Hva er Dentacoin (DCN)? En nybegynnerguide

Hva er Dentacoin (DCN)?

Dentacoin (DCN) er det første blockchain-konseptet designet for å bidra til å gjøre den globale tannindustrien rimeligere. Etter en desentralisert, Ethereum-basert smart kontraktprotokoll, belønner DCN-token brukere gjennom et system som inspirerer samfunnets bidrag. Til slutt er prosjektets oppgave å gjøre tannhelsetjenester av høy kvalitet tilgjengelig for nesten 80% av verdens befolkning uten den.

Ved å fjerne mellommannen (store forsikringsselskaper) og plassere myndighet i hendene på pasienten / tannlegen, kan kostnadene reduseres betydelig. En måte dette oppnås på er gjennom etablering av smarte kontrakter direkte mellom pasienter og tannleger. Disse legger til rette for små månedlige bidrag fra Dentacoin til tannleger. Denne smarte kontraktsløsningen er skreddersydd til pasientens behov, og effektiviserer tannpleie og fjerner behovet for pasienter å betale høye premier til forsikringsselskaper..

I følge dette tannlege i Tempe AZ, den gjennomsnittlige amerikaneren betaler $ 544 i utgifter. Også, nesten 90% av kostnadene kan bare unngås hvis pasienter tar forebyggende behandling og besøker tannlegen minst 3 ganger i året. Problemet er at å gå til tannlegen ikke er den mest behagelige opplevelsen for den gjennomsnittlige personen, og færre besøk korrelerer med høyere forekomster av tannkjøttsykdom, hulrom osv..

Med Dentacoin er pasientene bemyndiget til å ta kontroll over sin forebyggende tannpleie (for eksempel riktig ernæring / tanntråd), og tannleger tjener penger på pasientens langsiktige tannlegesuksess. Dessverre oppfordrer det nåværende tannsystemet ikke tannleger til å tenke på de langsiktige fordelene for pasientene (på grunn av økonomiske ulemper) og i stedet fokusere på kortsiktig verdi.

I dag verdsettes den globale tannbehandlingsindustrien 400 milliarder dollar, kommer likevel med høye barrierer for både mindre selskaper og pasienter. For å bryte seg inn i denne bransjen, stoler Dentacoin Foundation på kraften til crowdfunding for å utnytte sine mål.

Nøkkelfunksjoner av Dentacoin

Dentacoin er både et finansielt teknisk verktøy og en logistikkplattform. I motsetning til mange andre desentraliserte p2p (peer-to-peer) kryptovalutaer på markedet (som Bitcoin og Litecoin), er ikke Dentacoin-token ment som det nye middelet for globale betalinger. I stedet blir det sett på som en ikke-konkurransedyktig kryptovaluta som kun vil fokusere på å utvikle den globale tannindustrien. Selv om det er utfordrende å gjenoppfinne bransjen, skisserer Dentacoin en rekke verktøy for bedre å illustrere lagets mål:

  1. Blockchain Basert Trusted Review Platform: Plattform som gjør det mulig å publisere pasientanmeldelser på en upartisk måte, og skape optimal markedsundersøkelsesverdi for tannleger. Vurderinger blir belønnet med DCN, som igjen kan brukes til å betale for fremtidige behandlinger.
  2. Dentacare mobilapp: Tilbyr et tremåneders incentivisert spillprogram som utdanner brukere (f.eks. Påminnelser om avtale, børsteteknikk, ernæringsveiledning) om hvordan du kan opprettholde riktig tannhygiene. Etter tre måneder er håpet at disse repeterende, gunstige hygienehandlingene blir permanent integrert i individets rutine. Appen inkluderer også en nødtjenestefunksjon som setter brukerne i kontakt med tannlegespesialister i nettverket.
  3. DentaVox meningsplattform: Kundeintelligensverktøy som belønner brukerne for å gi tilbakemelding på ulike tannlege emner. Disse dataene er nyttige for tannleger, leverandører, produsenter, media og i det vesentlige alle som har tilgang til nevnte data.
  4. Dental Assurance-konsept: Smart kontrakt mellom tannlege og pasient som kan omsettes i blockchain. Tannleger må utføre jobben etter beste evne, men pasienter er også pålagt å oppfylle visse hygienestandarder. Det gis penger til begge parter hvis disse forpliktelsene blir oppfylt. “Super smarte kontrakter” vil også bli implementert for å beskytte pasienten i tilfelle tannlege insolvens eller død.
  5. Helsedatabase: Blockchain tilbyr sikker datautveksling samtidig som lagring av medisinske journaler kan deles mellom tannleger og pasienter (etter gitt tillatelse).
  6. Handelsplattform: Fjerning av lange forsyningskjeder, tannprodukter og utstyr kan handles over hele verden ved hjelp av DCN. Dette bidrar til å unngå for høye tariffer og svingende valutakurser.

