Hva er CEEK VR? Å skape eksklusive virtuelle opplevelser med Blockchain

CEEK er et selskap som primært fokuserer på å bygge AR / VR-headset som nylig hevet 22K ETH i en ICO fra 2018 for å utforske en tokenisert komponent for musikere til å skape virtuelle verdener rundt musikken sin..

Med over 50000 hodesett selges på Amazon, Target og Best Buy, har CEEK som mål å koble alle brukerne til en “Entertainment Metaverse” der brukere kan få tilgang til et bredt utvalg av opplevelser og intime musikkopptredener..

Denne metaversen fungerer som en inngangsport til alle slags kule VR opplevelser, med vekt på opplevelser da de tar sikte på å være mer enn bare å se på.

Artister vil i hovedsak kunne tokenisere eksklusive opplevelser og mynte mynter som kan byttes ut med fans for forskjellige komponenter i en VR-opplevelse. Dette kan være alt fra en eksklusiv virtual reality-verden dedikert og designet til streaming av et enkelt album eller en sang, eller seter på første rad til en “live” forestilling..

CEEK headset

CEEK headset

I tillegg planlegger CEEK å bygge VR / AR-studioer over hele landet for å hjelpe underholdere og partnere med å lage merkevareinnhold for publikum. Utallige underholdnings- og medieindustrier har utforsket måter å komme seg inn i VR på, og dette vil egentlig være nok en bro for å få det til å skje.

En av de mer interessante komponentene i prosjektet inkluderer planer om å bygge VR / AR-studioer over hele landet for å hjelpe CEEK-partnere og underholdere med å lage merkevareinnhold for ulike publikum og CEEK-brukere..

CEEK Team

Mary Spio, CEO for CEEK, har erfaring som tidligere leder for satellittkommunikasjon ved Boeing Digital Cinema, og grunnla tidligere en mobil / online videoplattform som serverte klienter som Coca-Cola, Clear Chanel og Microsoft XBOX. Hun sitter også i rådgivende styrer for Oculus VR for Good (Facebook) og Amazon Launchpad.

Mary Spoi

Mary Spio, administrerende direktør i CEEK

CEEK-partnerskap

Katy PerryI 2018 kunngjorde CEEK partnerskap med NBA 2k League (eSports) -konsulenter kalt Kings Guard og Orlando Magic Gaming for både lagtrening og andre kampanjer.

CEEK er også fullt integrert med Bancor, som vil hjelpe den vanlige bruken av CEEK-mynter.

CEEK planlegger å integrere med Ethereum medstifter Anthony Di Iorio’S Jaxx.

Selskapet er også samarbeidet med artister som U2, Katy Perry og Lady Gaga for å hjelpe til med å lage oppslukende virtuelle showopplevelser.

CEEK-plattformen planlegger å bruke en blockchain-basert mellomvare som gjør det mulig for smarte kontrakter på CEEK for å koble til eksterne eiendeler via eksterne datastrømmer. CEEK-brukere vil i hovedsak kunne kjøpe ting som “on-chain” medlemskap ved hjelp av smarte kontrakter gjennom et effektivt betalingsrammeverk som knytter betalinger i den virtuelle verdenen til betalinger i den virkelige verden.

Hvorfor CEEK er verdt å se på

CEEK Q3 veikartHvor mye vil du være villig til å betale for baneseter under NBA-finalen?

Prisene for NBA-finalen i 2018 varierte fra $ 15 896 til en heftig $ 76 956.

Selv om du ikke er i basketball eller ikke orker å se en annen Cleveland Cavaliers vs. Golden State-repetisjon (ikke flere sportsreferanser, lover jeg), bør du kunne sette pris på muligheten her.

En plattform som CEEK vil være i stand til å levere et virtuelt alternativ med høy kvalitet til å være fysisk tilstede på et brøkdel av kostnaden og i skala. Det samme “setet” kan selges til hundretusener av mennesker, som alle vil oppleve en relativt lik høykvalitetsopplevelse.

La oss anta at ovennevnte erfaring koster rimelige $ 20 og 25 000 mennesker bestemmer seg for å kjøpe den, CEEK ville innbringe $ 500 000 i inntekter, mens den tradisjonelle metoden bare ville innbringe rundt $ 77 000 i den høye enden.

Igjen, dette er foreløpig bare hypotetisk, men vi er ikke langt fra en fremtid der high fidelity VR / AR-opplevelser blir standard for underholdning. For at CEEK skal komme til dette punktet, må de forbedre produkt, levering og partnerskap bedre, men hvis det er noe som stimulerer interessen for underholdningsvirksomheten, er det penger.

Siste tanker

CEEK presenterer en interessant og levedyktig anvendelse av blockchain på en tiltalende måte for vanlige publikum. Dette er en forfriskende endring fra det tradisjonelle “vi har ikke et produkt, men vi har en whitepaper!” tilnærming fra mange selskaper i rommet.

Med en aktiv base av kunder og en mer back-end verktøyfunksjon for blockchain og dets tokens, kunne CEEK potensielt ombord tusenvis av brukere for å bruke blockchain uten å vite det..

Så langt som å oppfylle sine mål, har CEEK fortsatt en lang vei å gå. Å være frisk fra en vellykket $ 17M ICO er en god start, men det er bare en start. Hvis du er interessert i hva CEEK gjør, kan du sjekke ut deres nettstedet, kryptofokusert nettsted, og hvitt papir.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map