NEO Global Capital på Cryptocurrency Investment Landscape

Hvis du leser dette, er sjansen stor for at du har erfaring eller er interessert i å handle eller investere i kryptovaluta.

Sjansene er ganske store for at et flertall av våre lesere har investert et tall hvor som helst mellom $ 100 og $ 10.000 i en blanding av eiendeler som Bitcoin, Ethereum, Ripple og NEO. Det er også en slank minoritet som har tatt en tur på den ville siden og investert i ICO-er – noen blir heldige, mens hovedparten blir brent.

Avgjørelsene dine ble sannsynligvis drevet av nyheter og impuls, og siden risikoen din var relativt lav, tok det ikke mye overbevisning å legge inn bestillingene dine

Men hva skjer når denne $ 100 til $ 10.000 tallet multipliseres med 100x til 1.000x, i noen tilfeller 10.000x. Og det er din heltidsjobb. Og det er ikke pengene dine. Landskapet endrer seg litt.

Cryptocurrency-fond har en unik oppgave foran seg som innebærer å navigere gjennom et støyende og klamrende miljø for å få tilgang til høykvalitets avtaler og investeringsmål. Innsatsen er mye høyere, og omdømmet begynner å ha betydning.

CoinCentral var i kontakt med teamet bak et av verdens ledende blockchain-investeringsfirmaer, NEO Global Capital, på deres første møte i Boston. Arrangementet inneholdt kraftige figurer fra organisasjoner som Arrington XRP Capital, Pantera Capital, Block72, og, selvfølgelig, NGC.

NGC Fund I har en mangfoldig portefølje av blockchain-prosjekter som Ontology, Bluzelle, Zilliqa, Trinity, Mainframe og Top.

Følgende intervju gir noen seriøse innsikter i mekanikken bak å drive et internasjonalt blockchain-fond, spesielt i bjørnemarkedet i 2018, fra NGCs grunnleggerpartner Roger Lim.

Nyt!

Kan du fortelle oss litt mer om hva som gir deg en følelse av en god investeringsmulighet? Hvilke spesifikke egenskaper leter du etter i teamet, i ideen, i teknologien?

NGCs grunnleggerteam har vært involvert i blockchain-bransjen siden de første dagene, så vi er heldige som har jobbet sammen med noen av de tidlige adoptere av teknologien. Med tiden kommer en bedre forståelse av hvilke bransjer som har mest behov for en digital overhaling, samt hvor desentraliserte teknologier vil ha størst innvirkning, så vår erfaring har absolutt spilt til vår fordel.

Som sådan har vi utviklet en sterk følelse av hvilke sektorer som vil ha størst nytte av blockchain; hva som skiller seg ut når det gjelder et prosjektstiftelseslag; og om en idé er nyskapende og forstyrrende kontra en som ligner på noe som allerede eksisterer og egentlig bare kan tilby trinnvis forbedring.

Når det er sagt, har NGC en godt avrundet portefølje av investeringer, og vi håper å fortsette å støtte en rekke bransjer, inkludert identitetsløsninger; spill; online innholdsstrømming; finansnæringen (dvs. bank, finansiering, betalinger og børser); og så videre.

Vi vil også fortsette å investere i offentlige kjeder, samt personvern- og sikkerhetsprosjekter fordi vi ser dem som sterke eksempler på å løse et bestemt problem. Samlet sett er det viktig å se på hvor konkurransedyktig markedet er for det prosjektet prøver å løse.

Viktigst av alt, vi legger stor vekt på styrken til teamet i hjertet av et prosjekt: Har dette prosjektet sterk ledelse? Hva er deres erfaring? Har de høye suksessrater fra tidligere prosjekter? Et sterkt team er ofte den beste indikatoren for om et prosjekt vil lykkes eller ikke.

Kan du fortelle oss litt om fondets forhold til NEO?

Vår tilknytning til NEO er en strategisk som gjør at NGC kan oppfylle sin posisjon som et ledende investeringsselskap. Mens NGC er en helt uavhengig enhet, er vi langsiktige troende på NEO og har opprettet et dedikert fond som tar sikte på å fremme veksten i NEO Smart Economy-økosystemet. Gjennom strategisk kapitalutplassering, prosjektinkubasjon og utnyttelse av alle våre tilgjengelige ressurser, tror vi at vi kan bidra til å akselerere veksten i det samlede kryptomarkedet, så det er interessant hvis du er interessert i investeringer, kan du også lære å handle ved hjelp av ressurser fra nettsteder som https://day-traders.net/.

