Huobi Exchange Review: Hvordan samler den seychelliske baserte børsen seg?

Med betydningen “valuta” på mandarinsk kinesisk, er Huobi konsekvent rangert som en av verdens ti største børser etter handelsvolum. I denne artikkelen ser vi på alt du trenger å vite som en potensiell Huobi-bruker. La oss undersøke gebyrer, fondsikkerhet, kundeopplevelse og mer.

Huobi Exchange nøkkelinformasjon

Brukergrensesnitt og mobilapp

Huobi-mobilappen er tilgjengelig på iOS og Android, og har de fleste funksjonene som er tilgjengelige på nettplattformen. Du kan til og med fullføre oppgaver som kontoregistrering og bekreftelse direkte via appen. I Google Play, Huobi Global-appen har en gjennomsnittlig vurdering på 4,1 stjerner av 3 730 anmeldelser. Imidlertid, i desember 2018 og januar 2019, har noen brukere sagt at Android-appen ikke lar dem logge inn på grunn av en feil med Captcha. På Apple App Store, Huobi har en gjennomsnittskarakter på 4,9 stjerner av over 4800 anmeldelser.

Handelsalternativer

Mange sentraliserte børser fungerer som den eneste, sentraliserte markedsføreren. Derimot lar Huobi deg også handle over disk (OTC). Dette betyr at du kan kjøpe og selge kryptovaluta peer-to-peer på Huobi. Selv om dette alternativet eksisterer på børsen, har det ennå ikke fått adopsjon fra handelsmenn. Ulike kommentatorer har sagt at det mangler OTC-tilbud. Likevel er dette fortsatt en nyskapende teknisk funksjon.

Hvis du er marginhandler, har Houbi en egen plattform spesielt for dette. Du får tilgang til dette ved å gå til marginfanen i overskriften. Mengden innflytelse du kan ha varierer fra mynt til mynt. For eksempel er BTC rundt 3 ganger. Sammenlignet med andre marginhandelsplattformer er dette lavt. Likevel er det et attraktivt alternativ for potensielle brukere.

I desember 2018, Huobi derivatmarked utstedte BTC-kontrakter og ETH-kontrakter (inkludert henholdsvis ukentlig, to-ukentlig og kvartalsvis), og fleksible gearings, inkludert 1x, 5x, 10x og 20x. I fremtiden vil flere digitale valutaer bli utstedt for å møte ulike investeringskrav.

Skjermbilde av marginhandel på Huobi

Huobi tilbyr en marginhandel.

Sikkerhet: Er Huobi trygt?

Sammenlignet med andre børser fortsetter Huobi å utmerke seg fra et sikkerhetsperspektiv. Mange toppbørser lider av store hack, med varierende resultater når det gjelder handelsvolum etterpå. I 2015 trakk en Bitstamp-hacker 12.000 BTC fra Huobi. Imidlertid var dette problemet ikke knyttet til sikkerheten til Huobi. Huobi rapporterte om et DDOS-angrep i 2015, men dette forårsaket ikke et sikkerhetsbrudd. Ifølge en anmeldelse mistet en enkelt bruker USDT og EOS på Huobi. Denne anmelderen uttaler at problemet var forårsaket av en teknisk feil med Huobi’s 2FA. En kommentar antyder at det var resultatet av en phishing-svindel.

Huobi hevder at risikokontrollene er utviklet av slike som Goldman Sachs. Børsen lagrer rundt 98 prosent av midlene i kalde lommebøker. Videre bruker Huobi nå en desentralisert utvekslingsstruktur for å forhindre DDOS-angrep. Børsen har til og med et User Protection Fund Initiative. Tjue prosent av nettoinntektene som børsene får fra handler, vil gå til dette fondet, som det vil bruke til å kjøpe tilbake Huobi Token (HT). Den har også en tjeneste som heter Huobi sikkerhetsreservat. Som en del av dette planlegger børsen å lagre 20 000 BTC for forsikring. Dette er et forebyggende tiltak som vil hjelpe Huobi å tilbakebetale brukere i tilfelle fremtidige hacks.