Hvordan fungerer Dentacoin?

For å forstå hvordan Dentacoin fungerer, hjelper det å forstå begrepet smarte kontrakter. Prosjektene hvitt papir gir også en god forklaring på smarte kontrakter, og beskriver dem som “datamaskinprotokoller i Ethereum blockchain som letter, verifiserer, forhandler og inngår kontrakter mellom enkeltpersoner og deres kontraktspart.”

Dette kan høres komplisert ut for de som ikke er i teknologibransjen eller er nye for kryptovaluta, men en enkel måte å tenke på DCN-smartkontrakten er å knytte den til behandlingen av en sjekk. Noen skriver et bestemt beløp på sjekken med navn og signatur, sjekken blir deretter levert til banken som “tømmer” den, og den tiltenkte mottakeren får pengene. Bare hvis alle disse vilkårene er oppfylt, kan transaksjonen lykkes.

Som med DCN smarte kontrakter, må en rekke hendelser finne sted og forpliktelser fylles (for eksempel fullføring av en tjeneste) før DCN kan overføres. Likevel trenger du ikke en bank eller mellommann for å bekrefte at forpliktelsene er oppfylt. Hallelujah for smarte kontrakter!

Videre kan brukere sende eller be om DCN-tokens til hvilken som helst Ethereum-basert lommebok. Begge parter som deltar i DCN-overføringer, vil kunne se transaksjonshistorikken på hovedboken med full gjennomsiktighet, samt se kontosaldoer i kontraktene som kontinuerlig oppdateres..


Om Dentacoin

Dentacoin Foundation omfatter omtrent 20 kjerneteammedlemmer og ble grunnlagt av professor Dr. Dimitar Dimitrakiev, Philipp Grenzebach (forretningsutvikler) og Jeremias Grenzebach (kjerneutvikler).

Medlem av IEEE Computational Intelligence Society, professor Dr. Dimitrakiev har mer enn 25 års erfaring i finansmarkedene og er en “høyt respektert universitetslektor”. Philipp Grenzebach regnes som den “økonomiske hjernen bak Dentacoin”, mens Jeremias Grenzebach regnes som Dentacoins “Code Wizard”. Det er interessant å merke seg at Jeremias Grenzebach bidro til utviklingen av store prosjekter som Ethereum, Waves og ZCash (blant andre) og har vært i blockchain-scenen i 8 år.

I juli 2017 kjøpte Dentacoin en tannklinikk i murstein og mørtel i London kalt “The Dentaprime International Plc. London ”til en verdi av $ 90 millioner USD helt med DCN-tokens. Teamet planlegger å utvide anskaffelsen av tannklinikker ettersom prosjektet går videre og implementerer teknologien til hver av klinikkene.

For å få innsikt i fremtidige planer og andre viktige ting som kjøp av tannklinikken, se veikartet nedenfor:

dentacoin veikart

Dentacoin myntforsyning

Du kan ikke utvinne Dentacoin, og den har en maksimal tilførsel på 8 billioner tokens. Den sirkulerende forsyningen er for tiden rundt 325 milliarder DCN og har en samlet markedsverdi på $ 553.021.732 i skrivende stund..

