Farvel 2018, Hei 2019

Det nye året ringte inn med en stille uke i kryptovaluta, alt tatt i betraktning. Etter et hopp på ni prosent sist fredag, flyttet markedet sidelengs og spratt mellom det høyeste på $ 135.4B og det lave på rundt $ 125B. Uken ble avsluttet med en samlet markedsverdi på kryptovaluta på bare sjenert på $ 129B – litt under en seks prosent ukentlig gevinst.

Markedsstatistikk for kryptovaluta (1/4/2019)

Markedsstatistikk for kryptovaluta (1/4/2019)

De fleste mynteprisene holdt seg relativt flate, og bare noen få nådde to-sifrene positivt eller negativt. Chainlink (41,30%), ICON (12,48%) og Augur (15,28%) var noen av ukens ledere. Når det gjelder de tre beste …

Bitcoin knapt beveget seg, viser bare et tap på 0,01%.

Ethereum sprang XRP, og viste en imponerende gevinst på 17,97% i løpet av uken.

XRP viste også horisontal bevegelse og kaste bare 1,99% av prisen.

Innenlandske kryptovaluta nyheter

Overstock + Ohio + Taxes = Crypto Success: I går kunngjorde Overstock at det ville bli det første nasjonale selskapet som utnyttet Ohio sin nye mulighet for kryptoskatt. Den elektroniske forhandleren er satt til å betale en del av sine Ohio-avgifter i bitcoin den kommende skattesesongen.

Fordi selskapet er en tidlig fil, vil det ikke betale ekstra gebyrer når du betaler. Til slutt vil staten belaste en prosent avgift på bitcoinbetalinger som er betydelig mindre enn 2,5% serviceavgift på kredittkortbetalinger.

Nok en gang legger Overstock-sjef Patrick Byrne pengene sine der munnen hans er når det gjelder adopsjon av blockchain. Den digitale valutaentusiasten var en pioner innen å akseptere kryptovaluta på detaljhandelssiden sin, driver et blockchain-fokusert fond, og kunngjorde nylig at han ville avvikle e-handelsdelen av Overstock for å skifte fokus til blockchain-teknologi.

Colorado spiller dobbeltomvendt kort på Pro-Blockchain-regningen: Tilbake i mai 2018 vedtok Colorado-lovgiveren en blockchain-gunstig regning med én stemme bare for å avvise den kort tid etter at noen få lovgivere vendte om sine stemmer. House Bill 1426, kjent som Lov om pengesendere med virtuell valuta, ville ha unntatt visse kryptotokener som definert i regningen fra verdipapirlovene.

Sju måneder senere prøver senator Jack Tate igjen med en ny og forbedret regning. De Colorado Digital Token Act foreslår et sett med retningslinjer som lovgivere kan bruke når de klassifiserer sikkerhetsstatusen til et digitalt token. Lovforslaget var hjernebarnet til Council for the Advance of Blockchain Technology, en felles innsats mellom kryptotungvektere, som Erik Voorhees, og relevante regulatorer.

Lovgivere i Colorado vil stemme på det nye lovforslaget 13. mars.

hva er nytt på coincentral

Hvordan Blockchain Cryptography bekjemper veksten av kvantemaskiner: Kvantemaskiner utgjør en direkte trussel mot blokkjeder. Her er hva noen mennesker gjør for å slå tilbake.

GPU Maker Nvidia kjemper for å overvinne Crypto Market Shenanigans: Nvidia kan være nede i dette bjørnemarkedet, men de er absolutt ikke ute.

ICO Ethereum Sell-Off Hits All Time High: Ethereum-prisen ble truffet i 2018. Hit hardt. Og flere av de beste ERC20-prosjektene kan ha skylden.

Cryptocurrency Exchange Altcoin Delisting Ramps Up and Wraps Up 2018: Børs fjernet raskt noen bemerkelsesverdige altcoins i 2018. Men bør du være bekymret?

Hva er Red Pulse (PHX)? | En nybegynnerveiledning: Lær alt om NEOs gyldne, eller skal vi si rød, gås.

Bitcoin vs Gold: En relativ styrke sammenligning: Bitcoin versus gull – en kamp mellom verdens to beste verdibutikker.

Bevis for forbrenning | Konsensus gjennom myntdestruksjon: Burn babyburn, crypto inferno!

S.Korea Crypto Hacking Victim Denied Compensation After Court Duling: En god leksjon i ikke nøklene dine, ikke kryptoen din.

Kryptovaluta nyheter fra hele verden

Den indiske regjeringen advarer mot krypto, igjen: Indiske borgere er ikke fremmed for regjeringens pessimistiske syn på kryptovaluta. Denne onsdagen la Jammu og Kashmir politistyrke til denne følelsen med sin egen uttalelse. Politiets håndhevelsesbyrå la ut en rådgivende advarsel til innbyggerne om at investeringer i kryptokurver har en økt risiko og for øyeblikket ikke er beskyttet av noen regulatoriske tilsyn i landet. I tillegg har Reserve Bank of India (RBI) ennå ikke gitt noen lisensiering eller autorisasjon for selskaper å håndtere kryptovalutaer.

Nasdaq-selskaper som treffer ny kryptobørs: Estland-baserte DX.Exchange vil snart treffe det europeiske markedet med tokeniserte versjoner av noen av Amerikas største selskaper. Børsen kjører på Ethereum blockchain med tokens støttet av faktiske aksjer som eies og handles av partner MPS Marketplace Securities Ltd.

Selskapet planlegger å lansere børsen med ti Nasdaq-børsnoterte selskaper, inkludert Facebook, Tesla og Apple.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me