Mainframe’s Mick Hagen om viktigheten av sensurmotstand og veldedighetsarbeid [DEL 2]

Mick Hagen, grunnlegger og administrerende direktør i Mainframe

mick hagen

Administrerende direktør og grunnlegger av Hovedramme, Mick Hagen, har hatt sin del av oppturer og nedturer. Å innse at det ikke alltid er en rett vei til suksess, før han jobbet med det sensurresistente nettverket, lærte Hagen en ting om to feil. Hvordan overvinne det, hvilke leksjoner man kan ta av det – og at han fra nå av bare vil fokusere på verdensendrende ideer.

I den andre delen av dette intervjuet graver Coin Centrals Steven Buchko og Christina Comben dypt inn i Hagens motivatorer og idealer. De berører også hvilke planer Mainframe-teamet har for resten av året fremover, og hvorfor de valgte Kina som det aller første stedet for deres fysiske airdrop. Hvis du savnet det, kan du sjekke ut del 1 av intervjuet her.

CC: Tidligere snakket du om Undrip og nevnte at det var den vanskeligste perioden i livet ditt da selskapet mislyktes. Kan du fortelle oss litt mer om det – hvilke leksjoner du tok fra det, og om det hjalp deg med Mainframe?

MH: Undrip var en mobilapp for innholdsoppdagelse og sosiale medier. Det kom faktisk i gang fordi jeg ønsket å lære mobilutvikling, og det var et problem jeg følte. Dette var for seks år siden eller så. Sosiale medier var bare på topp og veldig støyende.

Jeg ønsket et verktøy som kunne bidra til å filtrere ut det mest interessante innholdet fra alt søppelet. Og det var det Undrip var. Vi samlet inn omtrent en million dollar, og vi hadde et team på fem eller seks personer – ganske lite. Det var veldig vanskelig å få tilpasning til produktmarkedet og bygge noe folk ønsket.

Vi hadde en anstendig gruppe brukere, men det var vanskelig å konkurrere med Twitter og de vanlige sosiale medier som folk ville besøke for å oppdage informasjon. Det var ingen god forretningsmodell også fordi du i sosiale medier trenger et stort publikum for å kunne tjene penger på annonser.

Til slutt mislyktes produktet. Vi bestemte oss for å trekke støpselet. Det var vanskelig å komme ut av en vellykket satsing, og den neste var en fiasko.

En av de største tingene jeg tok bort fra det var at jeg bare ville jobbe med sprø, ambisiøse, store ideer. Den ideen var ikke så stor. Det var en fin liten app for filtrering av sosiale medier, men det var ikke en stor, “endre verden” -ideen.


Derfra måtte jeg jobbe med noe større. Jeg måtte prøve fordi hvis jeg ikke klarte å gå etter noe tilstrekkelig episk, ville jeg føle meg mye bedre med å gi det en sjanse. Jeg ville føle meg mye bedre om reisen og opplevelsen, og jeg ville bli drevet av den lidenskapen og muligheten for å forandre verden.

En av de største tingene jeg lærte av å forlate den opplevelsen var at jeg ikke skulle jobbe med noen enkle små appideer lenger. Jeg skulle gå etter noe stort fordi YOLO – du lever bare en gang.

Du har ingenting å tape, og hvis du mislykkes, som muligheten fortsatt er veldig høy for noen av disse prosjektene, har du i det minste gått etter noe veldig stort. Du har latt alt være der ute, du setter det hele på banen for å få det til. Å mislykkes i den ideen presset meg til å tenke større og prøve å gå etter noe så ambisiøst som Mainframe. Kanskje hvis jeg ikke sviktet der, hadde jeg ikke forfulgt Mainframe som jeg har gjort.

Hva er din største motivator for Mainframe?

Jeg er noen som elsker å bare løse problemer, og jeg elsker å lage ting og produkter og tjenester som forhåpentligvis kan gjøre folks liv bedre eller mer produktive eller mer effektive. Jeg nyter prosessen med å skape. Jeg liker å lage og bygge.

Med Mainframe prøver vi å bygge en plattform som kan hjelpe utviklere med å bygge rike, desentraliserte applikasjoner som gir privatliv og frihet som førsteklasses borger.

Men på slutten av dagen vil jeg virkelig løse problemer. Jeg ønsker å løse problemer for utviklere slik at de kan bygge disse desentraliserte applikasjonene, men jeg vil også hjelpe disse utviklerne med å løse problemer for hvem kundene deres er..

Jeg brenner for det. Som jeg sa, jeg investerer mye i engler, og selv nå investerer jeg mye i flotte grunnleggere og flotte gründere. Jeg elsker entreprenørskap, og jeg elsker å bygge ting. Arbeid på Mainframe letter denne lidenskapen for å gjøre det mulig for utviklere og gründere å løse problemer der ute og hjelpe folks liv å bli bedre.

Gjerne, mange av applikasjonene som blir bygget på Mainframe, vil sannsynligvis være Crypto Kitties og lignende apper. Det er ok. Det er absolutt et sted i verden for underholdning og for moro skyld.

