DJ 3LAU om kurering av en Blockchain-drevet musikkfestival

Blockchain Kommer til en musikkfestival i nærheten av deg

Justin BlauJustin Blau (3LAU) er en innspillings-DJ og produsent fra Las Vegas, Nevada. Fra en ydmyk begynnelse med hovedlinjer for broderskapsfester på college, begynte han raskt å lede publikum til tusenvis på de mest fremtredende scenene i elektronisk dansemusikk. Opprinnelig kjent for å produsere mashups, har Justin siden oppfunnet sin stil for å innovere på en sammenslåing av sjangere, noe som resulterte i virkelig unik lyd satt på full skjerm med sitt nyeste album, Ultraviolet. Nå innoverer han noe større enn seg selv: musikkfestivalen.

Justin arkitekterer en bevegelse for å integrere blockchain-teknologi i stoffet til den moderne musikkfestivalopplevelsen med en “blockchain-powered music festival”, Our Music Festival (OMF). I en av de mer dårlige brukssakene for blockchain, har OMF-token som mål å utnytte blockchain-teknologien for å gi en helt sømløs og deltakende festivalopplevelse for deltakere som vil kompensere både artister og festivalskapere ganske..

Coin Malays Richard Malone snakket nylig med Justin om hans inngang i musikk og blockchain og hvordan de to kan fungere synergistisk. Siden de to bransjene har mye overlapping i støttespillere og ideologier, ga det til en ganske interessant diskusjon.

Redaktørens merknad: Tittelen på denne artikkelen ble redigert fra “DJ 3LAU on Building the World’s Ever-Ever Blockchain-Powered Music Festival”

Intervjuet

Justin, du er kjent som DJ-en som avslått Wall Street. Du var også på full akademisk stipend til Washington University i St. Louis. Viste du allerede tegn på suksess da du ga opp den veien, eller var musikk en lidenskap som ville ha fortært deg hvis du ikke hadde fulgt den? Hvor vanskelig var avgjørelsen?

Jeg tror det er litt av begge deler, for å være ærlig. Jeg hadde alltid planlagt å jobbe innen økonomi fordi det var en lidenskap for meg. Senere i livet planla jeg å ta meg tid til å lage musikk som en hobby for moro skyld, kanskje i midten av trettiårene da jeg allerede hadde en familie.

Jeg ønsket ikke å tenke på det fordi jeg aldri trodde det var realistisk å lage en karriere ut fra min kreative lidenskap. Jeg var ikke sikker, men da internett har spilt en stor rolle i å eksplodere all slags musikk, ble jeg veldig heldig, og noen av mine mikser og mashups ble virale på YouTube.

På det tidspunktet var jeg junior på college, og plutselig var det mye etterspørsel fra andre broderskap og sororiteter på andre universitetsområder for meg å komme og opptre. Det var betydelige penger i det for meg den gangen, og jeg begynte å forlate skolen hver helg for å spille show på andre universiteter. Det var et punkt der jeg var, “Er dette realistisk å gjøre på heltid gitt den økonomiske tilstanden jeg var i med alle disse showene?”

Den eneste måten jeg skulle vokse på, var om jeg kunne fokusere på heltid på karrieren min og ikke bekymre meg for mine dårlige karakterer. Da jeg begynte å forlate skolen og reise hver helg, var det nesten umulig å holde karakterene mine oppe. Enten skulle jeg fullføre skolen på en halv rumpe måte, eller skulle jeg ofre en mulighet til å forfølge min kreative karriere, og det kan aldri komme igjen.


Jeg hadde faktisk en professor som overbeviste foreldrene mine om å la meg. Jeg hadde stipendier med full fortjeneste, så det var ikke så vanskelig å overbevise dem fordi de ikke betalte for skolen. De sa til slutt ja. Det var litt penger der da jeg tok avgjørelsen, men det var ikke garantert. Jeg tror jeg bare visste at jeg måtte ta en risiko, og det gjorde jeg også.

Hvordan vil du beskrive deg selv som DJ og artist?

