Kryptoadvokater: Hva er de og hvorfor trenger vi dem?

Kryptoadvokater som guider oss gjennom en uregulert jungel

Advokater er spesialisert på mange felt, fra dyrelov til timeshare-lov. Og ettersom populariteten til kryptovaluta øker, øker også behovet for kryptoadvokater. Lovene rundt kryptovaluta kan være vage og variere fra sted til sted. Sammen med disse forvirrede forskriftene, har kryptokurrency skapt sitt eget rettssaker. Selv om disse rettssakene kan virke som de i finansverdenen, krever mange fortsatt en kryptoekspert for å hjelpe under rettssaker.

krypto advokater relatert bilde

Kryptoadvokater er eksperter på blockchain-teknologi og kryptovalutareguleringer, hvis du trenger å ansette en, ikke nøl med å besøke El Monte advokatfirma. De hjelper til med å bryte ned teknologien for retten under søksmål. De hjelper også med å bryte ned lovene for kryptovalutautviklere, børser og oppstart. Disse advokatene er den utpekte forbindelsen mellom kryptoverdenen og lovgivere. De to største områdene der kryptovalutaadvokater er viktige er ICO og utveksling.

ICO Blunders

Det er lett å falle for en falsk kryptotabell, bare se på HoweyCoins. Investorer har også en tendens til å skumme gjennom whitepapers og investere i en kryptovaluta utelukkende på grunn av sprøytenarkomanen rundt den. Eller selv om papiret er solid og sprøytenarkomanen er ekte, er det noen ganger utviklere bare ikke i stand til å levere. Det er ikke en enkel oppgave å avgjøre om en ICO er svindel eller ikke. Når vi velger feil, er det imidlertid på tide å ringe inn en kryptoadvokat.

Et eksempel på at en ICO ikke lever opp til forventningene er Centra Tech. Selskapets grunnleggere står overfor anklager etter å ha samlet inn 32 millioner dollar gjennom en ICO og påtegninger fra DJ Khaled og Floyd Mayweather. Denne ICO-ordningen lokket investorer med krav fra store kredittkortpartnerskap, falske grunnleggerbiografier og prismanipulering av Centra-tokens (CTR).

I saker som den ovenfor er en kryptoadvokat en nødvendighet. Investorer vet at de var ofre for svindel, men å peke på svindel i den uregulerte juridiske verden av krypto krever erfaring. I USA er en viktig faktor som forbinder falske ICO-er med rettssystemet SECs definisjon av et verdipapir. Men selv med SECs definisjon, er det opp til en kryptoadvokat å overbevise retten om en ICO er en sikkerhet eller ikke. Når det gjelder Centra Tech, kunne juridiske kryptoeksperter definere CTR-tokens som et verdipapir, og taklet på verdipapirbedrageri sammen med de andre anklagene mot selskapet.

Kryptoadvokater er også viktige for å forhindre søksmål som stammer fra ICO. Selv legitime selskaper som lager en kryptovaluta med gode intensjoner kan bli gjenstand for søksmål. Hvert land har sine egne strenge regler. I USA har hver stat forskjellige lover, sammen med SECs kjennelse om at verdipapirer skal registreres. Crypto-oppstart som prøver å finne ut lovene på egenhånd, vil sannsynligvis komme inn i noen problemer i fremtiden.

Børs: Hacks and Angacks

Crypto-investorer stoler sterkt på børser. Vi setter vår lit til utveksling i håp om at de vil fungere perfekt hver gang. Dessverre er ingen bytte perfekt. Selv om mange problemer kan løses med en rask e-post til supportpersonalet, er det noen ganger behov for litt mer kompetanse. Dette er spesielt tilfelle når millioner av dollar er involvert.

For øyeblikket er hack et av de største problemene utveksling står overfor. Crypto Aware rapporter at akkurat dette året er over 670 millioner dollar med kryptoaktiver stjålet. Det er ingen vinnere i et kryptohack. Det har en negativ effekt på både børsene og investorene. Hver gang et hack finner sted, vil juridisk drama helt sikkert følge.

Børs hacket

Live action skudd av noen som har fått.

Det mest bemerkelsesverdige siste hacket involverer japansk kryptoutveksling Coincheck. Over $ 400 millioner av NEM-mynt ble stjålet, etterfulgt av en mengde juridisk drama. Hundrevis av investorer har saksøkt børsen for rundt 2 millioner dollar i erstatning. Saksøkerne mener Coincheck ikke klarte å beskytte investeringene sine, og burde holdes ansvarlige.

Når et hack stort som dette finner sted, er det opp til kryptoadvokater å bryte ned det som skjedde for retten. De må be om erstatning mot Coincheck og bevise at børsen delvis er skyld i tapet. Advokater har også til oppgave å overbevise retten nøyaktig hvor mye saksøkere skylder i erstatning. Begge disse oppgavene tar kryptokompetanse for å forenkle alt til juridiske vilkår domstolen lett kan forstå.

Saken reiser alvorlige diskusjoner om utvekslinger overalt angående regulering. Men inntil flere forskrifter blir utarbeidet, vil vi fortsatt bare ha disse diskusjonene. Erfarne børser har vanligvis et team av advokater som hjelper dem med å navigere i mølleloven rundt kryptovaluta. Bare spesialiserte kryptoadvokater kan bidra til å beskytte dem mot å gjøre feil og fange varme fra investorer eller deres lokale myndigheter.

Siste tanker

Selv om det er best å holde seg borte fra søksmål (med mindre du er advokat), er det ikke alltid så enkelt. Børs vil bli hacket, ICO vil falle gjennom, og penger vil gå tapt. Bare husk å gjøre din due diligence, og vær forsiktig med investeringene dine. Hvis det oppstår problemer, vil kryptoadvokater være der for å hjelpe deg med å navigere i krypteromets stadig skiftende lov.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map