Mening | Bitcoin vs. Fiat, Time for the New Wine

Redaktørens merknad: Dette stykket utgjør forfatterens synspunkter og meninger og gjenspeiler ikke nødvendigvis troen på CoinCentral.

Bitcoin vs. fiat er mer enn et akademisk argument. Det er en hard kamp mellom et manipulert monetært regime og en av ærlige vekter og tiltak. Det er på tide for deg å se for deg fordelene med et desentralisert, ikke-manipulert pengesystem.

Ut av tynn luft

Fiat-valuta er et hvilket som helst byttemiddel regjeringen anser som lovlig betalingsmiddel. En $ 20-regning i lommen din kjøper varer og tjenester på $ 20. Det er bare papir (musselin) med blekk og en spesiell elektronisk doodad innebygd i den. Koster sannsynligvis øre å lage. Det støttes av ingenting av håndgripelig verdi (gull, sølv, land osv.). Det er bare penger fordi den amerikanske statskassen og Federal Reserve (Fed) sier at de er det.

Fra lydpenger til brutte løfter

Før 1913 hadde bare den amerikanske kongressen myndighet for å skape valuta. Hver nye dollar ble støttet av gull og sølv i Fort Knox. Denne støtten av USD med gull og sølv opphørte 15. august 1971. Det var da president Nixon nektet å respektere Frankrikes etterspørsel etter fysisk gull i bytte mot sine USD-reserver. USD har blitt koblet fra gullstandarden siden den gang. Verre er at statsgjelden nå er i en direkte, parabolsk oppstigning.

Ringer for dollar

Når det amerikanske statskassen trenger penger, gir de Federal Reserve (Fed, et privateid, for-profit selskap) en ring. Si at statskassen trenger 50 milliarder dollar. Fed oppretter en elektronisk sjekkhefte med en kontosaldo på 50 milliarder dollar. I bytte mot kontanter gir statskassen Fed $ 50 milliarder dollar i statsobligasjoner. Du kan lære mer om denne økonomiske alkymien i Robert Prechters bok, Conquer the Crash.

Bitcoin vs fiat Cleveland Federal Reserve Bank

Fed har kontrollert det amerikanske pengesystemet siden 1913. Vil Bitcoin til slutt bli et overlegen alternativ i det 21. århundre? Grafisk kreditt: Pixabay

Skattebetalere på kroken

Du lurer sannsynligvis på hvem som betaler renten på den obligasjonsbrevet på 50 milliarder dollar, ikke sant? Overraskelse! Det er du som betaler renten via den amerikanske føderale skatteregningen.

Kan ikke være, sier du?

Du må vurdere dette tilbudet hentet fra Grace Commission Report av 1984:


“….100 prosent av det som samles inn absorberes utelukkende av renter på føderal gjeld og av føderale statlige bidrag til overføringsbetalinger. Med andre ord, alle individuelle inntektsskattinntekter er borte før ett nikkel blir brukt på tjenestene [som skattebetalerne forventer av regjeringen. »

La oss si at den føderale inntektsskattregningen er $ 9 000 for 2018. Det meste av skatteplikten din betaler Fed renter på obligasjonene. En del av det vil dekke føderale pensjonsutbetalinger. Ingen av skattebetalingen din betaler for offentlige tjenester.

Bitcoin vs. fiat USD-oppretting og inntektsskatt

Oppretting av amerikanske dollar og inntektsskatt er uatskillelig knyttet. Foto av: Capturing the human heart på Unsplash.com.

Før 1916 var det ingen amerikansk føderal inntektsskatt. USA blomstret i 140 år uten en. Synes du det er interessant at inntektsskatten kom til å være bare tre år etter at Fed ble opprettet?

Enda mer forstyrrende

Ok, en del av inntektsskatten din brukes til å betale renter til Fed. Ingen av inntektsskatten din betaler for offentlige tjenester. Hvor kommer egentlig pengene som trengs for å drive den amerikanske regjeringen? Det er et flott spørsmål!

US Treasury selger rentebærende obligasjoner til investorer. Andre inntekter genereres via importavgifter, bensinavgifter, billettavgifter osv. Inntektssvikten dekkes av ytterligere Fed gjeld for penger utveksling. Som et resultat, USA nasjonal gjeld fortsetter å klatre i en eksponentiell hastighet. Betaler det er umulig i et gjeldsbasert pengesystem.