Forhåpentligvis, når vi modnes, utvikler oss og forbedrer plattformen, kan det være utrolig rike, desentraliserte applikasjoner som vil gjøre en forskjell. Ikke bare forandrer Mainframe verden, men vi hjelper andre gründere og byggherrer til å endre verden de opererer i sammen med sine kunder, deres bransje og deres brukere.

Det er det som motiverer meg, det er det som gir meg drivstoff. Bare prøver å løse problemer.

Jeg bryr meg absolutt om personvern, og jeg bryr meg om frihet, men jeg er pragmatisk. Jeg skal ikke prøve å være martyr for den saken. Jeg vil ikke gå i fengsel en dag fordi jeg går mot en regjering som ikke er enig i det.

Jeg vil være diplomatisk her. Jeg vet ikke om jeg er klar til å bli forvist til en eller annen ambassade på et fjerntliggende sted. Det er ikke den jeg er. Jeg vil løse problemer, og jeg vil bygge gode produkter.

Vi så nylig på en video av din fysiske Airdrop – en helt fantastisk idé. Jeg er nysgjerrig på hvordan det gikk i Beijing. Hva fikk deg til å velge Kina? Hadde det noe å gjøre med det faktum at det er så mye sensur i det landet?

Ja såklart. Det er i utkanten av komfortsonen vår, men vi ønsket å komme med uttalelsen. Vi ønsket at Kina skulle være det første stedet vi gikk av nettopp den grunn.

Vi måtte være litt forsiktige i språket vi brukte i noen av talene vi holdt. Ingen av oss ønsket å gå i fengsel. Vi har familier.

Vi ønsket å kommunisere, spesielt i det landet, at disse tingene betyr noe. Personvern er viktig, frihet betyr noe, og at vi bygger teknologi som forhåpentligvis på en måte kan gi større frihet for folket der. Jeg tror vi kan, og vi er på vei til å gjøre det.

Hvordan kom du på ideen til de fysiske Airdrops?

Det er en av de tingene folk spør oss om, og jeg skulle ønske jeg kunne si: “Å, det var så og så ideen.” Vi kom inn i et rom med sannsynligvis fire eller fem av oss, og det er en av de tingene der du begynner å brainstorme og kaste ut ideer. En idé er dette, og så baserer vi oss på den ideen, og som utvikler seg til en ny idé. Ganske snart har vi fått hele denne ideen – vi skal gjøre en Airdrop.

Noen av de tidligere ideene var som en skattejakt der vi satte tokens et sted i byen og ga folk ledetråder så de kunne gå og finne dem. Da tenkte vi at hvis vi skal være i byen, burde vi gjøre et møte i stedet. La oss få folk dit og snakke om Mainframe. Vi vurderte å kombinere disse ideene også.

Og så sa noen: “Ville det ikke vært kult om vi gjorde en faktisk Airdrop?” Så opprinnelig skulle vi hente noen droner, sette tokens i dem, og deretter droppe dronene. Vi skjønte imidlertid at det kan være utrygt med en haug med droner som flyr over hodet. Til slutt kom vi til ballongideen. Det var bare en idé som gikk tilbake til en annen idé og endte med det vi har i dag.

Jeg liker spesielt Proof of Heart airdrop-ideen, det blir utrolig.

Vi er veldig glade for det. En av tingene jeg gjorde med Undrip var å lage en rap-video for å prøve å skaffe penger. Så ble vi kjent som oppstarten som gjør rap-videoer.

Så vi bestemte oss for å lage en ny rap-video for å skaffe penger til noen få små bedrifter som ble rammet av orkanen Sandy. Det var en veldig kul opplevelse. Den ene var en bagelbutikk, en var en silketrykkbutikk, og den andre en restaurant. Det var en fantastisk, tilfredsstillende opplevelse å skaffe penger og hjelpe disse bedriftene med å bli gjenoppbygd.

Jeg har alltid likt å gi tilbake. Jeg har alltid hatt det veldedige aspektet ved virksomheten – ikke bare å gjøre det bra, men også å gjøre det bra i samfunnet.

Denne bransjen har mange mennesker som er spekulanter og folk som prøver å bli rik raskt. Det er mye usmakelig oppførsel og holdninger der ute. Vi trodde Bevis for hjertet var en god idé å prøve å kanalisere noe av det mindre enn velsmakende oppførsel til noe virkelig positivt – gode formål og ideelle organisasjoner.

Det er det vi bestemte oss for å gjøre, og vi har samlet inn en god sum penger. Vi samlet ikke inn hundre millioner som noen prosjekter har, men det virket riktig at vi skulle bruke noe av pengene til veldedighet. Det føltes bare som en god ting å gjøre, spesielt i denne bransjen der det er så mye grådighet og spekulasjoner.

Jeg har alltid ønsket at det skulle være en del av kulturen vår, ha en holdning til å gi i vårt selskap, og forhåpentligvis også i samfunnet vårt. Ikke bare for teamet, men også for folk rundt oss, jeg vil gi å være en viktig verdi i vårt større samfunn.

