Er Cloud Mining mer lønnsomt enn Bitcoin Mining Hardware?

Å komme i gang med bitcoin mining kan være en vanskelig prosess for mange. For eksempel må du vurdere ting som den spesifikke algoritmen som brukes av Proof-of-Work-kryptovalutaen du vil gruve. I tillegg kan maskinvare for gruvedrift av bitcoin koste tusenvis eller til og med titusenvis av dollar. Med alle disse utfordringene kan det være en god ide å se på alternative måter å få kryptovalutaoverskudd på, men er sky mining et legitimt, mer lønnsomt alternativ på lang sikt? I denne artikkelen vil vi sammenligne disse to mulige alternativene, slik at du kan ta en mer informert beslutning.

Kostnader for Bitcoin Mining Hardware

Som diskutert i dette innlegget, krever gruvedrift generelt bitcoin en betydelig økonomisk forpliktelse fra gruvearbeidernes side. For det første er det viktig å vurdere hvor mye gruvedriftene koster. Dette avhenger ikke bare av kryptovalutaen du satser på å bryte, men også hvor ekspansiv og kraftig gruvedriften din må være.

La oss først vurdere maskinvarekostnader. Hvis du for eksempel vil bryte BTC, trenger du mest sannsynlig en ASIC gruvedrift. Disse er vanligvis mye dyrere sammenlignet med GPU- og CPU-gruvedrift. Til tross for potensialet for å bryte med mye raskere hash-priser, står ASIC-gruverigger ofte over for det faktum at de ikke kan brukes på nytt. Dette betyr at hvis et kryptokurrencyprosjekt gjør endringer i deres hashalgoritmer, må ASIC-gruvearbeidere kjøpe nytt utstyr. Dette kan føre til noen betydelige kostnader som lett kan negere inntektene og til og med føre til netto investeringstap.

I motsetning til dette kan GPU- og CPU-gruveutstyr generelt settes om hvis algoritmeendringer oppstår. I tillegg er disse riggene vanligvis mye mindre enn deres ASIC-kolleger. I tillegg fortsetter flere prosjekter å utvikle seg mot ASIC-motstand i stedet for ASIC-aksept. For de fleste gruvearbeidere betyr dette en samlet reduksjon i både forhåndskostnader og løpende kostnader.

Selv om det å ha en gruvedrift kan være et godt første skritt for å se om du virkelig kan bli lønnsom, begynner mange mennesker med flere rigger for å ha en multiplikatoreffekt. Selv med stigende priser, bør det imidlertid startes med flere rigger med forsiktighet, da hver ekstra rigg sannsynligvis vil øke antallet måneder det tar å gjøre tilbake den opprinnelige investeringen..

Selvfølgelig må andre faktorer som strømregningskostnader vurderes. Disse varierer etter geografisk område, noe som gjør det vanskelig å sette et presist beløp på hvor mye penger som trengs for å holde maskinriggene i drift.

maskinvare gruvedrift

Kostnader ved IT Cloud Mining

I forhold til maskinvareutvinning er kostnadene for IT-gruvedrift mye enklere å beregne. De fleste selskaper kjører på en månedlig abonnementsmodell som bestemmes av kryptovalutaen du vil gruve og hastighetene for hash-hastighet, sett på populære nettsteder som Genesis Mining og HashFlare.

Prisene for 2-års kontrakter med ETH-gruvedrift med Genesis Mining varierer for tiden fra $ 1 520 ved 40 MH / s til $ 12 960 ved 360 MH / s.


HashFlare tilbyr 1-års kontrakter med ETH-gruvedrift for $ 1,80 per 100 KH / s.

Sørg for å lese anmeldelser og sjekke ut forventet avkastning på alle skygruvedriftstjenester. Faktum er at det er mange tjenester med ekstremt lav lønnsomhet og til og med noen som er kjent svindel. Heldigvis er det noen guider tilgjengelig på de beste måtene å identifisere potensielle svindeler med skygruvedrift.

HashFlare

Hardware Mining ROI

Selv om det ikke er noen måte å si noe sikkert om hvor lang tid det vil ta å fordele investeringer i maskinvareutvinning eller sky mining, er det fortsatt viktig å undersøke estimerte tidsrammer. Ifølge de fleste gruvearbeidere er det vanskelig å forvente å bli lønnsomt innen 3 til 6 måneder. 10-15 måneder er realistisk for mange. Mye avhenger av kryptopriser, elektriske kostnader og typen gruverigg du bruker. Nicehash gir en god kalkulator for å bestemme dette.

IT Cloud Mining ROI

Basert på informasjon fra Reddit fora, anmeldelser, og ROI-kalkulatorer, det er klart å se at sky mining ikke er så populært eller lønnsomt. Fra og med 30. mai 2018 tar det for øyeblikket for tiden 3.828 og 3.983 dager (eller litt over 10 år) for HashFlare Scrypt og SHA-256 å oppnå avkastning på henholdsvis BTC ifølge denne kalkulatoren fra Coinstaker. Genesis Mining for ETH har en enda dårligere avkastning, og tar rundt 25 992 dager (70+ år). I begge tilfeller er det vanskelig å rettferdiggjøre sky mining over hardware mining.

Problemet med å holde et abonnement på sky mining er at det kan være vanskelig å fortsette å betale hver måned, selv i bjørnemarkeder. Denne statistikken kan absolutt forbedres hvis vi ser et massivt okseløp som det ble sett i desember 2017; Det kan imidlertid være ganske vanskelig å forutsi når et oksemarked begynner og slutter.

Sammenlign dette med bruk av bitcoin mining-maskinvare, og valget er litt mer opplagt. Selv om markedet er bjørn, er de fleste kostnadene på forhånd og ikke gjentakende. Visst, det er kostnader som elektriske regninger å vurdere med maskinvareutvinning, men det er flere steder over hele verden der energiforbruket er veldig billig og maskinvareutvinning er lovlig, noe som gjør det til et klart mer lønnsomt alternativ enn skygruvedrift, selv i bjørnemarkeder.

IT sky mining

Konklusjon

Til tross for de høye kostnadene på forhånd, er konsensus at bitcoin-gruvedrift er fortsatt mye mer lønnsomt enn sky mining. Muligens den største fordelen med sky mining er den generelle brukervennligheten, siden den ikke krever vanskelig maskinvareinstallasjon og unngår potensielt uforutsigbare elektriske kostnader. De fleste i kryptovalutasamfunnet vil imidlertid være enige om at hvis du ikke kan starte en maskinvareutvinning, er det sannsynligvis best å tjene penger via handel i stedet for å gå skygruvedriften.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map