Jeg startet karrieren min med å lage mashups og veldig vanlige stil ting for å bryte gjennom mye støy. Det fungerte opprinnelig, så jeg brukte mye tid på å lage mer mainstream-musikk i første halvdel av karrieren. I andre halvdel av karrieren min tok jeg meg mer tid til å lage en mer uklar type elektronisk musikk. Jeg ønsket å være en pioner i denne sjangeren av nostalgiske 80-tallet blandet med moderne produksjon. Mitt siste album som nettopp kom ut, Ultraviolet, med det albumet, var målet mitt å smelte min favoritt barndomsmusikk med min unike produksjonsstil. Det føles som om det er ute av 80-tallet, men mer oppdatert.

3lau Your Mind 2013

3lau Your Mind 2013

Og hvordan kom du deg først inn i blockchain og cryptocurrency?

Det er min favoritthistorie å fortelle. Det var 2013, og jeg spilte på min nåværende partner, Adam Lynns, musikkfestival i Mexico. Jeg var nede i Puerto Vallarta i et par dager, og Winklevoss-tvillingene kom ned for festivalen for å nyte opplevelsen den gang. Adam introduserte meg for Winklevoss.

Vi ble venner raskt, og senere skulle jeg være i L.A. under Grammy Week, og vi hadde snakket. Cameron liker virkelig elektronisk musikk, og han var som: “Vel, hvorfor kommer du ikke for å bo hos oss under Grammy Week i L.A.?” Selvfølgelig kommer jeg ikke til å avslå det.

Mens jeg bodde der, jobbet de med Gemini-prosjektene. Det var min første eksponering for noe kryptorelatert. Det var i 2014, og på den tiden kjøpte jeg litt BTC, ingenting som var for gal.

I fjor, midt i året rundt mai, begynte selvsagt alt å varme seg opp, og jeg var som “Holy crap, where did this come from?” Det var da jeg tok en veldig stor nosedive inn i rommet og fant meg selv å holde meg oppe sent på kvelden med å ofre på andre prosjekter som jeg jobbet med for å lære om dette.

For å forstå rommet, forstå teknologien og prøve å tenke på: “Vel, hvordan kunne jeg bli involvert her? Hvordan kan jeg bruke denne revolusjonerende teknologien i en bransje som jeg brenner for og som jeg også er koblet til? ” Det var da OMF-ideen ble oppfylt.

Evangeliet om blockchain ble gitt deg ikke bare mange år før de fleste, men av to legender i rommet: Winklevoss-tvillingene. Jeg er sikker på at 2014-BTC-investeringene gikk bra for deg.

Det gjorde det, det var flott, men jeg tror det som fikk meg til å bli mer spent, var at BTC-investeringen ble til mange altcoins som da presterte enda bedre i andre halvdel av fjoråret. Jeg var heldig nok på personlig plan til å ta av meg halvparten av alt. Selv om vi alle blir litt knust akkurat nå, er jeg absolutt fortsatt positiv og glad for det.

Da jeg først investerte, visste jeg ikke mye. Jeg hadde ikke forståelse for teknologien, men det er mye overlapping i det jeg gjør som produsent. Produsenter og tekniske ingeniører har veldig lik livsstil. Vi sitter alle foran datamaskinene våre, og vi driter i grunn med vitenskapen hele dagen, i de mest lekmennene.

Vi roter med forskjellige ting på bærbare datamaskiner. Det er det vi alle gjør, og vi håper å skape noe av det, enten det er teknologi som vil hjelpe mennesker eller musikk som folk brenner for. Det er mye overlapping i begge rom.

Jeg fant meg selv å dykke og lære, og selv om jeg ikke har en informatisk bakgrunn, gjør mange av vennene mine det, og jeg lærte av dem. Jeg ble bare begeistret av det som foregikk utenfor dollartegnene. Jeg tenkte bare: “Wow, jeg kan sende så mye penger så raskt i en Ether-transaksjon hvor som helst rundt om i verden på en lørdag.”

Det er vilt. Noe som ikke skjer.

Det var litt av det som fikk meg til å tenke på, “Ok, det er åpenbar anvendelse her i musikk, men hva er realistisk? Hva er noe som ikke føles som det er for mye å love? Hva kan jeg oppnå på en rimelig tid gitt min erfaring og nettverk? Hvordan kan jeg bli en bro mellom en eksisterende etablert industri og et nytt teknologisk fenomen? ” Det var det som inspirerte ideen til OMF.

