Intervju med Richard Dennis, grunnlegger og administrerende direktør for temtum, et neste generasjons betalingsnettverk

temtum, lanserer snart sitt spesialbygde neste generasjons betalingsnettverk designet for å løse noen av de iboende problemene med eksisterende kryptovalutaer.

Vi tok kontakt med grunnlegger og administrerende direktør Richard Dennis for å finne ut hva disse iboende problemene er og hvordan temtum planlegger å ta på seg de etablerte aktørene og frigjøre en betalingsplattform for å oppnå kritisk masseadopsjon.

Hvorfor lanserer du temtum? Hvordan er det forskjellig fra andre kryptovalutaer??

Siden jeg først ble involvert med Bitcoin på baksiden av å jobbe på Tor-nettverket, ble det klart at BTC aldri kom til å være et passende nettverk som kunne vokse til å bli et stort peer-to-peer-betalingsnettverk – det var bare så sakte og fikk meg til og med flagget ved universitetet for å bruke for mye energigruving fra kontoret mitt. Dette var rundt 2014 mens jeg foreleste kryptografi ved Portsmouth Uni, og derfor bestemte jeg meg for å opprette et nettverk som skaleres og passer for mobile enheter, samtidig som jeg er veldig sikker.

I løpet av de siste fire årene har temtum blitt utviklet på grunnlaget for Temporal Blockchain som jeg selv og Dr. Gareth Owenson opprettet. Vi tok en helt annen rute til 99% av denne bransjen ved at vi startet opp, skrev fagfellevurderte artikler om forskningen vår og fortsatte å skape, det vi nå tror er den mest effektive Blockchain-teknologien som eksisterer og vil løse de iboende problemene med kryptovalutaer som har til hensikt å brukes til umiddelbare, følelsesløse betalinger.

Du lanserer på et tidspunkt da følelsen kommer tilbake til Bitcoin, men også følger etter så mange prosjekter som ikke har levert produkter. Hvordan vil dette påvirke temtum??

Vel, dette er et veldig reelt problem for neste generasjon blockchain- og kryptokurrencyprosjekter som lanseres i 2019 og utover, inkludert temtum. Samfunnet leter ikke etter nye prosjekter, de ser på de 20-30 beste valutaene for å innfri sine løfter og i noen tilfeller faktisk lanserer den første delen av prosjektene deres – det er nesten denne følelsen av ‘ikke en annen kryptovaluta?’ Og det spiller ganske enkelt ingen rolle hvor spillendrende teknologien kan være. Dette er helt forståelig, og vi er faktisk av den samme oppfatningen, med hvor mye penger som har strømmet til bransjen, hvor er teknologien?

Det er en annen bransje enn den vi så tilbake i slutten av 2017, og vi som merkevarer må utforske hvordan vi lanserer på riktig måte, til fordel for fremtidige forbrukere og nettverket, i stedet for spekulanter. Vi har levert teknologien vår før noen av de største prosjektene i verdensrommet, noe som betyr at vi kan fokusere på distribusjon, masseadopsjon og integrasjoner med globale teknologileverandører før selv slike som Ethereum er i stand til å gjøre det. Joseph Lubin selv har uttalt at Ethereum kan ha 2 år av å være skalerbar.

Hvis du må starte på det som tilsynelatende fremdeles er en overfylt markedsplass, hvordan finner du brukerne til å gå mainstream? Spesielt når det er utrolig vanskelig for noen mennesker å finne ut hvilken kryptovaluta som skal brukes?

Det er faktisk umulig fordi den rette ikke er tilgjengelig ennå. Bitcoin vil forbli som en butikk av verdi, et kryptogull hvis du vil, en av neste generasjons dapp-plattformer vil komme gjennom som valgt teknologi, da noen av dem er eksepsjonelle, og så er det opp til hvilken valuta som kan være det globale betalingsnettverket. for massene – som vi håper blir temtum.

