Hvorfor Binance Coin har vært den beste utførende kryptoen i 2019

Siden starten av 2019 har Binance Coin (BNB) ledet kryptovalutapakken, og vokst over 200 prosent på tre korte måneder. Det har revet ytelsen til Bitcoin (38,9%), Ethereum (30,7%), Litecoin (187,8%) og nesten alle andre kryptovaluta hittil i år.

Den opprinnelige mynten til verdens største kryptobørs er tilbake til sin forrige heltid, mens andre forblir under med 80 til 90 prosent. Så det bør ikke komme som noen overraskelse at det raskt steg til å ha det syvende største markedsverdi i markedet.

Binance Coin i markedsrangeringen

Binance Coin har steget i markedsrangeringen for å ta nummer sju.

Men hva kan vi tilskrive denne raske veksten? Markedsmanipulasjon? Sterke grunnleggende? Blind flaks? Som alltid er svaret ikke så greit. Mens ingen vet helt sikkert hvorfor Binance Coin har prestert så bra, er det noen få faktorer som definitivt hadde en positiv innvirkning.

Binance Burns BNB hvert kvartal

I det minste gjør det det for nå. Hvert kvartal forbrenner Binance 20 prosent av BNB den samler inn avgifter fra utvekslingsplattformen. Dette fjerner dem permanent fra sirkulasjon. Binance vil fortsette å brenne Binance Coins til 100 millioner mynter er fjernet fra sirkulasjon.

Token burns har en tendens til å ha noen interessante effekter på prisen på en mynt. Ved å senke det sirkulerende tilbudet skifter brannskadene balansen mellom tilbud og etterspørsel. Å sparke det tilbake til Econ 101, redusere tilbudet mens du holder en konstant etterspørsel, presser prisene høyere.

Mer magnetisk er imidlertid den psykologiske effekten myntforbrenning har på markedet. I en rasjonell verden vil hver tokenforbrenning føre til minimale endringer i Binance Coin-prisen. Børsen fjerner bare en til to prosent av forsyningen fra sirkulasjon, men prisen forbedres betydelig mer enn den nesten umiddelbart etter brenningen. Forsyningsendringer, spesielt av så liten størrelse, vil ta lengre tid å føle seg i en rasjonell verden.

Binance Coin har nå en Faktiske Nytte

Nå, før alle BNB-fanboys jager oss ned med høygaflene, la oss forklare. Binance Coin hadde teknisk sett noe verktøy allerede. Du kan betale Binance-avgiftene med det for å motta en rabatt, bruke det som transaksjonelle kryptovalutaer og tjene det gjennom belønninger på et par forskjellige plattformer..

Binance Coin er imidlertid ikke unik i sin evne til å utføre disse aktivitetene.

Selve nytten av Binance Coin kom med lansering av Binance Chain og vil fortsette med den endelige frigjøringen av den tilhørende desentraliserte børsen (DEX). Binance Chain-serien ble satt i drift 18. april. Og Binance-teamet vil bytte BNB fra et ERC20-token til et native-token i den nye kjeden 23. april.

Deretter kreves det “som betaling for hver overføring som går på nettverket.” Bedømt av Binances nåværende volum, bør denne endringen føre til en betydelig økning i BNB-etterspørsel.

Men hvorfor nå?

Binance Chain-kunngjøringen er ikke noe nytt. Selskapet offentliggjorde planene i mars 2018.

Men nå har teamet produsert noe håndgripelig. Mot slutten av februar i år lanserte de Binance Chain testnet. Og nå har de fått mainnet-utgivelsen under beltet.

Etter nyheter om både testnettlanseringen og mainnet-lanseringen, flyttet BNB-prisen et par par opp.

Binance-prisstøt etter utgivelser

Binance-prisstøt etter utgivelser

Binance’s Reputation går forut for seg selv

Kanskje den mest innflytelsesrike (men vanskelig å måle) faktoren er Binances fantastiske rykte i kryptosamfunnet. Med spekulasjon som en sunn del av kryptovaluta-investering, kan ikke-relaterte determinanter noen ganger endre prisen på et token.

Binance er ofte en investors første angrep på altcoins. Så det er fornuftig at Binance Coin vil være en av de første altcoinsene de kjøper.

CZ, Binances administrerende direktør, er en kjent figur i kryptorommet med en kultlignende følge på Twitter. Mange roser ham som et eksempel på hvordan man etisk kan drive en kryptovaluta-utveksling. (Selv om noen tror at han kanskje ikke er så sjenerøs som han lar seg gjøre.) Uansett fortsetter hans tilstedeværelse å bringe Binance Coin inn i rampelyset..

Midlene er #SAFU. (opprinnelsen til ordet #SAFU…)https://t.co/Q7rCRspNW5

– CZ Binance (@cz_binance) 11. februar 2019

Selv om vi ikke liker å innrømme det, veier omdømme og beryktelse en myntes pris. Jo flere investorer som vet om et token, jo større sjanse har det for å svinge i riktig retning.

Til slutt gir en positiv opplevelse av plattformen tillit til det underliggende token. Og de fleste har ingenting annet enn glødende kommentarer om utvekslingen.

Fremtiden for Binance Coin

Ikke ta denne artikkelen som evangelium. Det er mange risikoer i en BNB-investering. Når det gjelder verktøy, er Binance Coin virkelig en en-trick ponni. Det inkluderer ingen smarte kontraktsmuligheter, så Binance-baserte DApps er stort sett en no-go.

Legg til den potensielle statusen som sikkerhet. Selskapet bak børsen har allerede kommet inn i noen regulatoriske problemer, og tvinger et trekk til et annet land. Fremtidige juridiske problemer kan føre til stupende priser hvis det er alvorlig nok.

Som med enhver investering, spesielt kryptovaluta, er det viktig å gjøre din egen undersøkelse og være på vakt overfor nye funn. Mens Binance Coin kan se ut som en velsmakende investeringsmulighet i dag, kan alt skje i morgen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map