3lau macklemore

3lau med Macklemore

Hva er noen av problemene som ligger i den nåværende musikkfestivalkulturen som motiverte OMF-festivalen?

Det er mitt favoritt spørsmål å svare på, for når du tenker på musikk som en bransje, er det egentlig to sider. Det er innspilt digital musikk, og det er live musikk.

Det digitale musikkområdet har forvandlet seg så utrolig de siste 20, 30 årene fra iTunes til digital fildeling, torrenting, plutselig kunne alle stjele all musikken de ønsket. Det var rett for dem å gjøre det hvis de visste hvordan alle begynte å ta musikk.

Raskt frem til streaming, noe som gjør det lettere for gjennomsnittsforbrukeren å betale for et medlemskap enn å stjele all musikken. Det satte penger tilbake i hendene på kunstnere og etiketter. Streaming har vist hvordan teknologien kan få digital musikk til å utvikle seg. Å forbruke digital musikk har endret seg for alltid på grunn av streaming.

Levende musikk har ikke endret seg siden Woodstock. Det er ingen forskjell i hva du pleide å gjøre og hva du gjorde nå. Du kjøper en billett, du går, og så må du gjøre det igjen neste år. Det er det.

Det er ingen teknologisk engasjement eller forbedring utenfor lydsystemer og produksjon. Ingen har endret måten folk konsumerer musikkfestivaler på samme måte som folk har endret måten folk konsumerer musikk på.

Jeg trodde aldri at det var noe galt med hvordan festivaler kjørte nå nødvendigvis fordi jeg ikke engang visste hvordan jeg skulle endre det, men da jeg begynte å dykke ned i blockchain kaninhullet, begynte jeg å innse hvor mye mer effektivt så mye av det kunne være.

Så bortsett fra det faktum at det er gal prisvekst, er det ingen som fanger verdi i et ettermarked for billetter. Billetter og forfalskning i seg selv er et stort problem.

Å ha en offentlig hovedbok løser mange av disse problemene med billettering. Du kan også motivere fans til å dele sine erfaringer og dele informasjon om festivaler de ønsker å gå på samme måte som du kan dele en spilleliste. Deretter får personen som får spillelisten verdi ut av den opprinnelige personens smak. De får verdi ut av den personens valg.

På samme måte hvis du går til Coachella, vil du vanligvis gå med en venn og fortelle en venn, men du hjelper faktisk festivalen i den opplevelsen, men du får ikke kompensasjon for det. Denne verdien fanges ikke på samme måte som digital musikk har fanget mange av de forskjellige verdistrømmene som eksisterer.

Jeg var som “Holy shit, blockchain kan hjelpe oss med å fange verdi der det ikke blir fanget akkurat nå i hele festivalbransjen.” Det var da vi begynte å tenke på, “Ok, hvordan bruker vi det?” Det er det vi har jobbet med det siste året.

Lysshow på Ultra Music Festival, Courtesy Beat Media

Ultra Music Festival, høflighet: Beat Media

Hvorfor er blockchain eller distribuert hovedboksteknologi svaret på de aktuelle problemene i den moderne festivalopplevelsen?

Når noen forteller meg sin “blockchain-idé”, er det spørsmålet jeg alltid liker å svare på eller vet svaret på. “Hvorfor er dette relevant? Hvorfor er blockchain svaret? ”

Jeg tror det er mange måter blockchain kan brukes på live musikk.

Nummer én, og den mest åpenbare og kraftige måten er billettering. Forfalskede billetter er overalt, etter at markeder for billetter generelt er for dyre, og det er ingen måte å fange verdi når noe selger og plutselig handler billetter for to, tre ganger kostnaden.

Ingen som lager eller opptrer på arrangementet har fordeler. Det er bare tapt verdi på grunn av ineffektiv prissetting.

Distribuert hovedboksteknologi hjelper både på forfalskning og billettdistribusjon av alt, men det hjelper oss også med å skape et nettverk som oppmuntrer fans mer.

Det er litt av den andre dimensjonen vi kommer inn i, som er aktivert av smart kontraktsteknologi. Hvis en fan forteller en venn om en festival og den vennen går og kjøper en billett, bør den opprinnelige fanen kompenseres for det desentraliserte markedsføringsarbeidet. Jo mer du engasjerer fans i å spre ordet om noe, jo mer de bringer mennesker inn i økosystemet, jo mer verdi skaper økosystemet og til slutt vokser fra det.

