Har basseng for kryptovalutahandel en fremtid?

Handel med kryptovaluta i 2019 har kommet ganske langt fra sine våpenslynge vilde vestdager der hvaler og uformelle investeringsbassenger kan presse tilfeldige mynter til tosifret prosentvis gevinst innen få korte timer, noen ganger minutter.

Endringen i kryptovalutahandel har hovedsakelig vært på grunn av den knusende vekten til et utvidet bjørnemarked (“kryptovinter” for de med sans for drama). Handelsbassenger, en tilsynelatende uformell variasjon av mer strukturerte investeringsbassenger, bestående av et fellesskap av investorer som plasserer sin handelskapital under tillit fra en enkelt enhet (individ eller gruppe.)

Det kan være vanskelig å bestemme hva som skal gjøres med tradingpools for kryptovaluta og om de er sunne for kryptovalutaindustrien. Med den voldsomme spekulasjonen i 2017 i bakspeilet, mistet handelsbassenger sannsynligvis investorer massevis av penger. Folk med penger stolte på mennesker med begrenset suksess, og alle ble brent av de raske prisfallene i 2018. Hundrevis av dysfunksjonelle prosjekter samlet inn hundrevis av millioner dollar via token-salg og svindel stakk av med millioner takket være mangel på due diligence på delen av bassengoperatøren.

Ens tarminstinkt sier handelsbassenger i den ustabile kryptovalutaindustrien kan være dødelige og generelt bør unngås, men det kan være mer med den ideen enn det som ser ut.

På grunnlag ser det ut til at tradingpooler for kryptovaluta er et mer formelt forhold til en influencer. Kryptoinfluencer fra tidligere år hadde en tendens til å operere med mangel på integritet og shilled prosjekter til venstre og høyre for faste avgifter og prosentandeler av tokens, og jeg tror (håper) som en bransje, vi har lært av det. Rensingen av kryptovinterens blodsutgytelse kan ha forandret oss til det bedre, og handelsbassenger kan ha en sunn funksjonell rolle igjen.

Må vi nærme oss pool trading trading bassenger fra en annen vinkel?

Det er et iboende sosialt aspekt ved handel i kryptovaluta-samfunnet. Den desentraliserte naturen til selve industrien (med hensyn til å ikke ha en eneste sentral Wall Street-lignende type institusjon) gir seg godt til konseptet med handelsbassenger. Landskapet består for tiden av utallige Slack, Telegram, Signal, etc., kanaler som spenner fra utrolig eksklusive til åpne for alle med en lenke..

Problemet med sosial handel er at størstedelen av det spiller på for det meste falske positive følelser i bransjen. Et mer formalisert aspekt av sosial handel vil forhåpentligvis tillate handelsmenn å ta mer intelligente beslutninger med hvor de velger å plassere pengene sine.

Hvordan kan investorer beskyttes i kryptovalutahandel?

Den innledende tilnærmingen ville innebære at bassengskapere satte sine egne penger i samme basseng som investorer og hadde “hud i spillet”, for å forhindre at de bevisst handlet på måter som kan skade investorer..

For det andre skal alle pengene være låst i handelsbassenget og kan bare brukes til handel, administrert av smarte kontrakter, hvor fortjenesten må fordeles av selve plattformen. Pool creator skal bare kunne handle med disse midlene og ingenting annet.

Det vil alltid være risiko når noens penger forlater bankkontoen (eller Ledger, under madrassen osv.), Og handelsbassenger i kryptovalutaindustrien rangerer litt høyere på risikostyringen i Totem. Når det er sagt, kan en mer formell struktur for noe som allerede eksisterer, gå langt med å modne kryptovaluta-investeringslandskapet.

I en demokratisert kryptovalutahandelverden vil de beste bassengforvalterne (og plattformene med bassengene) uunngåelig stige til toppen. Investorer har en begrenset kapital, og det vil sannsynligvis være hundrevis eller tusenvis av bassenger. Nøkkelkomponenten er å bygge en tillitsstruktur i et marked med ville svingninger som ser ut til å skje uten grunn, for eksempel et tilfeldig token som flyr opp 40% på 60 minutter.

Når det er sagt, vil et stort investeringsbasseng ha alt som er relevant for teamet og strukturen oppført og verifisert av plattformen. Noen få spørsmål som dukker opp i tankene: Hva er deres investeringsfilosofi? Er det påvist grunnleggende grunnlag eller et stort utvalg av mer risikofylte prosjekter som en høyrisiko, høy belønning, tidlig fase VC? Hvor tunge er investeringene knyttet til et bestemt økosystem? Hvordan vil den fordele midlene sine basert på visse kriterier (dvs. 50% protokoll, 10% til applikasjoner, 40% til betalingsløsninger.) Hvordan vil og hvor ofte vil handelsbassinvestorer bli varslet om fremgang?

Siste tanker

Kontekst er viktig. Den lar deg vite hvor du er og hvor god ytelsen din er. Likevel i dagens handel er dette vanskelig å få tak i.

Hvis du nylig kommer inn i kryptovaluta-handelsområdet, anbefales det sterkt å starte med en kryptomarkedsimulator eller noe som ikke setter pengene dine i fare. Forstå flyten i markedet. Rådfør deg med en profesjonell lisensiert finansiell rådgiver før du tar noen avgjørende handling. Forplikt deg til å aldri risikere noe mer enn du har råd til å tape. Først da bør du begynne å dabbe i noe som å handle bassenger.

Når du først er i området med handelsbassiner, må du sørge for at du stiller de riktige spørsmålene og gjør din aktsomhet for å undersøke bassengoperatører, deres investeringskriterier, og lene deg inn i det sosiale aspektet ved å forstå hvor avlingskremen virkelig er..

Evnen til å sammenligne avkastningen din mot jevnaldrende er viktig. Den lar deg vite hvor du står, og det driver handelsmenn til å forbedre seg. Det hjelper også å dykke ned i handelspsykologi for å forstå hvordan de beste handelsmennene presterer, og øke tilnærmingen din deretter. En bølge av gjennomsiktighet forårsaket av sosiale handelsbassenger kan gå langt for å forstå de finere indre funksjonene til en bransje som lenge har vært innhyllet i mystikk og ville svingninger. Ingen holdning, ingen falske tall, bare reelle resultater.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map