Hvordan Genesis Mining tok over skygruvesektoren

Genesis Mining er en av de største sky gruvedriftene i verden. Denne kryptoen kjempe startet fra snau begynnelse og vokste til et globalt kraftverk på mindre enn fem år. Genesis Minings strategi om å tilby bedriftsnivå cloud mining til interesserte kryptoinvestorer har betalt seg enormt og tillot selskapet å skjære ut et permanent hjem i kryptorommet.

De tidlige dagene

Reisen starter med en av Genesis Minings medstiftere, og en lang tid kryptosupporter, Marco Streng. Året var 2011, og Marco hadde nettopp bygget en av sine første gruverigger. I løpet av sin tid som hjemmearbeider lærte Marco verdifulle leksjoner om håndverket sitt som senere ville bidra til å forme fremtiden til hele kryptomarkedet.

Kryptomarkedet var mer ustabilt på dette tidspunktet, og kryptominnearbeidere ble tvunget til å bygge sine rigger hjemme. Avhengig av de andre faktorene som er involvert i denne prosessen, for eksempel strømkostnader, kan brukerne lett oppdage at de taper penger på gruvedriften. I erkjennelsen av behovet for en løsning på dette problemet, ble Marco oppfattet konsept av Genesis Mining.

https://t.co/kPlYW50hOq

– Marco Streng (@Marco_Streng) 27. januar 2017

Kryptorommet hadde allerede mange skygruvedriftsplattformer, men mange var enkle Ponzi-ordninger i stedet for faktiske gruvedrift. Som du kan forestille deg, holder denne typen spinkel forretningsmodell seg ikke over lange perioder, og ender vanligvis med at nye investorer mister alle pengene sine.

Sky mining er en spesielt god forretningsmodell for Ponzi-ordninger fordi brukere faktisk aldri kommer inn i anlegget ditt. Markedet ble så mettet med disse svindlene på et tidspunkt at mange kryptoinvestorer følte det alle sky gruvedrift var svindel.

Genesis Mining

Midt i alt dette kaoset brukte Genesis Mining en av pilarene i kryptosamfunnet, gjennomsiktighet, for å gi brukerne et nytt nivå av sikkerhet og tillit. I motsetning til konkurransen bestemte Genesis Mining seg for å følge SECs strenge retningslinjer. Selskapet til og med arkivert for lisensiering for en investering på 100 millioner dollar fond tilbake i 2016. Denne strategien skilte gruvedriftplattformen fra konkurransen, og gjorde til slutt konseptet til en stor suksess.

Datasentre

I dag eier Genesis Mining og driver noen av de største datasentrene i verden. Selskapet holder de nøyaktige stedene for datasentrene sine private, men etter hvert har etterforskere bekreftet at selskapet driver minst tre store gruveinstallasjoner lokalisert i Island, Canada og Bosnia.

Gåte

Genesis Mining fortsatte å forme bransjen fra første dag. Utviklerne opprettet den første eksklusive Ethereum-gruvedriften, kjent som Gåte. Anlegget benytter en kombinasjon av topp moderne gruvedrift og geotermisk energi for å tilby brukerne konkurransedyktige utbetalinger på investeringene. Anlegget regnes som en av de største gruvebrukene i verden og ligger i Islands hovedstad Reykjavik.

Enigma Mining Facility Via Genesis Mining Website

Enigma Mining Facility Via Genesis Mining Website

Genesis Mining Funksjoner

Genesis Mining-plattformen tilbyr konkurransedyktige cloud mining-kontrakter til selskaper og enkeltpersoner globalt. Plattformen gir brukere en mengde unike funksjoner som Strålende. Radiant tar hensyn til hele spekteret av gruvedrift, inkludert strømkostnader, Bitcoin-priser og prosessorkraft. Plattformen justerer automatisk ytingen til gruvedriftene for å gi deg maksimal lønnsomhet.

Genesis Mining in the Crypto Community

For tiden har Genesis Mining-plattformen over to millioner registrerte brukere, og selskapets grunnleggere er pilarer i kryptosamfunnet. Selskapets administrerende direktør, Marco Streng, snakker ofte offentlig på blockchain-arrangementer over hele verden. Forbes gjorde et stykke på Streng der bladet beskrev ham som en “27 år gammel matematiker som bygger et Bitcoin-imperium.” Streng viste seg å være en fordelaktig gründer, og hans selskap inngikk noen strategiske partnerskap på sin reise for å styrke deres markedsstilling.

Genesis Mining Partners med Hive Blockchain

I september 2017, HIVE Blockchain Technologies Ltd.. ervervet Genesis Minings datasenter for Reykjavik for $ 9 millioner og 67.975.428 vanlige aksjer i hovedstaden produsert av selskapet. HIVE Blockchain er et partnerskap mellom Genesis Mining og Foire Group. Forbindelsen gjorde at HIVE Blockchain ble største børsnoterte blockchain infrastruktur selskap i verden.

Cease and Desist from South Carolina Attorney General

Det er ikke alltid bra å være en pioner i bransjen, slik Genesis Mining nylig fikk vite. I mars i år mottok firmaet en stanse og avstå fra South Carolina Attorney General. Opphør og opphør var ment å stoppe skygruvedrift mens statsadvokaten undersøkte gyldigheten av disse operasjonene. Etter fem måneders etterforskning trukket retten opphør og opphør, og selskapet fikk lov til å fortsette driften.

Genesis Mining-selskapets tjenestemenn brukte etterforskningen som en måte å utdanne lovgivere om nyansene i kryptogruvesektoren. Chief compliance officer for Genesis Mining, Shah Hafizi, snakket offentlig om saken. Han forklarte hvordan selskapet hans er stolt av å samarbeide med regulatorer for å gi et tryggere investeringsklima i markedet.

Genesis Mining avslutter kontrakter midlertidig

I år så kryptorommet noen store markedskorrigeringer. Genesis Mining-utbetalinger tok en stor hit i januar 2018 på grunn av disse enorme tapene i kryptomarkedet. Disse tapene førte til at mindre Bitcoin-gruvedriftavtaler ble ulønnsomme. Som et resultat bestemte selskapets tjenestemenn det makt brukere å oppgradere til mer omfattende kontrakter eller risikere å miste dem.

Pausen i lavere gruvedrift av Bitcoin-gruvekontrakter varte ikke så lenge, og i juni hadde selskapet det gjeninnført mange av sine Bitcoin gruvedriftavtaler. I dag tilbyr selskapet et bredt spekter av sky gruvedrift kontrakter til brukere av alle økonomiske midler. Brukere kan nå utvinne flere kryptovalutaer fra plattformen. Disse kryptoene inkluderer Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Monero og Zcash.

Genesis Mining: More Still to Come

Genesis Mining har klart å skjære ut en viktig nisje i kryptomarkedet. Denne store sky gruvedriften er nå en viktig komponent i strategiene til mange kryptoinvestorer. Når du vurderer de økende kostnadene for strøm i mange regioner, er det lett å se hvor selskaper som Genesis Mining finner sin bruk. Du bør forvente å se skygruvesektoren øke etter hvert som flere selskaper følger i Genesis Minings fotspor.

Vil du lære mer om kryptodrift? Ta en titt på de største kryptodriftanleggene i verden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map