Denne uken i kryptovaluta: 5. april 2019

Bitcoin vil pumpe … You Up!

De gode tidene fortsetter å rulle inn. Markedet var ganske stille denne uken. Vel, stille til sent på mandag da det raket opp mer enn 10 prosent over natten. Og denne pumpen ble heller ikke fulgt av en dump. Den totale markedsverdien fortsatte å klatre gjennom resten av uken og endte over 22 prosent høyere enn forrige fredag.

Markedsstatistikk for kryptovaluta (4/5/19)

Markedsstatistikk for kryptovaluta (4/5/19)

Hvis du var et altcoin uten tosifret vekst denne uken, gjorde du noe galt. Av de 100 beste myntene (unntatt stabile mynter) var det bare tre mynter i rødt de siste sju dagene. Hva med våre tre ledere, skjønt?

Bitcoin, mest sannsynlig katalysatoren for dette rallyet, økte fremover 22,56%. Det ligger nå over $ 5000.

Ethereum var tett etter med en gevinst på 17,19%. Prisen er nå komfortabelt over $ 160.

XRP kom inn på tredje plass og hoppet opp 16,83%. Prisen flyter rett rundt $ 0,35.

Innenlandske kryptovaluta nyheter

SEC gir litt veiledning: Onsdag ga SEC ut a Rammeverk for “Investment Contract” -analyse av digitale eiendeler, men innholdet etterlot noen medlemmer av samfunnet skuffet. I stedet for å gi noen juridisk bindende veiledning, representerer rammeverket bare “personalets synspunkter og er ikke en regel, regulering eller uttalelse fra kommisjonen.”

I tillegg skisserer dokumentet ikke noe som SEC ikke allerede har forklart. Den går effektivt gjennom de forskjellige delene av Howey Test og beskriver hvordan de kan gjelde for kryptovalutaer og første mynttilbud (ICO). Rammeverklyden innebærer at en god del digitale eiendeler ikke gjør det så bra med denne testen.

Så, med andre ord, “verktøyet” -tokenet ditt er trolig fremdeles en sikkerhet i SECs øyne.

SEC gir deg fremover: I den andre delen av SEC-nyheten denne uken, utstedte organisasjonen sitt første “ikke-handling” -brev, som tillot en ICO å selge tokens. Mottakeren, TurnKey Jet, Inc. (TKJ), skrev til SEC på tirsdag og spurte om kommisjonen ville iverksette tiltak hvis de hadde en ICO. Brevet på 13 sider skisserte flere aspekter av virksomheten, inkludert detaljer om salg av token, behov for blockchain og intern analyse av Howey Test.

Som svar skrev SEC at de ikke ville gjøre noe så lenge selskapet oppfyller visse kriterier. Spesielt krever de at:


  • “TKJ vil ikke bruke midler fra Token-salg til å utvikle TKJ-plattformen, nettverket eller appen”
  • “TKJ vil begrense overføring av tokens til bare TKJ Wallets”
  • Og “… hver token vil representere en TKJ-forpliktelse til å levere flychartertjenester til en verdi av en USD per token”

Hvis TKJ kan følge disse reglene sammen med noen få ekstra, kan de holde ICO uten å måtte registrere seg i SEC.

Folk som sier ting

Tidligere Dogecoin-sjef Elon Musk: Som en del av en aprilspøk ledet av Dogecoin Twitter-kontoen endret Elon Musk midlertidig sin Twitter-beskrivelse til tidligere Dogecoin-sjef. Og på ekte internett-trollmote, fortsatte å Tweet positive Doge-uttalelser og memer. Han har siden fjernet tittelen, men vi er sikre på at trollingen vil fortsette.

Det ser ut til at du er administrerende direktør nå @elonmusk, DM oss hvor du skal sende tilgangskodene &# 128512; pic.twitter.com/xaftsRZ8MA

– Dogecoin (@dogecoin) 2. april 2019

hva er nytt på coincentral

8 av de beste Blockchain-utviklingsverktøyene for Ethereum-utviklere: Interessert i å utvikle noen smarte kontrakter, men vet ikke hvor du skal begynne? Vi har dekket deg.

