en bevis på finansieringskilde. Innskudd tar vanligvis 2-3 virkedager å fjerne. Den daglige uttaksgrensen er også $ 25.000.

Bedriftens tillit

Kraken drives av Payward, Inc og ligger i San Francisco. Selskapet har fått $ 6,5 millioner i finansiering fra flere investorer, inkludert Roger Ver og Blockchain Capital. Siden lanseringen i 2013 har handelsvolumet på børsen i gjennomsnitt doblet hver 5. måned. Denne svimlende veksten viser at handelsmenn fortsetter å bruke og stole på plattformen.

Poloniex ble startet i 2014 i Wilmington, Delaware. Børsen er konsekvent blant de 10 beste børsene for handelsvolum men har mange problemer som forårsaker mangel på tillit fra samfunnet. Flere handelsmenn har rapporterte supportbilletter går flere måneder uten svar. Ofte gjelder disse billettene uttaksmidler som har vært låst eller “venter på godkjenning” i lengre perioder. Når det er sagt, kjenner jeg investorer som har brukt Poloniex uten problemer. Nok en gang kan du handle på egen risiko.

Fondsikkerhet

Med begge selskapene med hovedkontor i USA, kan du være ganske sikker på at Poloniex og Kraken følger bransjens beste praksis når de sikrer pengene dine.

Poloniex går ikke i detalj om deres sikkerhetspraksis, men sier at “det store flertallet av kundeinnskudd lagres offline i fryselager med luftgap.” De holder bare nok midler online for å tilrettelegge for likviditeten som trengs for aktiv handel. Børsen overvåkes 24/7/365 for mistenkelig aktivitet, og alle kontoer bruker 2-faktor-autentisering.

I likhet med Poloniex lagrer Kraken de fleste digitale eiendeler offline i krypterte lommebøker, mens de resterende myntene brukes til å holde likviditeten på børsen. Kraken opprettholder også fulle reserver for å sikre at a bankkjøring på utveksling er ikke mulig. Kraken nevner ikke FDIC-forsikring på deres nettside – en sikkerhetsforanstaltning tatt av andre populære børser som Coinbase og Gemini.

Kundeservice

Poloniex er kjent for sin dårlige kundesupport. Som nevnt tidligere kan supportbilletter ta så lang tid som 4-5 måneder skal løses. Poloniex har en kundesupportseksjon på deres nettside som inneholder vanlige spørsmål; Spørsmålsbiblioteket er imidlertid ekstremt begrenset.

Kraken har ikke bare en enorm liste over vanlige spørsmål om støtte, men gir også en opplæringsguide for å hjelpe nybegynnerinvestoren i gang. Kraken har også vært under kritikk i fora for langsomme støttetider, men klagene er ikke i nærheten av like ille som de som er rettet mot Poloniex.

Hvis du ikke har begynt å handle og tror du trenger aktiv støtte for å starte, anbefaler jeg Kraken som plattform.

Konklusjon

Med støtte- og uttaksspørsmål som er utbredt på Poloniex, Jeg anbefaler de fleste av dere som leser dette om å handle på Kraken.

Jeg anbefaler bare Poloniex til handelsmenn som er interessert i visse investeringsstrategier som ikke kan gjøres på Kraken (noen marginparringer og myntutlån til shortere).

(Se CoinCentrals komplette liste over Crypto Exchange-anmeldelser)

Flere Poloniex-sammenligninger

 • Poloniex vs Bittrex

Flere Kraken-sammenligninger

 • Kraken vs Coinbase
 • Kraken vs GDAX
 • Kraken vs Gemini
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map