3lau opptrer på Staples Center

3lau opptrer på Staples Center, med tillatelse: Rukes

For meg er dimensjon én billettering. Dimensjon to er å tilpasse insentiver for alle som deltar på en festival på en måte som aldri har blitt gjort før. Smart kontraktsteknologi muliggjør det.

Jeg tror del tre virkelig er et partnerskap der transparensen som er aktivert av blockchain tech, gjør det mye lettere for festivaler å samarbeide om salgsinformasjon og for at data skal bli mer offentlige. At data vi lager fra våre erfaringer er ekstremt verdifulle for å hjelpe andre festivaler med å gjennomføre vellykkede arrangementer og til og med til slutt la forbrukerne lage egne arrangementer hvis de vil.

Det er selvfølgelig langt nede i veien, men vi vil starte med noe som er ekte, og det er derfor vi holder på med vår første festival i år. Vi skal studere det og se hvordan vi kan forbedre oss.

For å oppsummere er de tre brukssakene billettering og gjennomsiktighet gjennom billettering, som muliggjør insentivmekanismer gjennom smart kontraktsføring, og til slutt offentlige data. Artister eier vanligvis ingen av dataene når de selger billetter til et arrangement. For å være sløv, eier Live Nation disse dataene.

Fans har heller ikke tilgang til noen av dataene, og det er bare ikke rettferdig. Hvorfor skulle ikke disse dataene være offentlige når alle bidrar til det? Det er de tre måtene jeg tror vi virkelig kan revolusjonere rommet på.

Så hva er egentlig OMF-festivalen?

Det er selve festivalen, og det er symbolet. For å snakke om selve festivalen ønsket vi at OMF skulle være et nettverk av festivaler som alle kjører på OMF-token og systemet og teknologien vi lager. Men i år ett er OMF-festivalen akkurat som enhver annen festival. Forskjellen er at det vil være en betydelig mengde blockchain-utdannelse på festivalen.

Vi skal ha et kryptokvarter som du må gå gjennom for til og med å komme til festivalen. Du kan kjøpe billetter med krypto. Du kan kjøpe billetter med bitcoin eller eter. Så vidt jeg vet, tror jeg ikke det er noen annen festival som godtar krypto for billettkjøp akkurat nå. Vi blir de første der.

Utover det, vil alle som får en billett få en eter-lommebok gjennom våre partnere, SingularDTV, de driver et grensesnitt for nettlommebok. Disse lommebøkene vil i fremtiden ha teknologien til å løse inn symbolet.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ArdaSzneVwA?rel=0]

År ett er egentlig bare som en festlig lansering. Vi gjør dette, og vi vil vise verden at vi er forpliktet.

År to begynner vi å bygge partnerskap. Min partner i dette prosjektet er Adam Lynn. Han driver 18 festivaler i USA, og vi kommer til å bringe festivalene hans inn på nettverket i år to. Ideelt sett skaper vi fra år tre til fem selv festivaler over hele verden med verdien som fans gir oss økonomisk. Vi kan også samarbeide med andre eksisterende festivaler, og jeg og Adam har nettverket til å gjøre det.

Vi bringer alle disse festivalene inn på nettverket vårt, og alle disse festivalene vil akseptere token og bidra med data og verdi tilbake til nettverket vi ønsker å skape. Det er de neste fem årene av OMFs mål. Mens vi bygger det faktiske nettverket av fysiske hendelser, vil vi også jobbe med den tekniske siden av tingene og sørge for at vi tester all teknologien før vi faktisk implementerer den..

Min største frykt er å si at noe fungerer hvis det ikke fungerer ennå. Selv om vi vet at mye av teknologien vi bygger fungerer, er den bare testet på små grupper, og for å skalere den, må vi kjøre mange flere tester. Det er kortsiktig og makrovisjon av hva OMF vil bli over tid.

Når du kommer tilbake til noen av de mer detaljerte detaljene, snakk med meg om den innebygde insentivstrukturen. Hva stimulerer folk til å samle og bruke OMF-tokens, og dermed være et aktivt medlem av samfunnet? Hva er kraften til selve tokenet og insentivmodellen som ligger til grunn for det?

