Hva er Syscoin (SYS)? En nybegynnerguide

Er denne desentraliserte markedet neste Amazon? La oss ta en titt på Syscoin, blockchain svar på e-handelsplattformer.

https://files.coinmarketcap.com/static/widget/currency.js

Hva er Syscoin (SYS)?

Syscoin er “et globalt nettverk, en distribuert hovedbok, en desentralisert database og en blockchain. Det er også en kryptovaluta, en altcoin, en digital valuta, og et omsettelig symbol. ”

Opprinnelig lansert i slutten av 2014 og opprettet gjennom en Bitcoin-gaffel, den nåværende versjonen bringer oss til Syscoin 2.1 og har en algoritme som lar den bli slått sammen med Bitcoin. Slå sammen gruvedrift er rett og slett muligheten for gruvearbeidere til samtidig å gruve to forskjellige kryptovalutaer basert på samme algoritme.

Prosjektet forsøker å fjerne mellommannen og legge penger direkte tilbake til selgerne / forbrukerne, og eliminerer store gebyrer som store selskaper som Amazon og eBay for øyeblikket krever. For å lette nær null gebyrtransaksjoner, kan du bruke den opprinnelige kryptovalutaen, Syscoin (SYS), til å betale for varer på markedet. Du kan imidlertid også betale ved hjelp av alternative kryptovalutaer som Bitcoin eller Zcash.

blokkmarkedsgrensesnittsyscrsyscryp

Blockmarket, bygget på Syscoin blockchain-teknologi og for tiden fullt funksjonell, er en global handelsplattform som gir deg muligheten til å kjøpe eller selge alt fra møbler til datamaskiner for lave eller ingen avgifter. I tillegg kan bedrifter opprette hele virtuelle butikker på Blockmarket, og du kan videreselge andres produkter for en provisjon.

Blockmarket Desktop Wallet ble utgitt i september 2017, og per nå må du laste den ned for å ha tilgang til Blockmarket-markedet. Blockmarket Web lanserer dette kvartalet, og vil da gi deg tilgang til sin desentraliserte handelsplattform via nettet.

Nøkkelfunksjoner i Syscoin

 1. Desentralisert markedsplass med ubegrenset varelager
 2. Kostnadstransaksjoner nær null
 3. Aliaser: Send mynter til store og små bokstaver uten å måtte koble til lange lommebokadresser (f.eks. “TheFlowerShop”).
 4. Evne til å videreselge andres produkter i butikken din eller la produktene dine selges videre av andre for provisjon
 5. Kryptert melding med e-postlignende innboks / utboks for å kommunisere med folk på Syscoin-nettverket
 6. Escrow-tjeneste: holder kjøperens tokens i sperring “til salgsbetingelsene er oppfylt og kjøperen frigjør betaling til selgeren”.
 7. Digitale sertifikater: Utsted, godkjenn, godkjenne og utveksle digitale eiendeler som inneholder privat informasjon som gavekortkoder eller registreringsnøkler.
 8. Ingen nedetid: I motsetning til markeder som OpenBazzar der brukere må la datamaskinene være åpne for å holde oppføringene oppe, garanterer Blockmarket 100% oppetid.
 9. Integrert utveksling: brukervennlig utveksling av 32 kryptovalutaer med utveksling i lommeboken Changelly og Flypme.

Viktige tekniske funksjoner

I følge sin hvitt papir, Syscoin er “en tillatelsesfri blockchain-basert kryptokurrency med et sett med smarte kontrakter … bygget på Bitcoin-skriptsystemet ved hjelp av OP1 til OP16-standard script-op-koder”.

syscoin whitepaper

Syscoin inkluderer:


 • Herdede smarte kontrakter (som står i kontrast til Ethereums Turing-komplette smarte kontrakter) beholder bakoverkompatibilitet med Bitcoin-protokollen.
 • Minerinsentiver: “Blokker subsidier gjennom belønninger og transaksjonsgebyrer”, med en inflasjonsmåling for blokkbelønning.
 • Bevis for arbeid SHA-256 kan slås sammen. Når den ble lagt til, vokste denne muligheten Syscoin-nettverket 100 ganger på mindre enn 12 timer.
 • Master noder vil bli aktivt 1. kvartal 2018 og vil legge til rette for 300 000 TPS og tillate 0 bekreftelser
 • Testet og funksjonelt Lightening-nettverk på Syscoin core mainnet i neste oppdaterte utgivelse, noe som gir plass til mikropayments
 • Beskjæring: dele Syscoin-tjenestetransaksjoner “i to utganger, hvor den første utgangen ikke er gjenstand for beskjæring, og den andre beskjæres etter utløpet”
 • Kryptografisk sikre signaturer for aliaseiere, noe som sikrer sikkerhet på nettverket

transaksjoner per sekund av ripple visa og syscoin

Syscoin Team og partnerskap

Syscoin ledes av et team av utviklere og ble opprettet av sin nåværende kjerneutvikler, Sebastian Schepis. I følge Bevis for utvikler, et nettsted som verifiserer, evaluerer og rangerer utviklerteam, mottok Syscoin 5 stjerner i 2014.

