Fusjonen av Blockchain og høyere utdanning

Blockchain-teknologi er et av de mest revolusjonerende begrepene i vår tid, og det transformerer måten personlige og forretningsmessige interaksjoner foregår på global skala. Teknologien gir et sikrere og kostnadseffektivt alternativ til status quo. Disse fordelene er nettopp hvorfor det ikke burde være en stor overraskelse å lære at blockchain-teknologi for høyere utdanning nå spiller en stadig voksende rolle i utdanningssystemene våre. I løpet av sekunder oppnår blockchain-teknologien oppgaver som det som en gang krevde betydelig stab, for eksempel overvåking, sikring og validering.

Verdienes internett

Internett er perfekt for sending av kopiere av for eksempel en e-post eller foredrag, men bare når det er kombinert med blockchain-teknologi, kan opprinnelig dokumentet sendes, eller autentisiteten bekreftes. Denne bruken av blockchain-protokoller gjør det mulig å sende verdi i stedet for bare informasjon online. For eksempel kan en person sende over en virtuell grad i stedet for bare en kopi. Det tilsvarer å ha din pedagogiske legitimasjon i lommen. Disse mulighetene har en rungende effekt på hele utdanningssektoren. Det siste året har vært spennende for blockchain-samfunnet, og sammensmelting av denne teknologien med utdanningsindustrien er en velkommen fusjon.

Validering

Kostnadene forbundet med å verifisere studentakkreditering, og tiden som er involvert i forespørselsprosessen, begrenser arbeidsgivere fra å fastslå potensielle nyansattes utdanningsverdier. Et blockchain-basert system vil gi studentene muligheten til å bevise sine akademiske ferdigheter når de søker arbeid direkte, uten forsinkelser og til en mye billigere pris..

Foreløpig tar universiteter i gjennomsnitt rundt $ 8 for å sende utskriftene dine til utlandet. Du kan forestille deg at dette prispunktet er en kombinasjon av kostnadene ved å opprette, arkivere og referere til dokumentet. Denne prisen kan være mindre enn $ 0,01 og fortsatt være lønnsom i et blockchain-basert system.

Elektronikkgiganten Sony har sett behovet for denne typen plattformer, og de har allerede opprettet en blockchain høyere utdanning bekreftelse system som får betydelig bruk globalt. Tjenesten lar skolene administrere transkripsjoner og poeng gjennom en digital portal. Plattformen ble mulig gjennom et partnerskap med IBM.

Sikkerhetsrisiko

Problemet med et papir eller til og med digitalbaserte transkripsjonssystemer er risikoen for at det blir endret, hacket, ødelagt, slettet, kopiert og mer. Dokumenter kan gå tapt for alltid hvis de blir ødelagt. Likeledes skjer duplisering og endringer av digitale versjoner av dokumenter ofte. Disse bekymringene vokste etter at hackere målrettet mot flere høyprofilerte skoler de siste årene.

Personopplysninger kan bli offentlige etter et angrep på serverne. Noen skoler som Ohio State, University of California – Berkeley, og University of Wisconsin ble nylig hacket. Den ekstra sikkerheten som tilbys av et blockchain-system kan bidra til å lindre disse problemene og holde studentens personlige informasjon tryggere til en mer behagelig pris.

Ohio State Data Brudd Overskrift via SC Media

Ohio State Data Brudd Overskrift via SC Media

Toveis læring via Blockchain Higher Education Systems

Dagens studenter ønsker å lære i et interaktivt miljø som belønner dem for deres bidrag. Blockchain-protokoller tillater overvåking av studentaktiviteter i sanntid. Denne funksjonen muliggjør justering av læringsteknikker basert på situasjonen eller til og med studentens læringsstil. I dette scenariet er tilbakemeldingene fra studenten like verdifulle som læreplanen for å bestemme den beste innholdsleveringsmetoden.

En nylig studere utført av Harvard-forskere fremhever fordelene med toveis læringssystemer. Evnen til å overvåke hver elevs fremgang nøyaktig er en enorm fordel i forhold til dagens systemer. I dag dikterer en professor notater mens studentene skriver opp informasjonen i notisblokker. En mer interaktiv tilnærming vil tillate en student å sende informasjonen direkte til langtidsminnet på grunn av den ekstra sensoriske innspill som kreves i toveis klasseromsinteraksjon.

