Polymath-sjef Trevor Koverko om smart investering, hemmelige samfunn og sikkerhetspoletter

Et intervju med Polymath-sjef Trevor Koverko er en litt surrealistisk opplevelse. Jeg har hatt møter med viktige politiske personer som var enklere å koordinere – og uten å måtte skjære gjennom et utvalg av tilbedende folkemengder som ba om å ta selfies med Cryptos mann for tiden. Så hva er det som fikk alle til å snakke om Trevor Koverko? Ganske mange ting faktisk.

CoinCentals Christina Comben klemte seg noen minutter av Trevors tid på World Blockchain Forum i London, og her er hva vi fant ut.

Han tar smarte investeringsvalg

Trevor Koverko

Trevor Koverko Polymath grunnlegger & administrerende direktør

Aktiv i krypto siden de tidlige dagene og kjøpte sin første Bitcoin på eBay, er Trevor kjent for å investere i tidlige ICO-er, inkludert MasterCoin, Ethereum, ShapeShift og EOS. Før det var han i Silicon Valley og Wall Street.

Og før det var han en hockeyspiller og laget NYR Draft Pick. Nå er han forpliktet til å presidere det han ser på som den “største og best bevarte hemmeligheten i krypto akkurat nå” – sikkerhetstokener.

Hva er så spennende med sikkerhetspoletter?

Kanskje et bedre spørsmål å stille er – hva er et sikkerhetstoken? “Det er veldig enkelt,” sier han, “sikkerhetstokener representerer et eierskap i en eiendel, som kan være LP-aksjer, eller hva som helst, og det er bare en tokenisert versjon av den … Du har investorer som forventer fortjeneste, ikke det som forventer et produkt , og du har regulering og KYC. ”

Akkurat nå er det knapt noen sikkerhetstokener, siden det er en altfor komplisert og tungvint prosess å lage dem. På toppen av det er det ingen børser som viser sikkerhetstokener, så når du har utstedt dine, er du ganske fersk ut av alternativene.

“Binance og alle disse andre store børsene har mye likviditet,” sier han, “men sikkerhetstokener gjør det ikke, for så snart du handler en verdipapir på børsen, blir du under regulatorene og SEC. Alle unngår å notere verdipapirer. Nå er det alt dette oppdemmede kravet om likviditet i sikkerhetstoken og ingen steder å dra. “

Og det er det som gleder Trevor mest med Polymath-plattformen som vil lansere neste generasjon sikkerhetstokener. “Polymath gir billioner av dollar med finansielle verdipapirer til å enkelt migrere til blockchain,” sier han.

Polymath har mye støtte, etter å ha samlet det største sikkerhetstoken-samfunnet på planeten, og begrenset Telegram med 50000 gruppemedlemmer. Dette er viktig, sier han, siden det vil tillate dem å etablere nettverkseffekt raskt.

Hvorfor Tokenize Financial Securities?


Det er mange grunner til å tokenisere finansielle verdipapirer, fra å frigjøre likviditet til å skape 24/7 tilgjengelighet. Men ifølge Trevor er den mest spennende delen programmerbarheten til tokens:

“Med smarte kontrakter og verdipapirtokener kan du programmere dem til å gjøre ting, fullmaktsstemming, eierstyring og selskapsledelse. Du kan gjøre så mye mer enn med papirkontrakter som sitter og samler støv i et arkivskap … Du kan eliminere hele backoffice.”

Polymath har noen ambisiøse planer, faktisk tar de sikte på å være “Ethereum of Security tokens.” Akkurat som Ethereum gjorde det enkelt for utviklere å lansere IPO-er, gjør Polymath det enkelt for ikke-tekniske Wall Street-folk å lansere STO-er. Ved å bare bruke plattformen sin, kan utstedere starte sitt eget sikkerhetstoken med noen få klikk (uten å måtte forstå soliditet).

“Børsnoteringer er rotete, dyre og tidkrevende,” sier han, “blockchain kommer til å endre alt dette.” Med et rådgiverteam uten sidestykke noe annet, har Polymath støtte fra Overstocks Patrick Byrne, ShapeShifts Erik Voorhees og Ethereum-medstifter Anthony Di Iorio, blant andre tungvektere i bransjen.

Polymath rådgivere

Polymath Advisors / https://polymath.network/

Åh, og de lanserer ST20 Security Token Standard. Ja, akkurat som ERC20-standarden for verktøytegn. Polymath planlegger den samme modellen for sikkerhetstokener, og skaper den nye standarden fremover – ikke rart at han er så pumpet.

Hvilken type utstedere tiltrekker seg Polymath?

”Vi distribuerer åpen kildekode,” forklarer han, “og det er veldig viktig for meg å ha det der vi ikke tar beslutninger for folk. Vi er ikke en utsteder, vi gir dem bare verktøy for å hjelpe dem til å være kompatible i hvilken jurisdiksjon de er i, uansett hvilken klasse investorene deres er, og hvilken type fritak de gjør, som hvordan de skaffer pengene. Er det et amerikansk type unntak? Er det et fullstendig prospekt? Vi hjelper folk å navigere gjennom den prosessen. ”

Noen av de første Polymath-utstedere er imidlertid kunngjort, og de inkluderer IPwe, verdens første blockchain-aktiverte patentregister, og BlockEstate, et tokenisert amerikansk eiendomsfond. Trevor gjorde også en kunngjøring direkte på konferansen for å si at en av de første utstedere er en filmskaper som samler inn penger til filmen sin gjennom en STO.

Atari-filmen inneholder Nolan Bushnell, grunnleggeren av Atari, og den skal produseres av Leonardo DiCaprio.

Hvordan kom Trevor Koverko inn på alt dette?

