Hva er TaxBit? Hvordan fungerer Crypto Tax Automation?

TaxBit er et skatteprogramvareselskap for kryptovaluta som hjelper kryptovalutaholdere og investorer med å beregne fortjeneste, tap og skatteforpliktelser, og generere skattemessige skatteformer.

Når en bruker kobler utvekslingen via TaxBits skrivebeskyttede API-nøkler, trekker TaxBit automatisk brukerens transaksjonshistorikk og sykler dem gjennom avgiftsmotoren. Brukere kan da se skatteeffekten i sanntid av alle deres kryptovaluta-transaksjoner og laste ned deres årlige skatterapporteringsskjemaer.

Siden TaxBit bare samler skrivebeskyttede API-nøkler, har plattformen bare tilgang til å se en brukers transaksjoner og null tilgang til de faktiske eiendelene. I et hypotetisk tilfelle av et hack ville hackeren bare ha tilgang til å se en brukers transaksjoner, uten tilgang til eiendelene. En TaxBit-representant uttalte også at plattformen ikke lagrer personlig informasjon som personnummer eller skatteidentifikasjonsnummer på serverne sine.

TaxBit-grunnleggere og bedriftsinformasjon

TaxBit ble grunnlagt av to brødre og har hovedkontor i Salt Lake City, Utah.

taxbit team

Austin Woodward (administrerende direktør) er en sertifisert regnskapsfører (“CPA”) med en mastergrad i regnskap fra BYU, et toppregnskapsprogram i USA. Før TaxBit var Austin kontrollør og økonomiprofessor i Qualtrics.

Justin Woodward (Tax Compliance and Legal Officer) er en lisensiert skatteadvokat med en juridisk grad fra University of Chicago, et topp lovprogram i USA.

TaxBit-priser

TaxBits priser er delt inn i tre nivåer basert på transaksjonsvolum. Hver pakke inkluderer API-utvekslingsintegrasjoner, sanntids portefølje og skattesporing, transaksjon etter transaksjon CPA og IRS revisjonsspor, online kundesupport med sertifiserte skatteeksperter og automatisk generering av skatteformer.

TaxBit-priser

TaxBits forretningsmodell ser ut til å utnytte deres automatiske systemer og prosesser for å gi en rimelig prislapp for skatteforberedelse (i forhold til å ansette en CPA) for å tiltrekke seg kryptovaluta-kunnskapsrike kunder. Siden de fleste brukere genererte tap i 2018, er mange av dem berettiget til å rapportere disse tapene og øke skatterefusjonen deres for 2018.

Ombordflyt

Komme i gang med TaxBit er en ganske grei prosess. For det første stiller TaxBit noen grunnleggende demografiske spørsmål som lar dem beregne brukerens individuelle skattesatser. TaxBit viser brukerens skattepliktige gevinster og tap og bruker deretter sine individuelle skattesatser på disse gevinstene og tapene for å vise hva de skylder i skatt..

Etter å ha beregnet en brukers skattesatser, guider TaxBit brukere om å koble sentrene sine. Noen sentraler, for eksempel Coinbase og Uphold, som har raske integrasjoner med enkelt pålogging, lar brukerne klikke på kobling for enkelt å koble sentralen sin. Andre børser, for eksempel Binance og Bittrex, gir API-nøkler som lar brukerne lime inn verdiene i TaxBit for å koble sentralen til kontoen sin. TaxBit gir dokumentasjon og videoopplæring som er spesifikk for hver sentral, og veileder brukere om hvordan de raskt kan koble sentrene sine.

Når en bruker kobler sine sentraler, begynner TaxBits system å trekke brukerens sentral. Denne prosessen kan ta flere minutter. Når synkroniseringsprosessen er fullført, kan en bruker umiddelbart dykke inn i grensesnittet og se skatteeffekten av alle deres kryptokurrency-transaksjoner, samt laste ned skatteformene..

TaxBits brukergrensesnitt

TaxBits brukergrensesnitt lar brukerne se en oversikt på høyt nivå av kontoen sin, samt muligheten til å gå nærmere inn på individuelle transaksjoner. Brukere kan se sin totale porteføljeverdi, gevinster eller tap for året, mynter og estimert skatteplikt. TaxBit sporer brukerens kostnadsbasis på hver transaksjon, og både kortsiktige og langsiktige gevinster og tap.taxbitVed å spore og være i stand til å detaljere hver transaksjon, kan brukerne se de nøyaktige skatteberegningene på hver av sine handler. Dette gir brukerne en full revisjonsspor i tilfelle en IRS-revisjon eller CPA-undersøkelse. Brukere kan ha ro i sinnet og vite at skatten deres håndteres på riktig måte av sertifiserte skatteeksperter i kryptovalutaområdet.

Skatteformulering

Når alle brukerens sentraler er koblet sammen, kan de eksportere utfylt IRS-skjema 8949 – skatteformularen som IRS krever for å rapportere kapitalgevinster og tap. Brukere kan generere avgiftsskjemaet i TaxBit-kontoen i enten PDF- eller CSV-format. PDF-format er nyttig når en bruker bruker en CPA for å gjøre skatten sin, da de ganske enkelt kan gi dette skjemaet til regnskapsføreren og ikke trenger å bekymre seg for de høye avgiftene for en regnskapsfører for å forberede skjemaet manuelt for dem. CSV-format er nyttig når en bruker arkiverer skatten sin med populær programvare for skatteregistrering som TurboTax, TaxAct osv.

Sammendrag

Beskatning kommer til å spille en enorm rolle i modningen av kryptovalutaindustrien. Foreløpig kan navigering i gjeldende skatteregler med hensyn til digitale eiendeler imidlertid være en forvirrende og kjedelig prosess. Så langt som å få kryptovaluta-skattehjelp, ser TaxBit ut til å være en god ressurs å bruke for å forberede skattene nøyaktig og forstå skatteplikten din..

Du kan få 10% rabatt for skatteoppgavene dine med CoinCentral: www.taxbit.com/invite/CoinCentral

Redaktørens merknad: Artikkelen ovenfor er et stykke sponset innhold. Alt sponset innhold på CoinCentral må overholde våre redaksjonelle retningslinjer for sponset innhold.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map