MinerGate-sjef Claude Lecomte om Cryptocurrency Mining

Datamaskinen har kommet langt fra å være en gigantisk hunk av metall og plast omgitt av grupper av nysgjerrige menn og kvinner med utklippstavler. Spol frem noen tiår har personlige datamaskiner blitt alt fra et middel til å koble til resten av verden til og med å generere et helt års inntekt.

Fremveksten av kryptovaluta-gruvedrift har tatt konseptet med å tjene penger med en datamaskin til et nytt nivå. I stedet for de klassiske rutene for digitalt entreprenørskap, for eksempel e-handel, lar kryptokurvedrift deg i hovedsak la maskinen gå og samle inn betalinger når de blir utbetalt.

Høres dette for bra ut til å være sant? En liten dråpe sunn fornuft sier ja, men ting er annerledes i kryptovalutaverdenen. Multi-billion dollar blockchain-baserte nettverk som Bitcoin trenger gruvearbeidere for å holde dem i gang, derav den tilsynelatende passive kompensasjonen. Med 12 forskjellige valutaer som kan utvinnes, tar MinerGate sikte på å hjelpe brukerne med å maksimere lønnsomheten i motsetning til å bare bryte en hvilken som helst mynt.

Skjermbilde fra MinerGate-nettstedet.

CoinCentral fikk muligheten for et eksklusivt intervju med Claude Lecomte, administrerende direktør i MinerGate, en av verdens større gruvedriftbassenger i flere valutaer.

MinerGate ble grunnlagt i 2014 og har vokst til over tre millioner gruvearbeidere fra januar 2018. I følge MinerGate-siden har selskapet utbetalt over 20 millioner dollar (tilsvarende USD i kryptokurver i desember 2017) til gruvearbeiderne siden grunnleggelsen..

Imidlertid blir gruvedrift med gjennomsnittlige datamaskiner eksponentielt vanskeligere ettersom ASIC og annet kraftigere gruveutstyr brister inn på scenen. I dag kan din gjennomsnittlige MacBook Pro være i stand til å gjøre hvor som helst mellom noen få cent til en <$ 100 per uke gruvedrift. Hver bransje har sine utfordringer, og det er veldig interessant å ta en titt på hvordan det er å drive et av verdens største skygruvedrift.

Nylig ga MinerGate ut BTC-bassenget. Hvorfor tror du nå er det rette tidspunktet for utgivelsen?

Du vet, det er ganske vanskelig å finne riktig tidspunkt for en slik beslutning. For øyeblikket treffer MinerGate strukturelt skifte og vekst. I løpet av de siste to månedene har vi gitt ut off-chain-transaksjoner med våre partnere fra Freewallet, lansert BTC pool, oppdatert CLI- og GUI-gruvearbeidere, økt hashrate og utvidet programvarestøtte, og gjort visse oppgraderinger for å bli fullt kompatible med NiceHash-programvaren . Vår teknologiske plattform har vært 100% klar for lansering av BTC-bassenget, og det var ingen grunner til å holde den tilbake.

Over toppen, akkurat nå er vi midt i noe – vi har startet en enorm flashmob #iamaminer på Twitter for å la gruvesamfunnet heve stemmen og også vinne $ 1000 for en tweet.

Tilbake til toppen. Lanseringen av Bitcoin-bassenget er et viktig skritt i sammenheng med den generelle MinerGate-trenden for å integrere detaljhandel og profesjonell gruvedrift.

Hvor populær forventer du at det nye BTC-bassenget skal bli i gruvesamfunnet?

Dette gruvedriften er svært konkurransedyktig. Markedet er overmettet med Bitcoin-bassenger som samler et stort publikum rundt dem. MinerGate BTC-bassenget har flere enkle funksjoner som overbeviste meg om den store fremtiden for prosjektet vårt. Fremragende servicenivå, flerspråklig support døgnet rundt, kvaliteten og påliteligheten til selve bassenget og et stort publikum av MinerGate lar oss føle oss sikre på å utnytte dette markedet.

Vårt primære mål er å gå inn på topp 10. Det kan ikke skje i morgen, men målene er satt for å nås, ikke sant??

Hvorfor er MinerGate BTC-basseng bedre enn alternativene?

Våre fordeler er tydelige – det høyeste servicenivået, heltidssupport, kvaliteten på selve Bitcoin-bassenget, selskapets pålitelighet og gjennomsiktighet og friske ideer om fantastiske forbedringer, som å legge til sammenslått gruvedrift. Det er veldig viktig å ha et stort innledende publikum, og lansere et gruvebasseng. Vi har det.

Jeg er glad du nevnte sammenslått gruvedrift. Hvilke mynter blir slått sammen med BTC?

Selv om sammenslått gruvedrift ikke vil være et særtrekk ved bassenget rett etter lanseringen, vil vi legge til det etter at vi har forsikret oss om at alt fungerer som det skal. Vi har flere muligheter for å kombinere mynter med BTC, men dessverre kan jeg ikke avsløre detaljene nå, siden jeg har lovet å ikke stjele et nyhetsutbrudd fra PR-avdelingen vår.

