Myntdans | Samfunnsdrevet kryptovaluta-statistikk

Coin Dance er en samfunnsdrevet plattform som tilbyr statistikk og tjenester for Bitcoin og Bitcoin Cash. Sammen med andre fremtredende nettsteder som Bitfire, er en ny bølge av nettsteder utfordrende modeller, ikke engang strengt innen kryptovaluta. Det ser ut til at desentralisering ikke sparer noe forretningsområde, ikke engang statistikk.

Hva er Coin Dance?

Plattformen sporer alle slags beregninger rundt Bitcoin, fra blokkgruvedrift til volumstatistikk og til og med verdensomspennende sentiment. Myntdansbetydningen kommer faktisk fra ordet tilfeldighet. Som med mange andre interessante internett-memer, ble ordene populære etter at smarttelefoner startet med å korrigere brukerfeilfeil.

Et bredt utvalg av statistikk og tjenester på Coin Dance-portalen

Et bredt utvalg av statistikk og tjenester på Coin Dance-portalen

Åpenbaringen

Coin Dance ønsker å åpne opp statistikkområdet ved å fritt gi tilgang til informasjon, spesielt med hensyn til Bitcoin. Teamet mener hvordan Bitcoin utvikler seg som en protokoll, bør være opp til samfunnet. I tillegg bør alle ha rett til å bidra til deling av informasjon uavhengig av teknisk bakgrunn, sosial status eller antall bitcoin de har i lagring.

Strategien

Det som gjør Bitcoin spesiell, er at den er ganske gjennomsiktig. Ved å maksimere datadeling får Coin Dance samfunnet til å engasjere seg med hverandre og ta viktige beslutninger basert på denne delte datamodellen. I følge Coin Dance,

Vårt oppdrag er enkelt: å styrke samfunnet og utvide økosystemet.

Tjenester

Volumdiagrammer

Coin Dance tilbyr volumkartlegging primært for peer-to-peer-markedsplasser. Samfunnsmedlemmer oppdaterer diagrammer ukentlig, slik at nyttig handelsinnsikt beveger seg i takt med markedene. Peer-to-peer-markedsplassene som er omtalt er Bisq, LocalBitcoins og Paxful.

Utviklere oppdaterte nylig plattformen for å legge til handelsdata i flere forskjellige valutaer over hele verden. Denne oppdateringen vil spare mye tid for mange brukere utenfor USA som ofte må konvertere til sin lokale valuta først.


Forfengelighetstjeneste

Plattformen tilbyr også en forfengelighetstjenestetjeneste for de som ønsker å legge til litt swag til sin Bitcoin-adresse. Du kan tilpasse Bitcoin-lommeboken din i stedet for å bruke hex- eller QR-koden som følger med en standard adresse. Å sette opp din egen personlige lommebok er ikke så vanskelig, og det er nyttig Steemit tutorial link for å komme i gang.

Politikk & Mening

Politikkavdelingen holder styr på beslutningsprosessen om verdens største kryptovaluta av regjeringer over hele verden. I skrivende stund ble det imidlertid ikke stemt om noen Bitcoin-forslag, men forvent at dette vil endres ettersom krypto fortsetter å utvikle seg. Dette politiske kartet gir en nyttig oversikt over hvordan Bitcoin har det på den globale scenen, og lar brukerne følge med på endringene.

Denne delen viser ikke bare hvor Bitcoin er begrenset, men også hvordan den er klassifisert. I India regnes for eksempel Bitcoin for øyeblikket som eiendom, men i Kina er det anerkjent som en vare.

Coin Dance: Hvordan Bitcoin har det på den verdenspolitiske scenen

Hvordan Bitcoin har det på det verdenspolitiske scenen

Statistikk

Statistikkområdet er utvilsomt stedet der handelsmenn, kodere og Bitcoin-revisorer kommer for å verifisere alle ting som er faktiske om Bitcoin. Du kan finne din typiske prisstatistikk på Coin Dance.

Det er imidlertid mer interessant å bla gjennom tilgjengelige blockchain-data, som du vanligvis ikke finner på andre handelsnettsteder. Grav ned i detaljer om blokkstørrelser, utvinnede blokker, Google Bitcoin-søk, demografi i samfunnet og mer. Du kan også finne en kryptovaluta-ticker basert på markedsverdi, som CoinMarketCap, mot slutten av siden..

Sammendrag av Bitcoin Node

For de mer tekniske blant oss, er det sammendraget av Bitcoin-noder. Dette kommer full av informasjon om de anslagsvis 10.000 noder over hele verden som driver Bitcoin-nettverket. Denne delen holder til og med oversikt over oppgraderinger av noder for å håndtere det siste inflasjonssårbarhet som ble oppdaget i nettverket.

Ta en titt gjennom Bitcoin Full Nodes-artikkelen for å få en bedre forståelse av noder og hvordan du konfigurerer en for deg selv.

Blokker

Blokkeseksjonen hjelper seere med å verifisere de siste blokkene som ble utvunnet og få et bedre helhetsbilde av nettverkets gruvedrift. Sentralisering av gruvedrift har blitt mer av et problem i nyere tid. På grunn av dette bruker forskjellige medlemmer av Bitcoin-samfunnet bassengstatistikken for å holde oversikt over Bitmains dominans i dette området.

Ressurser

Ressursdelen har mange godbiter for nybegynneren i kryptovalutaen og Bitcoin. Det er et par andre gode ressurser der ute, men dette vil være et godt utgangspunkt hvis du er litt usikker på hvor du skal begynne.

Poker

Og til slutt, sist men ikke minst, hva ville krypto være uten å legge til litt moro i blandingen? Blockchain poker er allerede en ting, og Coin Dance lar deg hoppe inn i et spill uten å måtte registrere deg. Legg til noen gratis Satoshis til bankrollen din, og presto, du er i gang.

Spill Texas Hold'em poker med gratis Bitcoin på Coin Dance

Spill Texas hold’em poker med gratis Bitcoin på Coin Dance

Utfordrende Big Data Capture?

Big data er et begrep som brukes for å beskrive økningen i informasjon som kommer med større variasjon og med større hastigheter. Dette fenomenet fortsetter å vokse etter hvert som flere kommer online og lager sitt eget innhold.

Big data prognose

Kilde: Statista

Bedrifter som Google og Facebook kan tilby omfattende gratis tjenester på grunn av verdien de fanger fra dataene vi gir dem.

Denne informasjonen er imidlertid ikke tilgjengelig for publikum, noe som gir to problemer. For det første skaper det personvernproblemer. For det andre kan det ikke brukes av samfunnet som tilbyr det hvis de vil bygge sine egne merverditjenester på toppen.

Det ser ut til at Coin Dance direkte utfordrer denne modellen. Ved å demokratisere denne prosessen og åpne statistisk deling for publikum, lar de medlemmene ha en direkte eierandel i utviklingen av nettverket. Dette er selvfølgelig tidlige dager, og vi må vente noen år til for å finne ut om denne tilnærmingen kan trives blant etablerte virksomheter som brannmur samlet inn data.

Konklusjon

Samfunnsbaserte modeller har et stort opp-potensial. Delingsøkonomien er mer et slagord i virksomheter som Airbnb og Uber, siden disse selskapene ikke deler fanget verdi med brukerne. Det handler om overgangen til en åpen verden, der åpenhet og samarbeid sannsynligvis vil være fremtidens verktøy.

Coin Dance gir en verdifull statistisk tjeneste til medlemmer av Bitcoin-samfunnet. Det vil være interessant å se hvordan prosjekter vil bli bygget basert på deres tjenester.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map