Hvordan kjøpe Zcash (ZEC) En nybegynnerguide

Zcash (ZEC) er en av de mest kjente personvernmyntene i krypto. Med tekniske implementeringer som zk-SNARKS har denne kryptovalutaen konsekvent holdt seg i samtalene for å være en av de mest dominerende personvernmyntene på markedet. Det har opprettholdt en topp 30 markedsrangering siden 2016.

I denne guiden vil vi forklare hvordan du kjøper Zcash fra forskjellige børser og diskuterer Zcash-lommebokalternativer.

Beste børser

Ser vi på ZEC-handelsvolumstatistikken, er det hundrevis av handelsparealternativer på tvers av en rekke børser. Coinbase Pro, Biance, Huobi, OKEx, HitBTC og flere flere støtter ZEC-handel. Her er noen fordeler og ulemper ved disse toppalternativene.

Coinbase Pro (GDAX)

Fordeler: Coinbase Pro (også kjent som GDAX) gir brukerne mye lavere avgifter enn Coinbase.com. For nyere handelsmenn kan det ta lengre tid å forstå handelsgrensesnittet, men dette er ikke så bratt av en læringskurve. Viktigst, du kan kjøpe og selge Zcash med USDC stablecoin. Deretter kan du handle USDC for USD. I hovedsak kan du bytte ZEC mot fiat med minimale trinn. I tillegg kan du enkelt sende og motta innskudd via ACH, bankoverføring eller til og med Paypal.

Ulemper: I motsetning til andre kryptovalutaer (dvs. BTC, ETH, ZRX) på denne børsen, er det fremdeles ingen direkte ZEC-USD-handelspar fra 14. desember 2018. Avgifter på 0,3 prosent på produsenter og takere på GDAX er relativt høye sammenlignet med andre børser.

bilde av Coinbase pro trading grensesnitt

Coinbase Pro lister opp et ZEC-USDC handelspar.

Binance

Fordeler: Som verdens største krypto-til-kryptobørs etter handelsvolum, gjør Binance det enkelt å handle ZEC og har en god oversikt over å holde midler sikre. Binance har også en mobilapp, samt stor tillit i samfunnet. Denne børsen vil snart ha sin egen blockchain og desentraliserte exchange. Handelsgebyrene er relativt lave, med 0,1 prosent.

Ulemper: Som kun krypto-til-krypto-utveksling tilbyr Binance ikke fiat-innskudd, handler eller uttak.

Binance grunnleggende handelsgrensesnitt

Binance har lavere avgifter på ZEC-handel enn de fleste andre toppbørser.


Huobi

Fordeler: Huobi har langt bedre anmeldelser av kundesupport enn nesten alle andre børser. Huobi gir også et marginhandelsalternativ, noe mange av konkurrentene ikke tilbyr.

Ulemper: Produsent- og takergebyr på Huobi er satt til 0,2 prosent. Samlet sett er dette ikke for høyt. Likevel har andre børser satt ZEC-handelsavgifter til 0,1 prosent eller lavere. Tidligere har børsen måttet stenge ZEC-handel midlertidig. For eksempel, 25. juni 2018, gjorde børsen dette i påvente av en ZEC hard gaffel.

Huobi handelsgrensesnitt

Huobi har et av de beste kundesupportteamene i enhver toppbørs.

OKEx

Fordeler: Avgifter på OKEx er lavere enn de fleste toppbørser. Produsentavgifter varierer fra 0,02 til 0,15 prosent. Takeavgift varierer fra 0,05 til 0,2 prosent. OKEx støtter fiat-valutaer: USD og CNY.

Ulemper: I likhet med Huobi måtte OKEx avbryte handelen under ZEC hard gaffel i juni 2018. Ifølge offisiell kunngjøring, “Vennligst IKKE deponere ZEC i eksisterende OKEx-adresser under Hard Fork. Ellers vil innskuddet mislykkes, og midlene kan ikke hentes tilbake. ” Selv om det er bra å ha en advarsel, er det mulig at noen brukere som ikke leste dette, nettopp kunne ha sendt ZEC-midler i avgrunnen, for aldri å bli gjenopprettet..

ZEC trading grensesnitt

Kombinasjonen av lave avgifter og fiat-handel gjør OKEx til en topp konkurrent for ZEC-handel.

