Nå er det også kryptovalutaer for pensjonister

Nå er det også kryptovalutaer for pensjonister

Først måtte vi venne oss til at bestemor hadde mobiltelefon. Og vi vet alle at det eneste som er verre enn at ingen som liker Facebook-innlegget ditt, får tommelen opp fra Grams. Ikke vær for rask med å avskjedige den eldre generasjonen når det gjelder teknologi. Faktisk er det nå også kryptovalutaer for pensjonister.

Det kan være vanskelig å tenke seg pensjonister på sykehjem som diskuterer om de skal HODL eller ta inn penger mens de spiller domino. Men ifølge en rapportere av WorldPay, genererer babyboomer-generasjonen den globale online betalingsindustrien. De kjøper flere ting på nettet, og en kryptovaluta for pensjonister kan være det neste logiske trinnet.

Leverandører overser ofte denne demografiske, desperate etter å vinne over årtusener. Likevel har disse “sølvsurferne” bedre helse enn generasjoner før dem – og betydelig brukekraft. Faktisk forventes det at globale forbruk på nettet av forbrukere over 60 år vil nå 15 billioner dollar innen 2020 (dobbelt så mye som 2010).

De blir bedre til å administrere iPhones. De begynner å kjøpe Alexa. Og de åpner sakte opp for konseptet med Bitcoin. Det vil ikke ta lang tid før eldre også finansierer pensjonen med kryptovaluta.

Ta en titt på noen av de nyeste ideene for blockchain og kryptokurver for pensjonister.

Et økosystem bygget for eldre

Befolkningen eldes. I følge en rapportere av FN, i 2015, var en av åtte mennesker globalt 60 år eller eldre. Innen 2030 øker dette forholdet til en av seks, og innen 2050 vil minst en av fem personer være 60 år eller eldre.

Det er flott at vi kan se frem til et lengre liv. Mer tid til å spille golf, dra til Florida, kanskje til og med spille bingo. Jeg har hørt at bingospill nå kan spilles online på bingobuddha. Dette er det første jeg bør gjøre blant andre. Men med redusert fødselsrate og færre unge mennesker til å bære byrden, legger det store belastninger på ressursene. Det er tydelig at det er behov for et effektivt støttesystem for den voksende eldre befolkningen.

GladAge er et økosystem bygget for eldre for å gi personlig pleie og fullt kontrollerte eldreboliger. Konsernsjef Sunny Kapoor sier: “På GladAge-plattformen blir kontrollen overlevert til eldre når de velger hvilken type omsorg som trengs, handler utstyr eller tjenester og til og med vurderer vaktmestere som de kan ansette etter behov.”

GladAge søker å løse sektorens største problemer som de tradisjonelle systemene ikke har klart å løse. “Mangel på eldrehjem, alvorlig mangel på utdannede arbeidere, uorganisert markedsstruktur og kaotiske prosesser er noen få å nevne,” sier Kapoor..

GladAge Infographic

Nåværende problemer med eldre helsevesenet.

“Det er et stort gap mellom omsorgsboligene som er tilgjengelige og antall omsorgsboliger som trengs,” forklarer Kapoor. “Selv de som er tilgjengelige er ikke egnet til formålet og mangler ofte ønsket standard for å gi en hjemmekoselig atmosfære.”

Hvis du noen gang har gått inn i et statlig eldreomsorgsanlegg, vet du hva han snakker om.

De fleste lands nasjonale ressurser er strukket og ikke-statlige institusjoner jobber med begrensede ressurser. I mange tilfeller er det rett og slett ingen mekanisme for å evaluere kvaliteten på tjenestene deres. “Dette betyr psykiske og fysiske problemer for eldre borgere,” sier han.

For å gi fornærmelse mot skade er de fleste omsorgspersoner ikke ordentlig kontrollert. En kortvarig sjekk kan avsløre en tidligere sexforbryter eller tyv. Men hva med deres omdømme og egnethet som omsorgsperson? Når alt kommer til alt, hvem vil bli håndtert av en sur ansiktsbint, eller en frustrert sersjantmajor?