NGC Fund I ser ut til å være et nyere fond sammenlignet med NEO Eco Fund. Kan du forklare hva som er forskjellene mellom de to fondene, når det gjelder mål og potensielle investeringsmål?

NGC Fund I er vårt profittfond, der vi investerer i de mest lovende og innovative prosjektene knyttet til blockchain. Vår bredere interesse er å fremme industrien, så vi investerer i prosjekter som har sterke bruksområder og kan bidra til å drive den vanlige adopsjonen av blockchain.

Det andre fondet vårt er NEO Eco Fund, og vårt mål her er å fremme veksten i NEO Smart Economy-økosystemet. I tråd med vår tro på NEO investerer vi innimellom i prosjekter som spesielt vil ha nytte av NEOs infrastruktur.

Samlet sett er målet for begge fondene å hjelpe nystartede selskaper med å skape varige konkurransefortrinn i en bransje som har blitt veldig overfylt, veldig raskt.

Hva slags kortsiktige mål og mål er du vanligvis enig med et oppstartsfirma når du har bestemt deg for å investere? Hvordan går du frem for å bli enige om disse målene?

Mål, mål og mål varierer avhengig av hvilken type prosjekter vi støtter. Hvis det for eksempel er en offentlig kjede, vil vi jobbe med prosjektet for å identifisere hull i det tekniske teamet, veikart og milepæler i forkant av lanseringen. Vi er rause med tiden vår for hver av våre investorer; vi ønsker at de skal lykkes, og hvis de ønsker å ta i bruk opplevelsen til noen av våre partnere eller nå ut til vårt nettverk, har de full støtte og støtte fra firmaet.

Det pleier å være typisk at venturefond krever at et stiftende team har et langsiktig mål om at selskapet skal selges innen en bestemt tidsperiode. Er det noe annerledes med NGC? Hva slags tidsramme jobber du med for langsiktige mål, og hvordan definerer du langsiktige mål?

Generelt oppnår tokeninvesteringer likviditet mye raskere på børser enn aksjeinvesteringer (måneder i stedet for år). Ikke desto mindre vil vi i NGC at alle våre investorer skal lykkes enten vi foretar en token eller aksjeinvestering. Vi har fremdeles tegn på mange av investeringene våre, og vi fortsetter å jobbe med dem og forventer at de vil fortsette sin vekst, utvikling og å oppnå de viktigste forretningsmålene de neste årene.

Er det noen fordeler med å drive et kryptokursfond i et bjørnemarked?

På en måte har bitcoins dramatiske økning i fjor styrket blockchain-industrien: det er nå en interesse for blockchain og kryptokurrency som ikke eksisterte tidligere. Når vi beveger oss bort fra kryptomanien som fulgte, er fordelen med å drive kryptofondet vårt i et bjørnemarked at de fleste prosjekter nå kommer med gode intensjoner.

Dette er ikke å si at vi har eliminert dårlige skuespillere fullstendig, men det var sikkert flere prosjekter og spillere som dukket opp i markedet på topp når det var større mulighet for raske gevinster. På samme måte tillater det nåværende markedet investorer å bruke tid på å undersøke, forstå en ny teknologi eller et problem et prosjekt kan løse – i et oksemarked kan investorer handle fra frykt for å gå glipp av.

I tillegg til gode verdivurderinger har det nåværende markedet produsert sterkere prosjekter med erfarne lederteam, overbevisende brukstilfeller og banebrytende teknologi. Vi mener at markedets konkurranseevne ikke har gått ned på noen måte.

Hva skiller et investeringsfond av høy kvalitet fra et lavkvalitetsfond?

Et investeringsfond av høy kvalitet er et som tar utdannede og gjennomtenkte investeringsbeslutninger. En ting vi er veldig stolte av hos NGC er at vårt stiftelsesteam kommer fra en variert bakgrunn med kryptoinvesteringer, tradisjonelle finansmarkeder, nye teknologier og fusjoner og oppkjøp.