Kryptosamfunn og partnerskap er ofte overvurdert når det gjelder potensialet til et prosjekt eller en valuta for å lykkes. Virkelig for å ta skritt for å integrere adopsjon, bør vi se på nisjeindustrier som har passende målgrupper, for eksempel Gen Z, teknologi- og enhetsledende merkevarer og de med store samfunn som vil akseptere en valuta som brukes i det samfunnet. På temtum har vi begynt å sette opp innen bransjene som ikke bare samsvarer med kriteriene, men som passer vår teknologi og merkevare.

Vi står for inkludering med teknologi som understøttes av hastighet, bærekraft og skalerbarhet – det eksisterende kryptosamfunnet er rett og slett ikke nok til å skape en vellykket valuta som brukes daglig, men vi vet hvordan vi skal levere utenfor bare krypto, og som virkelig skiller oss ut i dette markedet.

Du har uttalt at Bitcoin, Ethereum og VISA etc. ikke leverer, kan du fortelle meg mer?

Jeg har alltid trodd på kraften til kryptovalutaer som en betalingsform for raske og sikre transaksjoner mellom enkeltpersoner og over landegrensene. Eksisterende kryptokurver leverer imidlertid ikke denne visjonen. For eksempel antyder rapporter at Bitcoin bruker samme mengde energi som Island på et år, temtum kan behandle tusenvis av ganger flere transaksjoner til samme pris som et gjennomsnitt i Storbritannia i et år, rundt $ 600. Hvis en valuta ikke er bærekraftig nå, før vi har vedtatt den virkelige verden, er den ikke egnet for formålet som et fremtidig betalingsnettverk.


Vi kan drive nettverket vårt ved å bruke en brøkdel av prosessorkraften til ledende kryptovalutaer og tradisjonelle finansielle nettverk. Med tanke på at temtum ble bygget i målestokk, kan vi til slutt drive nettverk som er større enn VISA & Bitcoin kombinert på bare 50 smarttelefoner, for eksempel. Virkningen dette vil ha på karbonavtrykket ved behandling av globale betalinger er stort, og er faktisk nå veldig spennende for de tradisjonelle finansinstitusjonene som er blitt skremt av presserapporter om Bitcoin. Vi har tenkt å være det første karbonneutrale globale betalingsnettverket.

Vi ønsker å tilby neste generasjons forbrukere et ekte, fungerende alternativ til eksisterende betalingsplattformer. Vekk fra sentraliserte institusjoner, vekk fra tradisjonelle metoder, der alle er velkomne og ingen blir utelatt. Det påvirker ikke helsen til planeten negativt og skaper økonomisk frihet – egentlig en valuta for alle.

En valuta for alle høres ganske ambisiøs ut. Hvordan planlegger du å utføre?

Vi har fullført vår mainnet-løsning, så så snart valutaen distribueres, forventer vi at den kan brukes daglig, og vi jobber med løsningene for å sikre at TEM ikke bare blir satt på børser som spekulativt handles. Vi har forskjellige partnerskap på plass og mer framover, noe som vil gjøre det mulig for valutaen å være i hendene på hverdagens forbrukere i våre nisjeindustrier..

Denne strategien vil gjøre det mulig for oss å oppnå adopsjon utenfor kryptosamfunnene til priser som aldri har blitt sett før, og vi har jobbet utrettelig for å komme hit i stedet for rent på et innsamlingsmiddel.

temtum ble designet for det spesifikke formålet å være rask, gratis, sikker, skalerbar og bærekraftig. Det er ingen gruvedrift, det er ingen avgifter, denne valutaen vil fungere med alle eksisterende betalingsalternativer gjennom noen av våre innovative integrasjoner med banknettverk, inkludert VISA. Vi har gjort alt vi kan tenke oss for å sikre at dette er den mest stabile og brukervennlige valutaen, som til slutt blir drevet av brukerne i et offentlig nettverk..