Vi begynte å liste opp alle aktivitetene som fans normalt gjør allerede som gir festivalen verdi. Nummer én kjøper billetter tidlig. Når en fan kjøper billetter tidlig, gir de likviditet til opplevelsesskaperen, og den likviditeten kan brukes til å gjøre opplevelsen bedre.

Nummer to er når de forteller det til en venn. De fleste som går på festivaler ber vennene sine om å kjøpe billetter også, men ingen gir fans noen verdi for å gjøre det. Fans gjør det allerede. Vi kompenserer dem for å gjøre det.

Til slutt er det når de gir tilbakemelding på hvem favorittartistene deres er og hva favorittdelene av festivalen er. Ingen har fullført undersøkelsen, men hvis du har gratis studiepoeng for å fullføre undersøkelsen, vil du sannsynligvis gjøre det. Jeg vet ikke om det kommer til å fungere, men jeg kan anta det.

På de tre måtene blir fans kompensert for å gi tilbakemelding og gi verdi til opplevelsen som alle liker kollektivt. Den andre visjonen vår er å skape et verktøy-token som har innløsningsverdi fra den virkelige verden. Selvfølgelig er det flere juridiske konsekvenser av det, for inntil det har innløsningsverdi, er det ikke et verktøytegn, og før mye av denne teknologien fungerer, er muligheten for oss å kvalifisere den basert på SEC-regelverk bare vanskelig.

Det vi endte med å bestemme var at vi ikke vil stoppe, vi lager musikkfestivaler hver dag. Jeg opptrer på dem, og så kjører partneren min 18 av dem. Hvorfor ikke bare gjøre det nå, vise verden at vi mener virksomhet og at dette ikke bare er en idé. Det er et virkelig produkt tilknyttet nå.

Etter hvert som vi får mer klarhet fra SEC, og når vi samarbeider med noen av våre teknologipartnere, begynner vi å utvikle verktøyets tokenside der den har reell innløsningsverdi utover bare enkle ting. Det er der vi er akkurat nå. Mye av det kommer til å fungere raskere enn senere. Vi vet ikke om mye av det skal perfeksjoneres innen oktober, men noe av teknologien fungerer med hensyn til tilgangskontroll, og når du har et visst antall poletter i lommeboken, får du et armbånd. Dette armbåndet gjør det mulig å komme inn i VIP-områder som et insentiv.

Grammy-vinnende artist, Zedd, vil være headliner (med tillatelse fra japantoday.com)

Grammy-vinnende artist, Zedd, er den første annonserte headliner for OMF, Courtesy: Japan Today

Det er så mange ting vi kan gjøre, men til slutt vil vi at fans skal delta i festivalopplevelsen og føle at de får verdi ut av det engasjementet. Det er vårt mål.

Til slutt, for å lukke løkken, elsker vi fortsatt vår første ide, som gir fans eierskap til festivalen. Vi tar sikte på å skape et sikkerhetstoken som representerer eierskap og profittdeling i selve festivalen. Dette sikkerhetstokenet vil til slutt muliggjøre en viss beslutningstaking på oppstillingene.

Slik oppstillingene er strukturert nå, er det én person eller et team av mennesker som tar disse beslutningene på vegne av et helt samfunn. Disse beslutningene er på ingen måte representative for det folket ønsker å se, og det er et problem – det er ineffektivitet der. Hvordan vi løser det, ærlig talt, vil ta år, men vi begynner nå. Vi begynner å tenke på hvordan vi kan gjøre det.

Sikkerhetstokenelementet gir oss muligheten til å få fansen til å føle seg enda mer involvert i opplevelsen. Også, selvfølgelig, er det første skrittet mot virkelig desentralisering av ting. Det er den lange forklaringen på alle de forskjellige aspektene ved dette som vi jobber med. Jeg tror den første tingen jeg liker å fortelle folk er alle oss som har blockchain-prosjekter, vi lærer alle mens vi går. Alle som sier at de vet nøyaktig hva som skal skje, lyver. Vi må se på forbrukeratferd og utvikle dette mens vi går. Jeg synes det er ekstremt viktig å være gjennomsiktig.