Hvordan Blockchain endrer markedet for utleieeiendom: Det er tre ting du bør vurdere når du verdsetter en leieeiendom – blockchain, blockchain, blockchain.

Hva gjør faktisk et Blockchain-konsulentfirma ?: Det er mye mer enn bare å lade deg en arm og et ben.

Ethereum-spådommer for 2019: Vil Bulls eller Bears vinne ut ?: Ethereum Bears vs. Ethereum Bulls. Hvem vil vinne? Bare tiden vil vise.

Måler Blockchain Buzz at South by Southwest: CoinCentral’s Steven Buchko traff gatene i årets South By for å se om blockchain fortsatt har det i bjørnemarkedet.

Hva er Holochain (HOT) | En guide til Agent-Centric Non-Blockchain: Lær om prosjektet som prøver å omforme måten vi tenker på distribuerte apper på.

MimbleWimble | Et svar på skalerbar Blockchain-personvern: Hocus. Pokus. Alakazam. MimbleWimble jobber med å gjøre transaksjonene dine så private som mulig.

Potensialet for kryptovaluta: Hvordan det kan være den beste formen for penger: Den ideelle formen for penger har seks grunnleggende egenskaper. Vi undersøker hvordan Bitcoin stabler seg.

[SPONSORED] Obsidian Bot om automatisert kryptovalutahandel og bot-oppretting: Vi satte oss ned med Obsidian Bot-teamet for å lære hvordan det er å drive et krypto trading bot-selskap.

Airbnb fortjener bedre: Hvorfor børsnoteringer er for datert til å gjøre delingsøkonomien rettferdig: Dette ICOBox-gjesteposten ser på hvordan krypto kan hjelpe eiere i delingsøkonomien.

Kryptovaluta nyheter fra hele verden

Terrorister liker ikke kryptovaluta: I følge en nylig studie fra RAND Corporation bruker terrorister ganske enkelt ikke kryptovaluta for å finansiere sin virksomhet. Mer spesifikt er det “fremdeles bare et lite antall offentlig dokumenterte og bekreftede tilfeller av TF [terrorfinansiering] som involverer VCs [virtuelle valutaer].”

Årsakene skal ikke være et sjokk. Mange kryptovalutaer, som Bitcoin, er ikke anonyme, og kan lett spores. I tillegg er kryptokurrency fortsatt relativt vanskelig å bruke når du sammenligner den med tradisjonelle medier. Og å bruke kryptovaluta utgjør en annen utfordring på grunn av den nåværende lave adopsjonsraten. Selv personvernmynter som Monero blir knapt brukt.

Når det er sagt, konkluderer studien med at kommende forbedringer av virtuelle eiendeler vil gjøre kryptovaluta til et mye mer sannsynlig valg for terrorister i fremtiden.

Men tilsynelatende gjør banker: En rapport publisert av World Economic Forum onsdag skisserte at minst 40 sentralbanker rundt om i verden undersøker sentralbankens digitale valuta, CBDC. Utover det kjører mange av dem også CBDC-piloter.

Listen over banker inkluderer blant annet Bank of Thailand, Central Bank of Brazil, Hong Kong Monetary Authority, Bank of France. Bank of France, for eksempel, byttet ut prosessen med klargjøring av SEPA Credit Identifier med en blockchain-basert løsning. Og oppgraderingen har vært vellykket. Banken har sett større tidseffektivitet, revisjon av prosesser og katastrofegjenoppretting under systemet.

Sponset Spotlight – Obsidian Bot

obsidian bot-logo

I dag og i dag tar kryptovalutahandlere enhver fordel de kan få det. En av disse kantene er automatisering. Hvorfor friste deg med irrasjonelle handler når en bot kan redusere risikoen for menneskelige feil for deg?

Obsidian Bot gir deg tilpassbare roboter for håndfri handel døgnet rundt, uten langsiktige kontrakter. Handle med roboter, selg dem eller kjøp andres – valget er ditt. Besøk Nettstedet til Obsidian Bot i dag for å starte din gratis 14-dagers prøveversjon.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map