Tilpasset undervisning ved hjelp av Blockchain Higher Education

De innsamlede dataene gir også en mer tilpasset læringsopplevelse for enkeltpersoner. Denne unike tilnærmingen til læreplanplanlegging kan hjelpe flere studenter til å utvikle seg maksimalt i henhold til deres evner og innenfor deres tidsplaner. Datalæringsportaler kan automatisk overvåke studentens fremgang og lage en læreplan basert på studentens styrker og svakheter.

Forskere fra University of Maryland fant e-læringsplattformer som fungerer under denne forutsetningen utkonkurrert klasseromsundervisning i de fleste scenarier. Tilsetningen av blockchain-teknologi til disse systemene gjør at lærere bedre kan forstå styrkene og svakheten til en individuell student i sanntid.

Utvide klasserommet med Blockchain Higher Education Systems

Med blockchain kan prestasjonene dine i klasserommet lett overføres til ansettelsesprosessen. Tenk deg et scenario hvor du får legitimasjon fra dine virkelige arbeidserfaringer. Databaserte læringssystemer i Blockchain kan overvåke elevenes profesjonelle prestasjoner, uansett om de er i klasserommet. Prosjektbasert læring systemer brukes mye av selskaper med suksess. Snart kan du kanskje bruke denne informasjonen til å bevise din opplevelse. Og denne informasjonen kan være verdifull når du søker etter fremtidig ansettelse.

Belønningssystemer

Når du kan overvåke studentene mer effektivt, kan du implementere et automatisert belønningssystem. Dette systemet kan bestå av en plattform som samler studentenes blockchain-data og bruker den til å bestemme hvem som er mest fortjent til stipend eller akademisk anerkjennelse. Protokollen kunne da bruke en smart kontrakt for å sende midlene til studentens konto når de mottok prisen.

Universitetet i Nicosia i Cypress bruker et lignende system som sporer studentenes poster. CNBC dekket først plattformen i 2016. Siden den gang har lærere utvidet plattformen til å omfatte tilpassede læreplaner for studenter.

Samarbeid innen Blockchain Higher Education

Blockchain-teknologi gjør det enkelt å utføre større, mer mellommenneskelige oppgaver som også er mer realistiske for dagens arbeidsmiljø. I et bedriftsmiljø er det vanlig å se store prosjekter utviklet av mange mennesker som jobber sammen. ConsenSys er bare en tjeneste som gir bedrifter en enkel måte å utføre disse oppgavene på.

ConsenSys tilbyr selskaper tilgang til Blockchain-teknologi

ConsenSys tilbyr selskaper tilgang til Blockchain-teknologi

Fremtidens klasserom handler om samarbeid. Gjennom bruk av blockchain-konsensus kan store mengder enkeltpersoner i forskjellige regioner stemme på endringer i et enestående prosjekt i sanntid. I tillegg kan de som jobber med prosjektet spore fremgangen. Blockchain-teknologi kan overvåke hver enkelt persons bidrag til prosjektet automatisk.

Vårt nåværende utdanningssystem bruker konkurranse i stedet for samarbeid. Studentene konkurrerer mot hverandre, og vinneren er den som kan passe professorens undervisningsstil. Samarbeid om tester eller andre oppgaver resulterer i harde straffer. Denne strategien hjelper bare studentene med å utvikle informasjon i stedet for å få muligheten til å bruke denne informasjonen på en meningsfull måte.

Lærere har lenge vært på jakt etter et middel for å bringe mer interaksjon inn i klasserommet. Forskning har vist at denne strategien er ekstremt produktiv i utviklingen av studenter, spesielt små barn. Denne teknologien kan innlede en ny æra av studentens kooperative læring der klasser eller til og med hele læringsinstitusjoner kan jobbe med store utdanningsprosjekter sammen.

Blockchain Higher Education – Ny læreplan

Blockchain-teknologi er ideell for å håndtere kravene fra våre høyere utdanningsinstitusjoner og studenter. Skolegang er kjernen i samfunnet vårt, og forbedringer av utdanningssystemet vårt kommer alle sektorer til gode. Forhåpentligvis vil det være en fortsatt sammensmelting av disse sektorene i fremtiden som vil produsere flere blockchain-baserte plattformer for høyere utdanning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map