Psykologi av billige mynter og Bitcoin Rebranding

Psykologi med billige mynter

Det er en mulighet for at Bitcoin vil gjennomgå en større rebranding i nær fremtid på grunn av hysteriet som ofte omgir billige mynter. I denne artikkelen vil vi utforske den psykologiske tiltrekningen av billige mynter og hvordan en ryktet Bitcoin-merkevare kan øke markedsverdien med milliarder.

Hva har mange av myntene som for tiden går gjennom vanvittige pumper til felles? Tommy Wiseau kan ha sagt det best i følgende klipp:

De er billige billige billige billige. Vel, i det minste er de psykologisk. Det er mye vanskeligere å si om disse myntene virkelig er overvurdert eller undervurdert. Imidlertid er det en lang historie med den psykologiske effekten av aksjesplitting og den billigere prisen som fører til flere investorer og økt markedsverdi.

I følge YourArticleLibrary, «Ettersom prisen på en aksje blir høyere og høyere, kan noen investorer føle at prisene er for høye for dem å kjøpe, eller små investorer kan føle at det er overkommelig. Å dele aksjen bringer aksjekursen ned til et mer attraktivt nivå. Dermed er effekten psykologisk. Den faktiske verdien av aksjen endres ikke en bit, men den nedre aksjekursen kan tiltrekke seg de nye investorene. ”

Utnytter disse nye myntene med sirkulerende forsyninger i milliarder? Det er noen som mener at det har vært en økning i de “billige” myntene. Billig mening rundt prisen på en dollar eller mindre. Ta en titt på kartene over disse forskjellige billige myntene den siste uken.

Diagram over økning av krusninger

Kart over Cardano Rise

Diagram over TRON Rise


Diagram over RaiBlocks Rise

Diagram over Stellar Rise

Det er utallige eksempler på billige mynter på vei oppover. Sammenlign disse diagrammene med de dyrere myntene som fikk stor suksess i 2017, men slet denne uken.

Bitcoin-prisdiagram

Litecoin-pristabell

Bitcoin kontantprisdiagram

Dash-prisdiagram

Monero-pristabell

Det er ingen viktige nyheter rundt mange av disse billigere myntene. Likevel pumper de, og den totale markedsverdien øker. I tilfelle Cardano har de ikke engang et fungerende produkt ennå.

Det er rimelig å tro at dette er et tilfelle av nye penger som tar seg inn i altcoin-markedet, ser bort fra maksimal tilgang på mynter og markedskapsler, og bare håper å tjene penger på kryptomanien. Folk ser psykologisk mynter til en dollar for å ha stort vekstpotensial og en mynt for 200 dollar for å ha mindre.

“Det er bevis for at investorer ikke klarer å justere referansepunktet riktig” når det gjelder prisen på disse myntene og den totale tilbudet. (Psykologien ved å investere av John R. Nofsinger)

Virkeligheten er at mynten på en dollar kan bli sterkt overvurdert og 200 dollar mynten fullstendig undervurdert. Det vil være interessant å se om disse nylige gevinstene søker trygg havn og til slutt strømmer inn i mynter med mer beviste resultater. Eller kanskje vi har gått inn i en ny æra, fremveksten av den billige mynten.

Inntil nylig var det fortsatt mulig for den gjennomsnittlige personen som ble med i Coinbase eller en annen børs å kjøpe heltallverdier av BTC, ETH og LTC. Mange forstår fortsatt ikke at du kan kjøpe en brøkdel av en Bitcoin.

Brøkdel av en Bitcoin Google Trends

Men selv om noen vet at Bitcoin er forskjellig fra en aksje, er det vanskelig å forstå brøker og desimaler fordi hele tall er de hyppigste og tidligste opplevde type nummer”. Tenk også på at ”økende bevis antyder at forbrukernes ønske om å håndtere rene, runde tall”. På grunn av veksten av disse myntene er det imidlertid ikke lenger mulig å kjøpe heltallverdier for den gjennomsnittlige investoren.