Når du blir spurt om hans første Bitcoin-øyeblikk, krysser et skittent smil ansiktet hans. “Den gang var det en kult av en veldig spesifikk type person,” sier han. “Det var ikke vanlig ennå. Den første bølgen var ikke teknologifolk. Det var mer økonomiske geeks og folk i disse kretsene. Det er gutter som Roger der borte [han peker på en uformelt kledd mann i hjørnet av presserommet].

“Han var den første virkelige fyren. Han er den første personen som kommer fra Libertarian Movement. Gutter som Erik Voorhees. Det var veldig lite. Jeg husker konferansene var i et lite lite rom. Vi ville alle bare henge ut. Ingen var i det for pengene den gang. Det var som et hemmelig samfunn. Det var nerdete. Vi trodde vi var kule, men det var vi ikke, »ler han og øynene tåker bare litt.

“Alle var yngre, dette var som for et tiår siden. Vi har bare vokst opp i rommet sammen. Så gikk det mainstream og eksploderte. Vi forventet ikke det. Jeg blir nostalgisk fordi den gang var den veldig ren og autentisk. Ingen hoppet. Folk trodde faktisk på hva Bitcoin og crypto handlet om. ”

Men sikkerhetsmerker vil gi mange mennesker utenfor

Hvis Trevor ikke hadde noe for pengene, men for idealet, er det rart at Polymaths utstedere hovedsakelig vil være begrenset til akkrediterte investorer? Eller at finansieringen av Polymath ikke var gjennom en ICO, men begrenset til en lukket gruppe mennesker? Føler han at han er i konflikt med det utopiske samfunnet han snakket om? Noe. Men han mister ikke søvn på grunn av det.

«Det er noen måter jeg tenker på det spørsmålet. Vi har vår kjernetro på at krypto er åpen, desentralisert og anonym som vi tror på det, men vi må også gå på akkord med noen av disse tingene for å virkelig få innvirkning. Hvis vi ønsker å gå mainstream og vi virkelig vil hjelpe folk i stor skala, må vi følge reglene, og du må gjøre ting i samsvar og riktig. “

I det minste i USA vil STO-er for det meste være åpne for akkrediterte investorer. Hva er hans tanker om dette? Han liker det ikke veldig godt. “Er det rettferdig at bare rike mennesker har lov til å investere i spennende nye virksomheter? Jeg personlig synes ikke det er rettferdig. Jeg tror at disse reglene må oppdateres. Bare fordi du har penger, betyr ikke det at du er en intelligent investor. Det betyr at du har penger.

Folk som ikke har penger, se på Ethereum. Ethereum skapte mye rikdom for mange ikke-akkrediterte mennesker. Hvis regjeringen sa, nei, du har ikke lov til å investere i Ethereum, at bare de store institusjonene og de velstående menneskene ble hentet inn, så synes jeg ikke det er rettferdig. “

Imidlertid tror han i disse skiftende tider at endring av regulering vil komme. “Det er allerede et skritt mot dette med jobbloven og forskjellige unntak som kommer ut, noe som er oppmuntrende. Vi har et globalt tankesett også, så vi ser ikke bare på USA og Europa. Det er et åpent lerret, og alle kan tilpasse det etter deres spesielle situasjon. Ikke ulikt Ethereum selv. ”

Polymath Ethereum

Polymath Ethereum-sammenligningen

Hvilke andre utfordringer ligger foran?

Hvordan vil Polymath gjøre det mulig for utstedere å overholde reglene i SEC eller sikre at deres sikkerhetstokener holder seg sikre? Han tar en pause og sier:

“Ok, så vi gjør ikke mange ting. Vi liker å fokusere på det vi er gode på. Det vi er gode på er å lage teknologilaget for programmerbar egenkapital. I stedet for bare et aksjesertifikat som samler støv i arkivskapene dine, har du et symbol som lever på blockchain som du kan beordre om å gjøre ting. Du kan ha moduler. Jeg antar at det vi gjør på Polymath er at vi har forskjellige moduler for KYC for å effektivisere den prosessen. “

Så akkurat nå, når det gjelder KYC eller administrering av sikkerheten til sikkerhetstokenet ditt, er Polymath ikke din one-stop shop ennå, selv om “noen ting er i røret”, sier han. Det er også en hel haug med lovlige gråsoner, for eksempel hva som skjer etter STO og hvor sikkerhetstokener ligger på selskapets balanse.

“Det er det vi trenger hjelp med,” sier han. “Ting som varetekt, ting som bytter. Det er fortsatt ikke massevis av likviditet for sikkerhetstokener. Det er et lovgivningsmessig problem fordi det er mange børsnoter for verktøy som er som eBay. De handler bare med produkter som et verktøytegn som ikke er en sikkerhet. ”

Når skal endringen skje?

Når begynner verdipapirpoletter å dominere scenen og dverge blockchainuniverset? “Dette skjer nå. Dette er bøyepunktet. Dette kvartalet tror jeg det er her det hele skjer. Det har avviklet en stund, og nå ser vi fruktene av alt hardt arbeid alle har gjort. Det er en veldig samfunnsdrevet innsats, og det er det jeg liker. “

Hvor mye av et sted ser han for verktøytegn som går fremover? “Åh, mye. Vi elsker verktøytegn, det er det som startet det hele, og vi er bare piggybacking av teknologien som verktøyet token skapte. Jeg tror bare det kommer til å konsolidere seg, og det kommer til å bli mange fusjoner og dødsfall og lik, og vi kommer til å se at noen av de store protokollene dukker opp blir større og nettverkseffektene de kommer til å ta tak i. Da vil sikkerhetstoken være et stadig mer og mer marsjerende fenomen. ”

Sikkerhetsmerker øker … er du klar?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map