Desentraliserte børser, nå på WordPress: Draper Goren Holm lanserer plugin-modul

Nylig bygget Alon Goren WP Crypto Exchange, en WordPress-plugin-modul som gjør det mulig for nettsteder å tilby brukerne muligheten til å utveksle tokens uten å måtte forlate nettstedet. Siden plugin-modulen bruker porteføljeselskapet Totles API, gir den også brukerne best mulig desentraliserte valutakurser.

I teorien kan ethvert nettsted som kjører WordPress implementere denne plugin-modulen på under 30 minutter og tilby brukerne muligheten til å handle digitale eiendeler, en funksjonsselskaper som Coinbase og Binance brukte hundrevis av millioner på å bygge.

WP Crypto Exchange-pluggen = inn.

Denne lanseringen er usedvanlig bemerkelsesverdig når man vurderer WordPress-fellesskapets store størrelse. WordPress er det mest populære innholdsstyringssystemet (CMS), og omtrent 35% av nettsteder på internett bruk den. For å sette dette i perspektiv, er et av tre nettsteder bygget ved hjelp av WordPress. Av de CMS-bygde nettstedene bruker 60% av dem WordPress. Det er omtrent 400 millioner mennesker som besøker et WordPress-bygget nettsted per måned.

Alon Goren, sammen med Josef Holm, grunnla Goren Holm i 2018, et fintech venture studio som primært fokuserer på å inkubere og akselerere blockchain-startups i tidlig fase. Sammen med en investering fra milliardær venturekapitalist Tim Draper, ble fondet omdøpt til Draper Goren Holm i 2019 og har siden utvidet sin aktivitet i blockchain-investeringsområdet..

Draper Goren Holm har investert i selskaper som:

  • Totle, en desentralisert børsaggregat med et API som lar brukerne få best mulig desentraliserte handelskurser.
  • Vertalo, et selskap som hjelper til med å tokenisere selskapstabeller og andre eiendeler.
  • DeFi pengemarked, et selskap som tilbyr rentebærende kontoer for kryptovalutainnskudd.

I dag fikk vi prate med Alon Goren om kryptovalutaindustrien, hans blockchain venture studio Draper Goren Holm.

Kan du gi oss en to-minutters filmtrailer i livet ditt? Hvordan ble du involvert i kryptovalutaområdet?

Jeg har vært teknolog siden jeg var liten. På college jobbet jeg som teller i et par banker, og fikk en teknisk jobb hos en av dem, men fikk raskt et heltidsjobb fra MySpace, så jeg tok det og fullførte skolen om natten.

Mens jeg var der (og jobbet senere på IMDb / Amazon), bestemte en av vennene mine og jeg fra MySpace oss for å prøve å bruke sosiale medier for å hjelpe folk med å skaffe penger på internett. Det var crowdfunding før ordet eksisterte. Over tid vokste denne industrien og ble for det meste sugd inn i kryptorommet.

Mens jeg var i det selskapet, eksperimenterte vi med krypto og gruvedrift for å se om det ville fungere for mikrotransaksjoner, men det var veldig tidlig for tidlig. En av våre første partnere var også Boostfunder, crowdfunding-plattformen som Adam Draper opprettet som til slutt ble BoostVC. Han gikk all-in på krypto veldig tidlig, og fikk lære mye av å se dem, delta på demodagene og møte mange av selskapene deres.

For noen år siden gikk jeg all-in på plassen da jeg begynte med en av mine tidligere investorer for å starte et kryptofond og omorganisere vår crowdfunding-konferanse til Crypto Invest Summit (nå LA Blockchain Summit). Jeg har siden forlatt fondet og startet Goren Holm Ventures som vi ble ommerket til Draper Goren Holm i fjor da Tim Draper ble vår partner..

Hvordan ble Draper Goren Holm til? Kan du fortelle oss litt om firmaet?


Draper Goren Holm het tidligere Goren Holm Ventures. I hovedsak var det porteføljen av blockchain-startups i tidlig fase som Josef Holm og jeg samlet oss ved enten å gi råd eller investere i selskaper. Vi hadde ingen eksterne investorer på den tiden.

Tidlig i fjor innså vi at det vi hadde bygget var ekstremt verdifullt og fungerte veldig bra, så jeg bestemte meg for å skalere det ved å skaffe penger og øke teamet og mulighetene. I løpet av denne prosessen var Tim Draper vår andre investor og tok hele resten av finansieringsrunden. En del av den avtalen var at vi ville omstrukturere og bli likeverdige partnere. Vi skalerer nå! Vi investerer i og forsterker pre-seed blockchain-oppstart, og vi produserer episke blockchain / crypto-hendelser.

