Er USB ASIC gruvearbeid lønnsomt?

I denne artikkelen ser vi på noen av de beste USB ASIC gruvearbeiderenhetene på markedet, samt forklarer fordelene og ulempene ved å bruke en USB ASIC gruvearbeider kontra tradisjonell gruvedrift. Til slutt prøver vi å vurdere om fortjenesten rettferdiggjør kostnadene ved å kjøpe en av disse enhetene.

Hvorfor bruke en USB ASIC Miner Over Mining Hardware?

Før du begynner, er det viktig å spørre deg selv: “Hvorfor skal jeg kjøpe en USB ASIC-gruvearbeider?” Avhengig av formålet ditt, kan ulempene oppveie fordelene.

Fordeler med USB ASIC gruvearbeidere

Lavere kostnader

Selv en ASIC-gruverigg av gjennomsnittlig kvalitet kan koste noen hundre dollar. En ASIC-rigg av høy kvalitet kan koste over $ 3000. Til sammenligning koster en USB ASIC-gruver i de fleste tilfeller mindre enn $ 50. Det er noen enheter som 21 Bitcoin-datamaskin som koster $ 150, som teknisk sett kan klassifiseres som en USB-gruver, men disse er i den høye enden.

Det er også noen få andre investeringsfaktorer å vurdere. For eksempel endrer prosjekter konsensusalgoritmer for å bli mer ASIC-resistente. Dette betyr at dyre ASIC-gruverigger kan bli foreldet helt ut av det blå. Fordi de ikke kan konfigureres for andre formål, kan dette bety et betydelig tap. Ja, dette vil også påvirke USB ASIC-rigger. Imidlertid vil investeringstapet være betydelig mindre i sammenligning.

Enklere installasjonsprosess

En av de vanskeligste aspektene ved å starte en vellykket gruvedrift er installasjonsprosessen. For det meste er gruvedrift ikke plug-and-play. Det tar litt tid å konfigurere en og starte gruvedrift av kryptovalutaer. I kontrast er prosessen med å sette opp med en USB ASIC-gruvearbeider ganske enkel og flere opplæringsprogrammer er tilgjengelige.

Større mobilitet

Hvis du er en erfaren gruvearbeider eller til og med noen som er ny innen gruvedrift, vet du sannsynligvis om hvor omfattende gruvedrift kan være. I mange tilfeller kan selv små operasjoner ta mye plass.


For folk som enten reiser ofte eller ikke har nok plass til å sette opp rigger til maskinvareutvinning, kan det være vanskelig å opprettholde en tradisjonell gruvedrift. Med en USB ASIC-gruvearbeider bør du imidlertid ha muligheten til å bruke både stasjonære og bærbare datamaskiner. Dette lar deg gruve fra praktisk talt hvor du kan koble til internett.

bilde av en bærbar datamaskin

Det er til og med mulig å gruve med en bærbar datamaskin ved hjelp av en USB ASIC-gruver.

Ulemper med USB ASIC gruvearbeidere

Lavere Hash-priser

Når det gjelder gruvedrift av kryptovaluta, er hash-rate muligens den viktigste faktoren. En lavere hashrate reduserer sjansene dine drastisk for å finne neste blokk og motta gruvebelønningen. Å konkurrere mot andre gruvearbeidere som bruker en tradisjonell gruverigg (eller flere) med en enkel USB ASIC-gruvearbeider, er ikke et realistisk mål.

Lavere fortjeneste

Du bør forvente lavere fortjeneste med en USB ASIC-gruvearbeider. Det er imidlertid viktig å se på dette fra et ROI-synspunkt. En mindre investering betyr at du ikke vil gå inn i et stort underskudd. Er det mulig å tjene penger på en USB ASIC-gruvearbeider? Vi forklarer mer i kostnadene versus lønnsomhetsseksjonen nedenfor.

Topp USB ASIC gruvearbeidere

Det er mange ASIC-, GPU- og CPU-alternativer på markedet i dag. Dessverre er det ikke så mange selskaper som tilbyr USB ASIC gruveenheter.

Hvorfor er dette tilfelle? La oss finne ut av det ved å ta en titt på de tekniske detaljene og kundeanmeldelser av tre av de mest populære enhetene som er tilgjengelige i 2018. Merk at fraktkostnader ikke er inkludert i følgende kostnader, og at prisene kan svinge.

Bitmain Antminer U2

Koste: $ 49,97 (brukt)

Bitmain er den største aktøren i markedet for kryptodrift. Selskapet produserer alle slags gruverigger beregnet på en rekke PoW-konsensusalgoritmer. Antminer U2 er et annet godt eksempel på dets mangfoldige produktserie. Fra 3. oktober 2018 ble Antminer U2 hadde bare to anmeldelser på Amazon.

