Hvorfor kryptovaluta er fremtiden for elektroniske kontantsystemer

I denne artikkelen vil vi se på hvorfor kryptovaluta er fremtiden for elektroniske kontantsystemer. Hvorfor det skulle bli den mest brukte betalingstypen – og hvordan dette kan påvirke fremtiden for den globale økonomien. Vi vil også diskutere hvorfor Bitcoin-dip og andre markedsfaktorer gir både utfordringer og muligheter.

Forbrukerfordeler med kryptovaluta

Siden begynnelsen av det 21. århundre har handel blitt stadig mer digital. Dette har gitt nye muligheter for forbrukere og bedrifter over hele verden til å bli mer koblet.

Mye har endret seg siden Satoshi Nakamotos originale hvite papir i november 2008. Vi har sett store fremskritt innen funksjonene til blockchain-teknologi for å gi en bedre fremtid for P2P-betalinger via kryptovaluta (til tross for Bitcoin-dip).

Når de vurderer dagens landskap med digitale kontantsystemer, har forbrukerne ganske mange bekymringer med å bruke fiat-betalingsbehandlingsselskaper. Og her er noen forbedringer som kryptovalutaer – som fremtiden for elektroniske kontanter – kan gi.

Forbedre forbrukernes personvern

For det første bruker fiat-betalingsselskaper i dag sentraliserte databaser for å lagre informasjon relatert til debet- og kredittkortkjøp. Uansett om en bruker kjøper online eller personlig, disse systemene har blitt den foretrukne betalingsmåten fremfor kontanter. men, en rekke store hacks av sentraliserte databaser setter forbrukernes personvern i stor fare.

Blockchain har muligheten til å løse dette problemet ved å skape større datasikkerhet, noe som gjør cryptocurrency-betalinger tryggere for brukerne. Det er allerede en rekke store blockchain-prosjekter som jobber for å løse store sikkerhetsrelaterte problemer. De viktigste som forbrukerne for øyeblikket står overfor, er salg av personopplysninger eller identitetstyveri. Hvis kryptovaluta skal være fremtiden for elektroniske kontanter, må den helt klart være sikker.

Mer kapitalstrøm / virkelig grensefri handel

En av de største problemene forbrukerne står overfor er at selv om onlinehandel skaper muligheter for transaksjoner over landegrensene, er det vanligvis høye gebyrer for konvertering av penger..

I fiat-verdenen er valutaer for det meste begrenset til enkeltnasjoner eller økonomiske regioner. For noen forbrukere som har et stort nok hjemmemarked å velge mellom, er dette kanskje ikke noe problem. For de som må handle på tvers av landegrenser, må det å bytte forskjellige nasjonale valutaer føre til høyere avgifter ved betalingsbehandling.


I motsetning til dette kan kryptovaluta brukes globalt av nettforhandlere uten å måtte betale gebyrer for å sende / motta midler bare fordi den andre personen bor i et annet land. Fremtiden for elektroniske kontanter vil nesten helt sikkert være grenseløs.

Færre ventende transaksjoner

Et annet stort problem som forbrukerne møter med fiat-betalinger i dag, er usikkerheten om når en selger skal behandle en betaling. For noen kan det finne sted samme dag eller neste dag. For andre kan det ta uker. Ofte må forbrukerne se “ventende” i lange perioder. Dette er langt fra nyttig for alle som prøver å balansere et budsjett.

Kryptovalutaer som fremtiden for elektroniske kontanter kan løse dette ved å gjøre transaksjonens fullføringstid øyeblikkelig i de fleste tilfeller. Ved å kvitte seg med det “ventende” problemet, vil avsendere og mottakere kunne gjøre økonomiske transaksjoner, og handel generelt, mye mer effektiv. Viktigst, hvis en kryptovaluta-betaling ikke er øyeblikkelig, er det ganske enkelt å avbryte en ubekreftet kryptotransaksjon uten frykt for å miste penger.

kredittkort

Sikkerhetsspørsmål er et problem

Hvordan kryptovaluta styrker eksisterende selgere og nye bedrifter

Kutte høye transaksjonsgebyrer

For bedrifter er det et spørsmål om å akseptere fiat-valutaer betalt via tredjeparts debet- / kredittkortbehandlingsselskaper. Mens murstein- og mørtelbutikker kan ta imot kontanter, stoler nettbutikker sterkt på tredjeparter, som tar høye avgifter.