Det er fortsatt tidlige dager for industrien, men folk omfavner allerede kryptovalutaer. Tidlige stadion teknologiopptakere og fremtidige generasjoner av forbrukere vedtar elementer av digitale valutaer og beveger seg bort fra institusjonaliserte betalinger i visse deler av deres kjøpsreiser. temtum er her for å tilby dem et best mulig produkt for betalingenes fremtid.

Hva er teknologien som gjør alt dette mulig?

temtum er bygget på Temporal Blockchain med vår egen unike konsensusalgoritme, som kombinerer for å gi oss de 4 teknologiske søylene – hastighet, sikkerhet, skalerbarhet og bærekraft. I en tid der det er et veldig konkurransedyktig “transaksjoner per sekund” -hastighetsløp i bransjen, leverer temtum for tiden påvist 1800 tps på nettet vårt. Dette er før nettverksskalering, sharding og delegering, som alle er nær ferdigstillelse og i hovedsak vil gi nettverket et ubegrenset TPS-tall – det vil bare være begrenset av nettverksskala. Ettersom andre prosjekter fremhever ”millioner av TPS” -krav, har vi ennå ikke sett vedvarende bevis på til og med en brøkdel av disse hastighetene, så vi er veldig glade for å se at vi er der oppe i fart.

Det er nesten alltid en kompromiss i Blockchain, så mye at begrepet ‘trillema’ ble laget for det faktum at ingen teknologi klarte å løse ALLE 3 av de viktigste begrensningene i Blockchain – Speed, Security og Scalability. Vel på temtum tror vi at uten en fjerde, bærekraft, vil Blockchain fortsatt ikke være egnet til formålet. Sikkerhet, skalerbarhet og bærekraft løses alle med et unikt trekk ved temtum – en kvant kilde til tilfeldighet.

Denne tilfeldigheten gjør det mulig for nettverket å velge en leder for behandling av transaksjoner, uten at det noen gang er forhåndsbestemt, noe som er svært effektivt, nesten ikke bruker energi og er sikkert mot fremtiden for kvanteberegning. Vi overgår allerede de neste lagene av de største prosjektene i rommet når det gjelder hastighet, sikkerhet, skalerbarhet og bærekraft..

Kan du fortelle oss mer om temtum-teamet?

Jeg grunnla temtum i 2014 med vår nå CISO Dr. Gareth Owenson ved Portsmouth University, hvor jeg faktisk var verdens yngste kryptografelektor på den tiden i en alder av 22. David Shimmon ble med oss, sammen med litt frøfinansiering for utvikling av Temporal Blockchain-løsningen, og han satset på å styrke teamet vårt med mer enn 25 års erfaring med kryptografi, et omfattende nettverk innen økonomi og flere ledere av Silicon Valley C-Suite.

Fem års forskning, 12 fagfellevurderte publiserte artikler og fire år med blockchain-utvikling har ført til opprettelsen av temtum – Cryptocurrency. Utviklet.

Så hva er det neste for deg? Når vil temtum lanseres?

temtum har allerede lansert. Før vi sa noe offentlig, hadde vi en fullført måte, som er et lansert nettverk for oss og stiller oss veldig bra mot noen av de største prosjektene. Forskjellen her er at vi ennå ikke skal distribuere valutaen, $ TEM. Vi kommer til å kunngjøre våre planer og den siste utviklingen i sin nærmeste fremtid. Selv om det fremdeles er tidlige dager i verden å vite hva temtum er og hva vi handler om, er vi absolutt ikke i de tidlige stadiene av utviklingen, og vi er veldig klare til å vise frem det vi har skapt.

Hvordan kan folk lære mer om temtum?

Vi er i gang Telegram, Uenighet, Twitter og Reddit. Mer informasjon finner du på temtum-nettstedet https://temtum.com og i temtum hvitt papir. Hvis leserne dine har spørsmål, vil vi gjerne høre dem – [e-postbeskyttet]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map