Hva er Rivetz (RVT)? | En nybegynnerguide

Hva er Rivetz?

Rivetz-økosystemet nærmer seg katt- og musespillet om cybersikkerhet rundt en maskinvarebasert identitet på individuelle enheter. Ved å kombinere den maskinvarebaserte identiteten som leveres av TEE (Trusted Execution Environment) med den uforanderlige attesten som tilbys av blockchain, kan Rivetz gi et enestående nivå av sikkerhetsnivå bak hver transaksjon.

Utover å bare bruke smarttelefonene dine til å bytte ut børser, må dette sikkerhetsnivået bygges inn i protokollnivået for den uunngåelige fremtiden til tingenes internett (IoT) hvis vi ønsker å se fremtiden til roboter som betaler hverandre, blir oppfylt..

Enkelt sagt, du kan tenke på Rivetz som 2FA (Two-Factor Authentication) på steroider uten bryet..

Hvordan fungerer Rivetz?

Før vi begynner med Rivetz, må vi starte med TEE (Trusted Execution Environment). Visste du at TEE er i hovedprosessoren på mange av de nyere smarttelefonenhetene i dag? En av Rivetz hovedpartnere, Trustonic, er ledende innen halvleder- og digital sikkerhetsindustri. Trustonic har allerede banet vei for adopsjon av TEE i verdens ledende mobile enheter med merker som Samsung Knox, Samsung Pay, Alipay og Symantec. For øyeblikket er TEE innebygd i over 1 milliard Android-enheter.

jo mer vet du logoen

I følge Wikipedia, “The Trusted Execution Environment (TEE) er et sikkert område i hovedprosessoren. Det garanterer at kode og data som er lastet inn, skal beskyttes med hensyn til konfidensialitet og integritet. TEE som et isolert kjøringsmiljø gir sikkerhetsfunksjoner som isolert kjøring, integriteten til pålitelige applikasjoner sammen med konfidensialiteten til eiendelene deres. Generelt sett tilbyr TEE en utførelsesplass som gir et høyere sikkerhetsnivå enn et rikt mobiloperativsystem åpent (mobil OS) og mer funksjonalitet enn et ‘sikkert element’ (SE). “

Forklar dette til moren min?

Du kan be Jimmy (enheten du vil beskytte) om ikke å godta godteri fra noen når han er utenfor og går hjem fra skolen alene (forholdene er “utendørs” og “å gå hjem fra skolen alene”), men han kan godta godteri (slik at en transaksjon kan skje) fra hvem som helst når han er hjemme. Hjemme er han trygg og kan stole på alle der med langt høyere sikkerhet enn han kan utenfor.

Hvis du tar det tilbake til virkeligheten, kan du sette forholdene til å være noe så komplisert som: du kan bare gjøre transaksjoner til denne eksakte offentlige nøkkelen hvis du er på nettverket som tilbys av denne nøyaktige ruteren med denne IP-adressen hver lørdag mellom 13.05 og 13:07 bare mens du er i nærheten nok til å kommunisere med akkurat denne Bluetooth-enheten.

Når alle disse forhåndsbestemte vilkårene er oppfylt, blir intensjonen bak transaksjonen pålitelig. Du kan bruke enheten normalt og fullstendig uhindret av irriterende sikkerhetstiltak som å åpne en 2FA-app.

Målet med Rivetz er å hevde innen blockchain-transaksjoner at “denne enheten, i denne tilstanden, etter disse reglene, gjorde denne transaksjonen.”

Her er en demonstrasjon av Rivetz patenterte biometriske stemmegjenkjenningsteknologi.

Nytten av RvT-tokens

En ting som Rivetz-teamet alltid understreker på deres Telegram, er at de prøver å være det gyldne barnet for verktøytegn. Kjerneverktøyene til RvT-tokens er:

  • utveksling av cyberkontrolltjenester
  • registrere referansen “vilkår for intensjoner” for enheten
  • verifisere enhetens integritet med en cybersecurity-kontroller
  • fullføring for å gi en maskin multisig

Teamet oppsummerer dette verktøyet av tokenet som “integrert i å levere automatisk enhet-til-tjeneste eller enhet-til-enhet-betaling for forbruket av cybersikkerhetstjenesten” som angitt i hvitt papir.

https://files.coinmarketcap.com/static/widget/currency.js

Partnerskap

Annet enn viktige partnerskap med Trustonic nevnt ovenfor, har Rivetz over et dusin andre partnerskap. Noen av de mer bemerkelsesverdige er US Department of Homeland Security, Parity (grunnlagt av Gavin Wood), Telefonica ($ 41,88 B markedsverdi), Trusted IoT Alliance og National Cybersecurity Center of Excellence.

Børs

Et interessant område Rivetz kan utmerke seg med er å forbedre sikkerheten til sentraliserte børser. Siden hackere ofte retter seg mot børser, kan Rivetz gi verdifull sikkerhetsforbedring for dem alle. Faktisk er de i diskusjoner med en rekke børser for å hjelpe med sikkerheten deres.

Konkurranse

rivetz konkurransedyktige landskap

Kilde: John Nussbaum (14.11.17)

Det er for tiden liten eller ingen konkurranse innen denne nisje i hele blockchain-økosystemet. Et overraskende faktum siden sikkerhet er en stor fordel blockchain-teknologi kan gi.

Handelshistorie

RvT nådde sin høye pris på 3.78 USD og nådde nesten 100 millioner markedsverdi den 7. januar under altcoin-festivalen i løpet av den måneden. Den har siden gått ned og traff gulvet på 6000 satter to ganger. Som mange altcoins i slutten av første kvartal 2018 holder det julesalg for øyeblikket.

baseUrl = “https://widgets.cryptocompare.com/”;

var scripts = document.getElementsByTagName (“script”);

var embedder = scripts [scripts.length – 1];

(funksjon () {

var appName = encodeURIComponent (window.location.hostname);

hvis (appName == ””) {appName = ”local”;}

var s = document.createElement (“skript”);

s.type = “text / javascript”;

s.async = sant;

var theUrl = baseUrl + ’serve / v3 / coin / chart? fsym = RVT&tsyms = USD, EUR, CNY, GBP ’;

s.src = theUrl + (theUrl.indexOf (“?”) >= 0? “&”:“? ”) +“ App = ”+ appnavn;

embedder.parentNode.appendChild (s);

}) ();

Hvor kan jeg kjøpe Rivetz

RvT er tilgjengelig på sentralbørsen, HitBTC og desentraliserte sentraler som EtherDelta, IDEX og Radar Relay.

Hvor skal du oppbevare Rivetz

RvT er et ERC-20-token slik at du trygt kan lagre det i alle Ethereum-kompatible lommebøker som MyEtherWallet, Ledger Nano S, Trezor, MetaMask, Parity og mange andre.

Konklusjon

Med den enkle meldingen “økt sikkerhet fører til økt mulig verdi i kjeden” og behandling av “sikkerhet som en kvalitet snarere enn som en ettertankebeskyttelse”, er sikkerhetsimplementeringer som den som Rivetz foreslår, avgjørende for hele blockchainindustrien hvis vi vil at fremtiden for økonomien vår virkelig skal symboliseres. Vi må bygge inn sikkerhet på maskinvarenivå. Med tillit og forbedret kvalitet på hver transaksjon vil takverdien i kjeden naturlig øke.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map