Lolli: How Legit er kundelojalitetsprogrammet som belønner brukere i Bitcoin

Tenk deg å få betalt mens du handler på nettet. Enda bedre, forestill deg å få betalt i kryptovaluta mens du handler på nettet. Høres bra? En ny kundebelønningsplattform som heter Lolli, tror det og baner vei for en ny cashback-modell for kryptovaluta. Eller kanskje det skal lages det nye #bitcoinback modell? Uansett vil brukere av tjenesten motta belønninger i Bitcoin når de handler hos en av Lollis deltakende nettforhandlere. Forhandleren har også en kundeserviceplattform som den har kontrakt med LGNetworksinc.com, så du kan også ringe dem for å få fjernet tvil.

Grunnleggerne er ikke fremmede for den elektroniske detaljhandelen og har tidligere etablert Cosmic Cart, en såkalt “universal shopping cart”. Cosmic tillot selskaper å selge varene sine online hvor som helst og var en stor suksess. Så mye at de til slutt ble kjøpt ut av en annen konkurrent.

Skaperne Alex Adelman og Matt Senter bestemte seg for at det ikke skulle være enden på veien for dem. Bare denne gangen ville de trenge å bygge en virksomhet med den nyeste teknologien i tankene. Og det, som du kanskje mistenker, faller fast i fanget på blockchain.

Hvor kom navnet fra? Kjærlighet på pinne

Alex forklarer at faren sin som ung ville ofte ta ham og søsteren til banken. Han hatet alltid bank, men gledet seg til den lille belønningen på slutten av hver tur – en slikkepinne. Alex mener bestemt at Bitcoin er fremtiden for bankvirksomhet, og at alt som mangler i ligningen er Lolli.

Hvordan virker det

Lojalitetsbelønningsprogrammer har eksistert i årevis. Hvem liker ikke en gave for å handle litt på nettet? Og mens modellen ikke har endret seg så mye, håper grunnleggerne at den økende populariteten til kryptovalutaer vil fortsette å tiltrekke seg nye kunder.

Marked > selge > tjene provisjon. Formelen er den samme, bortsett fra at hver gang du handler på en av Lollis partnersider, tar de et kutt fra forhandleren og deler en provisjon med deg. Betalt direkte til Lolli-lommeboken din i Bitcoin.

Lolli Browser Extension & Lommebok

Den enkleste måten å samhandle med belønningsprogrammet deres er sannsynligvis via nettleserutvidelsen som er tilgjengelig for både Chrome og Safari. Utvidelsen vil automatisk varsle deg når du besøker et partnerside og skisserer den potensielle bitcoinbacken du vil være kvalifisert for:

Lolli belønner i en av USAs mest ikoniske butikker

Lolli belønner i en av USAs mest ikoniske butikker

Når du har installert utvidelsen, handler du bare som normalt. Aktiver deretter belønningen (som synlig ovenfor) i favorittbutikken din. Til slutt, når du har gjort kjøpet, vil Bitcoin bli sendt til lommeboken din. Det er så enkelt.

Nettleserens lommebok lar deg ta ut sparepengene dine på bankkontoen din når saldoen din når minimum $ 15. Utviklere er i ferd med å lansere to nye funksjoner som lar deg overføre din hardt opptjente (hardhandlede?) Bitcoin til en annen kryptovaluta-lommebok du velger. Dette er en viktig utvikling siden online lommebøker eller varme lommebøker (som de også er kjent) er mer utsatt for hacking.


Forhandlere

Forbrukerne har handlet online med Bitcoin i minst noen år nå. Problemet er imidlertid at lagring og handel med virtuell valuta for det meste har vært teknisk folk. Legg til det vedvarende problemet med kryptovaluta-tyveri, og du kan se hvorfor adopsjon har vært en langsom, men jevn prosess.

Uansett fortsetter antall nettsteder hvor du kan bruke Bitcoin å vokse. Og store merkevarer som Bloomingdales, Office Depot, Barnes & Noble, Hotels.com og Macy’s for å nevne noen er allerede koblet til plattformen. Lolli støtter allerede nord for 500 forhandlere, og forespørsler om flere kan rettes direkte til teamet.

Fordelene med Crypto-belønninger

Nå skal fordelene med en online shopping- og belønningsprogram for kryptovaluta være åpenbare. Men for å avklare, la oss se på noen bemerkelsesverdige grunner.

1. Lolli håndterer alle kryptovaluta-betalinger fra slutten. På denne måten kan forhandlere tilby kryptobelønninger uten å måtte håndtere de tekniske detaljene selv. Brukere kan også engasjere seg med favorittmerkene sine på en enkel måte via den elektroniske lommeboken. Alex håper at dette vil skape vinn-vinn-vinn situasjonen han bygger selskapet på.

2. Det har vært en trend av serviceavbrudd fra kredittkortleverandører som Visa i nyere tid. Dette er litt bekymringsfullt med tanke på at noen land som Sverige og USA er sterkt avhengige av kortbaserte tjenester. Mange forbrukere har bare ikke penger og har ikke gjort det på en god stund.

Hvis disse problemene eskalerer, vil vi nesten helt sikkert se et hopp i kjøp av kryptovaluta, ettersom kjøpere ser på en mer pålitelig måte å få kjøpskorrigeringen på. Bitcoins oppetid er angivelig veldig stabil på rundt 99,99% siden den ble opprettet i 2009.

3. Til slutt bør vi også ta hensyn til forbrukernes tilgang til netthandel. En stor bølge av verdens befolkning har ikke engang tilgang til en bankkonto i utgangspunktet, ikke minst betalingskort.

Alle med telefon og internettforbindelse kan nå handle online og motta belønninger via forhandlere verdensomspennende uten å måtte bekymre deg for rip-off valutakurser. Og du trenger ikke kredittpoeng eller myndighet for å godkjenne deg før du får tilgang til dette privilegiet. Så lenge du har nok midler, er du klar!

Lolli – Et smart initiativ

Et slikt initiativ kan være et tegn på den økende adopsjonen av kryptovalutaer. Hvis lojalitetsprogrammer tar av, vil det nesten helt sikkert vise seg å være ganske velsignelse for etablerte nettverk som Bitcoin og Ethereum. Belønningsplattformer og forhandlere må regelmessig kjøpe Bitcoin ettersom flere brukere hopper ombord. Dette kan vise seg å være en vanskelig oppgave med tanke på den ustabile naturen til krypto-til-fiat-valutakursene.

Når det er sagt, vil mange brukere mest sannsynlig strømme til disse plattformene ettersom det blir lettere å få tak i noe krypto (uansett hvor lite). Registrering, verifisering og navigering av utvekslinger er en skremmende opplevelse for mange forbrukere som liker teknologien, men som bare ikke vil bli sittende fast i detaljene. Alex og Matt virker ganske faste om å bygge bro over gapet. En enkel brukeropplevelse er helt klart en av kryptovalutas største stikkpunkter for øyeblikket.

Det er trygt å si at Lolli ikke vil være den siste spilleren i dette feltet. Forvent at andre startups vil dra nytte av cryptocurrency-belønningsfenomenet i nær fremtid.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map