Denne uken i kryptovaluta: 7. september 2018

You Spin Me Right ‘Round Baby Right‘ Round

Etter en sunn, jevn vekst de siste to og en halv uken, kastet kryptovalutamarkedet oss for en svimmel, og falt nesten 16 prosent på en dag på slutten av denne uken. Det samlede markedet falt fra ~ $ 224,5B til ~ $ 205B i løpet av uken. Spekulanter hevder at fallet var forårsaket av nyheter om Goldman Sacks skrotplaner for en dedikert kryptovalutaterminal (senere bevist som falsk). Imidlertid vet ingen sikkert.

La oss sjekke inn på de øverste myntene:

Bitcoin var den beste utøveren som bare droppet 6,99% siden sist fredag.

Ethereum blir revet igjen og faller 20,67% til litt over $ 222.

XRP ser også tosifret rødt i sitt 11,41% fritt fall.

Markedsstatistikk for kryptovaluta (9.9.18)

Markedsstatistikk for kryptovaluta (9.9.18)

Innenlandske kryptovaluta nyheter

Coinbase Tags i Blackrock for å hjelpe med ETF: Business Insider rapporterte denne uken at Coinbase snakket med Blackrock for å få råd om deres påståtte crypto-ETF. Hvis du håper på en partnerskapsmelding, bør du ikke bli for spent. Samtalene ser ut til å bare være tilfelle av storebror Blackrock som hjelper lillebror Coinbase med å navigere i den kompliserte ETF-prosessen. Med ni ETF-pseudo-avvisninger så langt, er det tydelig at Coinbase ønsker å gjøre det riktig med deres første sving på plate.

Satis Group er Bullish på Bitcoin (ikke så mye på XRP): Bloomberg Research publiserte nylig en rapport fra Satis Group, og funnene skulle få deg til å smile. Vel, avhengig av hvilke mynter du støtter. Rapporten viser positive prognoser for Bitcoin, Monero og Decred som forventes å nå henholdsvis $ 96k, $ 18k og $ 535 innen fem år. Hvis du er en Bitcoin Cash- eller XRP-supporter, kan det være lurt å slutte å lese her. Satis Group forutsier prispoeng på $ 268 for BCH og bare $ 0,01 for XRP over samme tidsperiode.

IBM lanserer betalingssystem over grenser ved hjelp av Stellar: IBM fortsetter sitt stup i blockchain. Denne gangen med et komplett grenseoverskridende betalingssystem, kalt World Wire. World Wire har som mål å redusere oppgjørstiden for overføringer fra hele verden fra dager til noen minutter. Hvordan? Ved å feste på baksiden av Stellar-protokollen (R’uh R’oh Ripple). World Wire blir nå med på den lange listen over blockchain-produkter som IBM tilbyr eller planlegger å tilby de neste par årene.

prestisje verdens ledning

Royce Da 5’9 ”gir rop til Bitcoin i nytt Eminem-album: I Eminems ‘Not Alike’ fra det nylig utgitte ‘Kamikaze’ albumet, rapper Royce, “Member everybody used to bite Nickel, Now everybody doin ‘Bitcoin.” Gjennom denne linjen hevder han at alle hoppet på Bitcoin-vogna akkurat som alle pleide å kopiere eller bite stilen hans. C’mon Royce, ikke alle ble involvert med Bitcoin i løpet av 2017 bull run. Spesielt ikke leserne våre. * øynene skifter nervøst * Ikke sant? Ikke sant?

Et par gutter sier at amerikansk kryptoinnovasjon faller bak: Ripple-sjef Brad Garlinghouse og TechCrunch-grunnlegger Michael Arrington snakket på TechCrunch Disrupt torsdag og delte sine tanker om Amerikas plass i det store kryptoløpet. De siterer uklar regjeringsregulering som den viktigste sperringen for innovasjon og investeringer i USA. Andre stoppesteder inkluderer skattebyrder og vanskeligheter med å få amerikansk visum. Takk, SEC.

“SEC ødelegger den neste fasen av teknologiutviklingen” Michael Arrington (Arrington XRP Capital) #TCDisrupt pic.twitter.com/MFnWRwRTXG

– TechCrunch (@TechCrunch) 5. september 2018

Hva er nytt hos CoinCentral?