Det virker som gjennom hjertets bevis og til og med gjennom beviset på frihet også at du virkelig gjør en innsats for å sørge for at menneskene som har symbolene dine, virkelig tror på det dere gjør og er i tråd med oppdraget ditt. Hvorfor er det så viktig for deg??

Det er viktig fordi vi vet at det kommer til å være mennesker der ute som ikke vil at teknologien vår skal eksistere. Det kommer til å være mennesker der ute som ikke vil se at vi skal lykkes.

For at Mainframe skal lykkes, vil det ta mye mer krefter og energi enn bare teamet på 12 eller 13 personer, uansett hvor mange vi har nå. Det kommer ikke til å fungere hvis det bare er oss. Vi vil virkelig at dette skal føles som et prosjekt for samfunnet. Vi vil at dette skal være større enn noen enkelt person eller grunnlegger eller team.

Så vi gjør vårt beste for å prøve å tiltrekke oss menneskene som kan bidra til å skyve dette fremover, som kan bidra til å bære frihetsflagget uansett hva som skjer med oss. Vårt håp er at dette kan bygges og støttes og presses av samfunnet. Vi forstår at det er viktig at vi har et fellesskap av mennesker som er i dette på lang sikt og som tror på verdiene til personvern og frihet..

Det er derfor vi har prøvd å gi tokens bort til folket. Det er ikke perfekt. Vi vet at mange fortsatt gjør ting bare for å få gratis tokens, men vi gjør så godt vi kan for å prøve å gi tokens til de menneskene som ser ut til å bry seg om prosjektet og oppdraget.

Du nevnte musikkvideoer tidligere. Og du har snakket et par ganger om hvordan hip-hop har innflytelse i livet ditt. Kan du snakke mer til det?

Jeg er halvparten av Guatemalan. Så når vi kommer sammen med min mors side av familien, spesielt i oppveksten, hadde vi disse festene og ville danse. Dans var en morsom del av kulturen – følelsen av rytmen og følelsen av rytmen. Jeg vokste opp med å nyte musikk som tillot deg å få en god beat og danse. Så jeg liker hip-hop.

Jeg gjorde ingen formell dans eller noe i oppveksten, jeg spilte for det meste sport. Men da jeg var førsteårsstudent i Princeton, hadde de alle organisasjonene i dette store auditoriet som prøvde å overbevise deg om å bli med i gruppen deres.

Da jeg forlot gymsalen, banket en jente meg på skulderen og spurte: “Danser du?” Jeg sa: “Ja, jeg liker å danse, men jeg er ikke som en utdannet danser.” Hun ga meg en flygeblad og sa: “Vel, du burde prøve en Body Hype. Det er et hip-hop dansemannskap. ”

Så jeg endte med å prøve og bli med. Jeg var med på dette hip-hop danseteamet.

I utgangspunktet liker jeg bare gode beats, god musikk, og med hip-hop, når det gjelder tekstene, liker jeg vittig og strålende ordspill. Det er gøy når kunstnere kan bruke ord på en måte som får deg til å tenke. Det du hører er ikke nødvendigvis det de sier på en måte som er veldig smart, og jeg liker det. Jeg liker smart ordspill, og derfor liker jeg gode artister som bruker interessante ord for å få deg til å tenke og holde deg på tærne.

Det er noe jeg liker, men jeg vet ikke om det oversetter noe med Mainframe annet enn at musikk er det som gir næring til produktiviteten min..

Hva er på veikartet for 2018?

Noen få ting. En ting er å stramme fortellingen slik at folk forstår at Mainframe er så mye større enn bare meldinger og kommunikasjon.

Den andre tingen, som sannsynligvis er viktigere enn den første, er å faktisk levere brukssaker. Bli Onyx bedre slik at folk kan bruke den sensurfri, overvåkingsfri. Arbeid med andre partnere, noen bedrifter, noen regjeringer og noen skrape unge utviklerentreprenører for å få gode applikasjoner bygget og sendt. Det var noe vi snakket om tidligere i dag som et team, og det er det vi også vil bruke resten av dagen på å snakke om.

Jeg har det bra hvis CryptoKitties ønsker å bygge på Mainframe, men vi ønsker å bygge ting som løser reelle problemer og som hjelper mennesker eller selskaper å være mer sikre, mer private, mer tilkoblede og mer produktive. Vårt fokus er å fortsette å få plattformen til et punkt der utviklere og partnere kan sende de store opplevelsene.

Takk skal du ha

Uansett hva det er som gir drivstoff til produktiviteten din, har Mainframe som mål å være en integrert del av den i nær fremtid. Takk igjen, Mick, for at du tok deg tid til å snakke med oss ​​og gi oss en titt inn i Mainframe-historien.

Det vil være interessant å se hva 2018 har i vente for Mainframe-teamet og de kreative prosjektene som er bygget på plattformen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map