Hvordan øke din Crypto-portefølje som en proff

Kryptohandel kan være vanskelig på grunn av de plutselige svingningene som oppstår i markedet. Så kryptoporteføljen din må velges med stor forsiktighet. Å lære å øke kryptoporteføljen din som en proff, kan bidra til å buffere tapene dine i tider med markedsnedgang. Sterkere mynter har en tendens til å ha mindre risiko enn uklare mynter. Du kommer til å ønske å følge en streng ordning når du vurderer hvilke nye mynter du vil legge til i porteføljen din når langsiktig holder.

Bitcoin mot Altcoins

Mange kryptohandlere velger å bare investere i Bitcoin. Bitcoin har mange unike aspekter. Det var den første vellykkede kryptovalutaen i verden, og den utgjør 42,2 prosent av kryptomarkedet. Mye av markedets svingninger er nært knyttet til BTCs aktivitet på grunn av den store markedsstørrelsen. Denne betydelige markedsandelen gjør BTC til en av de sikreste kryptoene å investere i. De fleste analytikere er enige om at sannsynligheten for at Bitcoin kollapser er mindre enn for altcoins.

Diagram som viser Cryptomarkets eksponentielle vekst via MIT

Diagram som viser Cryptomarkets eksponentielle vekst via MIT

Altcoins er en hvilken som helst annen mynt enn BTC. Altcoins kan være kraftige investeringsverktøy når de brukes riktig. Den eksplosive veksten i kryptomarkedet kan i stor grad tilskrives suksessen til store altcoins som Ethereum, Ripple og Litecoin. Det er nå tusenvis av altcoins å velge mellom. Selv om dette gir deg ubegrenset frihet i markedet, kan det også gjøre det å velge riktig altcoin overveldende.

Dårlig administrerte kryptokurver kan krasje og brenne på et øyeblikk, som med Bitconnect. Dette er grunnen til at du vil gjøre din due diligence før du velger. La oss bli kjent med noen grunnleggende om markedet som vil hjelpe deg med å øke kryptoporteføljen din.

Totalforsyning kontra sirkulerende forsyning

Du må forstå hvordan en myntes totale tilbud versus den sirkulerende forsyningen kan påvirke myntenes markedsverdi hvis du vil øke kryptoporteføljen din som en proff. Det er enkelt tilbud og etterspørsel. Jo mer etterspørsel etter en vare, jo høyere pris. Hvis etterspørselen oppveier tilbudet, vil prisen alltid øke.

For eksempel har BTC en total forsyning på 21.000.000 BTC. Det blir ikke mer Bitcoin opprettet etter at 21 000 000. BTC er utvunnet. Det er allerede 17.136.912 BTC i omløp. Dette betyr at det er mindre enn 4.000.000 BTC igjen å gruve. Siden den sirkulerende forsyningen nærmer seg den totale forsyningen, ville det være trygt å anta at prisen på BTC vil stige med knappheten.

Du kan også bruke dette prinsippet på altcoin-investeringer. Et prosjekt vil mindre sannsynlig se betydelig prisbevegelse med sterk etterspørsel når tilbudet er høyt. Det er det gamle uttrykket, “det er som å prøve å selge is til eskimoene.” Hvis det er milliarder av myntene som skal lages, blir den økningen i etterspørsel lett tilfredsstilt uten nødvendigvis å øke myntprisen på lang sikt.

Desentraliserte plattformer

Det er også noen forskjellige forskjeller i ledelsessektoren for prosjekter. Desentraliserte prosjekter har ingen administrerende direktør og er fellesskapsdrevne. Kodebasene deres er åpen kildekode, og de fleste vil ha en aktiv GitHub hvor du kan gå og evaluere koden selv.

Desentraliserte plattformer er ryggraden i kryptomarkedet, og mange anser desentralisering som en kjernetro i kryptorommet. Det er ikke noe BTC-kontor. BTC er ganske enkelt en matematisk formel som finnes på kryptorommet. Dette gjør BTC virkelig til et “peer-to-peer electronic cash system” som beskrevet i Satoshi Nakamotos hvitt papir.

Det er også noen ulemper med desentraliserte prosjekter du bør vurdere hvis du vil øke kryptoporteføljen din på en tryggest mulig måte. Primært er det ingen mulighet hvis du blir lurt eller ved et uhell savner kryptoen din. Det er ikke noe kontor å sende klagene til, og det gis ingen refusjon. Blockchain-feil kan være kostbare når du arbeider med desentraliserte kryptoer som BTC.

Sentraliserte plattformer

Sentraliserte kryptokurver drives som tradisjonelle virksomheter. Det er vanligvis en administrerende direktør og et hovedkontor som du kan kontakte. Sentraliserte kryptokurver pleier å prøve å passe inn i regulatoriske standarder. NEO og Ripple er to eksempler på sentraliserte kryptovalutaer som er designet for å overholde mulige fremtidige regler.

Ripple’s Office via Homepolish

Ripple’s Office via Homepolish

Det er også noen ulemper med sentraliserte kryptoer, hovedsakelig at utviklerne har total kontroll over opprettelsen og målet for myntene dine. Det har vært tilfeller der nettverk ble hacket og i stedet for å ta store tap, valgte utviklerne å forkaste kryptoen hardt inn i en ny valuta for å annullere den gamle valutaen. Dette er akkurat hva som skjedde med ETH i Juni 2016. Dette førte til etableringen av Ethereum (ETH) og Ethereum Classic (ETC).

Evaluer prosjektet

Les informasjonen om potensiell investering. Du bør aldri investere i et prosjekt som ikke er tydelig og kortfattet forklart i sin whitepaper. Invester aldri i et prosjekt som ikke har et hvitt papir. Dette er et seriøst rødt flagg, og den mest risikable måten å øke kryptoporteføljen din.

Meldingsboken vil gi deg en kort markedsvurdering, som inkluderer hvorfor det er et reelt behov for plattformen. Det bør også være en seksjon med tekniske spesifikasjoner som skisserer plattformens flyt og logistiske funksjoner. Erfarne investorer vet å holde seg til prosjekter som har en åpen kildekode. Dette betyr at samfunnet står fritt til å evaluere og bidra til å gjøre koden mer effektiv og sikker.

En god hvitbok bør inneholde en veikart som forklarer selskapets tidsplan for utvikling. Det vil også være en lagseksjon der du vil finne ledelses- og utviklingsaspekter av prosjektet. Kontakt teammedlemmene på sosiale medier med spørsmålene dine. Hvis de er lydhøre, er det et godt tegn på at prosjektet utvikles aktivt.

Hold deg informert om markedsoppdateringer

Mediedekning fra krypto kan ha en sterk effekt på prisen på en bestemt mynt. De beste myntene vil opprettholde en sterk tilstedeværelse i media ved å aktivt publisere historier rundt utviklingen av deres prosjekter. Kontroller alltid nyheter som kan vise seg å være lønnsomme. Dette kan inkludere tillegg av en bestemt mynt til en større børs.

Øk din Crypto-portefølje med tillit

Blockchain-teknologi fremmer en teknologisk renessanse i alle sektorer. Det er betydelig rom for vekst de neste månedene ettersom kryptokurver fortsetter å bli populære. Følg trinnene i denne veiledningen, og du kan øke kryptoporteføljen din ansvarlig, med oddsen i din favør.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map