Crypto Mining Company i NY blir kreativ blant skyhøye kraftrater: Jeg skriker. Du skriker. Vi skriker alle etter fossedrevet kryptovaluta-gruvedrift.

Hvordan Green Power driver Cryptocurrency Mining Future: Dyrere strøm kombinert med fallende kryptopriser får noen gruvearbeidere til å søke etter grønnere beiter.

Forrige ukes største gevinst: Vulcano Coin opp 3 317 prosent: Krakatoa! Lær hvorfor Vulcano Coin hadde en utbruddsspurt denne uken.

Hva er Hexxcoin? | En nybegynnerveiledning: Rasputin av kryptovaluta, den personvernfokuserte Hexxcoin har ‘død’ flere ganger enn vi kan telle. Les om den rutete fortiden.

Merkle Tree Hashing: Hvordan Blockchain-verifisering fungerer: Merkle-trær er et grunnleggende blockchain-attributt. Vi gir deg en lettfattelig forklaring.

HSBC er nå en frontløper i Blockchain Technology Race: Ser ut som “B” står for blockchain. Starter sakte, HSBC drar nå foran sine bankmodeller i blockchain-bonanza.

Hvorfor de fire store regnskapsbyråene bryr seg om Blockchain: Vi håper vi ikke mistet deg i regnskapet. Blockchain og regnskap er faktisk et spennende par. Vi lover.

Intervju: Takle falsk vitenskap med Orvium medstifter Manuel Martin: Hvis du tror falske nyheter er et nasjonalt dilemma, er det bare å vente til du hører om problemene innen vitenskap. Heldigvis har Orvium en løsning.

De beste EOS-delegatene i 2018: Vi rangerer dem, du tar dem. Sjekk ut våre favoritt EOS-delegater i år.

Rise and Rise of Cryptojacking: Hva du trenger å vite: Med fare for å høres ut som moren din, må du være forsiktig der ute. Cryptojacking blir sakte en digital epidemi – her bør du vite.

Hvordan Blockchain blir brukt på menneskerettigheter: Vi vet alle at blockchain gir massevis av godt til verden. Men vet du nøyaktig hvordan?

Blockchain-svindel: Nye politikker og teknologier for å stoppe kryptokriminalister: Skatteunndragelse, hvitvasking av penger, finansiering av terrorisme – det er en konstant push-pull mellom kreftene mellom godt og ondt.

Hvordan stemme på en EOS Block Producer Trinnvise instruksjoner: Trinn 1. Les denne veiledningen.

Kryptovaluta nyheter fra hele verden

Venezuelas Petro synes å være røyk og speil: Reuters kom varmt tidligere i uken med en spesiell rapport om Venezuelas nasjonale kryptovaluta, Petro. Petro ble lansert tidligere i år, og er en regjeringskontrollert kryptokurrency som angivelig støttes av fat olje. Til ingen overraskelse ser det ut til at det ikke er tilfelle. Selv om president Maduro har uttalt at Petro allerede er i bruk for å betale for oljeimport, hevder andre ledende tjenestemenn at teknologien fremdeles er under utvikling.

Iran gir tommel opp for Crypto Mining: Ved å ta en side ut av Star Wars navngivningshåndbok, kunngjorde Irans Supreme Council of Cyberspace den offisielle anerkjennelsen av kryptodrift som en industri denne uken. Selv om dette betyr mer regulering i landet, er det et skritt i riktig retning for å bevise gyldigheten av tidligere beskrevne magiske internettpenger. Iran har lenge vært en forkjemper for kryptovaluta, og sier planer om at de kan lage en nasjonal for å omgå amerikanske handelssanksjoner.

Sør-koreansk forsikringsselskap gjør risikabel forretning med børshack: Hanwha Insurance kan snart tilby kunder med cyberforsikring og beskytte dem mot innenlandske kryptobørshacks. Forsikringen er imidlertid ikke for joe schmoe-investoren. I stedet er de målrettet mot selve børsene hvis sub-par sikkerhetspraksis kan koste dem millioner av dollar når de blir utsatt for et brudd. I år har koreanske børser Bithumb og Coinrail måttet hente inn til sammen 58 millioner dollar på grunn av hacking.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map