Alt dette høres kjempebra ut, men jeg må spørre: Hva kan gå galt?

Jeg tror mange ting kan gå galt. Jeg tror at ting som kan gå galt ikke nødvendigvis fortjener svikt i nettverket eller det vi bygger.

Musikkbransjen er veldig politisk. Jeg tror mange mennesker vil motstå en ide som denne, og ingen vet om det ennå, så jeg er nysgjerrig på å se hvordan det påvirker bransjefolk. Generelt liker ikke bransjefolk å endre ting fordi det er det som betaler regningene og holder dem sikre. Jeg tror det beste svaret jeg kan gi deg er at vi prøver å unngå alt som kan gå galt ved å involvere noen store, store musikkindustriaktører.

Noen av de største agentene er partnere i dette prosjektet: Paul Morris, som var en av de mest fremtredende agentene i verden som representerer Tiesto og Hardwell og mange andre DJ-er, Lee Anders representerer Skrillex og Zedd, min agent som representerer meg selv og Chainsmokers. . Mennesker som har en reell kraft i virksomheten til å forme persepsjon, men også som tror på dette prosjektet og tror at det er fremtiden for musikkfestivaler. Når du har slike mennesker ombord, kan vi, etter min mening, sirkle rundt noen av de politiske spørsmålene vi kan møte i fremtiden.

På den tekniske siden er det største problemet skalering – og sørger for at vi kan skalere dette for å imøtekomme titusenvis av mennesker samtidig. Det kan gå galt, og det er derfor vi ikke aktiverer noe av det før vi kjører seriøse tester av våre blockchain-drevne PoS (Point of Sale) -systemer på matstasjoner og handelsstasjoner.

Vi har teknologi der du sveiper et armbånd over et tilgangspunkt, og det er det som lar deg komme inn i festivalen. Det registrerer også dataene om når vedkommende dro til festivalen, og at dataene blir offentlige, registrert på Ethereum-nettverket.

Det er alt dette drittet vi må sørge for at det fungerer i stor skala, og det er derfor vi er ærlige og sier at vi ikke kommer til å sette opplevelsen i fare før vi vet at den fungerer perfekt. Derfor tar vi ekstra tid på å bygge den. Det er også der mye av den økonomiske økningen går. Alle pengene vi har samlet inn så langt og pengene vi vil samle inn i fremtiden privat, alle pengene vil gå til å sikre at nettverket fungerer perfekt og teknologien er stabil.

Hvorfor bygge videre på Ethereum? Jeg elsker Ethereum, jeg er en stor fan, men det er mange bekymringer om skalerbarhet. Har du tro på at Ethereum kan støtte OMF nå og inn i fremtiden?

Det er et todelt svar på det spørsmålet. Den ene, vi bygger på Ethereum fordi vi vet at det er den sikre avgjørelsen akkurat nå. For oss er vi på innfallet av blockchain-teknologibevegelsen som helhet. Hvorfor Ethereum er fordi vi vet at det fungerer nå, men det utelukker ikke muligheten for at vi bytter plattform.

Vi kan bytte tokens for tokens på en annen plattform nede i veien. Det er mye potensiale for oss fordi vi ikke noen gang ser for oss vårt eget hovednett. Det er ingen reell grunn med vårt spesifikke produkt, så jeg tror det gir oss enda mer fleksibilitet med fremtidige tokenbytter og potensielt flytting til nettverk som viser løfter i fremtiden. Jeg er på ingen måte gift med Ethereum.

La oss snakke litt mer om konsekvensene av konseptene dine for kollegene og bransjen generelt. Noen andre kjente DJ-er eller superstjerner som selges på denne ideen og / eller jobber bak kulissene med deg for å støtte bevegelsen? Jeg vet at Gramatik er en forkjemper for krypto og blockchain.

Det er meg selv, og så min partner Kevin Edelson, som er CMO. Han har gjort markedsføring for alle fra Chucky Cheese til LMFAO, artister, merkevarer, alt. Han har utviklet all markedsføringsstrategien for oss og all merkevarebygging og er ekspert der. Jeg tok ham tidlig, og han er en av mine beste venner. Han jobber også med 3LAU-prosjektet.