I 2017 så Bitcoin en enorm vekst på 1263% og mottok mest presseomtale. Etter den psykologiske effekten av disse billige myntene, er det ingen overraskelse at Litecoin overgikk Bitcoin i løpet av året med 4978% vekst. Hadde menneskene som kjøpte inn Litecoin kjennskap til Charlie Lee, transaksjonstider, gebyrer og mangel på konstante harde gafler? Det er ikke tilfeldig at Litecoin var den klart billigste mynten å kjøpe direkte fra fiat på de mer populære børsene i Amerika og Kina i 2017. Folk kan ha blitt psykologisk skremt av den firesifrede prisen på Bitcoin, men med Litecoin følte de at de kom inn i første etasje og at det fortsatt var håp om 5000% gevinst.

Nå kommer vi til 2018 hvor Bitcoin, Ethereum og Litecoin fortsatt er de enkleste myntene å kjøpe, men de mister sin dominans over markedet, og blir truet av de kommende billige myntene. Tydeligvis beveger flere og flere penger seg inn på markedet hver dag, men for de som begynner, ser vi syklusen fortsette, med Litecoin konsekvent over 200 dollar, begynner et søk etter den nye billige mynten.

Investeringssamtaler i disse dager går vanligvis som følger:

Person A: Du bør komme inn på kryptomarkedet, det er ikke for sent.

Person B: Ja, men alle myntene du eier er for dyre. Jeg vil ha noe billig. Nevn meg hvilken som helst billig mynt som folk har hørt om.

Person A: Vel, det er Ripple. Det handler om 50 cent, men det er milliarder av dem, så markedsverdien er allerede ganske høy.

Person B: 50 øre? Ja, jeg vil ha det. Jeg vil ha en mynt som fortsatt er billig. Jeg kan eie 20000 av dem!

Denne samtalen er ikke uvanlig og er en indikasjon på hva som skjer i kryptorommet.

Selvfølgelig går Ripple opp 640% kort tid etter. Ripple er plakatgutten for den psykologiske fordelen med billige mynter og åpnet kanskje flomportene. Mange mennesker ble opprinnelig interessert i Bitcoin som en måte å omgå bankene, og nå har vi Ripple, # 3 i markedsverdi, som ønsker å jobbe direkte med bankene. Ikke bare er mynten deres sentralisert, forhåndsutvintet, med 20% av formuen går direkte til skaperne, men symbolet har ingenting å gjøre med deres forsøk på å handle med bankene. Den har til og med hatt sin egen artikler på CNN nylig. Har denne mynten rett og slett økt fordi den har eksponering og er billig? Det er mulig den uformelle investoren legger lite tid på å forstå forskjellen mellom den maksimale tilførselen av Bitcoin på 21 millioner mot den maksimale tilførselen av Ripple på 100 milliarder kroner eller sammenligningen av markedsverdi.

Etter hvert som den gjennomsnittlige kryptokurtholderen modnes, og dopaminhastigheten til BTC-, ETH- og LTC-månene forsvinner, beveger en større prosentandel seg inn i Binance og Bittrex-verdenen og søker etter den neste store pumpen. Her har de billige myntene begynt å trives. Spesielt når det gjelder hvilke billige mynter som øker? Det er absolutt noen sammenheng som skjer med eksponeringen de får på Reddit og Twitter.

Mulig ommerking

La oss nå se hva Litecoin allerede har gjort for å takle den billige myntplassen. Loaf Wallet har forsøkt å hjelpe deg med å flytte fra Litecoins og fokusere mer på Lites (hvor 1 ltc = 1000 lites), med en ny standardinnstilling som viser det totale antallet Lites i lommeboken din. Tenk deg at når du logger på Coinbase, er den skremmende 200 dollar Litecoin borte og en fin 20 cent Lite er tilgjengelig i stedet.

Endelig, og viktigst, det er sterke rykter nylig om at Coinbase og andre børser vil gjøre en koordinert innsats for å merke ideen om en bit (hvor kanskje 1 btc = 1000 bits). Det er fortsatt mange mennesker som ønsker å være en del av Bitcoin, men synes prisen er skremmende. Hvis disse menneskene logger på og ser at de kan kjøpe biter for 15 dollar, kan det føre til at milliarder strømmer inn i Bitcoin og andre mynter som kan utføre denne strategien..

En psykologisk rebranding vil også hjelpe i det lange løp med den faktiske bruken av mynten. Selv om noen nettsteder prøver, er det rett og slett ikke mulig på et massemarkedsnivå å oppgi vareprisene i butikken din som 0,00300000 BTC. Det vil være 3 biter takk.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map