En stor bildeanalyse av kryptosykluser og viktige nivåer

Siden 13. november 2018 har Bitcoin kuttet 48 prosent, Ripple er av med 43 prosent, og Ethereum har stupt med 54 prosent. Alle tre myntene iscenesatte lærebok, bearish volatilitetsutbrudd (daglig kartbasis) 14. november sammen med dusinvis av andre mynter. Stenger disse store markedsverdi-myntene på store syklusnedganger? Er det et rasjonelt teknisk grunnlag for å tro at det verste av 2018-kryptobjørnemarkedet nærmer seg slutten? Undersøk nøkkelkryptosyklusene og nøkkelenivåene for hver mynt og nå dine egne konklusjoner.

Teknisk vs grunnleggende

Husk at en myntes tekniske diagrammer og underliggende fundament kan tegne helt andre bilder for potensielle handelsmenn og investorer. For eksempel ser Bitcoins grunnleggende ut som utmerket (ser fremover tre, fem eller til og med ti år), men det er kanskje ikke tilstrekkelig grunn for en kortsiktig swinghandler å gå lenge BTCUSD akkurat nå. Det samme kan sies for Ripple (XRPUSD) og kanskje til og med for Ethereum (ETHUSD). I denne artikkelen er fokuset på det tekniske, ikke det grunnleggende.

Big Picture Crypto-sykluser og viktige nivåer

Bitcoin Cycles

Hver kryptovaluta beveger seg i repeterende prissykluser. Faktisk har hver tenkelig tidsperiode en prissyklus. Selv tre- og fem-minutters intradagskart har omsettelige sykluser. Å identifisere fremtidige konvergenser av flere syklusnivåer (eller høyder) kan gi deg en sterk kryptohandel. Her er tre flersyklusdiagrammer med lav projeksjon for BTCUSD, XRPUSD og ETHUSD. Dette er kryptoene med største cap og fungerer også som en generell timing-proxy for mindre mynter.

Ta en titt på Bitcoins ukentlige syklusdiagram:

kryptosykluser prissykluser BCHUSD syklus lav

BTCUSD, ukentlig: Tre av Bitcoins viktige prissykluser antyder at en lav lav er nær. Utvid diagrammet for å få en klarere visning. Bilde: MotiveWave.com

Bitcoin tilbyr de mest historiske dataene, noe som betyr at syklusens timingdata er mer pålitelige enn de fleste andre mynter. Diagrammet avslører at en høy-sannsynlighet flersykel lav prøver å danne seg. De 72-dagers, 21-ukers og 41-ukers syklusene er alle enige om at en stor lav er nær. Samtidig antyder 18-måneders syklusen at dens neste store lavpunkt vil skje høsten 2019.

Betyr dette at det er trygt å gå lang Bitcoin akkurat nå? Kan være. Kanskje ikke. Sykluslengder er alltid gjenstand for tilfeldige utvidelser og sammentrekninger, selv om de fleste markeder har en pålitelig gjennomsnittlig sykluslengde på 18-20 perioder (målt fra dal til dal). Stikkordet her er gjennomsnittlig. Noen sykluser kan bunn etter bare 13 barer. Atter andre kan utvide seg til 22 eller til og med 25 barer. Langsiktig, du kan forvente at gjennomsnittlig sykluslengde alltid vil gå tilbake til gjennomsnittet av 18-20 barer. Kryptosyklusanalyse er effektiv på pris-, volum- og kryssbaserte diagrammer.

Nøkkelstøtte og motstand for Bitcoin

En god tommelfingerregel er å lete etter bunnmessig enighet mellom tre eller fire nøkkelsykluser. Hvis det foreligger en lav syklus og prisen handler rett over en major Brukerstøtte nivå øker oddsen for en omsettelig bullish reversering. I Bitcoins tilfelle har prisen begynt å bunn nær et sentralt støttenivå (basert på september 2017 sving lavt på 2.979,88). I skrivende stund (17. desember) samler Bitcoin seg, kanskje viser at analysen ovenfor er riktig.

Imidlertid er det en god sjanse for at mynten vil prøve en ny test av den siste ukentlige laven på 3.169,53 før den prøver å øke. Så vær kvikk med fortjeneste hvis du er en kortsiktig handelsmann. Bemerkelsesverdige forsyningssoner (fortjenesteområder) eksisterer nær 4 200,00 til 4 300,00 og deretter opp nær 5 800,00 til 5 900,00.


