Hva er Iconomi? Beginner’s Guide to Digital Asset Arrays

Hva er Iconomi?

Iconomi er en digital kapitalforvaltningsplattform som lar brukerne opprette eller investere i digital asset arrays (DAA). Selv om Coinbase og andre næringsdrivende vil ha deg til å tenke noe annet, etablerte Iconomi faktisk et av (hvis ikke) det første kryptovalutaindeksfondet, Blockhain Index DAA.

Å skille seg lenger fra andre kryptovalutaindekser / hedgefond, er det ingen inngangsbarriere for Iconomis eiendeler. I motsetning til Coinbase Index Fund kan ikke-akkrediterte investorer ha full tilgang til alle plattformens DAAer. Denne tilnærmingen, mener teamet, “skaper den manglende koblingen mellom den gamle og den nye økonomien,” en der gjennomsnittlig individ kan dra nytte av investeringspraksis som tidligere eksisterte bare for eliten og økonomisk privilegerte..

Hvordan Iconomi fungerer

Iconomi fokuserer på å tilby investorer en rekke investeringsbiler med høy, moderat og lav risiko med høy likviditet. Disse investeringene kommer i form av DAAer som brukere kan kjøpe inn på Iconomi-plattformen, og alle DAAer lover umiddelbare uttak uten trussel om lock-outs.

DAAer

For å investere i en DAA, må du opprette en konto på Iconomis nettsted. Derfra kan du sette inn kryptovaluta for å kjøpe inn en en rekke DAAer. Selve plattformen bruker Ethereum-drevne smarte kontrakter for å administrere investeringer, og Iconomi holder mest alle midler i kuldelagring med flere signaturer for å isolere dem fra hackingsforsøk.

Ideen her er å tilby en enkel vei for investeringer, en der alt du trenger å gjøre er å peke, klikke, og Iconomi gjør resten. Noen av disse midlene forvaltes takket være til DAA-ledere som Iconomi har valgt å bygge ressursarrangementer på plattformen. Ledere kan kuratere / lage sine egne DAAer ved hjelp av plattformens verktøysett, og de samler inn avgifter ved å tiltrekke brukere til sine DAAer og / eller administrere andre brukerfond. Jo mer vellykket en DAA er, desto bedre omdømme lederen vil ha på plattformen, og jo flere investorer vil den sannsynligvis tiltrekke seg.

Akkurat nå er DAAs Iconomi-lister etablert av industriledere i kryptovaluta / kapitalinvestering, inkludert Columbus Capital Ltd. og Solidum Capital. I sin nåværende tilstand har Iconomi totalt 11 DAAer å velge mellom, hver med sin egen blanding av kryptoaktiva og grad av risiko / avkastningspotensial. Hver har også sin egen administrasjonsavgift, som vanligvis varierer fra 1-5%. Noen av DAAene har sine egne ERC20-tokens for å representere aksjer, og noen av disse tokens kan handles aktivt på børser (for å finne ut mer på denne fronten, er token-detaljer oppført på hver DAAs informasjonsside).

Uten å gå for mye i detaljer, her er noen eksempler på midlene plattformen tilbyr:

Blockchain Index (BLX): Iconomis flaggskip DAA og dets Dow Jones-ekvivalent. Utropet av skaperne som “å holde fingeren på pulsen til blockchain-økonomien”, inkluderer den velprøvde, etablerte prosjekter med minst en fungerende beta. Blant sine 33 eiendeler huser det Bitcoin, Ethereum, Dash, Monero, Icon, Qtum og Lisk.

BLX

Crush Crypto Core (CCC): Denne DAA spesialiserer seg på “høykvalitets og undervurderte” eiendeler og er ment å tjene som en langsiktig portefølje. Den ble bygget for å overgå porteføljer med lav risiko som går 50/50 i Bitcoin og Ethereum, og dens 13 eiendeler inkluderer mynter som Ethereum, Monero, Bitcoin, Icon, Kyber Network og Raiden Network.


Crypto Crush Core CCC

Solidum Prime (SOPR): SOPR tilbyr en balansert portefølje i noen av de mer potensielt lovende valutaene som tilbys på Iconomis plattform. Fondet eier 3-4% av hver av sine rundt 30 eiendeler, inkludert Quantstamp, Golem, OmiseGo, Monero, Icon, Request Network, Ethereum, Steem og mer.