Alon Goren, Tim Draper, Josef Holm

For noen som ønsker å bli involvert, enten som en investor eller som en gründer, hvordan vil du definere muligheter i kryptovalutaområdet?

Mulighetene er rike, kaotiske og kjempebra. ALLE bør delta, men alle bør ta seg tid til å forstå rommet. I fremvoksende og hyped up bransjer er det mange wannabes, svindlere og dårlige avtaler.

Ikke gå all-in før du kan navigere i det. Få venner med samfunnet. Du vil møte de smarteste menneskene i verden, og du vil lære MYE.

Kan du hjelpe med å få leserne til å gå raskt på Totle? Hvorfor valgte dere å jobbe med Totles API?

Totle er et av våre første porteføljeselskaper. Jeg ble forelsket i dem første gang jeg så produktet deres. Det var første gang jeg ikke følte frykt mens jeg brukte en desentralisert sentral.

De skapte en måte å dirigere DEX-handler til hvor du vil få de beste prisene på den handelen, og opprettet et API som gjør det enkelt for ingeniører å integrere verktøyet i produktene sine. Jeg ønsket at det skulle være så enkelt for ikke-teknologier, og bestemte meg derfor for å bruke det til å lage Cryptocurrency Exchange WordPress Plugin.

Kan du berøre opplevelsen din med Totle?

Jeg tror jeg for det meste svarte på dette ovenfor, men produktet deres er flott. Hvis du går direkte til Totle.exchange, kan du se detaljene for hvordan de ruter handlerne for å gi deg de beste prisene. Etter min mening er det det beste stedet å handle krypto. Jeg elsker Uniswap, Kyber og alle de andre fantastiske DEX-ene, men å kunne bytte de beste prisene på tvers av dem på ett sted er det som virkelig er episk.

Jeg elsker også PAY-funksjonen til deres API. Godta ALT ERC20-token på produktet ditt og få det til å vises i lommeboken din som et token du velger. Super enkelt, rent og hvordan fremtiden for penger skal se ut.

Kan du lede oss gjennom prosessen med å starte din egen sentral fra bunnen av ved hjelp av plugin-modulen? Hvordan fungerer plugin-modulen?

Det var faktisk lettere enn jeg trodde det ville være. I utgangspunktet måtte jeg lære noen grunnleggende om PHP på nytt, og det var bare noen få nivåer vanskeligere enn å klippe og lime inn Totles kode, men å gjøre det mange, mange trinn enklere for den gjennomsnittlige innholdsskaperen som ikke er teknisk.

Jeg hadde bygget den på en dag eller to, men det var viktig for meg å få det gjennom WordPress.org-godkjenningsprosessen, slik at det ville være i den offisielle plugin-katalogen for enkel oppdatering og maksimal eksponering for mennesker utenfor vår DeFi-boble. På den tiden tilpasset jeg det ytterligere for å tillate hvem som helst å kreve inn sine egne avgifter og optimalisere det.

Det fungerer vanvittig enkelt. Du installerer den (bare et par klikk siden den er i katalogen), og deretter skriver du [wpdex] hvor som helst på nettstedet ditt, og du har en utveksling! Jeg laget veiledninger på wpcryptoexchange.com for å lære folk hvordan de kan tilpasse pluginet og samle inn avgifter hvis de vil bli fancy.

Har bruk av plug-in de samme forpliktelsene som å kjøre en faktisk børs?

Nei … du har egentlig ikke din egen børs i den forstand … det er ikke forvaring, og det dirigerer handlerne til de beste eksisterende desentraliserte børsene. Det er slik det skal være.

Du tar med deg kunden, eksisterende børser gjør jobben, du får gebyret ditt (hvis du vil), og brukeren forlater aldri nettstedet ditt og deponerer aldri krypten sin overalt. Totle er også beskyttet av Quantstamp, så du har en viss beskyttelse mot feil osv.

Skaper plugin-modulet ytterligere ansvar for nettsteder som bruker den?

Nei, men jeg tror alle skal ha ansvar for å utdanne publikum og utvise forsiktighet.

Hvordan planlegger holdingselskapet til plugin-modulen å tjene penger på det?

Nei, det er ikke noe holdingselskap for dette. Den er åpen og alle som vil utvide den eller forbedre den, kan nå ut og hjelpe meg med det. &# 128578;

Takk, Alon!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map