Hvem er målgruppen din? Profesjonelle gruvearbeidere eller lenestolkrigere?

MinerGate har alltid vært et nybegynnervennlig gruvebasseng. Vi gjør vårt beste for å forenkle alt til nivået når selv hamsteren din uten praktisk kunnskap innen gruvedrift kan begynne å tjene.

De fleste nybegynnere er entusiastiske og fulle av ideer, og det er en glede å jobbe med dem. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre brukervennligheten til programvaren vår. Nylig har vi gitt ut en betydelig oppdatering for MinerGates gruveprogramvarekodebase – MinerGate xFast Miner. Det fortjener imidlertid spesiell omtale litt senere.

Hovedpublikummet i Bitcoin-bassenget vårt er profesjonelle gutter med alvorlige ASIC-er. Dette publikummet er nytt for oss. Etter min mening ser det kinesiske publikum veldig prospektiv ut for øyeblikket, og vi jobber med å utvikle merkevaren vår i flere retninger samtidig. Crypto world er internasjonal, det er derfor vi elsker det så mye.

Kan du fortelle leserne av Coincentral mer om den nye gruvearbeideren åpne Beta?

I august lovet vi å bli kvitt sekundære arbeidsstrømmer for å rette fokus mot utviklingen av bassenget. MinerGate-utvikleres team opprettet den helt splitter nye gruvearbeideren. Vi har nådd flere viktige mål, som forbedring av stabil drift og betydelig ytelse, som økte til 20% i gjennomsnitt sammenlignet med antall hovedkonkurrenter. Mer enn det, for noen konfigurasjoner har vi oppnådd 100% vekst, og det er noe å være stolt av.

Kreditt til Bruce, Jane, Lesley – vi hadde aldri gjort så mye uten deg!

La oss komme tilbake til den sammenslåtte gruvedriften. Skal du utvide listen over støttede sammenslåtte mynter?

Vi undersøker mulighetene for å sette det beste ut av dem. I den nærmeste fremtiden vil vi muliggjøre sammenslått gruvedrift av de nye parene med mynter som er basert på CryptoNight-algoritmen. Som jeg allerede har sagt, vil vi slå sammen BTC, men her føler jeg Emmas øyne (hun er hodet til PR-avdelingen vår) brenner hull i ryggen min..

Jeg kan bare si at vi overvåker utviklingen av PoW XMR og mynter som kan slås sammen med den.

Når får vi se de nye myntene på MinerGate?

Vi hadde nettopp gitt ut BTC-bassenget vårt, og vi har diskutert støtten til den sammenslåtte gruvedriften. Nylig har vi lansert det første CryptoNight-bassenget for sammenslått gruvedrift for CryptoNight ASIC. Nå kan brukere begynne å utvinne Monero Original og få Bytecoin uten å miste hashraten for hovedmynten. Vi er 24/7 i kontakt med våre partnere fra Kina og Sør-Amerika og overvåker potensielle altcoins. Bare sjekk ut nyhetene og bli hos oss!

Her og der kan du se folk legge ut en mening om at MinerGate er en svindel. Kan du kommentere det?

Eh, det er misunnelse. Ok, tuller til side – svindelbeskyldninger stemmer alltid overens med enhver stor virksomhet. Spesielt virksomhet som påvirker vanlige menneskers kommersielle interesser. Spesielt på internett. Spesielt i kryptouniverset.

Vi er en av de største gruvebassengene over hele verden. 3,5 millioner av brukerne våre kan bare ikke ta feil. Tilsynelatende tvinger kvaliteten på gruvedrift og infrastruktur rundt konkurrentene våre til å jobbe dobbelt så hardt for å innhente. Har du noen gang sett en svindel som varer i fire år, hele tiden jobber med å forbedre tjenesten og vokse år for år? Ikke tro at folk er så tullete!

Teamet vårt tar det rolig og selvsikkert, du vet, som om det var en langvarig vits som ikke lenger er så morsom. For ordens skyld: nei, vi er ikke en svindel.

Hva er MinerGate-planene for den nærmeste fremtiden?

Vel, vi vil fortsette å oppgradere bassenget vårt, legge til nye mynter og gi brukerne den beste servicen. Vi har ideer om sammenslått gruvedrift. Vi kjemper stadig for å få appen vår tilbake til Google Play. For øyeblikket kan du laste den ned på nettstedet vårt. Vi har nettopp startet flashmoben #iamaminer for å vise at gruvedrift fortsatt betyr noe og har en stemme. Vi har mange ideer, og vi vil introdusere dem en etter en.

Mens MinerGate ser ut til å være et lukket selskap, er vi alltid åpne for nye forslag. Etter min mening er nøkkelen til vårt arbeid kontakten med brukerne og deres beskyttelse. Vi er alltid på din side – det er mottoet til selskapet vårt. La oss bygge den bedre kryptoverdenen sammen!

Takk, Claude Lecomte.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map