Hvordan Antminer ble den beste Bitcoin Mining Hardware på mindre enn to år

Bitmain dominerer for tiden gruvesektoren. Selskapets Antminer-linje er konsekvent rangert blant de beste Bitcoin-gruvedriftene som er tilgjengelige. Dette hemmelighetsfulle kinesiske selskapet har klart å sikre sin posisjon gjennom en kombinasjon av taktikker som inkluderer sterk posisjonering og konsekvent utvikling av deres produktlinje. La oss ta et øyeblikk for å undersøke hvordan denne gruvedriftgiganten klarte å klatre til toppen i en så konkurransedyktig tid.

Store fortjenestemarginer

Bitmain henter inn enorme fortjenester hvert kvartal. Ifølge en nylig CNBC rapportere, Bitmain tjener nå mer overskudd enn den enormt populære GPU-kortutvikleren Nvidia. Bitmain har for tiden 65% fortjenestemargin på produktene sine. Rapporten konkluderte med at Bitmain oppnådde fortjeneste så høyt som 4 milliarder dollar i 2017.

Antminer Bitcoin Mining Hardware

Disse enorme fortjenestemarginene har hjulpet Bitmain med å utvikle sin Antminer Bitcoin gruvedriftlinje til en av de mest avanserte gruvearbeiderne på markedet. Ved å gjøre dette har Bitmain også hevet hashing-kraften til hele BTC-nettverket; noe som har økt vanskeligheten for gruvearbeidere. Dette har igjen tvunget flere gruvearbeidere til å kjøpe ASIC-gruverigger for å være relevante i gruveområdet.

ASIC- eller applikasjonsspesifikke integrerte sjetonger som brukes i Antminer-linjen, er designet for å håndtere SHA-256-hashkoden som brukes av BTC. Disse avanserte gruvebrikkene produserer mye mer hashkraft enn GPU- eller CPU-gruvedrift. I mange tilfeller er ASIC-brikker i stand til å beregne arbeidsbeviset 100.000 raskere enn GPU-kolleger. I dag trenger du en ASIC-gruverigg hvis du har tenkt å lykkes med å bryte BTC i stor skala.

Graf som viser BTC Vanskelighetsøkning

Graf som viser BTC Vanskelighetsøkning

Gruvedrift

Bitmain kontrollerer også mange gruvebassenger. Et gruvebasseng er et nettverk av datamaskiner som kombinerer deres hashkraft. Gruvebassenger har blitt enormt populære, ettersom de lar nesten enhver person komme inn på gruvedrift BTC. Overskuddet fra det felles gruvedriften fordeles mellom medlemmene i bassenget i henhold til deres hashbidrag.

Gruvedrift er en av de beste måtene å starte gruvedrift i dagens konkurransedyktige økosystem. Dessverre sentraliserer disse bassengene også en stor del av BTC-nettverket. Dette har resultert i at Bitmain har fått enda mer kontroll over gruvesektoren.

Konservative estimater fra regnskapsfirmaet Bernstein har satt Bitmains markedsandel på 70-80%.

Bitmain eier eller driver for tiden en rekke av verdens største gruvebassenger. Disse inkluderer Antpool og BTC.com. Det tilbakevendende selskapet driver også flere skygruvedivisjoner i tillegg til disse maskinvarebaserte gruvebassengene. Hashnest, Suanlibao, og BW.com er tre av de største sky gruvedriftene som eksisterer i dag. Alt dette styres av Bitmain.

Leverer gruvebassenger med Bitcoin Mining Hardware

Antminer rigger er nå industristandarden. Bitmain har ytterligere utnyttet sin posisjonering ved å gi konkurrerende gruvebassenger tilgang til sin Bitcoin-gruvedrift i bytte mot en prosentandel av bassengets fortjeneste. Dette har vært en enormt vellykket satsing. Det har også resultert i den økende etterspørselen etter Antminer Bitcoin gruvedrift i industrien.

Bitcoin Mining maskinvare datasentre

Bitmain har vært banebrytende for den delte datasenters forretningsstruktur, og for øyeblikket kan alle leie ut ekstra hashkraft fra et av sine sentre for å øke gruvefunksjonene. Disse datasentrene er ofte lokalisert i deler av verden der fornybar eller svært billig energi er til stede. Dette er tilfelle med deres indre Mongolia-beliggenhet. Bitmain er i stand til å øke fortjenesten ytterligere ved å posisjonere datasentre i disse regionene.

Bitmain Data Center Photo Via Insightssuccess

Bitmain Data Center Photo Via Insightssuccess

Nye Bitmain Ventures

Bitmain er klar over at markedet stadig skifter. Kinesiske tjenestemenn har uttalt seg om deres mistillit til kryptosamfunnet, og i fjor implementerte landet et forbud mot ICO. Dette fikk Bitmain-lederne til å utvide sin virksomhet globalt. I dag driver Bitmain datterselskaper for gruvedrift i Israel, Sveits, Canada og Singapore.

Er Bitmain til Big?

Bitmain har klart å sikre sin posisjon som bransjeleder ved å gi gruvearbeiderne kraftigere ASIC-gruvedrift. Dette har også gitt Bitmain utrolig kraft i BTC-nettverket. Bitmain kontrollerer nå skjebnen til BTC når det gjelder utvikling. Eventuelle endringer i BTCs protokoll må godkjennes av gruvesamfunnet. Dette betyr at Bitmain har muligheten til å veie tungt på fremtidige protokolloppdateringer.

Eksperter setter Bitmains nettverk kontroll på rundt 51%. Dette betyr at Bitmain nå er stor nok til å sikre at BTC-utviklingen faller i tråd med selskapets produkter. Dette har fått mange mennesker i kryptospace til å kritisere firmaets hawkiske taktikk. Ethvert gruvebasseng med 51% kontroll over nettverket får muligheten til å avvise transaksjoner rettet mot bestemte adresser. På denne måten er Bitmain i stand til å øke fortjenesten mens den reduserer konkurransen.

Antminer fortsetter å stige

Kritikere av Bitmain er nødt til å ta et baksetet foreløpig. Selskapet fortsetter å utvikle Antminer-linjen og skyve hashkraften til BTC-nettverket ytterligere. I tillegg til gruvedrift BTC, har Bitmain også begynt å utvikle ASIC-brikker for andre Bevis for arbeid mynter som Ethereum. Dette har også økt vanskeligheten som gruvearbeidere opplever i ETH-blockchain-nettverket.

Graf som viser vanskeligheter med gruvedrift i Ethereum

Graf som viser vanskeligheter med gruvedrift i Ethereum

Antminer fortsetter å regjere Supreme

Konkurransen er bratt i kryptovaluta-gruvesektoren, og Bitmain er opptatt av å holde seg på toppen av markedet. Dette selskapet har klart å plassere firmaet perfekt innenfor kryptosamfunnet. Selskapets grunnleggere, Micree Zhan og Jihan Wu, er høykvalitetsstempel i kryptosamfunnet, og du kan fortsette å forvente at de skal veie inn på eventuelle kryptoproblemer som potensielt kan redusere deres kontroll over markedet.

Utviklere ser på situasjonen mens den utspiller seg. Mange ser etter nye bevismetoder som Proof-of-Stake for å lindre deres bekymringer. Dessverre vil eventuelle endringer kreve enighet fra gruvesamfunnet, som i sin nåværende tilstand kontrolleres av Bitmain. Forhåpentligvis vil det i nær fremtid være et press for å desentralisere BTCs gruvesektor. Foreløpig bør du få en Antminer hvis du vil bryte BTC med suksess.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map