Selskapet planlegger å sakte distribuere 76,1% av tokens i “Timelock” -kontrakter hvert år mellom 2018 og 2042. Grunnleggerne vil motta 5% DCN, med kjerneteammedlemmer for å motta 2,4% DCN. For å få mer innsikt i tildelingen av mynttilførselen og for å personlig verifisere Timelock-kontraktene, besøk deres Github-side her.

https://files.coinmarketcap.com/static/widget/currency.js

Dentacoin handelshistorie

Dentacoin begynte å handle tidlig i august for en brøkdel av en cent og er fremdeles slik. Mens DCN nådde ATHs (all-time highs) 8. januar på 0,006 cent, var prisen fortsatt under praktisk talt annenhver mynt og falt til sitt nåværende nivå på rundt 0,0015 cent..

baseUrl = “https://widgets.cryptocompare.com/”; var scripts = document.getElementsByTagName (“script”); var embedder = scripts [scripts.length – 1]; (funksjon () {var appName = encodeURIComponent (window.location.hostname); if (appName == ””) {appName = ”local”;} var s = document.createElement (“script”); s.type = “ text / javascript ”; s.async = true; var theUrl = baseUrl + ‘serve / v2 / coin / chart? fsym = DCN&tsym = USD&periode = 6M ’; s.src = theUrl + (theUrl.indexOf (“?”) >= 0? “&”:“? ”) +“ App = ”+ appnavn; embedder.parentNode.appendChild (s); }) ();

Hvor kan du kjøpe Dentacoin?

Du kan kjøpe Dentacoin på populære børser som Kryptopi, EtherDelta, Mercatox, Myntutveksling, og HitBTC. For å gjøre det, må du sette inn enten Bitcoin eller Ethereum på dine respektive børser.

Teamet her på CoinCentral foreslår å bruke anerkjente nettsteder når de først kjøper kryptovalutaer. Coinbase og Bitstamp er populære valg som tillater kredittkortkjøp og bankoverføringer, men andre nettsteder som CoinMama vil også gi deg innledende kryptovalutaer i bytte for fiat-penger.

Hvor kan du lagre Dentacoin?

Mens du er i stand til å lagre Dentacoin på byttesider, anbefales det sterkt å flytte DCN til lommebøker som ikke byttes i tilfelle nettangrep. Siden Dentacoin er et ERC20-token, kan det lagres på Ethereum-baserte lommebøker.

Populære Ethereum lommebøker inkluderer MyEtherWallet, MetaMask, imToken, og Coinomi. For hardware-lommebøker er Trezor og Ledger Nano S anerkjente merker som vil bidra til å beskytte dine digitale eiendeler ytterligere.

Konklusjon

Den sannsynlige brukssaken for dette prosjektet er vanskelig å ignorere. Andre medisinske relaterte blockchain-prosjekter som MediBlocs har også funnet suksess med å målrette helseindustrien generelt og dets store behov for justering. Mens Dentacoin kun fokuserer på tannindustrien, bør likhetene mellom de to prosjektene (som desentralisering av helseposter og givende samfunnsbidrag til plattformen) bemerkes, da MediBloc potensielt kan forsøke å dominere den samlede globale helseindustrien, inkludert dental.

Dentacoins grunnleggere eier ikke et flertall av mynttilførselen (som Ripples), og utviklingsteamet ser ut til å være sterkt, noe som er gode tegn. Dentacoins whitepaper gir også leserne en detaljert veikart med tanke på deres kortsiktige, middels og langsiktige målmarkeder, frem til år 2042. Videre låste de et symbolsk beløp på 4,1% for årene etter 2042 (hvis nødvendig).

Når det er sagt, er dette et av blockchain-prosjektene der ute som tydelig definerer målene sine med numeriske verdier (sett konkret i hvitt papir). Dessuten er det et av de få prosjektene der ute som har en brukssak, som det ble sett på tannlegekontoret i London som ble kjøpt i 2017. Hvis prosjektet oppnår det det står, vil det kunne gjøre verden mye bra.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map