Hva er de potensielle fordelene og effekten av Bitcoin-donasjoner på veldedighet?

Hva er de potensielle fordelene og effekten av Bitcoin-donasjoner på veldedighet?

Bitcoin-donasjoner er en utmerket måte for veldedige organisasjoner å oppmuntre flere givere til å delta. For givere er det enkelt å sende midler i Bitcoin, så lenge veldedighetsorganisasjonen har en online lommebok. Og for veldedighetsorganisasjoner kan de motta midler fra hele verden, fra en moderne type giver, som foretrekker denne betalingsmåten.

“Bitcoin er en spennende, ny digital valuta som gjør det mulig for globale betalinger å skje 24/7, 365 dager i året med nominelle avgifter,” sier Christopher Moussa, Chief Investment Officer hos Kryptokapitalinvesteringer. “Veldedighetsorganisasjoner begynner å realisere de mange potensielle fordelene ved å akseptere Bitcoin-donasjoner. Å være i forkant av å akseptere Bitcoin-donasjoner åpner organisasjonen din for et nytt samfunn av givere som foretrekker å håndtere utelukkende Bitcoin. ”

Høres kjempebra ut, ikke sant? Og det er. Men som alt annet i livet, bør du lese de små skriftene først. Hvis du er en veldedighet, og du vil akseptere Bitcoin-donasjoner, er det noen få ting du bør vite. Du lar ikke problemer som avgiftsoverensstemmelse, volatilitet og sikkerhet i bitcoin-donasjonene dine sette deg utenfor. Men gjør din forskning først.

Når du er klar over mulige risikoer og vet hvordan du skal behandle bitcoin-donasjoner riktig, kan det å akseptere denne typen finansiering ha store fordeler for veldedigheten din. La oss se på noen få av dem her.

Et bredere giverbasseng

Veldedighetsorganisasjoner er oppe mot litt hard konkurranse når det gjelder å tiltrekke seg givere. Ikke bare må de overbevise givere om å dele ut penger fra sine egne lommer, men de må også konkurrere med tusenvis av andre årsaker.

Bare i USA er det 1.5 millioner registrerte ideelle organisasjoner. Å overbevise givere om å velge din fremfor resten er ingen enkel prestasjon.

Å akseptere Bitcoin-donasjoner åpner ikke bare for den potensielle giverpuljen, men det gir deg et bein på konkurransen som ikke aksepterer kryptovaluta. Det er lettere for internasjonale givere å sende penger også. Og for givere som foretrekker fullstendig anonymitet, er det et ekstra insentiv å sende Bitcoin.

Tenk bare på Pineapple Fund som donerte $ 55 millioner dollar i Bitcoin til veldedige organisasjoner anonymt. Det hadde ikke vært mulig uten Bitcoin.

Ideell konsulent, Paul Lamb påpeker: “En klar fordel er at ettersom flere og flere individer blir oppmerksomme på og komfortable med å bruke Bitcoin og andre kryptovalutaer, desto større er evnen til veldedige organisasjoner til å fange nye finansieringsstrømmer.”


Appellerer til tusenårsdemografien

Oppstartsorganisasjoner har det spesielt vanskelig å prøve å fange givernes oppmerksomhet. De har vanligvis ikke midler til å markedsføre seg selv og er ikke godt kjent for publikum. Når folk flest donerer, er det til de største veldedighetsorganisasjonene og navnene de er vant til å se i media.

Å appellere til årtusener bør være en del av enhver veldedighets prioriteringer. Millennials er mer lidenskapelige for årsaker og mer altruistiske enn generasjoner før dem (den gjennomsnittlige tusenårsskiftet gir nesten $ 600 i året til veldedige organisasjoner). Millennials er også den mest aktive generasjonen som bruker Bitcoin. De er villige til å donere til saken din hvis du gjør det så enkelt for dem som mulig.