HitBTC

Fordeler: HitBTC er mer nybegynnervennlig enn de fleste børser. Hvis du vil kjøpe mye ZEC, vil utbetalingsgebyret være det samme uansett om du tar ut 1 ZEC, 100 ZEC osv..

Ulemper: Selv om det er mange altcoins på børsen, er det ikke så mange som har direkte handelspar med ZEC. Uttaksgebyrer på HitBTC er ofte dyrere enn andre børser hvis du tar ut et mindre beløp av ZEC.

HitBTC handelsgrensesnitt

ZEC har en rekke handelsparealternativer på HitBTC. Disse inkluderer BTC, ETH, USDT, EURS og EOS.

En mengde andre børser og handelspar

Hvis du ikke vil bruke et av alternativene ovenfor, trenger du ikke å bekymre deg. Det er mange andre børser som tilbyr ZEC-handel.

Faktisk rangerer mindre kjente børser som Lbank, Bit-Z, Sistemkoin og BitOnBay konsekvent høyt når det gjelder handelsvolum for ZEC. Dette betyr generelt at de har høy likviditet, noe som forenkler handelsprosessen og reduserer gjennomføring av transaksjoner.

Ja, du vil sannsynligvis oppdage at ETH og BTC utgjør flertallet av ZECs krypthandelspar. Imidlertid er det andre valg å vurdere. For eksempel tilbyr Cryptopia ZEC / DOGE-handel. Waves Platform tilbyr ZEC / LTC, ZEC / DASH og mange flere. Gemini tilbyr ZEC / BCH og ZEC / LTC.

I tillegg tillater noen børser deg å handle direkte med fiat, og ikke bare USD og EUR. Noen eksempler inkluderer PLN, TRY, RUB og UAH.

Zcash lommebokalternativer

Hvis du vurderer å kjøpe ZEC fra en børs, lurer du sannsynligvis på hvilke Zcash-lommebokalternativer som finnes.

Den gode nyheten er at Zcash støttes av både Trezor og Nano, to av de beste maskinvarepungene for kryptovaluta på markedet.

Jaxx støtter ZEC for stasjonære maskiner, mobil og nett. Cryptonator og Freewallet er solide alternativer for mobil og nett. Endelig har Zcash sin egen native desktop lommebok for lagring av ZEC.

Zcash Swing Wallet

Zcash Swing Wallet er den opprinnelige stasjonære klientlommeboken for lagring av ZEC på Linux.

ofte stilte spørsmål

Må jeg kjøpe en hel enhet Zcash (ZEC)?

Nei, dette er ikke nødvendig. Akkurat som Bitcoin er Zcash delelig med opptil åtte desimaler.

Hvis jeg kjøper Zcash på børs er transaksjonen veldig privat?

Dette avhenger av utvekslingen. For eksempel krever noen utvekslinger at hver bruker først skal fylle ut KYC-dokumentasjon. Andre børser har ikke dette kravet. Forutsatt at det ikke er noe KYC, har Zcash-teamet sagt at det å oppnå fullt privatliv når du bruker en sentral krever en kombinasjon av TOR og VPN-er for å forvirre brukerens IP-adresse. Med Zcash så vel som andre personvernmynter, er personvern fortsatt et relativt begrep.

Hvordan sammenlignes Zcash med andre personvernmynt?

Zcash har historisk sett vært den andre eller tredje rangerte personvernmynten når det gjelder markedsverdi. Monero (XMR) og Dash (DASH) er også toppalternativer.

Når det gjelder personvern, bruker hver av disse myntene forskjellige teknologier for å oppnå lignende mål. Zcash har muligheten til å gjøre transaksjoner og kontoer offentlige med “t” -adresser eller private med “z” -adresser. Monero forblir alltid privat. I mellomtiden er kontoer alltid synlige med Dash; Transaksjoner er imidlertid tildekket med en teknologi som heter CoinJoin.

Per desember 2018 er antallet mulige transaksjoner per sekund som følger: Monero (1700), Dash (10) og Zcash (6).

grafikk som viser flere ZEC-transaksjonstyper

Med ZEC har brukere muligheten til å gjøre transaksjoner offentlige eller private.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map