ICN-token

Som du sannsynligvis forventer, kommer Iconomi med sitt eget native token, ICN. I sin reneste form representerer ICN aksjer i Iconomi-plattformen. Teamet hadde opprinnelig tankene om å bruke det til selskapets utbytte, men på grunn av hodepine vil dette føre til navigering i land-t0-landets verdipapirlover, de har i stedet valgt et tilbakekjøpsprogram. Under denne modellen tar Iconomi en del av fortjenesten for å kjøpe tilbake ICN fra investorer, og i sin tur brenne disse ICN for å skape verdi for eierne.

Likevel har ICN-tokens generelle mangel på tydelig nytte gjort at noen medlemmer i samfunnet er engstelige og forsiktige med hensyn til nødvendigheten. Da plattformen åpner DAA-styring for flere enkeltpersoner / enheter, vil tokenet brukes til å opprette en DAA (det nåværende primære verktøyet) og betale for andre handlinger, for eksempel å balansere og heve begrensninger på midler.

I et nylig Medium innlegg, Iconomi-teamet avslørte at de planlegger å kunngjøre to store brukssaker for ICN-token i mars.

Iconomi Team og veikart

En av medstifterne av prosjektet og administrerende direktør, Tim M. Zagar, fungerte som administrerende direktør for Cashila, en Bitcoin-betalingsport som er basert i Praha, før de startet Iconomi. Jani Valjavec, Iconomis andre medstifter, hjalp også med å grunnlegge Cashila og er stiftende medlem av Columbus Capital Ltd.

COO Matej Tomazin har lang erfaring innen forretningsadministrasjon og drift, både som administrerende direktør og som megler / porteføljeforvalter. Iconomis CTO, Miha Vidmar, har 15+ år innen programvareutvikling / engineering, og han kommer til prosjektet etter å ha tjent som utviklingssjef for Halcom d.d.

Iconomi-teamet

På slutten av 2017 publiserte teamet en Medium artikkel som beskriver deres visjon for 2018 og hva de håper å introdusere for plattformen. På docket er det en rekke forbedringer for brukere, utvidelse av plattformtilbud og tilleggsverktøy for DAA-ledere. Merkbare tillegg til plattformen inkluderer:

  • Fiat-integrasjon for innskudd / uttak
  • Direkte kjøp av individuelle eiendeler
  • Et debetkort
  • Støtte for DAA managerkontoer
  • Optimalisering av DAA-tokenisering
  • ICN-avgifter
  • Big Four revisjon
  • Lansering av private DAAer (inviter bare investeringer)
  • API-integrasjon for data / handel

Iconomi-handelshistorie

Iconomi fant nylig veien til topp 100. I skrivende stund sitter den til en pris på ~ $ 1,80 med plass nr. 83 på CoinMarketCap.

Hvor kan jeg kjøpe Iconomi

Binance gjør for tiden krav på det største ICN-markedet, og står for over 80% av alt handelsvolum med BTC- og ETH-handelspar.

Kraken og OKEx støtter også de nest største markedene med BTC- og ETH-par.

Hvor skal jeg lagre Iconomi?

Som med de fleste mynter vi har gleden av å dekke, er Iconomi et ERC20-token. Som sådan vil den vanlige rasen av populære Ethereum-lommebøker være tilstrekkelig (f.eks. MyEtherWallet, MetaMask, Parity, Ledger Nano S, Trezor, etc.)

Siste tanker

Iconomi-teamet bygger en investeringsplattform for hverdagsmannen, og ved å gjøre det åpner de begge tidligere ikke-eksisterende investeringsmuligheter for de som ikke hadde tilgang til dem, og gjør kryptovalutainvestering mer tilgjengelig for allmennheten.

Etter hvert som plattformen utvikler seg, forventer vi å se et større utvalg av DAAer fra forskjellige forvaltere, mer modne investerings- og porteføljesporingsverktøy, et mer robust verktøy for ICN-token, fiat-gateways og mye mer. Vi håper også at Iconomi vil bli åpnet for amerikanske investorer i fremtiden, men vi må vente på å se hvordan regelverk kommer ut i den stjernespekkede nasjonen først før denne muligheten blir underholdt.

I sin kjerne åpner Iconomi kryptokassa for alle, og gjør en allerede revolusjonerende, demokratiserende aktivaklasse til noe som alle kan glede seg over. Når adopsjonsbuen strekker seg, vil se på Iconomi vokse sammen med mer eksklusive indeksfondleverandører, som Coinbase, gi et innblikk i hvordan nye detaljist- og institusjonelle investorer velger å nærme seg denne spirende aktivaklassen..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map