Et Blockchain Education Network: The New Era of Scholastics

Blockchain-teknologien fortsetter å utvide seg til alle næringsliv, inkludert utdanningssystemet. Den ekstra effektiviteten og sikkerheten ved implementering av en blockchain-protokoll er ubestridelig.

Det papirbaserte systemet som dominerer de fleste av verdens utdanningsnettverk, er grovt utdatert, og det er ingen reell global enighet om utdanningens samlede status. Disse systemene har gitt lærere en forvirring når det gjelder nivået på forståelse studentene har. Blockchain-teknologi kan være svaret på så mange av dagens problemer som verdens skoler står overfor. Når du er i ferd med å lære, er det allerede noen imponerende blockchain-baserte plattformer som gjør sitt for å fremme saken.

Blockchain-teknologi kan tillate oss å endre både måten vi underviser på og måten vi lærer på, ved å forbedre vår evne til å overvåke disse kritiske egenskapene i sanntid. La oss ta et øyeblikk til å undersøke noen måter denne revolusjonerende teknologien kan brukes til å forbedre det globale utdanningsnettverket.

Blockchain Student Database – Permanent post

Skoleutskriftene dine, eller den faste posten, er en viktig del av utdanningssystemets overvåkning prosess. Dessverre er det nåværende papirbaserte systemet dyrt og lukket for publikum. En blokkjedebasert løsning kan redusere kostnadene ved å gi hver student en unik identifikasjonsmerke som lett kan refereres til av utdanningssystemer som krever informasjon fra hvor som helst i verden.

Kanskje enda viktigere er det faktum at den gjennomsiktige naturen til blockchain-teknologi vil gjøre det mulig for studenter å få tilgang til informasjonen også. Denne ubundne tilgangen kan hjelpe studentene til å overvåke deres faglige fremgang og finne ut hvor de går galt.

Blokchain Education Network: Sony hovedkvarter via Boyanov

Sony hovedkvarter via Boyanov

IBM og Sony har gikk sammen opp for å skape en plattform for å takle det nåværende rotet som er skoletranskripsjoner. Programmet kombinerer en Sony-bygget blockchain med IBM-skyteknologi for å skape et revolusjonerende system for sporing og sending av skoletranskripsjoner globalt..

Global Blockchain Education Networks

Tenk deg at denne informasjonen er en del av et mer omfattende globalt blockchain utdanningsnettverk. Dette nettverket vil tillate studenter å overføre skoler uten behov for å sende utskriftene sine. Det vil også eliminere de fleste kostnadene knyttet til lagring, overvåking, endring og oppdatering av disse dataene.

Et globalt blockchain-utdanningsnettverk muliggjør overvåking i stor skala. Denne evnen vil gi verden sitt første glimt av den faktiske utdanningsstatusen til verdens skoler og studenter. Hver elevs fingeravtrykk med blokkjede, sammen med alle relevante data, gir en grundig oversikt over studentenes fremgang. I tillegg tillater disse dataene professorer å finne områder som trenger forbedring.

Blockchain Education Network – Delt læreplan

I dagens tilstand består utdanningssystemet av lokaliserte distrikter. Lærere instruerer studentene med en nasjonal læreplan. Deretter bekrefter testene nivået av forståelse studentene oppnår. Problemet er at det ikke er noen måte å sikre at den beste læreplanen vinner ut på lokalt nivå. Lagring av en godkjent læreplan i et blockchain-nettverk kan sikre at alle studenter får mest mulig oppdatert informasjon.

Prisen på bøker er ingen liten sak, og en digital læreplan kan implementeres for å skape et universelt og mer kostnadseffektivt system enn den nåværende papirbaserte versjonen. Disse besparelsene kan være til fordel for skoler i regioner med lavere inntekt fordi disse skolene vanligvis ikke har ressurser til kontinuerlig å oppdatere læreplanen for å gjenspeile endringer.

Blockchain Graduation Systems

US Department of Education ønsker å lage en blockchain læring system. Prosjektet har navnet “kompetansebasert læring” og øker øyenbrynene i utdanningssamfunnet. Fleksibiliteten bygget av et slikt system kan forbedre studentenes resultater betydelig.

Blockchain-baserte utdanningsnettverk som tildeler fortjeneste til studenter basert på fullføring av pensum, kan automatisere en av de dyreste delene av utdanningssystemet. Tenk deg at en student tar en test og deres bestått resultat blir registrert som fullført i blockchain-læreplanen.

Tenk deg om studenten automatisk ble fullført til neste klasse etter fullført læreplan. Denne automatiseringen vil tillate at utdanningssystemet både blir mer individualisert i undervisningen, så vel som mer global når det gjelder selvkontroll. De beste studentene utmerker seg i sitt eget tempo, mens eksepsjonelle sinn skiller seg ut blant mengden.

Tillit til sertifisering

En av de viktigste fordelene med blockchain-teknologi er dens evne til å bevise eierskap til en bestemt eiendel. Når det gjelder utdanningssystemet, integreres denne teknologien i verifisering av sertifiseringer og akkreditering. Forskere fra MIT bruker allerede en blockchain-basert system for å forhindre at forfalsket dokumentasjon blir brukt. Systemet tokeniserer poster på blockchain for å forhindre svindel. Det gjør det også mulig for studenter å hente sine poster når som helst uten behov for involvering fra tredjepart.

Blockchain Education Network: Arts at MIT har utsikt over elven

Kunst ved MIT

Crowdfunding

En av de beste funksjonene som oppnås ved bruk av blockchain-baserte protokoller, er muligheten til å crowdfund. Skoler kunne bruke dette til å revolusjonere sine innsamlingsprosedyrer. En skole kan presentere et konsept eller prosjekt for foreldrene til studentene, og de vil ha muligheten til å stemme om emnet, og hvis de blir godkjent, finansiere satsingen.

Den innovative plattformen Usizo bruker en blockchain-basert protokoll for å legge til rette for crowdfunding for utvikling av skoler i Afrika. Plattformen lar givere spore donasjonene sine. Den ekstra gjennomsiktigheten har vist seg å være avgjørende for å oppnå høyere nivåer av offentlig finansiering.

Skoleutgifter

Skoleutgifter har blitt en stor bekymring de siste par årene. Derfor viser foreldrene økt interesse for skolekostnader. Det ville være enkelt å overvåke disse dataene på blockchain. Derfor, hvis plattformer som Usizo tilpasser seg disse behovene, hjelper de både offentlige og private skoler med å fungere mer effektivt.

Blockchain Education Network – Det er over oss

Det er lett å se hvorfor det må presses sterkt for utvikling av et blockchain utdanningsnettverk. Den desentraliserte naturen til blockchain-teknologien gjør den til den ideelle holderen for verdens kunnskap, og ved kostnadseffektiv innføring av denne teknologien drar alle involverte parter fordeler.

Fattigdom trenger ikke lenger å diktere nivået på utdanning studentene får. Takket være blockchain-teknologi ser utdanningens fremtid allerede lysere ut.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map