Ripple Cycles

Ripples prishandling er litt mer fillete enn Bitcoin, men syklusprognosen ser fortsatt veldig interessant ut. Ripple rally også sterk (17. desember), etter Bitcoin sin ledelse. Tre-dagers diagrammet ga det mest logiske settet med lave prognoser for sykluser, og det antyder at slutten av desember 2018 til slutten av januar 2019 er tidsvinduet for det lave å vises. Kanskje den ultimate laven allerede var laget (forrige uke på 0.2815). De viktigste sykluslengdene for Ripple er 35-dagers, 70-dagers og 20-ukers (baserer 3-dagers diagrammet). Programvaren min beregner automatisk de mest passende sykluslengdene, og sparer dermed timer med manuelt arbeid. Bruk så mange historiske data som mulig når du beregner sykluser. Du vil bli belønnet med mer nøyaktige resultater.

kryptosykluser prissykluser Ripple low

XRPUSD, 3-dagers diagram: Ripples syklusprognose innebærer et stort lavt nivå i januar 2019. Bilde: MotiveWave.com

Nøkkelstøtte og motstand mot rippel

Imidlertid kan Ripple samle seg litt og deretter trekke tilbake for å teste det lave igjen før du går tilbake til 0.3000-tallet. Svingningen lav på 0,2815 var en høyere lav enn de som ble sett i august og september 2018, og det er et stort bullish signal for Ripple. En serie med høyere svinghøyder og høyere svinglager er bevis på et oksemarked, så i det minste høyere lav en del av formelen er i kraft.

For at Ripple virkelig skal trekke inn nye penger, se etter en daglig avslutning over 0,4042 og deretter 0,5669. Et potensial som ligger nær 0,5669 ville bekrefte et oksemarked (swing highs and swing lows basis) i denne mynten. Prisen må tygge gjennom betydelig tilbud (handelsmenn som ønsker å selge kort) på nivåene 0,4700 til 0,5000, så det kan være en god fortjenestesone hvis du går lenge Ripple snart.

Ethereum sykluser

Ethereums langsiktige prishandling er avgjort baisse, etter å ha trukket tilbake 95 prosent av det fantastiske 2017-rallyet. Prisstengene med lite utvalg (basis, 2-dagers diagrammet) blødde stadig lavere med nary en rebound. Frem til i dag, 17. desember. Ethereum samles rett sammen med Bitcoin, Ripple og resten av kryptomarkedet.

kryptosykluser prissykluser Ethereum lavt

ETHUSD, to-dagers diagram: Ethereums langsomme blødning kan endelig ende som tre av sine viktigste sykluser i bunnen av tidlig på 2019. Bilde: MotiveWave.com

ETHUSDs prognose for prissyklus antyder at den endelige lavsyklusen til lavsyklus skyldes i januar 2019. Det er da 33- og 64-dagers sykluser, sammen med 18-ukers syklus, forventes å bunn samtidig. Merk at dens 34-ukers syklusprojeksjon (halvcirkel) allerede er i stigende modus, så hvis du ser at ETHUSD gjør en sterk bullish reversering i januar 2019, kan det være betydelig oppside tilgjengelig.

Nøkkelstøtte og motstand for Ethereum

Av de tre myntene som er analysert her, er Ethereum i den verste tekniske tilstanden. Det neste meningsfulle støttenivået er langt under gjeldende pris på 94,70. Det er nede på 40,99, som er svingen i april 2017. Ja, forrige ukes lave på 82.05 kan tilby støtte for en mulig tilbakeføring og omprøving, men hvis dette nivået raskt mislykkes, se etter ETHUSD for å tiltrekke seg mange kortselgere. På oversiden er det mye tilbud (potensielt salgspress) rundt området 110.00 til 120.00. Det ville være et utmerket sted å booke gevinster for svingninger hvis du allerede er Ethereum.

Ytterligere observasjoner

Det er to andre viktige ting du må være oppmerksom på:

  • Federal Reserve fortsetter å renne likviditet fra det amerikanske finanssystemet, og i økende hastighet.
  • Alle de store amerikanske aksjeindeksene har baisse månedlige syklusprognoser. 2019 kan være et stygt år for amerikanske avkastninger.

Gitt, mye kryptohandel skjer utenfor USA, men Feds kontinuerlige tømming av den monetære slagskålen lar likevel mindre penger flyte rundt for spekulative formål. Siden de fleste kryptoaktiviteter er spekulasjonsrelaterte i stedet for transaksjonsrelaterte (i det minste nå), kan det ta tid til kryptomarkedene opplever noe som 2015-2017s fantastiske rally igjen. Det er to populære kryptonettsteder som tar over markedet i det siste: Kraken og Binance. Begge disse plattformene tillater brukere å handle og kjøpe krypt. Når du velger mellom Kraken vs Binance, det er viktig å se på støttede betalinger, bekreftelsessystem, støttede kryptoer, sikkerhetsfunksjoner og kundestøtte før du tar det endelige beslutningen.

Derfor kan det være lurt å være mer konservativ med dine kryptooverskuddsmål gjennom 2019. Et finansielt system med mindre likviditet betyr at markedsoppsiden kan være begrenset, og salg kan være mer brutalt. Panikkbaserte aksjehandlere kan trenge å skaffe penger, og likvidere de ellers sunne langsiktige kryptobeholdningene, og dermed holde lokket på kryptokonkurranser.

Klok tolkning av kryptosykluser og viktige støtte- og motstandsnivåer kan gi deg en utnyttbar handels- og investeringsfordel i 2019 og utover.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map