En anmeldelse er ganske positiv (5 stjerner). Anmelderen fremhever det faktum at brukere kan lære om gruvedrift, sky mining og mer via denne USB ASIC-enheten. Den andre vurderingen er imidlertid negativ (1 stjerne) og klaget over at enheten ikke ble gjenkjent på tre forskjellige datamaskiner.

I følge et kundespørsmål som ble besvart i november 2017, fungerer ikke denne enheten lenger på grunn av at BTC-vanskeligheten har økt. Det er viktig å merke seg at Antminer U2 bare bryter BTC og, som mange andre USB ASIC-enheter, ikke kan bryte andre kryptovalutaer.

bilde av en Bitmain Antminer U2

Bitmain Antminer U2

GekkoScience 2Pac

Koste: $ 44,95

Produktbeskrivelsen hevder at GekkoScience 2-Pac er den mest effektive USB-gruveren som noensinne er laget. Ikke la navnet forvirre deg. Dette er bare en enhet og ikke to enheter i en pakke. Denne USB ASIC-gruvearbeideren inneholder to Bitmain BM1384-brikker (samme som brikken i Bitmain Antminer S5) og en fullt justerbar regulatordesign, som gir deg et kjernespenningsområde på 550mV til 800mV. Den typiske hashhastigheten er 15 + GH / s, avhengig av klokkefrekvens. Effektivitet er .31-.35 watt per GH.

GekkoScience anbefaler også at folk bruker CGMiner sammen med denne enheten. Det ser ut til at de fleste vurderinger er realistiske om hva denne spesielle USB ASIC-gruvearbeideren kan oppnå. For eksempel har de fleste ikke høye ambisjoner om en umiddelbar avkastning.

bilde av en Rev 2 GekkoScience 2-Pac Compac USB-pinne Bitcoin Miner 15gh / s + (BM1384x2)

I følge produktbeskrivelsen er dette den mest effektive USB-gruveren som noensinne er produsert.

NanoFury 2

Koste: $ 89

De NanoFury 2 gruvearbeider kommer med to Bitfury ASIC-chips. Hastighet per bit er 50 bits – 3,7-4,1 GH / s og 53-55 bits – 4,7-5,4 GH / s. Den inkluderer også en kjøleribbe på baksiden for bedre å spre varmen. Dette betyr at du kan forvente en bedre levetid for denne spesielle USB ASIC-gruveren.

For de som er opptatt av muligheten for et vanskelig oppsett, krever denne enheten ingen ekstra drivere. Den kommer også med Bfgminer & Cgminer-støtte. Man kan forvente at denne enheten vil prestere bedre over tid versus billigere USB ASIC gruveenheter. I tillegg er det mulig å gruve en rekke SHA256-mynter i tillegg til BTC, hvorav noen inkluderer DigiByte og Joulecoin.

bilde av tre Nano Fury 2 Dual Chip USB Miner Bitfury NFY2 asic-miners

Nano Fury 2 er enkel å installere. Ingen drivere kreves, og det inkluderer Bfgminer & Cgminer-støtte.

Kostnader kontra lønnsomhet

Dessverre sier kundene at det er vanskelig / umulig å oppnå en god avkastning med disse enhetene. De fleste sier at resultatene ikke er verdt investeringen.

For eksempel anbefaler en Rev 2 GekkoScience 2-Pac-bruker å bruke en syv-port USB-hub som kan støtte USB-pinner. Denne brukeren anbefaler også at brukerne velger cgminer og peker på en P2Pool-node. Totalt estimerer brukeren at du må bruke $ 600 til $ 800, noe som vil gi deg en jevn tidslinje på 20 måneder. Hver gang BTC-blokkeringsutbetalingen halveres, vil det imidlertid ta lengre tid å oppnå breakeven. Det er også viktig å forstå at dette rådet ble lagt ut i januar 2018 da kryptovalutaprisene var på eller rundt det høyeste punktet i historien. Med et bjørnemarked kan det å få fortjeneste bli enda mer utfordrende.

Du bør også vurdere hvor mye tid og ressurser som trengs for å bryte daglig og opprettholde gruvedriften. Er USB ASIC-gruvedrift verdt det på slutten av dagen? Hvis du bare ser på lønnsomhet, er det langt bedre å velge tradisjonell maskinvareutvinning. Men hvis du ser på å redusere kostnadene på forhånd og ikke vil gjennomføre prosessen med å sette opp en fullskalaoperasjon, kan det være et bedre valg å prøve ut USB-gruvedrift..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map