Det er flere crowdfunding-plattformer som gjør det lettere for små veldedige organisasjoner å gjøre seg kjent, inkludert bitgive og bithope. Når du får veldedigheten din foran riktig publikum og gjør det enkelt for dem å donere ved å godta Bitcoin, utvider du anken.

“Millennials er den demografiske mest aktive ved hjelp av Bitcoin,” sier Lamb, “og når veldedighetsorganisasjoner prøver å rekruttere yngre givere, er kryptovaluta et hidtil uset og voksende område for innsamlingsmuligheter. Evnen til å akseptere Bitcoin fører også med seg en slags hurtigbuffer som kan fange oppmerksomheten til den moderne og mer innovasjonsorienterte giver. ”

En betydelig global inntektsstrøm

I mars donerte Ripple 29 millioner dollar til DonarsChoose.org slik at de kunne donere til hver læreres forespørsel på nettstedet. Dette er bare ett eksempel på at kryptokurver blir mer proaktive innen filantropi.

Det er ikke bare gunstig for veldedige organisasjoner, men hjelper blockchain-selskaper med å adressere noe av den negative pressen rundt kryptovaluta og beskyldningene om at folk flest i det er kriminelle eller bare for personlig vinning. Veldedighetsorganisasjoner er primert for å dra nytte av denne velviljen for å drive flere donasjoner.

Få hele fordelen av donasjonen

Mens veldedighetsorganisasjoner som godtar donasjoner på tradisjonelle måter, for eksempel kredittkort eller PayPal, er underlagt gebyrer, med Bitcoin-donasjoner, kan de reduseres betydelig. Mens transaksjonsgebyrer fortsatt eksisterer, er de betydelig lavere.

“Dette gjør at den ideelle organisasjonen kan få full fordel av donasjonen, og det reduserer behandlingstiden betydelig,” forklarer Moussa. “Donasjoner med Bitcoin kan godtas fra enkeltpersoner over hele verden. Fordelene med Bitcoin-donasjoner er at transaksjonene skjer raskt, vanligvis innen 15 minutter. ”

Å akseptere bitcoin-donasjoner betyr at du ikke trenger å betale kapitalgevinster, noe som gjør at veldedighetsorganisasjoner kan få hele fordelen av donasjonen – så lenge veldedighetsorganisasjoner forstår volatiliteten i Bitcoin-verdien og de potensielle skattekonsekvensene.

Den viktigste takeaway er at du må være kompatibel. Så ikke godta donasjoner og så hensynsløs HODL. “For veldedighetsorganisasjoner,” anbefaler Moussa, “er det viktig å merke seg at det å holde Bitcoin-donasjoner som en investering kan kreve at de betaler uavhengig næringsskatt på inntektene som kan bli realisert. Skattefagfolk øker fokuset på Bitcoin-beskatning og vil kunne hjelpe organisasjoner å navigere seg i denne nye grensen.

Jeromy Spence, økonomidirektør i iComply Investor Services Inc.. legger til, “I USA hvor kapitalgevinster bruker først-inn-ut-metoden, ville det være fordelaktig å donere før snarere enn senere, slik at de kunne få en skattekvittering på sin mest skattepliktige krypto. Det er ekstra fordeler for førstegangsgivere som også bør bemerkes. ”

Imidlertid konkluderer han med at “I siste instans bør veldedighetsorganisasjoner være glade og lære å markedsføre til de som er interessert i kryptodonasjon, slik at det kan være en vinn-vinn for giveren og veldedigheten.”

Avsluttende tanker om Bitcoin-donasjoner

Det er mange fordeler med å akseptere Bitcoin-donasjoner for veldedigheten din. Spesielt hvis du vil utvide donorbassenget ditt og gjøre det så enkelt som mulig å gi.

Å akseptere Bitcoin gir veldedigheten din større muligheter, noe som kan ha utallig innvirkning på arbeidet du gjør. Vær smart om det, vær kompatibel, og åpne døren for mer finansiering og en lysere fremtid.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map