Forrige ukes største gevinst: SounDAC + 5834%

SounDAC er en autonom royalty-betalingsplattform designet for å gi mer kontroll i kunstnerens hender, samtidig som distributører får en mer effektiv forretningsmodell å forfølge. SounDAC (XSD) opplevde rekordvekst i forrige uke da XSD hoppet opp 5,834 prosent på bare fem dager. XSD gikk fra $ .07 29. august til en høyde av $ .36 4. september. Mynten handles nå til $ .14 etter å ha opplevd markedskorrigeringer de siste to dagene.

SounDAC, kalt MUSE opprinnelig, kom inn på markedet 6. mai 2015. MUSE først laget overskrifter da de samarbeidet med fintech-plattformen OpenLedger og dansk Bitcoin-utveksling CCEDK. Selskapet valgte å merke om produktet etter å ha innsett at MUSE også er en populær karriereplattform i New York.

I forrige måned kunngjorde utviklerne ommerkingen via sine sosiale medier kontoer. Under endringen var selskapet bestemt på at ommerkingen ikke innebar noen tekniske endringer. I et Steemit-innlegg forklarte firmaet at merkevarebyggingen var nødvendig for å forhindre forvirring. Den vellykkede ommerkingen drev mye av ukens gevinster.

SounDAC kunngjør Rebranding via ny Twitter

SounDAC kunngjør Rebranding via ny Twitter

SounDAC Inspirasjon

SounDAC-plattformen gir alle fasetter av musikkindustrien på flere milliarder dollar et blockchain-basert alternativ til status quo. Nylige rapporter publisert av Statista viser at den amerikanske musikkindustriens inntekter overgikk 17,2 milliarder dollar i fjor. Analytikere spår at bransjen vil overstige 22,6 milliarder dollar innen 2021. Denne forventede veksten har mange i rommet på jakt etter bedre alternativer.

For tiden betaler musikere enorme avgifter til distributører, ledere og andre viktige produksjonselementer for å frigjøre det ferdige produktet. SounDAC eliminerer disse kostnadene. Ifølge en Billboard studere, Gjennomsnittlig musiker betaler ti prosent av bruttoinntekten til agenten og ytterligere tjue prosent til lederen. Disse utgiftene skjer før fradrag for skatter, avgifter eller merkostnader.

Gjennomsnittlig utbetaling for musikere via billboard

Gjennomsnittlig utbetaling for musikere via billboard

I tillegg står kunstnere nå overfor altomfattende 360 tilbud. Disse avtalene skiller seg fra tidligere kontrakter fordi de gir plateselskaper rettigheter til alle kunstnerens ikke-musikalske aktiviteter. Denne platekontrakten er nå bransjestandarden. De fleste 360-arrangementer gir plateselskaper et kutt fra liveopptredener, varer, påtegninger, TV, filmer, og listen fortsetter. Denne konstante tappingen av midler overlater mye å være ønsket av alle parter i ligningen, spesielt musikeren.

SounDAC-løsninger

Utviklerne bak SounDAC-plattformen lover å lindre disse bekymringene, og mange flere, gjennom integrasjonen av et autonomt blockchain-basert system. Plattformen deres gjør at alle deltakere i en sang kan motta automatiske royaltybetalinger, inkludert mastering, komposisjon, streamingplattformer og publiseringsfirmaer. SounDAC utfører disse oppgavene med bruk av smarte kontrakter.

SounDAC-systemet skaper en global hovedbok for musikere. Denne åpne databasen fungerer på Cryptonomex’s Graphene verktøysett. Teknologien gjør det mulig for bedrifter å utvikle desentraliserte applikasjoner, drive børser eller integrere flere blockchain-tjenester. Den populære kryptokursutvekslingen, Bitshares, var det første selskapet som kjørte protokollen med hell.


SounDAC lover gjennomsiktighet

SounDAC oppretter en rik, gjennomsiktig, database over hvem som skylder hva via blockchain-protokollen. Hver gang en kunstners musikk streamer, blir stykket tidsstemplet og plassert på blockchain. Denne gjennomsiktigheten gir alle involverte parter en enklere måte å administrere inntektene på. Det reduserer også kostnadene for artisten fordi det eliminerer behovet for dyre publiseringsavtaler.

Bruk av smarte kontrakter automatiserer hele prosedyren, inkludert overvåking av spill, beregning av royalties og fordeling av midler. Protokollen forenkler musikkindustrien ved å fjerne flere mellommenn fra ligningen. Systemets pålitelige natur er en av hovedfordelene.

Plattformkoding

SounDAC-plattformen bruker en åpen kildekode. Brukere kan se gjennom plattformens koding via deres GitHub side. Deres GitHub viser 258 forpliktelser, 12 utgivelser og 12 bidragsytere. Siden viser 16 løste problemer til dags dato. Selskapets sosiale mediekontoer er nye på grunn av ommerkingen.

Hvitt papir

SounDAC-plattformen har foreløpig ikke gitt ut en whitepaper. Da han snakket med SounDACs president, Cedric Cobban, angående denne merkelige avgjørelsen, forklarte han at konkurransen i blockchain-musikksektoren økte, og at firmaet “ønsker å ha litt grep før de avslører den hemmelige sausen.” Selv om denne tilnærmingen utvilsomt er unik, etterlater den ubesvarte spørsmål fra investorens perspektiv.

SounDAC White Paper via Website

SounDAC White Paper via Website

I de fleste tilfeller anbefales det ikke å investere i selskaper som ikke har en whitepaper, fordi du ikke vet hvor, når og hvilke utgifter midlene dine dekker. Det ser ut til at investorer var i orden med å investere i denne plattformen, til tross for at den er uten whitepaper. Selv om dette kan virke rart, kan det være fordi det allerede er operativt og åpen kildekode.

SounDAC Team

SounDAC-teamet, ledet av grunnleggeren Eddie Corral og president Cedric Cobban, håper å transformere musikkbransjen. Begge mennene er ledere i PeerTracks. PeerTracks er et populært annonsefritt blockchain-basert streaming-nettsted. Nettstedet integreres i SounDAC-plattformen. Denne integrasjonen gir et blockchain-alternativ til tradisjonelle musikkstreamingsplattformer som Spotify eller Pandora. Det gjør det også mulig for SounDAC å tilby en altomfattende plattform.

SounDAC Team via nettstedet

SounDAC Team via nettstedet

XSD-token

XSD-token har en total forsyning på 18 081 806. Det er for tiden 14 581 806 XSD-tokens i omløp. På dette tidspunktet viser XSD-tokens en markedsverdi på 2.104.288 USD. Bedriftens nettside inneholder ingen tilleggsinformasjon om XSD-token.

Blockchain Musikkonkurranse

Det er betydelig vekst i blockchain-musikksektoren, med flere plattformer planlagt utgivelse i år. Denne økende konkurransen gir økt innovasjon i rommet. Nedenfor er bare noen få av SoundDACs konkurrenter:

Mystisk Blockchain Music

SounDAC valgte en interessant strategi ved ikke å lage en whitepaper, men i stedet ha koden sin tilgjengelig som åpen kildekode. Konseptet bak prosjektet er sterkt, men denne mangelen på lett tilgjengelig informasjon kan føre til potensiell forvirring fra investorenes side. Til tross for alle disse skarpe feilene, klarte SounDAC å sikre stedet som forrige ukes beste gevinst gjennom en vellykket ommerking og en solid forståelse av manglene i musikkbransjen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map