Det gjeldsbaserte fiat-pengesystemet overfører kontinuerlig en del av formuen din til sentralbankens eiere.

Bitcoin vs. Fiat: Kan vi bryte koblingen?

Bitcoin støttes ikke av fysiske varebutikker med verdi. Imidlertid gir Bitcoins kontrollerte tilbud stabilitet til verdien, i likhet med aktiva-støttet papirvaluta. Men hvis du kjøper Bitcoin i USD, selger det i USD og deretter betaler amerikanske avgifter på det, er transaksjonene dine uatskillelig knyttet til det fiat-pengesystemet. Slike begrensninger ødelegger effektivt det enorme potensialet til Bitcoin.

Stormskyer brygging

Sentralbanker innser at kryptovalutaer utgjør en trussel mot deres økonomiske dominans. Etter hvert som flere handler i Bitcoin, faller etterspørselen etter fiat. Det er dårlige nyheter for USD-verdsettelse, spesielt ettersom Russland, Kina og andre oppretter finansielle nettverk som ikke er USD. En plutselig devaluering av USD vil øke forbrukerprisene. Det kan oppstå økonomisk kaos.

En sluttkjøring

Bitcoin-transaksjoner kan være begrenset av loven, og etterspørsel etter fiat-valuta vil bli beskyttet av slik lovgivning. Sentralbankene kan til slutt bestemme seg for å beskytte torvet med slike taktikker.

De kan også introdusere sine egne sentralisert digitale valutaer. I følge dette nylig sitat fra Christine Lagarde, direktør for International Monetary Fund (IMF):

“Jeg mener vi bør vurdere muligheten til å utstede digital valuta,” Fru Lagarde sa i en tale på en konferanse i Singapore. “Det kan være en rolle for staten å levere penger til den digitale økonomien.

Fordelen er tydelig. Betalingen din ville være øyeblikkelig, trygg, billig og potensielt semi-anonym … Og sentralbankene ville beholde en sikker grunn i betalinger. “

IMF er bankmann for verdensomspennende sentralbanker. Sikkert vil de beskytte medlemmene sine økonomiske interesser. Derfor virker det lite sannsynlig at deres versjon av en digital valuta vil ligne Bitcoin.

Det mest sannsynlige utfallet er en elektronisk versjon av det nåværende fiat-pengesystemet. Derfor vil du fortsette å betale for renter for hver gjeld for penger Utveksling.

Bitcoin trenger en ny, libertariansk nasjonalstat der den skal blomstre

For at du fullt ut skal kunne realisere Bitcoins potensiale, kan det hende at valutaen må bli livsnerven til en nyfødt nasjon.

Tenk deg mulighetene for livet ditt med:

  • En libertarisk nasjon basert på prinsipper om ærlighet, ansvarlighet, åpenhet og egalitarisme.
  • En nasjonal valuta basert på en fysisk varestøttet (olje, metaller, korn, land, etc.) versjon av Bitcoin.
  • En fullt støttet, automatisk justert Bitcoin-forsyning innstilt på dagens økonomiske aktivitet.
  • Et finansielt system uten økonomiske lenser og byster.
  • Et pengesystem uten offentlige underskudd og sentralbanker.
  • Stabile forbrukerpriser og lave renter.
  • Et direkte demokrati som eliminerer behovet for presidenter, politikere, fiatpenger og byråkrater.
  • Smarte kontrakter for forbrukere og produsenter som eliminerer behovet for offentlige etater.

Du kan se dannelsen av suverene, Libertarian-ideelle nasjonalstater i løpet av de neste 10-15 årene. Kryptovaluta og blockchain kan gi det ærlige økonomiske grunnlaget som er nødvendig for at slike nasjonalstater skal lykkes. Du ville ha like muligheter til å blomstre. Hvis bedriften din mislykkes, vil det ikke være noen redninger for deg. Ingen sentralbank kunne tjene på fiat-valutaordninger.

Tenk på dette sitatet fra en mye lest bok:

Men ny vin må settes i nye flasker; og begge er bevart ”

-Lukas 5:38 KJV

Den enkle logikken gjelder Bitcoin og andre kryptoer. De kan ikke harmonisk eksistere sammen med et fiat, gjeldsbasert pengesystem. Vi må distribuere ærlige, manipulasjonsfrie valutaer i en korrupsjonsfri økonomisk og samfunnsmodell.

Først da vil du glede deg over ny vin av Bitcoin. Slaget om Bitcoin vs. fiat ville endelig være over.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map