En analyse av Bytecoin Mining: Er det fortsatt lønnsomt?

Bytecoin mining rask statistikk

Bytecoin mining rask statistikk

Bytecoin, den angivelig skyggefull blockchain som Monero forked fra, kan fortsatt være et solid alternativ for å investere hash-kraften din. Imidlertid kommer Bytecoin-gruvedrift, som alle andre faktorer som du gjør før gruvedrift, ned til tallene.

En rask oppsummering

Bytecoin var den første blockchain på scenen som opprinnelig ble lansert med Cryptonote, en søyle til Bytecoins anonymiserende teknologi. Lansert i 2012, utnytter Bytecoin ringsignaturer for å skape unlinkable transaksjoner mellom skjult adresser, og fremmer et økosystem av anonymitet i blockchain. Flertallet av Bytecoin-brukssaker overlapper Bitcoin og andre kryptovalutaer for betalingsbehandling. Imidlertid er Bytecoins differensierende faktor delt mellom sin fulle anonymiserende blockchain og den første til markedet tilstedeværelsen.

For hele historien om Bytecoin, gå over til vår mer detaljerte forklarer, som dekker hvordan Bytecoin fungerer og hvor du kan kjøpe og selge.

Kan Bytecoin Mining være lønnsomt?

Før du hopper inn i gruvedriftens verden, er det viktig å planlegge for å gi deg selv en vei og definere dine mål. Lønnsomheten til Bytecoin-gruvedrift, som de fleste andre gruvedrevne mynter, kan reduseres til noen få nøkkelfaktorer, med hashkraften din viktigst for alle andre elementer. Enkelt sagt, jo mer riggen din kan hasj per sekund og jo mindre det koster per dag å kjøre den riggen, jo mer fortjeneste kan du gjøre.

Hva skal jeg gruve Bytecoin Mining Calculator

Bytecoin mining lønnsomhetskalkulator

Heldigvis er disse tallene relativt enkle å forutsi og plukke til en praktisk lønnsomhetskalkulator. Med litt innsikt i de opprinnelige kostnadene og driftskostnadene, kan du få en følelse av hvor mye gruvedrift du kan forvente, og når du kanskje ser et likeverdig poeng på maskinvarekostnadene dine.

Ved å prøve noen forskjellige scenarier med hashkraft fra forskjellige CPU-, GPU- eller ASIC-maskinvarealternativer, kan du begynne å få et bilde av at jo mer hashing-kraft du kan kaste på din operasjon, jo raskere vil du nå breakeven og skape rom for nyinvestering eller fortjeneste.

Å avgjøre om Bytecoin-gruvedrift er lønnsomt, dekker mange av de samme spørsmålene som omgir lønnsomheten til en hvilken som helst gruvedrift. Disse spørsmålene begynner med hashkraften din og utvides til andre områder av hensyn, som kan krympe eller utvide marginene til gruvedrift. Noen faktorer, som kostnadene per kilowatt for energien din eller wattforbruket riggen din vil kreve, gjenspeiles lett i en lønnsomhetskalkulator, men gir ikke hele bildet av potensielle utfordringer til bunnlinjen. Politiske skift eller økonomiske vinder kan endre energikostnadene eller tilgangen til gode kraftkilder. Programvare og maskinvare kan mislykkes, noe som fører til uventede nedetider som reduserer profittprognosene dine. Videre, og dette burde være ganske åpenbart, svinger kryptoprisene mye.

Sikre risikoen mot disse mindre kontrollerbare faktorene som kan påvirke lønnsomheten din ved å lage noen høye og lave scenarier. Hva er for eksempel break-even i operasjonen din hvis Bytecoin halveres i pris? Hva er din break-even hvis den dobler i pris? Ta ting et skritt videre og utforsk alternative alternativer i energikilder. Å diversifisere kraftkilden din vil beskytte gruvedriften din hvis de økonomiske kreftene endres i løpet av levetiden til din virksomhet.

Oppsummert er gruvedrift Bytecoin lønnsomt? Sannsynligvis, men det er risiko. Gjør undersøkelsen, bruk de tilgjengelige ressursene og bygg innenfor budsjettet ditt. Små rigger vil sjelden oppnå mer verdi enn kostnaden for strøm, men hvem vet, kryptoprisene svinger mye.

Apropos svingninger

Kryptovalutaer er ustabile, ikke en sjokkerende, og Bytecoin er ikke unntatt. Sjekk ut pristabeller dateres tilbake til 2014 for Bytecoin.

Bytecoin-pris etter nyheter om Binance

Prisøkning på Bytecoin etter adopsjon av Binance

Bytecoin har hatt noen store pigger i løpet av sin prishistorie. Den siste spissen ble tilskrevet nyheten og den påfølgende adopsjonen av BCN på verdens største kryptobørs, Binance, 8. mai 2018. Den generelle trenden for Bytecoins pris har imidlertid i stor grad vært knyttet til bevegelsene i kryptomarkedet generelt, og selvfølgelig den markedsdominerende Bitcoin.

Brukeradopsjon og vekst i brukstilfeller vil antagelig bidra til å øke veksten i Bytecoin-nettverket og spekulativt markedsprisen. Lønsomhet for gruvedrift vil imidlertid være avhengig av om Bytecoin kan oppleve langsiktig prisvekst til tross for kortsiktige prisstigninger, eller i det minste produsere høyere prisverdier enn de samlede driftskostnadene for gruvedrift..

Hva er i butikken

I rørledningen for Bytecoin, på deres nylig oppdatert veikart fra 28. juni, 2018, noen spesifikke datoer har blitt kåret i nær fremtid. Dette inkluderer en planlagt hardgaffel 31. august. Ideelt sett kan disse langsiktige målene, inkludert utvidelse til det afrikanske markedet i 3. kvartal 2018, føre til å bygge en bedre prisbase i Bytecoin.

Bytecoin-veikart

Bytecoin-veikart – neste steg inn i nye markeder og kommende hardgaffel

Bli ferdig

Lønnsomhet for Bytecoin-gruvedrift er absolutt mulig på kort sikt. Men de store gevinstene gjenstår å se når fremtiden utvikler seg, og åpen kildekode-team leverer sine planer. Gruvesamfunnet er sterkt, og Bytecoin ser ut til å være ASIC-vennlig, i hvert fall til slutten av 2018, la økosystemet være åpent for stor gruvedrift fra Cryptonote-vennlige ASIC-brikkesett.

Samlet sett vil lønnsomhet være det direkte resultatet av en virksomhets tilgang til hashrate, billig og forutsigbar kraft og stabil vekst i Bytecoin-prisen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map