Her er hvem som investerer i Bitcoin: The Bulls, Bears and the Purists

Hvem investerer i bitcoin? Hvem bruker bitcoin? Det kan være vanskelig å spore denne informasjonen; dataene er knappe, men det er forståelig. Å være en pseudo-anonym valuta kan gjøre det, men det er rom for slutning.

La oss starte med noen få interessante steder:

  1. Det er over 24 000 000 Bitcoin-adresser på blockchain med 49,14% som bærer mindre enn 0,001BTC (ca. $ 6,50 USD). De tre beste rikeste lommebøkene huser nesten 500 000 BTC hver eid av en kryptobørs.
  2. 8% av amerikanerne eier Bitcoin. Av de som ikke har noen, planlegger ytterligere 8% å kjøpe.
  3. Nesten 18% av årtusenene egen bitcoin og 3% av babyboomers.

Blant de åtte prosent av amerikanerne som bruker bitcoin og millioner av adresser rundt om i verden, deles bitcoin-brukere lettest i to kategorier.

Den første, som er løvenes andel, representerer investorene og HODLers. Den andre, en betydelig mindre gruppe, er de personene som bruker, tjener og lever på bitcoin, eller den nærmeste versjonen.

I begge gruppene er det noen fremtredende navn som kommer i forkant av samtalen. Enkeltpersoner som har bidratt til bitcoin på forskjellige måter, enten som tidlig adoptere og investorer eller kanskje som evangeliske purister. Disse personene utgjør menneskene som investerer i bitcoin, menneskene som bruker bitcoin, og ofte menneskene som sprer seg bitcoin.

Hvem investerer i Bitcoin? Møt Bulls and Bears

Bitcoins investeringssamfunn kan være et høyt miljø. Okser innvarsler i løpet av en ny tid og bærer skygge på uhemmet spenning. Imidlertid er det noen individer der ute som stiger over ulykken og fortjener litt mer av vår tid og oppmerksomhet enn den generelle støyen der ute.

Her er en liten samling av de høyeste oksene og de mest voldsomme bjørnene som pusler i Bitcoin-samfunnet.

Bitcoin Bull

Oksene: bitcoininvestorer med et optimistisk syn på hvor BTCs pris vil gå. Noen fremtredende navn har gått så langt at de legger ut en prisforutsigelse og til og med når man kan forvente månen. Imidlertid kvantifiserer ikke alle bitcoin-oksene sine spådommer, men opprettholder fortsatt et positivt perspektiv mot fremtiden for bitcoin og blockchain.

Tom Lee @fundstrat

Medstifter og forskningssjef i Fundstrat, et finansrådgivningsfirma, Tom Lee har sementert en optimistisk holdning til Bitcoin. Tom Lee har blitt beskyldt for å være en permabull på Wall Street, noe som kan gi inn i hans nåværende sentiment på Bitcoin. Imidlertid, Tom eller ikke, har Tom Lee en oversikt over solide strategier og forskning mens han jobbet i JP Morgan og nå Fundstrat.


Når månen? $ 25.000 innen utgangen av 2018

Tim Draper @TimDraper

En banebrytende risikokapitalist i Silicon Valley, Tim Draper, var en tidlig investor i selskaper som Skype, Hotmail, Baidu og Overture for å nevne noen. Draper har fortsatt sin satsing på investering med fokus på sådd spirende teknologi og tilrettelegging for utdanningsreform.

Når månen? $ 250.000 innen 2022

Tyler og Cameron Winklevoss @winklevoss

Muligens mest kjent for deres dramatiske oppbrudd med Facebook, blir Winklevoss-tvillingene utropt som verdens første bitcoin-milliardærer. Brødrene har for tiden et stort fotavtrykk i rommet som eiere av kryptobørs Gemini og hevder å eie så mye som en prosent av den totale BTC i omløp.

Når månen? 320 000 dollar om 10-20 år

Ikke alle bitcoin-oksene gir offentlige prisforutsigelser, men de forblir like grunnlag for revolusjonen. Det er mye investering i bitcoin som ikke direkte innebærer å kjøpe BTC. Investorer og pengeforvaltere har satt sin lit til hundrevis av prosjekter som er rettet mot å forbedre og utvide bitcoin-økosystemet.

Blythe Masters @blythemasters

Nåværende administrerende direktør i Digital Assets Holdings og tidligere administrerende direktør i JPMorgan Chase. Masters and Digital Assets Holdings fokuserer på krypteringsbaserte behandlingsverktøy som forbedrer effektiviteten, sikkerheten, overholdelsen og avregningshastigheten til verdipapirhandel som bitcoin.

Michael Novogratz @novogratz

Grunnlegger og administrerende direktør i Galaxy Digital. Novogratz klippet tennene sine i utgangspunktet i samarbeid med Goldman Sachs etter å ha forlatt New Jersey National Guard. Senere jobbet han i Fortress Investments og ble rangert blant andre milliardærer i 2007 og 2008 av Forbes. Novogratz er fortsatt bullish på bitcoin og hevdet at “[det] er nesten viktig for hver investor å ha minst 1% til 2% av porteføljen [i krypto]” i et intervju med CNN-penger.

Dan Morehead @dan_pantera

Aktiv administrerende direktør i Pantera Capital som for tiden har over 50 bitcoin- og blockchainrelaterte prosjekter i sin investeringsportefølje. Morehead har styrt Pantera til over 23.000% avkastning for investorene siden åpningen i 2013.