syscoin anmeldelse

Blockchain Foundry opprettholder Syscoin som sitt flaggskipprodukt, med et oppdrag å “forstyrre markeder ved å utnytte potensialet i blockchain-teknologi”. I mars 2017 inngikk Blockchain Foundry et samarbeid med Microsoft Azure-økosystemet og er et av de grunnleggende medlemmene av Digital Identity Foundation (DIF). Andre stiftende medlemmer av DIF inkluderer slike som bedriftsgiganter som Microsoft, Accenture, ConsenSys og mer.

SYS myntforsyning og gruvedrift

Syscoin har en maksimal forsyning på 888 000 000 SYS og har en strømforsyning på 531 095 020 SYS. Du kan gruve det, men teamet anbefaler at du ikke bryter fra en CPU, da hasjen er for høy. Imidlertid, hvis du er interessert i å bryte mynten, følg instruksjonene på de offisielle nettstedene FAQ-siden.

SYS handelshistorie

Som mange av de andre tidlige blockchain-prosjektene, så ikke Syscoin betydelig vekst før nylig. I skrivende stund svevde Syscoin rundt $ 0,70, mer enn en tredobling de siste tre månedene.

baseUrl = “https://widgets.cryptocompare.com/”;

var scripts = document.getElementsByTagName (“script”);

var embedder = scripts [scripts.length – 1];

(funksjon () {

var appName = encodeURIComponent (window.location.hostname);

hvis (appName == ””) {appName = ”local”;}

var s = document.createElement (“skript”);

s.type = “text / javascript”;

s.async = sant;

var theUrl = baseUrl + ’serve / v3 / coin / chart? fsym = SYS&tsyms = USD, EUR, CNY, GBP ’;

s.src = theUrl + (theUrl.indexOf (“?”) >= 0? “&”:“? ”) +“ App = ”+ appnavn;

embedder.parentNode.appendChild (s);

}) ();

Med den kommende utgivelsen av det desentraliserte nettmarkedet og når Syscoin-produkter øker brukerbasen, bør bruken av SYS øke, noe som kan føre til en prisøkning. Som med alle kryptovalutaer, kan andre faktorer, som FUD og den generelle trenden i markedet, hindre denne veksten.

Hvor kan du kjøpe SYS?

Syscoin er tilgjengelig på populære børser som Poloniex og Bittrex. Nye brukere kan kjøpe BTC- eller ETH-mynter på Bitstamp eller Coinbase og deretter sette dem inn i sine respektive lommebøker på Poloniex eller Bittrex. Når du har satt inn penger, kan du bytte disse myntene mot Syscoin.

Hvor kan du lagre SYS?

Du kan laste ned lommebøker for Mac eller Windows fra Syscoin nettsted eller bruk telefonen til å laste ned Coinomi mobil lommebok. Å forlate kryptovalutaer på børser anbefales ikke på grunn av risikoen for hack, men du har muligheten til å legge igjen myntene dine på børsene hvis de ønsker det.

Konklusjon

Syscoins blockchain gir raskere hastigheter sammen med lavere transaksjonsgebyrer enn forgjengeren, Bitcoin. Den kan støtte 750 tps, og med den kommende masternode-utgivelsen vil den støtte mer enn 300.000 tps. Foreløpig er det en av de billigste kryptovalutaene angående transaksjonsgebyrer (bak nullavgiftstransaksjonskryptovaluta NEO og NANO), enda billigere enn Ripple.

Som det fremgår av deres Medium blogg, “Våre utviklingsplaner for 2018 inkluderer å legge til desentraliserte databaser og lagring av filer, øke transaksjonshastigheten til POS / Visa / Mastercard-funksjoner, og legge til ekte Turing-komplette smarte kontraktmuligheter for ubegrenset forretningslogikk, sidekjeder, applikasjonslag og vårt identitetslag.” Mens laget sjelden legger ut på sosiale medier, ser det ut til at de alltid leverer det de sier de vil.

Når det er sagt, støttes Syscoin-prosjektet av et sterkt team, og de forbedrer kontinuerlig protokollen sin. I tillegg har det vært i bransjen siden 2014, relativt lenge for blockchain-selskaper og har et fullt funksjonelt produkt. Med utgivelsen av den nettbaserte versjonen kan dette være et nytt skritt mot adopsjon av kryptomasse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map