Når skal jeg kjøpe Bitcoin: En guide til stabling av satoshier

Å få en bedre forståelse av når du skal kjøpe Bitcoin kan hjelpe deg med å ta investeringsstrategien din til neste nivå. Det har vært et interessant år for Bitcoin og hele kryptovalutamarkedet. Kryptomarkedet kastet flertallet av 2017-gevinsten i år ettersom markedskorrigeringer startet. Disse tapene etterlot mange investorer med vanskelige beslutninger å ta, for eksempel når jeg skulle selge Bitcoins, og skal jeg kjøpe Bitcoin nå? Det viktige å huske er at det ikke er en bestemt investeringsstil som passer for alle.

Velg din strategi

Når det gjelder å investere i Bitcoin, er det et par populære strategier å følge. Til slutt vil du kanskje oppdage at en kombinasjon fungerer best for deg. Dette er normalt, og å finne den rette balansen øker avkastningen din og reduserer stressnivået i tider med markedskorrigeringer. La oss utforske to populære Bitcoin-handelsstrategier.

Langsiktig: HODL

Bitcoin HODL-samfunnet (hold fast i kjære livet) er sterkt, og hvorfor ville det ikke være det? Bitcoin er verdens første vellykkede kryptovaluta. Bortsett fra det faktum at det introduserte verden for blockchain-teknologi, er det også en sosial og økonomisk frihet knyttet til denne kryptovalutaen.

HODLere tror på Bitcoins underliggende søken for å frigjøre verden fra et korrupt og ondskapsfullt finanssystem. I tillegg tror de at Bitcoin alltid vil se en økning i verdi på lang sikt. Tatt i betraktning at det er færre enn fire millioner Bitcoin igjen som skal utvinnes, er mangelen på denne digitale eiendelen ubestridelig.

Uminerte Bitcoins via Bitcoinblockhalf

Uminerte Bitcoins via Bitcoinblockhalf

Dette er den klart enkleste Bitcoin-investeringsstrategien å følge. Du kjøper Bitcoin når prisen faller og holder den. Det er det. Hvis du går gjennom Bitcoins prishistorie, gjorde alle som fulgte denne strategien før midten av 2017 på en stor måte.

Kortsiktig: Day trading

Day trading tar en mer aktiv tilnærming til kryptovaluta. Daghandlere ser ut til å oppnå gevinster basert på markedsforståelse, snarere enn å HODLING deres Bitcoin. For disse investorene er det viktig å bruke de beste markedsverktøyene. Avansert markedsanalyse og tradingbots er to perfekte eksempler på populære daglige handelsverktøy som kan forbedre avkastningen din.

Styr posisjonen din

Daghandlere tjener sin fortjeneste i tider med volatilitet. En kunnskapsrik handelsmann vet hvordan man kan tjene penger, selv når markedet kollapser. I et bjørnemarkedscenario vil disse handelsmennene styrke sin posisjon. Denne handelsstrategien krever at du selger Bitcoin ved begynnelsen av et markedsfall og deretter tilbakekjøper Bitcoin til en lavere pris når markedet kommer ut. Resultatet: mer Bitcoin. Denne strategien er lettere sagt enn gjort.

Kombinasjonsmetode


Mange investorer bruker en kombinasjon av disse taktikkene for å oppnå målet om å øke sine Bitcoin-beholdninger. Disse investorene holder sin Bitcoin til store markedsjusteringer. Som kryptoinvestor er det viktig å overvåke ny utvikling i kryptomarkedet. I teorien er det lettere å forutsi et bjørnemarked enn et oksemarked.

Husk at kryptomarkedet fortsatt er nytt for mange investorer, og dårlige medier kan spre FUD (frykt, usikkerhet og tvil), noe som forårsaker et salg av bekymrede investorer. Hvis du for eksempel våkner i morgen og skriver Bitcoin inn i Googles nyhetssøkemotor, og de tre første sidene med historier er negative, er det sannsynlig at dette vil føre til at prisen på Bitcoin faller. Hvor mye? Ingen vet.

Sammenligning av markedssykluser

Markedsykluser er som tidevannet i havet. Selv om ingen kan gjette nøyaktig hvor kraftig tidevannet vil være, kan de henvise til årets tidligere aktivitet for å få en generell ide om når markedsaktiviteten øker eller avtar. Bitcoin er nå 10 år gammel, og det er et tiår med markedsundersøkelser som kan evalueres for å få en bedre forståelse av Bitcoins markedssyklus.

Bitcoin via CoinMarketCap

Bitcoin via CoinMarketCap

Nylig markedsstabilisering

Markedet ser ut til å stabilisere seg med volatilitet på de laveste nivåene på flere år. Betyr dette at Bitcoin er stabil? Sannsynligvis ikke. Bitcoin opplever vanligvis volatilitet etter denne typen markedsatferd. I de fleste tilfeller følger et oksemarked.

Sannheten om dukkert

Kjøp lavt, selg høyt. Dette er investeringsaksiomet som ekko av eksperter i hele kryptorommet. Selv om det virker enkelt nok, er det vanskelig å forutsi når dukkert er på det laveste punktet. En av de beste strategiene er å gjennomgå markedskartene, og hvis dukkert er nær motstandslinjer, kjøp. Motstandslinjer på et markedsdiagram representerer punkter der markedet viste en økning i kjøpsaktivitet, og derved stoppet bjørnen.

Hval spruter

Å følge hvalens handelsaktivitet i Bitcoin-rommet er en annen fantastisk måte å planlegge kjøpsinnsatsen din. Bitcoinhvaler er mennesker som eier enorme mengder av en Bitcoin. En fersk Bloomberg-rapport avslørte at bare 1000 mennesker eier over 40 prosent av all Bitcoin som eksisterer.

Når en hval gjør et trekk, svarer hele markedet. EN rapportere publisert av Investopedia i september 2018 fremhevet dette scenariet. Rapporten viste hvordan en hval forårsaket et salg av $ 53 milliarder dollar. Moralen i historien, se på hvalene fordi de kan påvirke prisene dramatisk.

Politiauksjoner

Rettshåndhevelsesmyndigheter trapper opp kryptokonfiskasjonen, og hvis du ønsker å investere mye i kryptovaluta, er disse scenariene ideelle. Storskala kryptouksjoner gir deg den perfekte muligheten til å få enorme summer av krypto til nedsatte priser.

Langvarig kryptoinvestor Tim Draper kjøpte kjent nesten 30.000 konfiskerte Bitcoin fra myndighetene etter Silk Road-bysten. Mens Draper nektet å gi de spesifikke prisopplysningene som ble betalt, en rapport fra Formue magasinet plasserer gjennomsnittsprisen for Bitcoin på rundt $ 334.

Når skal jeg kjøpe Bitcoin

Læring når du skal kjøpe Bitcoin kommer til å lære hvilken type kryptoinvestor du vil være. Når du har forstått strategien din, vet du når det er fornuftig å kjøpe mer Bitcoin, HODL, selge eller styrke din posisjon. Med disse konseptene i tankene, er du nå klar til å lære hvordan du kan øke kryptovalutaporteføljen din som en proff.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map