The Bitcoin Bears

Bjørnene: enkeltpersoner som ennå ikke er solgt på fremtiden for bitcoin og prisen. Bears kan ofte bare være motstandere av verdsettelsen av BTC og ikke nødvendigvis kombinert med et pessimistisk syn på selve bitcoin eller blockchain-teknologien. Skepsisen deres kan ofte være rasjonell og fungerer som en sunn balanse for ladetyrene i markedet.

Jamie Dimon, Administrerende direktør i JP Morgan Chase, har ikke vært sjenert i motstanden mot bitcoin, og har gått så langt som å kalle det svindel og sammenlignet det med den nederlandske tulipanboblen. Dimon har vært skeptisk til hvor verdien av BTC kommer fra, og sa inn et intervju med Reuters: “Valutaen fungerer ikke. Du kan ikke ha en virksomhet der folk kan oppfinne en valuta ut av luften og tro at folk som kjøper den er veldig smarte. ” Mer nylig, Dimon gjorde back-pedal en liten mengde da han innrømmet at han nå mener “blockchain er ekte” i et intervju med CNBC.

Bill Harris, tidligere administrerende direktør i Paypal og Intuit blant andre prestisjetunge stillinger. Harris bruker sterke ord for å sementere sin bearish holdning til bitcoin i en egenskrevet artikkel med tittelen “Bitcoin er den største svindelen i historien.” I sin artikkel avviser Harris at bitcoin har verdi på grunn av fordelene ved betalingsbehandling eller er en levedyktig butikk med verdi. Harris advarer sterkt om at bitcoin er en samordnet svindel og er “en kolossal pump-and-dump-ordning som slike aldri har sett verden.”

Charles Munger, milliardær og nestleder i Berkshire Hathaway, ser lite potensiale i bitcoin og vil heller se det trampet ut. Munger har sagt: ”Det er bare ekkelt. Bitcoin er skadelig gift. ” Investeringslegenden er heftig mot ideen om bitcoin og andre kryptoprosjekter og deler denne holdningen med sin administrerende direktør, Warren Buffet. Deres delte følelser vil sannsynligvis holde bitcoin utenfor Berkshire Hathaway-porteføljen.

Hvem bruker Bitcoin? Møt lojalistene

Utenom investeringene er brukssaker i den virkelige verden fortsatt ganske nisje sammenlignet med deres fiat-alternativer. Det er en håndfull prosjekter som gjør krypto mer brukbart på daglig basis med handelsintegrasjoner og forbrukerlønnsalternativer. Store forhandlere som Microsoft, Steam og Pornhub har integrerte kryptobetalingsalternativer, men disse er fortsatt lite brukt.

Individuelle måter å bruke og tjene bitcoin på, er for tiden spredt og ofte velger de i stedet for standardalternativet. Å bruke bitcoin tar forpliktelse utover ad-hoc-bruk som er tilgjengelig for de fleste av oss. Bitcoin-purister, eller de som nærmest lever et eneste liv med bitcoin, er det første beviset på konseptet for masseadopsjon. Disse individene setter bitcoin på prøve ved å integrere den i livet og ta risikoen for å erstatte fiat.

Inntil bitcoin er standard, enten å erstatte eller jobbe sammen med fiat, er disse banebrytende adoptere de beste eksemplene på bitcoin i naturen, utover børsene.

Andreas M. Antonopoulos (@aantonop), den frittalende bitcoin-talsmannen, har aktivt designet livet sitt for å bruke bitcoin i stedet for fiat. Antonopoulos har som kjent levd av Bitcoin så direkte som mulig siden introduksjonen til den i 2012. Han har til og med brukt dette faktum som ryggraden til hvorfor han mener bitcoin er ekte penger til tross for noen menneskers innsats for å avkalle den som sådan. Antonopoulos sa: “Hvorfor er bitcoin-penger? Fordi andre mennesker tror det er penger. Du kan skrive et dusin Ph.D. avhandlinger som forklarer nøyaktig hvorfor bitcoin ikke er penger, [men] Jeg har levd på det i to år. Derfor spiller det ingen rolle hva avhandlingen din sier, for det er penger. “

Olaf Carlson-Wee (@polychaincap) er nå mest kjent for å være grunnleggeren av Polychain Capital, kryptoinvesteringsselskapet som forvandlet 4 millioner dollar til over 1 milliard dollar. Men før Polychain, Olaf ble rapportert å ha levd på bitcoin i tre år. Olaf begynte å motta lønnen sin utelukkende i bitcoin etter å ha sluttet seg til den unge kryptobørs Coinbase og ble den første ansatte. For ham “var den primære fordelen med å få betalt i Bitcoin en tankegangsendring.”

Konklusjon

Hvem bruker i bitcoin? Investorer og spekulanter med noen få hverdagsbrukere pepret inn blant dem. Individuelt utgjør unge tusenårs menn de vanligste eierne. Av eierne er investering og spekulasjon størstedelen av aktiviteten for bitcoin og de fleste kryptovalutaer.

Så selv om markedene er ustabile og brukstilfeller er få, kan det for øyeblikket være det morsomme dramaet og historiene som utvikler seg mellom oksene, bjørnene og personlighetene i bitcoinuniverset – månespekulasjoner, sunn skepsis og banebrytende brukere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map