Vi vil si at de beste investeringsfondene er de som er i stand til å gifte seg med sin kryptospesifikke kunnskap med erfaring fra mer tradisjonelle vertikaler, og derved ta en mer avrundet og gjennomtenkt tilnærming til investering..

En hovedkomponent for enhver investor i ICO-rommet er tilgang til avtale flyt. Hva gir NGC en fordel her? Har du noen råd til mindre private investorer?

Et sterkt rykte for å hjelpe prosjekter etter investering er viktig og lokker også flere grunnleggere og gründere til å ønske å jobbe med oss. Vi jobber ikke bare tett med, men vi ønsker andre midler velkommen til å samarbeide med oss ​​for å dele avtaler, innsikt og ekspertise. Vi tror sterkt på samarbeid og at et mangfold blant blockchain-investorer (geografisk ekspertise, bakgrunn og nettverk) gir mangfoldig erfaring og enorme fordeler for et prosjekt..

Når det gjelder detaljinvestorer, som Warren Buffet en gang sa, “invester aldri i noe du ikke forstår”, så gjør absolutt undersøkelsene dine, forstå hva du investerer i; og diversifisering er viktig. Cryptos er svært flyktige og derfor risikable, veier opp risikoen før du dykker inn.

Ser ut på det bredere markedet som blir veldig overfylt. Fra ICO-er som er fullført så langt i 2018, hvilke som skiller seg ut for deg som unike eller på annen måte interessante muligheter?

Vi tror at alle prosjektene vi har investert i har innovative team og unike løsninger på dagens problemer i bransjen. Ontologi gir for eksempel en løsning på digital identitet; Certik løser sikkerhetsproblemer i blockchain med formell bekreftelse; Hadron hjelper bedrifter som NASA å outsource beregningsoppgavene sine med en stor bruker- og enhetspopulasjon, slik at disse oppgavene gjøres effektivt og i tide. Alle enormt ambisiøse prosjekter som gjør enorme fremskritt, og vi ser frem til å støtte dem i fremtiden.

Hvordan når NGC-teamet enighet om hvilke prosjekter de skal investere i, eller ikke?

Selv om det ikke er harde og raske regler, vil et sterkt produkt, en effektiv forretningsplan og et ambisiøst, målrettet grunnleggerlag helt sikkert være hjørnesteinen i det vi anser som en lovende satsing. Hver av NGCs partnere forstår at investorer er interessert i å se og investere i prosjekter som både er unike og innflytelsesrike, så vi er ofte enige når det kommer til å investere eller ikke.

Hva er etter ditt syn utsiktene for den totale prisen på Bitcoin og kryptovaluta de neste 12 månedene? Hva er knasepunktene som kan ende opp med å snu markedene i en eller annen retning?

Hvis jeg måtte risikere et gjetning – ville jeg si at bitcoin kunne se nye høyder i løpet av de neste 12-18 månedene. Etter hvert som regelverk, standarder og infrastruktur blir mer modne, forventer jeg at markedet reagerer positivt.

Hva ville være ditt beste råd for alle grunnleggere av en ICO- eller blockchain-oppstart??

Ettersom blockchain-rommet blir stadig mer støyende, er en anbefaling vi alltid gir til grunnleggere og gründere å vurdere om de virkelig trenger blockchain. Fokuser på problemet du prøver å løse, og avgjør om blockchain virkelig er løsningen.

Hva er utsiktene for NGC når vi går mot slutten av 2018 og utover?

Vår primære interesse ligger i å fremme blockchain-bransjen mot vanlig adopsjon, så når vi beveger oss mot slutten av 2018, vil vi fortsette å streve mot dette målet ved å investere i de mest innovative prosjektene; sponsing av høyere utdanningstiltak; og legge til rette for samtale mellom bransjeledere og forretningsfolk som vil ta for seg hva bransjen trenger, hvor markedet nøyaktig står, og hvilke grep som kan tas på nyttår for å fremme bransjen som helhet.

I tråd med dette har vi nylig investert i flere viktige blockchain-fokuserte tiltak innen høyere utdanning: sist ved Berkeley og National University of Singapore. Vi holdt også vårt innledende møte i Boston for å diskutere prosjektfinansiering og utvikling, beste investeringspraksis og nye bransjetrender. Vi planlegger å gjøre mer av dette når vi avslutter året, og forhåpentligvis inn i 2019.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map