Handle Crypto som en bedrift via handelsstatus

Gjør du tusenvis av kortsiktige kryptotransaksjoner hvert år? Gjør du dagshandel gjennom hele handelssesjonen? Handler du konsekvent minst fem eller seks dager i løpet av uken? Tilbringes flere timer på handelsdagen din markedsundersøkelser og handelsregnskap? Er minst en av kryptokontoene dine utelukkende viet til ditt hyperaktive handelsregime, en som er ment å tjene til heltid for deg? Hvis du blir revidert, kan du ærlig begrunne alt det ovennevnte for å støtte din handelsaktivitet? I så fall er det på tide for deg å lære hvordan du kan handle krypto som en virksomhet via IRS handelsstatus.

Viktige forskjeller mellom investorer og tradere

Internal Revenue Service (IRS) behandler investorer annerledes enn de gjør tradere, og nå (skatteår 2018) at investeringskostnader ikke lenger er fradragsberettigede, har aktive kryptohandlere god grunn til å søke handelsstatus.

Investorer er egentlig noen som ikke handler på heltid og ikke tjener sitt primære levebrød ved hyppig kryptovalutahandel (som beskrevet i innledende avsnitt).

Her er de viktigste ulempene ved å handle krypto som investor i stedet for som handelsmann:

  • Du kan bare trekke $ 3000 per år i kapitaltap. Tenk deg å ha en egentlig dårlig handelsår, blir slått med $ 24.000 i kortsiktige kapitaltap. Det vil ta deg minst åtte år å fullstendig kompensere for tapene. Enda verre, du kan bare motregne kortsiktige tap mot kortsiktig gevinst og langsiktig tap mot langsiktig gevinst.
  • Du kan ikke lenger trekke en del av kostnaden for nyhetsbrev, handelsrådgivning, skatteforberedelse, handelsprogramvare, datastrømmer eller andre investeringsrelaterte utgifter som tidligere skatteår. au.

Potensielle fordeler med handelsstatus med valg av seksjon 475 MTM

Ordet potensiell vevstoler her. Årsaken er at IRS for tiden klassifiserer kryptovalutaer som eiendom og ikke som verdipapirer eller varer. Hvis og når skattefolket erklærer at kryptovalutaer er en sikkerhet eller en vare, så ta avsnitt 475 merke til marked (MTM) regnskapsvalg blir en enkel beslutning.

  • Ved å velge å bruke MTM, blir dine kryptokapitalgevinster og -tap beskattet som vanlige gevinster og tap.
  • Du blir ikke lenger påvirket av det maksimale årlige fradraget for tap på $ 3000 som gjelder investorer.
  • Alle dine handelskostnader vil være fradragsberettiget i Schedule C (fortjeneste eller tap fra virksomheten). Datamaskiner, skjermer, internett, datastrømmer, mobiltelefon, møbler, utdanningskostnader, seminarer, profesjonelle abonnementer, skatteforberedelse, advokatutgifter, avskrivninger, bil- og lastebilutgifter, pensjon og overskuddsdeling, skatter og lisenser, reiser og måltider osv. er alle potensielt fradragsberettigede utgifter for din kryptohandelsvirksomhet. Du får også et hjemmekontorfradrag for virksomheten administrative funksjoner utført innenfor den.

Mer forretningsvennlige godbiter

  • Hvis du faktisk leier eller kjøper et kontor (ikke hjemme), får du også trekke husleie, forsikring, pantelånsrente, verktøy og eiendomsskatt. Hvis du har ansatte, vil lønn og fordeler også være fradragsberettigede forretningsutgifter.
  • Din helseforsikringspremie vil være fradragsberettiget i Schedule C som en virksomhetskostnad.
  • Hvis du er eneeier eller opererer som et enkeltmedlem LLC, må du betale selvstendig næringsdrivende skatt (Planlegg SE). Halvparten av skattebeløpet vil være fradragsberettiget på skjema 1040. Dette hjelper deg ikke nå, men det bør øke utbetalingen din til trygden, kom pensjonisttilværelsen.
  • Når du handler krypto som en bedrift via handelsstatus, har du lov til å opprette en pensjonskonto, for eksempel en Solo 401-k, osv. Bidragsgrenser for Solo 401-k-planer dverger de til IRA- og Roth IRA-kontoer, et stort pluss for deg.

