Hvor rik er Satoshi Nakamoto i dag?

En av de mest innovative og skyggefulle figurene i vår levetid må være BTC-skaperen Satoshi Nakamoto. Det er veldig lite kjent om Satoshi, og teoriene spenner vidt om hans identitet. Denne personen, gruppen av individer eller AI-programmet brakte verden sin første kryptovaluta, Bitcoin. Mye har skjedd de siste ni årene siden BTCs introduksjon til verden. I dag sitter Mr. Nakamoto på en BTC-formue i Genesis-blokken, den første adressen på blockchain. La oss se nærmere på hvor mye Satoshi virkelig er verdt.

Hvor mange poletter gjorde Satoshi Nakamoto opprinnelig til meg?

Dette spørsmålet har vært debattert sannsynligvis like mye som Satoshis sanne identitet. Det har vært omfattende studier gjennomført om dette emnet, og det er ikke kommet noen konsekvent svar. Uten tvil den mest nøyaktige studere hittil gjennomført konkluderte med at Satoshi har rundt en million BTC. Forskeren, Sergio Demian Lerner, benyttet en ekstraNonce feltøkningsteknikk for å utlede sine funn.

Diagram som viser lønnsomhet for tidlig BTC-gruvedrift via Bitcointalk

Diagram som viser lønnsomhet for tidlig BTC-gruvedrift via Bitcointalk

Lerner var i stand til å utlede at en datamaskin var ansvarlig for flertallet av den første BTC som ble utvunnet. Ved å spore Coinbase-transaksjonen, som var etableringen av den nye BTC, var Lerner i stand til å vise at fra Genesis-blokken til blokk 36288 var det en betydelig gruvearbeider i drift. Disse funnene samsvarer med tidligere undersøkelser som plasserte antall mynter som ble utvunnet til 1.148.800.

Hvor mye er Satoshi verdt i dag?

Å legge opp Satoshis rikdom er en interessant oppgave fordi ingen vet helt sikkert hvilke adresser som tilhører Satoshi. La oss si at Satoshi har den opprinnelig utvinnede 1.148.800 BTC pluss 16.7 BTC i tips. Dette gir oss totalt 1.148.816,7 BTC ($ 8,807,977,638,9). Legg til i Satoshis BCH, og du har $ 10,112,428,550,90. Dette ekskluderer alle harde gafler som har oppstått.

Hard Forks

Du må også vurdere alle de harde gaflene som har skjedd når du legger sammen Satoshis sanne rikdom. Satoshi ville ha rundt $ 1,304,450,912 verdi av BCH ved å bruke markedsverdien i skrivende stund, som er $ 1 135,49 per BCH. Når du begynner å pile på overfloden av nye harde gafler som Bitcoin Gold ($ 51765680,502), Bitcoin Diamond ($ 3,320,080,263), Bitcoin God ($ 26,181,532,593), Super Bitcoin, Bitcoin Platinum, etc., tar det bare et raskt glimt av markedet for å se fortjenesten begynner å bli imponerende.

Diagram som viser BTC-gafler 2017 via Anton Bukov

Diagram som viser BTC-gafler 2017 via Anton Bukov

Det som er enda sprøere er det faktum at hardgaffeltrenden nettopp er i gang. Det er allerede nær 20 harde gafler planlagt for i år. Tenk deg om ti år. Hard forking blir en karriere for mange Bitcoin-entusiaster, og Satoshi er posisjonert til å høste fordelene.

Hvor mye var Satoshi verdt ved høye tider?


Du er sannsynligvis nysgjerrig på hva Satoshis formue ble målt i desember 2017, da kryptomarkedet viste heltidshøyder. La oss se hva Satoshi var verdt da BTC var på det høyeste nivået av $ 19 783,06, slik at vi virkelig kan forstå hans potensielle inntjening. Gjør matematikken, så får du $ 22,726,779,328. Ikke dårlig i det hele tatt Mr. Nakamoto.

Kunne Satoshi bli den rikeste mannen i verden?

BTC måtte trenge en markedsverdi på $ 60 000 per mynt for å gjøre Nakamoto til den rikeste mannen i verden. Foreløpig rangerer han ikke engang blant de 1000 rikeste i følge Forbes “Rikeste mennesker”Rangeringer.

20 rikeste milliardærer via Google

20 rikeste milliardærer via Google

Hva vil Satoshi gjøre med sin BTC?

Ingen vet hva Satoshi vil gjøre med sine dyrebare BTCer. Det eneste som noen virkelig vet er at disse BTC aldri har flyttet. Den store størrelsen på eierandelen har mange mennesker bekymret for hvilke effekter disse 1 million BTC kan ha på markedet hvis for eksempel Satoshi bestemte seg for å selge dem alle en dag.

Satoshis formue er så stor at han ville tanket prisen på BTC hvis han bestemte seg for å frigjøre myntene sine i markedet. John Hopkins University kryptovaluta professor, Matt Green, har skrevet mye om effektene slike handlinger ville ha på markedsverdien av BTC. I sine arbeider uttrykker han reell bekymring over det faktum at Satoshis innflytelse ikke har blitt kjent i markedet siden hans avgang.

Folk sender stadig Satoshi BTC

Ironisk nok, Satoshis BTC lommebok fortsetter å vokse. Av ukjent grunn fortsetter folk å sende Satoshi BTC. I en spesielt bemerkelsesverdig hendelse, Mt. Gox sendte Satoshi 1,23 BTC. Totalt har Satoshi mottatt ytterligere 16,7 BTC i tips til Genesis-adressen.

På grunn av måten BTC er kodet på, kan disse midlene ikke brukes, da Genesis-blokken aldri ble lagt til blockchain. Derfor blir dette også kalt blokk 0. Alle som har sendt Satoshi BTC, sendte pengene sine til det som egentlig er blockchain limbo. Det er tanken som teller skjønt, ikke sant?

Den ansiktsløse milliardæren

Den som Satoshi egentlig er, og hvor han eller hun er akkurat nå (kanskje lese dette?), Fortjener en stående applaus. Hele verden er nysgjerrig på hvem som eier BTC-formuen. Regjeringer har til og med undersøkt Satoshi. Rapporter varierer på resultatene av disse bestrebelsene, og noen hevdet at de var i stand til å identifisere ham, men slik det ser ut i dag, har ingen kommet fram og vært i stand til å bevise at de er den sanne eieren av BTC-formuen.

Endelige tanker – han tjente det

Blockchain-teknologien transformerer den globale økonomien ved å tilby en sikker og effektiv måte å drive virksomhet på. Det er vanskelig å si om denne teknologien, eller prisen på BTC, ville ha utviklet seg i samme tempo hadde Satoshi avslørt sin identitet fra starten. Det eneste du kan være helt sikker på er at dagen en av disse BTC beveger seg fra Satoshis lommebok, vil hele verden se på.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map