“Ikke-profilering av vaktmestere fører til et markedsfenomen med” alt er bra “, sier Kapoor. “Et poengsystem bringer sunn konkurranse blant interessentene – for å opprettholde velstand og levebrød må de prestere bra på jobbene sine. “Hensikten som GladAge trives med, er å designe en desentralisert eldreomsorgssektor som er utstyrt for å utvikle seg dynamisk. Det gjør det ved å introdusere den mest futuristiske teknologien i en tradisjonell industri som er over hundre år gammel. “

Smart kontraktsdrevet pensjonsplanleggingsplattform

Da Bitcoin kom inn i den offentlige samvittigheten, var det ganske vanskelig å forestille seg at om noen få år ville kryptovaluta løse store ordproblemer. Eller at det ville være kryptovalutaer for pensjonister.

Men den amerikanske pensjonsindustrien alene er verdt det $ 27 billioner. Så det er fornuftig at blockchain-selskaper vil se mer mot dette rommet.

Vi vet alle at vi trenger å spare for pensjonen, men mange årtusener sliter fortsatt med studentgjeld – og mange boomere sliter også med barna sine studentgjeld. De fleste amerikanere ikke spar nok for pensjonisttilværelsen, som setter dem for en mindre enn tiltalende fremtid.

I tillegg eies nåværende pensjonsplaner av en sentral enhet, uten manglende åpenhet, og er uklare om utbetalingene og når du kan forvente å motta dem..

Actus jobber for å løse disse problemene og gjøre det lettere å spare penger ved å bruke smarte kontrakter for å kutte mellomledd og skape gjennomsiktighet. Sparere kan ha en portefølje av investeringer som er beregnet på pensjon, fra regulerte 401k / IRA-planer til kryptovalutainvesteringer.

Actus-plattformen

Målet er å plassere beslutningsprosessen i sparerens hender, snarere enn en ansiktsløs fondsforvalter i et stort selskap. Det vil også stimulere yngre mennesker til å spare for fremtiden.

Kjøp Bitcoin med din 401k eller IRA

For kryptoinvestorer som er hardt troende på verdien av fremtiden, Bitcoin IRA lar dem bruke midler fra sine 401k eller IRA planer om å kjøpe Bitcoin og andre kryptovalutaer.

Når du hevder å sikre sikker overføring av pensjonsmidlene til en konto for Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash og en rekke andre store kryptovalutaer, lar dette nye digitale investorer ta en mer aktiv rolle i å spare til pensjon..

Det gjør det også mer attraktivt å spare penger for alderdommen, siden, la oss innse det, utsiktene til et aldershjem, høreapparat og falske tenner, er ikke akkurat sexy.

Som med alle investeringer, kan det ikke være lurt å bruke alle sparepengene dine til å gjøre dette. Å plassere skjebnen til dine gyldne år under pris av et bullish eller bearish marked kan være litt stressende når du glir til pensjonisttilværelsen.

Kryptovaluta for pensjonister

GladAge er et australsk blockchain-selskap som ønsker å takle den aldrende befolkningen i det hjørnet av verden. Likevel, hvis det viser seg å være vellykket, er det en modell som kan rulles ut over hele verden.

“Det er også nyttig å bygge mikroøkonomier der alle transaksjonene kan spores mer effektivt. Dette hjelper til med å overvåke påvirkningen mer nøyaktig og til å dirigere investeringene mot aktiviteter med størst mulig innvirkning, sier Kapoor.

Ingen ønsker å havne i et omsorgsbolig, men vi har ikke alltid kontroll over løpet vårt liv tar. Så det er trøstende å vite at vi kanskje i det minste kan si noe – og en andel – i kvaliteten på vår omsorg med kryptovalutaer for pensjonister, varierte investeringsporteføljer og sjansen til å gjøre mer med våre 401ks.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map