Det er et veldig sjenerøst skifer med potensielt lønnsomme skattefordeler for din kryptohandelsvirksomhet. Avhengig av hvordan du faktisk strukturerer virksomheten din (S-Corp., LLC, C-Corp, eneeier osv.) Kan disse skattebelønningene være lukrative..

Handle Crypto som en bedrift via Trader-status Bitcoin-sykluser

Vurder å bruke Bitcoins kraftige okse- og bjørnesykluser til å fungere for deg som bedriftseier, snarere enn som investor. Bilde: MotiveWave Ultimate.

Søk etter skatterådgivning før du velger handelsstatus og MTM

Forutsatt at du er en veldig lønnsom, hyperaktiv kryptohandler, er det lurt for deg å oppsøke og betale for de beste skatterådene som er tilgjengelige. Spesielt når du velger handelsstatus med MTM og dobbelt mer hvis du prøver å gjøre det for en kryptohandelsoperasjon.

Mange firmaer som tilbyr spesialisert forberedelse av handelsskatt, tilbyr også C-Corp., S-Corp. og LLC formasjonstjenester. Forsikre deg om at de er dyktige på både kryptohandleravgiften og selskapets dannelse sider av ligningen. Selskapsdannelse kan imidlertid være kostbart hvis du går denne pakken. I stedet bør du vurdere å lage en av disse forretningsstrukturene på et av de lave juridiske nettstedene.

Mange profesjonelle handelsmenn bruker en S-Corp. eller en LLC for å lede sine virksomheter. Du kan gjøre det samme, til og med kombinere de to strukturene sammen for ekstra fleksibilitet (og mer papirarbeid!). Begge tilbyr personlig eiendomsbeskyttelse. Imidlertid et fint pluss av S-Corp. er muligheten til å utstede aksjer for å skaffe kapital. LLC kan ikke selge aksjer til investorer i bytte mot kapital, men de kan selge interesser i selskapet selv.

Handle Crypto som en bedrift via Trader Status fancy klokke og dress

Du trenger ikke en fancy klokke eller en silkedrakt for å bytte kryptovaluta som en bedrift, men du trenger ekspertrådgivning om skatter og selskapsdannelse for å gjøre det vellykket. Foto av Adeolu Eletu på Unsplash

Handle Crypto som en bedrift via handelsstatus

Alt i alt ser det ut til at valg av IRS-handelsstatus med MTM ser ut til å være en vinnende strategi for aktive kryptohandlere. Du sparer på skatt, konverterer gevinster og tap til ordinære gevinster og tap, kan trekke store handelstap umiddelbart (hvorfor vente åtte år?) Og avskrive hver eneste handelskostnad som kostnad ved å gjøre forretninger.

Å trekke helseforsikringspremier og starte en Solo 401-k pensjonsplan er ekstra fordeler som tilbys ved å bytte fra kryptoinvestor til kryptotrader. Når du går videre, kan du også beskytte dine personlige eiendeler ved å opprette et selskap eller LLC for din handelsbiz.

Undersøk merittliste og omdømme til skatteforberedere som hevder å være eksperter i handelsskattesaker. Spør dem hvor mange kryptoklienter de har hjulpet med å oppnå IRS-handelsstatus. Sammenlign honorarene for selskap og LLC-dannelse med ordinære juridiske nettsteder. Du kan spare hundrevis av dollar ved å danne S-Corp. eller LLC med sistnevnte, snarere enn førstnevnte.

Uansett hvilken rute du går for kryptotraderstatusrådgivning og selskapsdannelse, sørg for å få ekspert, IRS-godkjent råd.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map