Kryptovalutaer gir muligheten til å behandle betalinger med langt lavere avgifter. Dette betyr at selgere ikke trenger å bekymre seg for å øke prisene på produkter bare for å kompensere for betalingskostnadene.

Selgere kan bruke kryptobetalinger for å holde mer fortjeneste og eliminere mellommenn. Dette er noe som tidligere hadde vært vanskelig å oppnå i en tid med digitale betalinger.

Flere markedsalternativer

En annen grunn til at kryptovaluta er nødvendig av selgere, er at den tilbyr ny konkurranse. De fleste tradisjonelle betalingsbehandlingsselskaper har ikke vært nødt til å redusere avgiftene fordi det ikke er mange valg for selgere. I stedet for bare å ha en håndfull levedyktige alternativer, er det tusenvis av mulige nye kryptovaluta-alternativer.

Dette betyr at selgere kan begynne å adoptere kryptovalutaer og redusere monopolet på fiat-betalingsbehandlere. Dette vil gjøre kryptokurver fremtiden for elektroniske kontantsystemer.

Vi har allerede sett en rekke bedrifter begynner å akseptere Bitcoin så vel som andre kryptovalutaer sammen med tradisjonelle debet- / kredittkortbetalinger. Ved å gjøre dette har selgere muligheten til å bestemme hvilket alternativ som fungerer best for seg selv og sine kunder.

selgere kryptovaluta

Vi aksepterer Bitcoin her

Forbedringer som trengs, utfordring akseptert

Kan kryptovaluta betraktes som det elektroniske kontantsystemet fra 2018? Ved å se på brukeradopsjon er svaret nei. Det er en rekke forbedringer som er nødvendige før brukeradopsjon blir mulig i stor skala. Heldigvis har blockchain-prosjekter fra hele verden tatt utfordringen og jobber for å bygge bedre løsninger for kryptovaluta-betalinger.

Håndtering av etterspørsel

Blockchains må håndtere flere transaksjoner per sekund. Selv de mest populære kryptovalutaene er begrenset i hva som kan gjøres on-chain. I toppbrukstid kan avgifter også øke betydelig på grunn av overbelastning i blockchain. Med fremskritt i skalerbarhet, kan blokkjeder håndtere millioner eller til og med en uendelig mengde transaksjoner per sekund uten noen økning i avgiftene.

Prisvolatilitet

Avhengig av ditt perspektiv kan prisvolatilitet sett under Bitcoin-dipen betraktes som god eller dårlig. For eksempel kan en kjøpmann akseptere en kryptovaluta en dag, og prisen kan øke med 10 prosent neste dag.

Imidlertid kan den omvendte situasjonen og skje ofte, noe som fører til nettotap. Selgere og forbrukere kan fortsette å bruke fiat for betalinger i fremtiden bare på grunn av konsekvent kortsiktig prisstabilitet i de store nasjonale valutaene.

En likevektspris for kryptokurver kan fremme brukeradopsjon. Stablecoins kan også oppnå prisstabilitet, slik at fremtiden for elektroniske kontantsystemer kan være krypto. Det er også muligheten for at alle kryptokurrencypriser vil bli stabile over tid ettersom markedet fortsetter å modnes.

Sikkerhet

Mens fiat-betalingsbehandlere og bedrifter ofte har sikkerhetsfeil som fører til tap av brukerfond og andre problemer, fremheves ikke disse hendelsene like mye som store kryptovalutahacks.

Som vi har sett, til og med de sikreste lommebøkene for kryptovaluta kan hackes. Med økt sikkerhetsdesign i blockchain og utdanningskampanjer om hvordan brukere kan holde midler trygge, vil flere bli trygg på å bruke krypto for P2P-betalinger.

hvorfor krypto

Kryptovaluta kan være fremtiden for elektroniske kontanter

Konklusjon – Vil kryptovaluta være fremtiden for elektroniske kontanter?

Mens blockchain-teknologi fremdeles trenger mye forbedring utover det som er mulig i 2018, er det lett å se at det har potensial til å heve kryptovaluta til det nivået som trengs for å bli fremtiden for elektroniske kontantsystemer. I sin tur vil både bedrifter og forbrukere kunne realisere mange av fordelene som kryptovaluta kan tilby over fiat-alternativer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map