Kryptovaluta er i live og vel

Du hører det uansett hvor du går:

“Bitcoin er død”

“Kryptovaluta er en kjepphest”

Ikke hør på hatere og naysayers. Kryptovaluta lever og har det bra. Det går ingen steder. Hvert marked har perioder med okser og bjørn. Det er bare naturlig og ekstremt sunt for markedet å korrigere seg selv etter et massivt okseløp. Velkommen til den nåværende tilstanden til krypto ca august 2018.

Et bilde av en Melting Bitcoin. Men ikke bekymre deg, Bitcoin lever og har det bra.

Er Bitcoin tilbakegang – eller økende?

La oss sette ting i perspektiv

Bitcoin er nede er 65% fra heltidshøyder! Kryptovalutaindustrien er i en dødsspiral.

Ikke så fort.

Vi trenger bare å vurdere atferdsaspektet til investorer og også ha tålmodighet og fremsyn for å dra nytte av den underliggende virkningen det til slutt vil ha over hele verden.. Kryptovalutaindustrien er fortsatt klar for massiv vekst.

Underliggende behov

Viktigst av alt har det underliggende behovet for kryptovaluta vært uendret. Jeg vil spare deg for sorgen over å lytte til en historieleksjon om dårlig pengepolitikk som forårsaket sammenbruddet i det romerske imperiet eller hvordan mediesensur har plaget nasjoner i århundrer.

Økonomisk har behovet for en desentralisert verdilager utenfor regjeringen og sentralbankene vist seg å være finanskrise etter finanskrisen. Milliarder mennesker over hele verden forblir uten bank på grunn av manglende tilgang til tradisjonelle banker.

Kryptovaluta har makten til å løse og rette opp feilene i verdens nåværende finansielle system.

Sosialt tilbyr kryptovaluta og blockchain-teknologi nye løsninger på mange av verdensproblemene. Fra uforanderlige poster som kan brukes til valg til desentraliserte applikasjoner som ikke kan blokkeres av noen tredjepart, har crypto muligheten til å forbedre og koble verden på en lignende måte som internett opprinnelig gjorde.

Priser

For de som ikke er i kryptovaluta for teknologien, er dette ikke første gang kryptovalutamarkedet har gått gjennom et grusomt bjørnemarked. Bitcoin gikk gjennom et lignende nedmarked for hele 2014.

La oss sette prisene i perspektiv. Hvis du investerte i Bitcoin for $ 2500 for et år siden, ville du fortsatt ha mer enn doblet investeringen din i dag. Det er en utrolig avkastning som egentlig ikke kan matches av noen annen aktivaklasse.

Selv om det er umulig å fastslå nøyaktig øyeblikket Bitcoins bjørnemarked vil konkludere, er nåværende prisnivå ekstremt attraktivt for nye langsiktige investeringer i kryptovaluta..

Bitcoin Bear Market - denne grafen viser BItcoyns progresjon, og overlapper tidslinjene 2013-2015 og 2017-2018 for sammenligning.

Ser man bare på Bitcoin, kan tilskuere finne markedet litt bearish.

Fremtiden for kryptovalutaindustrien

Fremtiden for kryptovalutaen avhenger hovedsakelig av to komponenter: institusjonell innflytelse og masseadopsjon.

Institusjonelle spillere

Nye penger fra institusjonelle investorer vil trolig være springbrettet som tenner et nytt oksemarked i kryptovalutaområdet.

Eksperter som Michael Strutton har spådd at ytterligere $ 100 til $ 400 milliarder ville komme inn i markedet hvis SEC til slutt skulle godkjenne en Bitcoin ETF. Denne økte pengestrømmen vil lett sette prisen på Bitcoin over all-time highs.

Uansett, hvis SEC godkjenner en Bitcoin- eller kryptovaluta-ETF, er det mange store institusjonelle aktører som sirkler rundt kryptomarkedet som haier som venter på det passende øyeblikket for å bli klokt involvert i en så raskt voksende lønnsom aktivaklasse.

Det er ikke et spørsmål om institusjonelle investorer til slutt vil bli involvert i kryptomarkedet, men når?

Utbredt adopsjon

Uten tvil det viktigste for den langsiktige suksessen til kryptovalutaindustrien, er dens omfattende adopsjon av massene. Så et av de store problemene med krypto er at det er bruk i den virkelige verden, så å bruke det i butikker osv., Men nå er det et debetkort som heter CryptoPay som lar deg bruke kryptokurver hvor som helst, så dette er et stort sprang fremover i den forbindelse.

Vitalik Buterin fremhevet nylig behovet for at krypto skal være mer brukbar av gjennomsnittsforbrukeren på sin twitter:

Kryptovaluta lever og har det bra, selv om det i denne tweeten fra Vitalik om hvordan det å gjøre det lettere for folk å få tilgang til kryptovaluta, ville være mer fordelaktig enn å fokusere på ETF-er.

Langsiktig tenkning – hvor vil krypto være hvis den ikke er allment tilgjengelig?

Nåværende tilstand for adopsjon

Nedenfor er teknologilevetidsmodell for adopsjon som ofte brukes i markedsføring for å uttrykke den nåværende tilstanden av aksept for nye teknologier eller produkter. Kryptovalutaindustrien er fortsatt i sin spede begynnelse. Som grafen viser, har det ikke klart å krysse “kløften” til vanlig adopsjon.

Foreløpig er kryptokurrency fortsatt i den tidlige adopsjonsfasen, da prisvolatiliteten og den tekniske kompleksiteten fortsetter å fraråde mange store selskaper og forhandlere å akseptere krypto som betaling.

Til tross for forretningsrisikoen ved å akseptere kryptovaluta, har store selskaper som Overstock, Expedia og Subway gått frem for å akseptere det i håp om å tiltrekke seg en ny, voksende kundebase.

Over tid bør vi forvente at flere store selskaper og mindre butikker begynner å akseptere kryptovaluta som en måte å få et forsprang på konkurrentene sine..

Kryptovaluta vil trolig følge et teknisk adopsjonssystem. Bildet viser en graf over en livssyklus for adopsjon av teknologi, som er formet som en bjelle.

Cryptos neste trinn bør være å krysse kløften.

Konklusjon

Selv om det er umulig å bestemme nøyaktig øyeblikket kryptovalutaens nåværende bjørnemarked vil slutte, er markedet for tiden posisjonert for langsiktig vekst når institusjonelle investorer kommer inn i bransjen, og store detaljister begynner å akseptere det som en betalingsmåte.

Ikke få panikk. Cryptocurrency’s oksemarked kommer til slutt tilbake.

Redaktørens kommentar: Kanskje. Dette er ikke økonomisk rådgivning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map