Den andre vennen jeg tok med var Adam Lynn, som driver Prime Social Group, som er den største uavhengige promotoren i USA. Hans partner, Zack Rubin, er også involvert, og de overvåker festivallogistikk og utvikling fordi de er sanne eksperter. De er neste runde med mennesker vi involverer oss – agentene. Menneskene som representerer kunstnerne som på mange måter er portvaktene for endring i virksomheten.

Derfor dro vi til noen av de mektigste agentene i bransjen for å få deres godkjennelse og for å få deres støtte. Disse agentene inkluderer Paul Morris. Sam Hunt, Lee Anderson og Hunter Williams som jeg nevnte tidligere.

3lau ultra

3lau opptrer på Ultra Music Festival, med tillatelse: Ultra Music Festival

Utover disse agentene er det andre nye tilskuddet til teamet vårt, som er spennende, en fyr som heter Dan Berkowitz – grunnleggeren av CID-underholdning. Han spesialiserer seg på VIP-tjenester, og han har skapt et par internasjonale festivalarrangementer som er ganske eksklusive, 3000, 4000 personers destinasjonsbegivenheter. I utgangspunktet hva Fyre Festival prøvde å være, men mislyktes, gjør han bare i mindre skala. Årsaken til at han gjør det i mindre skala er at det er håndterbart fordi han er veldig suksessfull med det. Dan driver VIP på Coachella, han driver VIP på Bonnaroo og en haug med andre festivaler, og han kommer til å overta vår VIP-opplevelsesverden for dette prosjektet, og vi er glade for å få ham med.

Det er en rekke enorme navn innen teknologi involvert, men vi kan ikke gi ut alle navnene før 22. juni. SingularDTV er selvfølgelig vår viktigste partner og inkuberte hele prosjektet.

Jeg hører at du startet et plateselskap som heter Bloom Records og også hørte at du er veldig involvert i en organisasjon som heter Pencils for Promise.

For to år siden startet jeg et plateselskap der vi donerer all fortjenesten til forskjellige veldedige organisasjoner. Pencils of Promise var den første, og vi samlet inn $ 200 000 for dem. Vi bygde syv skoler i Guatemala som jeg besøkte.

Målet mitt med det var å gi fansen makten til å samle inn penger til store formål gjennom musikk. Når en fan lytter til en sang på Spotify, koster det ingenting og hjelper med å samle inn penger, og når de deler det med venner, hjelper det å skaffe mer penger. Det var mitt første oppdrag å gi tilbake til fansen. OMF er den andre.

Bloom har gjort fantastiske ting. Vi har samlet inn nærmere $ 300 000. Vi har donert $ 20 000 til orkanen Harvey Relief Fund i Houston. Vi har samlet inn 20 000 dollar for Fuck Cancer med mitt nye album, og vi kommer til å skaffe hundretusener til Fuck Cancer når albumet fortsetter å generere inntekter. Det har bare vært mitt andre lidenskapsprosjekt som jeg elsker, og som jeg kommer til å fortsette å jobbe med.

Er det et filantropisk aspekt innebygd i OMF-opplevelsen?

Vi vil absolutt utforske det. Jeg tror det er vanskelig for oss å utføre noen av de tingene på kort sikt, men på sikt vil vi gjerne lage et system der vi donerer en dollar for hver billett til veldedige organisasjoner som fansen velger. Det er noe jeg vil gjøre. Jeg vil si at vi er omtrent seks måneder unna den samtalen. Nå fokuserer vi bare på å sørge for at alt fungerer og at vi er kompatible. Jeg har jobbet med dette i et år, og ingen vet om det ennå. Du kan forestille deg min angst og forventning her.

Hvor kan folk følge OMF?

Det beste stedet å gå for alle er OMFs nettsted. Du kan bli med Telegram, Twitter, Instagram. Vi legger ut massevis av nyttig informasjon, fremtidige artistpartnere, billettinformasjon, oppstillinger og inspirerende tilbud som inspirerte teamet til å skape konseptet. Det er der alle kan finne ut mer.

Vi kommer til å lansere den 21. juni. Arrangementet finner sted på Civic Center Plaza i San Francisco 20. oktober i år.

Ser frem til det. Takk for tiden din, Justin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map