Opplæringskampanjer om mulige risikoer ved kryptovaluta-transaksjoner

Mens det har vært betydelige kryptokurrencybestemmelser og -forbud på plass av nasjonale myndigheter over hele verden, har svært få regulatorer lagt vekt på utdanningskampanjer som en måte å lære nye investorer om potensielle risikoer ved å investere i krypto.

Så hvem lærer om disse risikoene? Så langt har vi sett en rekke ideelle organisasjoner, juridiske tidsskriftpublikasjoner, og skattetjenester publisere informasjon om risikoen ved å kjøpe kryptovaluta.

La oss ta en titt på noen av de nåværende utdanningskampanjene om risikoen ved kryptovaluta-transaksjoner og hvilke strategier de gir for å hjelpe folk med å redusere risikoen..

Hong Kongs offisielle innsats

Så langt leder Hong Kong an i et forsøk på å lage en offisiell, regjeringsledet kryptovalutautdanningskampanje. 29. januar 2018 lanserte Hong Kong-regjeringens Financial Services and the Treasury Bureau (FSTB) og Investor Education Center (IEC) en utdanningskampanje for kryptovaluta som inkluderer en serie videoer, infografikk og artikler på dette nettstedet.

Artikler og infografikk på nettstedet er skrevet på engelsk. Videoer er produsert på kantonesisk. Nettstedet tilbyr noen kortfattede forklaringer på kryptovaluta og ICO-investeringsrisiko. Det forklarer også andre FinTech-termer som “P2P-utlån” og “crowdfunding av egenkapital”.

Amerikanske kampanjer / ideelle organisasjoner

Mens Securities and Exchange Commission (SEC) og Commodity Futures Trading Commission (CFTC) har hatt flere møter som diskuterte hvordan den amerikanske regjeringen vil styre kryptovaluta i fremtiden, er det for tiden ingen offisielle regjeringskampanjer om risikoen for krypto. Imidlertid har noen få organisasjoner produsert noe læremateriell.

Juridiske publikasjoner

I januar 2018, New Jersey Law Journal ga ut en artikkel om hva folk bør være klar over når de investerer i kryptovaluta. Denne artikkelen gir en objektiv, faktisk vurdering av noen av de tidligere hackene med toppkryptoer, og gir grunner til at noen kryptoer kanskje eller ikke kan være gode transaksjonsbeslutninger. Det forklarer også noen av de grunnleggende forskjellene mellom toppkryptoer som BTC og ETH.

Advokatgrupper

Opplæringskampanjer fra Super PACs som Cryptocurrency Alliance blir også mer populære. Denne Super PAC er forpliktet til å skape mer offentlig bevissthet rundt kryptovaluta og blockchain-teknologi.

Cryptocurrency Alliance søker også å “motsette seg lovgivning og politiske kandidater som har til hensikt å regulere kryptovalutaer på bekostning av forbrukernes personvern”. Ifølge gruppens nettsted er 20+ mennesker nå kjernemedlemmer i denne organisasjonen.

Universiteter / Nettkurs


Universiteter er kanskje de hittil største adopterte av utdanningskampanjer om kryptovalutaer. Carnegie Mellon, Cornell, Duke, Massachusetts Institute of Technology og University of Maryland, og noen få andre store universiteter i USA har lagt til kurs om kryptovaluta-teknologi, økonomi, jus og andre spesifikke emner.

Selv om det er vanskelig å si nøyaktig hvordan blockchain-teknologien og markedstrender for kryptovaluta vil utvikle seg, kan professorer generelt veilede studentene til å utvikle sunne investeringsprinsipper og utdanne dem om hvordan investeringer skal holdes sikre.

I tillegg begynner online læringsplattformer å tilby flere kurs relatert til blockchain og kryptovaluta. Coursera tilbyr for eksempel en Princeton-klasse på et bredt spekter av emner om Bitcoin og forskjellige andre kryptoer.

Hva er neste for utdanningskampanjer?

Nåværende utdanningskampanjer om risikoen ved kryptovaluta-transaksjoner er fortsatt få og langt mellom. Mens universiteter sannsynligvis vil utvide kurstilbudet om blockchain og kryptovaluta, må andre befolkningssegmenter også lære mer om hvordan man kan ta klokere kryptovaluta-transaksjonsbeslutninger.

For det meste må både HODLere og daghandlere finne ut om risiko gjennom egen forskning. En av de viktigste måtene for nyere investorer å bli mer bevisst på potensielle risikoer, er å bruke en kombinasjon av eldgamle investeringsråd (dvs. generelle prinsipper knyttet til aksjemarkedsinvestering) og egenopplæring gjennom forskning (dvs. lære om lommebok. lagring, sikkerhetstiltak osv.)

Investorer bør huske klassiske råd som “ikke invester mer enn man har råd til å tape” eller “kjøp lavt, selg høyt.” Imidlertid bør de også se etter flere ressurser som lærer viktige blockchain / cryptocurrency teknologikonsepter.

Etter hvert som kryptovalutamarkedet fortsetter å modnes og nyere investorer begynner å få interesse for markedet, vil offisielle utdanningskampanjer trolig spille en viktigere rolle i å lære folk investeringsprinsipper og teknologikonsepter. Foreløpig er utdanningsgapet for nyere investorer fortsatt ganske stort.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map