Huobi-avgifter


Huobi har en 0,2 prosent avgift som gjelder både markedspersoner og takere for beløp mellom $ 0 og $ 5.000.000 i løpet av en 30-dagers periode. Til sammenligning har andre toppbørser som Binance 0,1 prosent avgifter. I mellomtiden har GDAX 0,3 prosent avgifter.

I januar 2019 lanserte Huobi Global en trinnvis avgiftsstruktur som reduserer avgiftene betydelig for tradere med større volum. Dette er relativt konkurransedyktig sammenlignet med andre børser. Brukere har også muligheten til å redusere handelsavgiften på Huobi ved å bli VIP-medlem. Dette innebærer å betale en månedlig betaling av HT, som varierer avhengig av medlemsnivået (1-5).

Som de fleste børser har Huobi ingen gebyrer for innskudd. Imidlertid har Huobi uttaksgebyrer og minimum varierer fra mynt til mynt. For eksempel koster uttak av Bitcoin (BTC) 0,001 BTC, med et minimum uttaksbeløp på 0,01 BTC. For Tether (USDT) er den faste avgiften 5 USDT og det minste uttaksbeløpet er 20 USDT. Samlet sett betyr dette at Huobi-avgifter generelt er høyere enn de fleste børser for lavere uttaksbeløp. Noen få unntak eksisterer. For eksempel har TUSD et uttak minimum på $ 20, men et uttaksgebyr på bare $ 2.

Valutalternativer

Ved utgangen av januar 2019 har Huobi 182 mynter og 416 handelspar. Det er tre store kryptomarkeder for handelspar (USDT, BTC og ETH) og ett stort fiatmarked (USD) for det amerikanske markedet. Noen av de beste krypto-til-krypto-handelsparealternativene (etter handelsvolum) inkluderer BTC-USDT, ETH-USDT, TRX-USDT, EOS-USDT og EOS-ETH.

Per 28. januar 2019 er de eneste alternativene for USD-handel BTC, USDT og ETH. Dette er mest sannsynlig fordi uttakstjenester og innskuddstjenester i USD ikke ble tilgjengelig før 4. januar 2019 for innbyggere i USA. For øyeblikket er bankoverføringer det eneste alternativet for innbyggere i USA. Huobi krever også verifisering av nivå 2 for å få tilgang til denne funksjonen.

For forskjellige steder over hele verden, bør du sjekke om Huobi støtter handel for din opprinnelige valuta. Hvis du for eksempel er i USA, vil du sannsynligvis ikke se muligheten til å handle australske dollar (AUD) på Huobi-plattformen, men du vil sannsynligvis se et alternativ for USD og omvendt. Med andre ord vil du sannsynligvis bare se fiat-valutaen som brukes i din nåværende posisjon.

I begynnelsen av 2019 ble HBUS Marketplace omdøpt til Huobi.

Uttaksbegrensninger

I likhet med mange børser på markedet har Huobi uttaksbegrensninger basert på ulike nivåer av brukerbekreftelse. En ting du vil legge merke til er at uttaksbeløpene varierer veldig avhengig av statsborgerskapet ditt. Hvis du for eksempel er statsborger i Kina, kan du ikke ta ut midler som en ubekreftet bruker eller med verifisering på nivå 1. Dette alternativet er bare tilgjengelig på nivå 2 eller høyere. I USA krever utvekslingen bare verifisering av nivå 1. Beløpene er imidlertid relativt lave: en daglig grense på $ 2000 og en månedlig grense på $ 10.000.

Kundeserviceopplevelse

Sammenlignet med de fleste børser har Huobi over gjennomsnittlig kundeserviceopplevelse. Kundesupport er tilgjengelig 24/7, og responstiden tar bare i gjennomsnitt to til tre timer. Mange anser dette for å være en sjeldenhet i rommet.

Det er to hovedmetoder du kan bruke for å nå kundesupport. Først kan du bruke chat-appen som er tilgjengelig direkte på handelsplattformen i Huobi. For det andre kan du kontakte teamet på [e-postbeskyttet]. Hvis du velger dette alternativet, ber Huobi at du bruker den registrerte e-postadressen som er knyttet til din Huobi-konto og inkluderer bruker-ID-en din.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map